Γιατί το Twitter μπλόκαρε τον λογαριασμό της Χρυσής Αυγής

Μπλόκο στον λογαριασμό της Χρυσής Αυγής έβαλε το Twitter, Έτσι, ο λογαριασμός της οργάνωσης από την Πέμπτη το πρωί εμφανίζει την ένδειξη “ανεσταλμένος”.

Το μπλόκο ήρθε μόλις δύο εβδομάδες μετά τις ανακοινώσεις της εταιρείας ότι πρόκειται να προχωρήσει σε πολύ πιο αυστηρή πολιτική απέναντι σε εθνικιστικές ή άλλες ομάδες που προάγουν τη βία και το φυλετικό μίσος. Πάντως, συνηθέστερη αιτία αποκλεισμού σε τέτοιες περιπτώσεις είναι οι αναφορές που μπορεί να έχουν κάνει χρήστες σχετικά με το περιεχόμενο και τον χαρακτήρα (ρατσιστικών ή άλλων) σχολίων που ενδεχομένως φιλοξενούνται σε έναν ιστότοπο.

Στις 18 Δεκεμβρίου η Twitter είχε ανακοινώσει ότι θα θέσει προειδοποιητικές σημάνσεις σε φωτογραφίες που εικονίζουν ναζιστικές σβάστικες ή άλλα σύμβολα μίσους αλλά και ότι θα απαγορεύει πλήρως την χρήση τους σε φωτογραφίες προφίλ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Twitter inc. το βήμα αυτό θα πρόκειται να είναι το πρώτο από μία σειρά μέτρων που θα προωθήσει προκειμένου να αποκλείσει από τις σελίδες της εθνικιστικές ή άλλες ομάδες που προάγουν τη βία και το φυλετικό μίσος.

Στο πλαίσιο αυτό, οι διαχειριστές του Twitter είχαν προειδοποιήσει ότι πρόκειται να κλείνουν λογαριασμούς που σχετίζονται με φορείς ή οργανισμούς που προάγουν τη βία ενάντια σε πολίτες και θα απαγορεύει usernames που εμπεριέχουν ρατσιστικές προσβολές.

Επίσης είχε ανακοινωθεί ότι θα διαγράφονται tweets που παραπέμπουν σε εκδηλώσεις πανηγυρισμού μίας βίαιης ενέργειας ή που αποθεώνουν ανθρώπους που έχουν διαπράξει ανάλογα αδικήματα.

Πρώτο σύμβολο που η twitter επρόκειτο να απαγορεύσει (βάζοντας προειδοποιητική σήμανση προτού κάποιος χρήστης εισέλθει στον λογαριασμό) ήταν η σβάστικα ενώ θα ακολουθήσουν σημάνσεις και σε κάθε άλλου είδους σύμβολο που έχει ιστορικά συνδεθεί με εκδηλώσεις μισαλλοδοξίας.

H απάντηση της Χρυσής Αυγής

H Χ.Α αντέδρασε στην αναστολή του λογαριασμού της, αποδίδοντάς την στο «σύμπλεγμα μέσων ενημέρωσης και διεφθαρμένης πολιτικής εξουσίας, που ελέγχεται από την Νέα Τάξη Πραγμάτων»…
«Μετά το Facebook του σιωνιστή Ζούκεμπεργκ, μετά το Instagram και όλα τα διαπλεκόμενα media, ήρθε η σειρά του Twitter να στοχοποιήσει με άθλιο τρόπο τον Λαϊκό Σύνδεσμο! Η επίσημη σελίδα της Χρυσής Αυγής στο Twitter, που αριθμεί χιλιάδες followers και παρουσιάζει καθημερινά τις αναρτήσεις της κεντρικής μας ιστοσελίδας απενεργοποιήθηκε από τους διαχειριστές της εταιρίας» (…).

