ΝΔ: ΠΡΟΒΑ ΝΥΦΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙ

Ο φαιδρός αντιπολιτευτικός λόγος της ΝΔ στο νομοσχέδιο για τις μεταφορές και ειδικά για τους επαγγελματίες αυτοκινητιστές, “έλαμψε” κατά τη σχετική συζήτηση του νομοσχεδίου στη Βουλή.
Η ένδεια επιχειρημάτων χαρακτήρισε την αξιωματική αντιπολίτευση που εδώ και πολλούς μήνες μπήκε στη διαδικασία να εξυπηρετήσει ιδιωτικά συμφέροντα που υποκλέπτουν το έργο των ταξί με περίεργες μεθοδεύσεις – όπως καταγγέλλει σύσσωμος ο φορέας εκπροσώπησης των εν λόγω επαγγελματιών.

Έχουμε πολλάκις καταδικάσει τις πρακτικές αυτής της μεταλλαγμένης ΝΔ που έχει ξεφύγει από την ιδρυτική της διακήρυξη.
Ωστόσο με αφορμή και πάλι τη θλιβερή της παρουσία, έχει αξία να επισημάνουμε τα ακόλουθα:
1. Η επίσημη ΝΔ – παρότι βγήκαν αποδεικτικά στοιχεία κατά των εταιριών διαμεσολάβησης – συνέχισε τον ολισθηρό δρόμο της υπεράσπισής τους, αναπαράγοντας όλα τα κλισέ τους ως ένας πιστός υπάλληλος.
2. Η διαρκής και μόνιμη αμφισβήτηση του προέδρου των επαγγελματιών αυτοκινητιστών Θύμιου Λυμπερόπουλου, χαρακτηρίζοντάς τον ως «μειοψηφία», καταδικάζεται ως βαθύτατα αντιδημοκρατική από τη στιγμή που δεν αναγνωρίζεται η βούληση ενός ολόκληρου κλάδου και των εκλεγμένων οργάνων του.

Η ΝΔ έχοντας χάσει σε όλους τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς κλάδους (βάση εκλογικών αποτελεσμάτων), απέδειξε πάλι χτες στη Βουλή, πως μπορεί και χειρότερα.
Με τη στάση της έδιωξε οριστικά τον παραδοσιακά γαλάζιο κλάδο των ταξί και επαγγελματιών της μεταφοράς και κατ’ επέκταση και όλου του τζίρου της σχετικής οικονομίας για χάρη κάποιων πολυεθνικών που θέλουν να κατακτήσουν την αγορά με δόλια, για τα Ελληνικά μικρομεσαία συμφέροντα, μέσα.
Αθροιστικά και με αυτή τη στάση, η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη κάνει πρόβα νυφικού με την ήττα, αφού την πρόβα νυφικού με την αυτοδυναμία την έχει χάσει προ πολλού.

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

loading...

2 thoughts on “ΝΔ: ΠΡΟΒΑ ΝΥΦΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙ

  1. ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ,ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ !!!ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ

Comments are closed.