Εύχομαι του χρόνου να λέτε, είμαι δημοσιογράφος της «Γκόρνα Ματσεντόνια» δηλ.Άνω Μακεδονίας . Είπε ο ανάγωγος στη Σκοπιανή δημοσιογράφο.

Προσέξτε τη λέξη <εύχομαι> Δεν είπε <πιθανόν>  η <μπορεί> η <δυστυχώς>

Έχουμε συνειδητοποιήσει ότι αυτό που εύχεται και επιδιώκει όλη η πνευματική παρία, το  απευχόμαστε εμείς οι εκ πεποιθήσεως  Έλληνες που αγαπάμε  και δεν εκμεταλλευόμαστε την Πατρίδα μας; 

Έχουμε καταλάβει ότι  όλοι αυτοί  είναι εναντίον των πολλών Ελλήνων ως ανταλλαγματάκηδες;

Έχουμε συνειδητοποιήσει ότι ο Σαμαράς ως  Πατριώτης   άφησε λαμπρή καριέρα απτον πατριωτισμό του, γιατί έβλεπε μπροστά του μόνο την Πατρίδα; Είναι ο μόνος Πολιτικός που με παρρησία δεν μίλησε με γλώσσα διπλή και τριπλή.

Τώρα ήρθαν αυτοί να παραδώσουν όνομα χώρας;

Να είστε σίγουροι ότι δεν του ξέφυγε το όνομα του απωθημενάκια . Το είπε   επίτηδες με το δήθεν αθώο γελάκι για να δει αντιδράσεις.  (Η μεγάλη κακία που έχει βέβαια, φαίνεται στα μάτια του)

 Μόνο τυχαίο δεν ήταν. Δεν κάνει τίποτα χωρίς τις συμβουλές των <ειδικών> του, που εμείς  πληρώνουμε. Θυμάστε τον άλλον κλόουν Μπαρούφ στην Κρήτη, τι είχε πει, όταν ο αφελής κόσμος ακολουθούσε σαν τα πρόβατα ; Είχε πει <θα είστε μαζί μας και στη ρήξη>  Τότε που πήγαιναν να μας βγάλουν απτό ευρώ και δεν τους αφήσαμε.

Είναι  μέσα στη βρώμικη τακτική τους να θολώνουν τους εγκεφάλους των ατόμων πετώντας λέξεις, για να δουν αντιδράσεις και να πουν μετά <εμείς το είπαμε>, αλλά  και για να το επωάζει ο κόσμος στον εγκέφαλο του.

 Μέσα τους είναι φοβισμένοι ανταλλαγματάκηδες, εξαρτημένοι  από την  εξουσία(όπως οι ναρκομανείς)  και νάρκισσοι που  μισούν τους μη δικούς τους. Μη κοιτάτε τι δείχνουν.

Τόλμησε να πει για να πείσει, <25 χρόνια το λένε τ όνομα, εμείς θα το δώσουμε;>

Να ονομάσουμε  και εμείς ένα παιδί με το όνομα του και  το επώνυμο του και σε 25 χρόνια να εισπράξει τους λογαριασμούς του;

Πώς θα του φαινόταν;

Αντί η προτεραιότητα τους να είναι να ελευθερώσουν τα δυο φυλακισμένα Ελληνόπουλα, αυτοί  παίζουν με τις ψυχές και τους εγκεφάλους μας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μεριμνά και αγωνίζεται όσο μπορεί για τα αιχμάλωτα  Ελληνόπουλα. Η σκέψη μας είναι μαζί τους!

 αναγνωστης

loading...

4 thoughts on “Εύχομαι του χρόνου να λέτε, είμαι δημοσιογράφος της «Γκόρνα Ματσεντόνια» δηλ.Άνω Μακεδονίας . Είπε ο ανάγωγος στη Σκοπιανή δημοσιογράφο.

  1. ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΑΞΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΟΝΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ?ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ?ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΛΑΙΡΙΟΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ?ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΟΧΙ ΝΑΙ…

  2. ξεδιάντροπα…
    όπως ακριβώς γράφουν στά παπά…ια τους όσους πήγαν στό συλαλλητήριο….
    όπως θά τούς γράψουν όμως, μόλις έρθουν εκλογές….καί άν γίνει δικαστήριο επί εσχάτη προδοσία, όπως πρέπει, ποιός θά φταίει;

  3. Εύχομαι να σε δούμε εσένα και όλα τα βρωμερα κατακαθια που λέγονται βουλευτές κρεμασμενα στο Γουδι

  4. γαμημενοι δοσιλογοι θα κατσετε στο σκαμνι ο κοσμος να χαλασει.
    θα πληρωσετε για οτι εχετε κανει σε τουτη τη χωρα και το λαο της.
    και η ωρα εκεινη δεν θαργησει.

Comments are closed.