Το σύμπλεγμα μέσων ενημέρωσης και διεφθαρμένης πολιτικής εξουσίας, που ελέγχεται από την Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει αποκλείσει από παντού την Χρυσή Αυγή. (…) Την ίδια ώρα, όλα τα απολειφάδια της άκρας αριστεράς και της αναρχικής τρομοκρατίας συνεχίζουν να έχουν κανονικές σελίδες σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. (…)

Δεν μπόρεσαν να μας σταματήσουν με τις δολοφονίες και τις φυλακίσεις. Νομίζουν ότι θα πετύχουν κάτι με τους γελοίους αποκλεισμούς από τα διαπλεκόμενα τσοντοκάναλα, τα facebook και τα λοιπά εργαλεία του σιωνιστικού κατεστημένου;», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή.

Υποχρεωτικό το μπλοκάρισμα ρατσιστών στη Γερμανία

Μόλις πριν από μερικές ημέρες πάντως, στη Γερμανία, Twitter και Facebook εξοστράκισαν από τις σελίδες τους τον λογαριασμό της αντιπροέδρου του AFD, Μπέατριξ φον Στορτς.

Η ακροδεξιά βουλευτής -που είναι εγγονή του υπουργού Οικονομικών του Χίτλερ, Σβέριν φον Κρόζιγκ- είχε επιτεθεί την Πρωτοχρονιά στην αστυνομία της Κολωνίας επειδή αυτή, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής της, χρησιμοποιούσε (και) τα αραβικά προκειμένου να απευθυνθεί στον μεταναστευτικό πληθυσμό.

«Τι στο διάολο συμβαίνει σε αυτή τη χώρα; Γιατί η επίσημη σελίδα της αστυνομίας της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας γράφει στο Twitter αραβικά; Μήπως έτσι θέλουν να καλοπιάσουν τις ορδές των βαρβάρων, μουσουλμάνων, βιαστών;» ανέφερε στην ανάρτησή της η Στορτς, παραπέμποντας υπαινικτικά στα γεγονότα της Πρωτοχρονιάς του 2016 όταν πολλές γυναίκες στην Κολωνία είχαν δεχθεί σεξουαλικές επιθέσεις από νεαρούς μετανάστες.

Το Twitter και το Facebook απέσυραν το μήνυμα από τους λογαριασμούς της βουλευτού τους οποίους και ανέστειλαν για 12 ώρες εφαρμόζοντας άμεσα τον νέο νόμο που έχει από 1ης Ιανουαρίου τεθεί σε ισχύ στη Γερμανία.

Ο νόμος προβλέπει πρόστιμα έως και 50 εκατομμύρια ευρώ σε όσα social media δεν αποσύρουν «καταφανώς παράνομα» σχόλια μισαλλόδοξου, βίαιου ή ρατσιστικού λόγου, ενός 24ωρών από τη γνωστοποίησή των στους διαχειριστές.

Πηγή: Καθημερινή

loading...

50 thoughts on “Γιατί το Twitter μπλόκαρε τον λογαριασμό της Χρυσής Αυγής

  1. ΝΑ σηκωθηκα πρωι πρωι να παω στην υπηρεσια μου…Ε ας ριξω λεω μια ματια να δω τι γραφουνε τι γινετε κι'ασε τα εντυπα μπουρδελα που πρεπει να πληρωσεις κιολας…Δεν μαμιομαστε λεω εγω!!!¨…λοιπον φατσα καρτα βλεπω την ειδηση μπλοκαρανε την Χρυση Αυγη στο τουιτερ ελεγε!!!…Ωωω ρεεε πουστη μου φρικη!!….Ολο κιαι πιο πολυ Χρυση Αυγη θα ψηφισω ανεφωνησα πιο πολυ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ!!!…θα σας Γαμ@σουμε Ρεε ανεκραξα….ειπες τιποτα παιδι μου? φωναξε η καυμενη η Μανα μου…οχι Μανα οχι οταν θα χρειασττει τοτε θα Δεις τι εχει να γινει….Εβαλα το κρανος μου επιθεωρησα το glok μου καβαλησα την μηχανη και ξεκινησα για αλλη μια ημερα ''δουλειας''' Ωωω ρε πουστη μου σκεφτηκα…πιο πολυ χρυση Αυγη Θα ψηφισω παλι….Καθε μερα πιο πολυ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ……ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕ ΧΥΠΝΑΤΕ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !!!

