Γ. Μουζάλας: «Έχουν διπλασιαστεί οι μεταναστευτικές ροές στα νησιά μετά τις 20 Αυγούστου»

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, έκανε λόγο για διπλασιασμό των μεταναστευτικών ροών, μετά τις 20 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τον υπουργό, όταν έχει καλό καιρό φτάνουν στα νησιά 160-180 άτομα την ημέρα.

«Αποτέλεσμα ήταν η κατάσταση να γίνει κακή και να προσπαθούμε τώρα να το ξεπεράσουμε. Οι ροές παραμένουν αυξημένες, είναι σημαντικό, όμως, ότι είναι το 97% όσων έρχονταν στο παρελθόν», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μουζάλας αναφέρθηκε σε «σισύφεια» προσπάθεια προσθέτοντας ότι «αυτή τη στιγμή έχει αποδώσει, δεν ξέρω αν θα είναι το ίδιο σε ένα μήνα».

«Το γεγονός ότι έχει καθυστερήσει η ΕΕ σε όσα έχει υποσχεθεί στην Τουρκία επηρεάζει τη συμφωνία», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Μουζάλα, υπάρχουν συγκεκριμένες κινήσεις «διπλής κατεύθυνσης» που δυσκολεύουν την κατάσταση στα νησιά.

Από τη μία «υπάρχει παρεμπόδιση για να βελτιωθούν οι συνθήκες» και από την άλλη «υστερία ότι πρέπει να πέσει η συμφωνία με την Τουρκία πάση θυσία μεταφέροντας στην ενδοχώρα μετανάστες που δεν προβλέπεται στη συμφωνία».

«Όποιος λέει ότι αν αδειάσουμε τα νησιά θα βελτιωθεί η κατάσταση είναι λάθος και θα φέρει την κατάσταση στο 2015. Το 2017 μεταφέραμε στην ενδοχώρα 27.000 και ήρθαν στα νησιά 29.000», τόνισε ο κ. Μουζάλας.

Χαρακτήρισε, τέλος, «ψευδές» το παράπονο ότι πλήττεται ο τουρισμός, ενώ προανήγγειλε αλλαγές στις διατάξεις χορήγησης ασύλου «προκειμένου να επιταχύνουμε τις διαδικασίες χωρίς να παραβιάσουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα».

loading...

4 thoughts on “Γ. Μουζάλας: «Έχουν διπλασιαστεί οι μεταναστευτικές ροές στα νησιά μετά τις 20 Αυγούστου»

  1. ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΜΑ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ…ΡΕ ΒΟΔΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΤΑΜΠΕΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΕ ? ΣΕ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΚΑΥΛΟΙ 20 ΕΚΙΑΤ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΠΛΕΕΙΣ ΣΕ ΠΕΛΑΓΗ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΝΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΙΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΜΠΕΣΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΚΙ'ΑΤΕΚΝΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΡΤΩΝΕΤΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΕΝΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΜΙΑ 5000 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΑΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΒΡΩΜΟΠΟΔΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΕΔΩ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΛΑ!!!

  2. ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΕΣΥ ΣΚΑΤΟ- ΜΟΥΖΑΛΑ, ΠΟΥ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΡΟΕΣ !!!

    ΑΦΟΥ ΡΕ ΣΚΑΤΟ- ΜΟΥΖΑΛΑ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΙΓΟΣΕΤΨΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ-ΑΛΗΤΗ ΜΟΥΖΑΛΑ ?

    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ???

    ΕΜΕΙΣ !! ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η Ε.Ε. ΤΑ ΚΛΕΒΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΦΟΡΤΩΝΕΤΕ ΤΟ
    ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΜΟΥΖΑΛΑ ?

    ΜΟΥΖΑΛΑ, ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ??

    ΟΧΙ ΠΟΤΕ !!

    ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΕΑΝ ΟΙ " ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ISIS ???

    ΠΟΤΕΕΕΕΕΕ !! ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ? ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ??

    ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ, ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΣΙ ΑΛΗΤΗ ΜΟΥΖΑΛΑ ?

    ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΟΥ, ΡΕ ΣΚΑΤΟ- ΜΟΥΖΑΛΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

    ΣΚΑΤΟ-ΜΟΥΖΑΛΑ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ, ΝΑ ΣΕ ΤΟΥΛΟΥΜΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΟΙ ΛΑΤΡΕΥΤΟΙ ΣΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ "ΠΡΟΣΦΟΡΑ" ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΚΑΤΟ-ΜΟΥΖΑΛΑ, ΠΑΛΙΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑ .

    ΓΑΒ-ΓΑΒ- ΓΑΒ, ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  3. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΥΖΑΛΑ0 Η ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΕΡΦΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΞΙΟΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΕΓΗ ΦΑΓΗΤΟ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΜΟΝΟ ΧΑΡΑΤΣΩΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗ
    ΚΟΥΣ

  4. κυρ μουζαλα γιατι δεν σταματατε την αναρχη ροη των λαθρομεταναστων στη χωρα μας ????

Comments are closed.