Σταθάκης: Οι πλειστηριασμοί θα συνεχιστούν, δεν υπάρχει θέμα επ’ αυτού

«Οι πλειστηριασμοί θα συνεχιστούν, δεν υπάρχει θέμα επ’ αυτού» δήλωσε το πρωί της Πέμπτης ο υπουργός Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης στη σκιά των νέων επεισοδίων που σημειώθηκαν την Τετάρτη έξω από συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τον ίδιο οι στόχοι για τους πλειστηριασμούς τα επόμενα χρόνια είναι εφικτοί προσθέτοντας ότι μέχρι το τέλος του 2018 ο νόμος προστατεύει την πρώτη κατοικία. Όπως παρατήρησε επικαλούμενος τις αποφάσεις των δικαστηρίων «το 30% όσων προσέφυγαν στο νόμο Κατσέλη δεν προστατεύται και μπαίνει στη διαδικασία πλειστηριασμού.

loading...

3 thoughts on “Σταθάκης: Οι πλειστηριασμοί θα συνεχιστούν, δεν υπάρχει θέμα επ’ αυτού

  1. Κοπρόσκυλα, αυτός που ξέχασε να δηλώσει το ένα εκατομμύριο βγάζει τη γλώσσα στους Έλληνες, αφού τους έχει καταδικάσει στην φτώχεια.

  2. Αι στο διαολο η πρωτη φορα αριστερα του εθνομηδενισμου που υποσχοταν κανενα σπιτι στους δανειστες.ΑΛΗΤΕΣ,ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕς ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΒΑΤΑ.ΣΚΑΤΟΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΟΛΗ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ.

  3. κύριε, Σταθάκη, πρέπει να ντρέπεσαι να βγαίνεις και να βρίζεις τους Έλληνες που εσείς οι Ιδιοι ευθύνεστε για το καταντημά τους,
    Εάν έχετε κότσια πάρτε τα σπίτια αυτών που κατέστρεψαν τον Ελληνικό Λαό,
    Και κάτι ακόμη, τι Έγινε με τα αδήλωτα σου κύριε ΣΤΑΘΆΚΗ, ; τα κατάπιε η Φαλκονέρα;, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε, κύριε Σταθάκη,

Comments are closed.