  2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΙΣΩΣ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ..

    ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Η ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟ ΕΞΗΣ…

    ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ,ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ,ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΦΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ ΓΙΑ ΕΞΗ ΩΡΕΣ ΒΟΥΝΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΚΡΙΝΕ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ,ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΤΟ 2015 ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΒΟΥΝΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗΚΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ…ΔΕΙΤΕ..!!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

    ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ….

    ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΥΤΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΟΥ??

    ΟΧΙΙΙΙΙ.!!!!
    ΟΠΟΤΕ ΜΑΥΡΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΕΣΑΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ"…

    ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΙ'ΕΣΕΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΙ ΑΣ ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΦΥΛΑΚΗ ΑΦΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΧΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ ΦΥΣΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ,ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΙ’ΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ…!!!!

  3. Ενω τον σταγακη τον σατανολατρη μασονο αθεο παγανιστη που βριζει δηθεν ελευθερα τα εβραικα αφεντικα του τιποτα ε?????
    Εβραικη χολερα

  4. Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 λεπτά ·

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΜΟΣΑΝΤ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ….ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Γιάννης Καλογερόπουλος
    9 λεπτά ·

    ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. …. ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 17 – 3 – 2017 ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !
    .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑΣ ΤV ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ?
    … ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ ? .. . . . . . . . . . . ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ???

    ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Α. Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ε.ΣΥ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ ?

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΧΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

  5. Αφου οι μπαλαντινες ειχαν εντολη απο τους εβραιους να κοψουν ψηφους απο τη χ.α.
    Ειχαν και πλατες απο πολυ ψηλα…..ετσι εβραιορουφιανε σταγακη?????

  6. ΕΙΝΙ ΝΑ ΜΗ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ> ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΕΞΑΓΑΓΕΙΣ ΤΟ ΠΕΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΖΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΑΝΑΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΓΥΦΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΑΤΑΕΩΝΑ? ΕΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΓΥΦΤΟΥ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΔΩΜΕΣΑ ΠΟΙΟΣ? Ο ΓΥΓΦΤΟΣ Ο ΡΟΧΙΓΚΙΑ Ο ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΟΑΝΟ ΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΣΚΛΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ ΛΑΣΙΧΕΝΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΙΑΤΩΝ ΙΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΣΑ ΤΗΝ ΤΣΑΜΟΥΡΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΝΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΠΑΣΤΕΤΟΝ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΤΕΦΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΥΤΤΑΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΕΣ? ΣΠΑΣΤΕΤΟΝ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΓΥΦΥΤΠΟ ΡΟΧΙΓΚΙΑ ΘΑΝΑΤΩΣΕΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΠΕΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ…ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΡΕΣΤΟΣ Ο ΚΟΥΦΑΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΣΑ!! ΕΣΕΙΣ ΣΚΟΤΩΣΤΕΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΗ ΚΛΕΦΤΗ ΑΠΟΑΤΕΩΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΣΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΕΛΛΗΝΣ ΣΚΟΤΩΣΤΕΤΟΝ !!!!!!ΠΥΥΡΡΡ ΜΕ ΤΟ ΠΕΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ!!!!!

  7. ΠΟΣΟ ΝΤΙΠ ΠΟΣΟ ΓΚΑΟΥ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΣΟ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΣΟ ΠΕΤΑΜΕΝΟΣ ΠΟΣΟ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ ΠΟΣΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΔΕΚΑΡΙΚΑ Σ' ΕΝΑΝ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΣΟΥ….

  8. ΑΧΑΧΑΧΑ

    ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΓΕΡΟΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ;
    ΤΗΝ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ;
    ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤ1 Ο ΓΥΦΤΟΣ;

    ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ

    ΧΑΧΑΧΑ

  9. Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 λεπτά ·

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΜΟΣΑΝΤ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ….ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Γιάννης Καλογερόπουλος
    9 λεπτά ·

    ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. …. ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 17 – 3 – 2017 ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !
    .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑΣ ΤV ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ?
    … ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ ? .. . . . . . . . . . . ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ???

    ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Α. Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ε.ΣΥ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ ?

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΧΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

  10. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ;
    ΤΗΝ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ;
    ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤ1 Ο ΓΥΦΤΟΣ;

  11. ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Α. Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ε.ΣΥ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ ?

  12. ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ?
    … ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ ? .. . . . . . . . . . . ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ

  13. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΙΔΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΜΟΝΑΧΟΙ Η ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΙ'ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ…

  14. Εδω δεν υπαρχει λογοκρισια για ρατσιστικα σχολια εναντιων των εβραιων νεοπαγανιστη εβραιοχαφιε και εβραιοπρακτορα σταγακη??????

  15. πλέον, στο ελληνικό κοινό συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2009. Το όνομά τους είναι επηρεασμένο από την ομώνυμη κινηματογραφική ταινία του 1997 και σημαίνει .

    Στην αρχή έπαιζαν διασκευές ορχηστρικών κομματιών του δεξιοτέχνη κιθαρίστα Τζάνγκο Ράινχαρντ, καθώς και άλλων συνθετών της σουίνγκ από τις δεκαετίες ’30 και ’40. Αργότερα, μέσα από πειραματισμούς κι εξερεύνηση, άρχισαν να παντρεύουν το σουίνγκ με τους τσιγγάνικους ρυθμούς, την τζαζ και το παλιό ελληνικό τραγούδι. Στη δισκογραφία τους και στις ζωντανές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές αλλά και φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν εντάξει πλέον τη διασκευή πολλών ρεμπέτικων, λαϊκών και ελαφρολαϊκών τραγουδιών, όπως του

  16. ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΙΔΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΜΟΝΑΧΟΙ Η ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΙ'ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ…ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ

    ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ Η ΒΑΛΙΤΣΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΔΟΥΛΗ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ,ΕΚΕΙ ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ….

  17. Βρωματε εβραιλα και μασονια παλιοσιχαμα σταγακη

  18. Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 λεπτά ·

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΜΟΣΑΝΤ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ….ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Γιάννης Καλογερόπουλος
    9 λεπτά ·

    ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. …. ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 17 – 3 – 2017 ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !
    .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑΣ ΤV ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ?
    … ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ ? .. . . . . . . . . . . ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ???

    ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Α. Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ε.ΣΥ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ ?

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΧΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

  19. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Ο ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ – ΣΤΑΓΑΚΗΣ ….ΧΩΡΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ
    ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ
    ΕΝΑ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΚΑΛΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ <>
    ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΣΟΡΟΣ ΠΟΥΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ
    ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ….ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΘΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ….ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΤΕ
    ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ ΤΟΥ Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΡΠΑΧΤΡΑΣ
    ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ

  20. Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 λεπτά ·

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΜΟΣΑΝΤ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ….ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Γιάννης Καλογερόπουλος
    9 λεπτά ·

    ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. …. ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 17 – 3 – 2017 ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !
    .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑΣ ΤV ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ?
    … ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ ? .. . . . . . . . . . . ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ???

    ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Α. Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ε.ΣΥ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ ?

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΧΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

  21. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Ο ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ – ΣΤΑΓΑΚΗΣ ….ΧΩΡΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ
    ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ
    ΕΝΑ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΚΑΛΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ <>
    ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΣΟΡΟΣ ΠΟΥΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ
    ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ….ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΘΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ….ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΤΕ
    ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ ΤΟΥ Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΡΠΑΧΤΡΑΣ
    ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ

  22. Εδω δεν υπαρχει λογοκρισια για ρατσιστικα σχολια εναντιων των εβραιων νεοπαγανιστη εβραιοχαφιε και εβραιοπρακτορα σταγακη??????

  23. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Ο ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ – ΣΤΑΓΑΚΗΣ ….ΧΩΡΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ
    ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ
    ΕΝΑ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΚΑΛΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ <>
    ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΣΟΡΟΣ ΠΟΥΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ
    ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ….ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΘΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ….ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΤΕ
    ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ ΤΟΥ Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΡΠΑΧΤΡΑΣ
    ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ

  24. Βρωματε εβραιλα και μασονια παλιοσιχαμα σταγακη

  25. Βρωματε εβραιλα και μασονια παλιοσιχαμα σταγακη

  26. ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΟΣΤΑΓΑΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ
    Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ
    ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑ
    ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙ Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΧΑΦΙΕΣ Ο ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΤΕΜΠΕΛΟΧΑΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ

  27. Εδω δεν υπαρχει λογοκρισια για ρατσιστικα σχολια εναντιων των εβραιων νεοπαγανιστη εβραιοχαφιε και εβραιοπρακτορα σταγακη??????

  28. κοιτατε την απαντηση του πρωθυπουργου στο μπατιροωναση!! 4 κακουργηματα κ 4 πλημελληματα στη σατανοσυμμορια!!!
    …………………………………..
    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  29. ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΟΣΤΑΓΑΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ
    Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ
    ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑ
    ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙ Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΧΑΦΙΕΣ Ο ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΤΕΜΠΕΛΟΧΑΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ

  30. κοιτατε την απαντηση του πρωθυπουργου στο μπατιροωναση!! 4 κακουργηματα κ 4 πλημελληματα στη σατανοσυμμορια!!!
    …………………………………..
    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  31. Οι Σώρρες που πιστεύουμε

    Το πρόβλημα δεν είναι ο Σώρρας. Το πρόβλημα είναι όλοι εκείνοι, όλοι εμείς, που είναι και είμαστε πρόθυμοι να πιστέψουμε τα πάντα, αρκεί να πουλούν ελπίδα και τζάμπα πράγμα.

    Γράφει η Δέσποινα Κονταράκη*

    Εδώ και λίγα 24ωρα, που ο νόμος για τις πλαστικές σακούλες επιβάλλει τη χρέωσή τους, έχει γεμίσει το Ιντερνετ από άρθρα για το πώς θα γλιτώσουμε το κόστος τους. Στις σακούλες βέβαια, όπως και στους τρόπους που υπάρχουν για να συμπληρώσουμε πιο έξυπνα τη φορολογική μας δήλωση, οι ιδέες είναι θεμιτές και οι προτάσεις κινούνται εντός του νομοθετικού πλαισίου. Η περίπτωση Σώρρα όμως ξεφεύγει από κάθε λογική ή νομική διαδικασία, αγγίζει ίσως και να ξεπερνά το θαυματουργό νερό του Καματερού. Αν η προσφορά να γλιτώσουμε 4 λεπτά του ευρώ είναι δελεαστική, η πρόταση Σώρρα να γλιτώσουμε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ μοιάζει ακατανίκητη. Ακόμα και τώρα που ο ίδιος εξαφανίστηκε, το «εμπόρευμά» του εξακολουθεί να πουλάει.

    Μια ματιά στις ιστοσελίδες των υποστηρικτών του και στις αναρτήσεις τους στα σόσιαλ μίντια, εκεί όπου γράφουν με κεφαλαία, επιθετικά γράμματα για την «πρόσκαιρη μη φυσική παρουσία του προέδρου», που πλέον διοικεί με τη φωνή του (!), αποδεικνύει πως το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο από ό,τι πιστεύουμε. Είναι η ανάγκη κάποιων ανθρώπων να πιστεύουν σε από μηχανής θεούς, σε προφήτες και σωτήρες που με ένα θαύμα εξιλεώνουν από (οικονομικές) αμαρτίες και χαρίζουν τον (κοινωνικό) παράδεισο. Η θρησκεία δεν είναι η απάντηση, διότι δεν χαρίζει χρέη στην εφορία, ούτε μοιράζει δωρεάν σακούλες. Η ανταμοιβή πρέπει να είναι υλική, να ανταποκρίνεται στις κτηνώδεις ανάγκες του Μνημονίου και, κυρίως, να εκτονώνει την οργή.

    Οι Σώρρες αυτού του τόπου πωλούν κάτι πολύ περισσότερο από φρούδες ελπίδες. Μαζί με τα εξώδικα μοιράζουν ανθρώπινους στόχους για εκτόνωση. Ψάχνουν προδότες που χάρισαν την εθνική μας κυριαρχία, κηρύττουν πόλεμο στο «καθεστώς», κρατούν αναμμένο το θυμό. Είναι εύκολη η αποστολή τους, γιατί ποντάρει στην ψυχολογική εκδίκηση. Το είδαμε να πετυχαίνει στην mainstream πολιτική, να μεταφράζεται σε ψήφους, να ανατρέπει κάθε λογική σκέψη, να πριμοδοτεί το άλογο συναίσθημα, το θυμικό, την ισοπέδωση. Μια συνταγή που με διαφορετικούς μάγους και μάγειρες κάθε φορά πετυχαίνει το σκοπό της.

    Η Δέσποινα Κονταράκη είναι αρχισυντάκτρια του Ελεύθερου Τύπου
    Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου

  32. ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΟΣΤΑΓΑΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ
    Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ
    ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑ
    ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙ Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΧΑΦΙΕΣ Ο ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΤΕΜΠΕΛΟΧΑΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ

  33. Γι'αυτο πληρωνεται η νεκροκεφαλη απο τους εβραιους

  34. ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΟΣΤΑΓΑΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ
    Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ
    ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑ
    ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙ Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΧΑΦΙΕΣ Ο ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΤΕΜΠΕΛΟΧΑΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ

  35. ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΦΡΑΓΚΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ../ ΡΕ ΤΙ ΑΛΛΟΥ Θ' ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ…
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΓΕΡΟΜΑΛΑΚΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΣΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ Ή ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ

  36. Δεν μπορεις να κρυψεις την εβραιλα σου παλιοσιχαμερε νεοπαγανιστη σταγακη

  37. Για φερε μας εσυ ρε εβραικο πτωμα αποδειξεις οτι οι πρωην υπαρχηγοι δεν ειναι εξω με εγγυηση και απαγορευση εξοδου απο τη χωρα!!!!!
    Εχεις ρε εβραικο πτωμα τετοια αποδειξη????

  38. κοιτατε την απαντηση του πρωθυπουργου στο μπατιροωναση!! 4 κακουργηματα κ 4 πλημελληματα στη σατανοσυμμορια!!!
    …………………………………..
    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  39. κοιτατε την απαντηση του πρωθυπουργου στο μπατιροωναση!! 4 κακουργηματα κ 4 πλημελληματα στη σατανοσυμμορια!!!
    …………………………………..
    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  40. κοιτατε την απαντηση του πρωθυπουργου στο μπατιροωναση!! 4 κακουργηματα κ 4 πλημελληματα στη σατανοσυμμορια!!!
    …………………………………..
    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  41. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    ρε εβραικο αρχιδι καλεσαν τον γυφτο για την μηνυση στους 300 και δεν πηγε!!!!!!!!
    Μαλακα εβραιοχαφιε σε ποιον τα πουλας αυτα ρε παγανιστικη νεκροκεφαλη?????
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  42. κοιτατε την απαντηση του πρωθυπουργου στο μπατιροωναση!! 4 κακουργηματα κ 4 πλημελληματα στη σατανοσυμμορια!!!
    …………………………………..
    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  43. Αναπαντητεs επιμονεs ερωτησειs του Γιωργου Π για το χεσιμο του πτηνου!!!ρωτωνταs την μπρωεδρασ…..
    σε εκλασε το περιστερι;
    σε εφτυσε το περιστερι;
    το επιασε τσιρλα το περιστερι;
    σε καταεχεσε το περιστερι;
    φυσικα απαντηση δεν ελαβε απο τον περιστερο κουραδο πορδο μπουρδο πρωκτο τσιρλο χεσμενο την πολιτικη μαμη το μασονοκ@λοτρυπιδη…
    Κατοπιν τουτων επαψε να υποστηριζει τον καταδικασμενο βαψωμαλλια ΜΙΖΑ-ΝΟΝΟ καμπουρη ψευτομποντυμπιλντερ παρ΄ολιγο διγαμο τηλεοπτικο πολιτικο κοπρανο-καθετηρα το χαζοχαρουμενο γεροντακι τηs κατεριναs!
    Λενε οτι τωρα βρηκε αλλο λαμογιο πρωην μποντυμπιλντερ καταδικασμενο κοντο βαψωμαλλια ξεδοντιαρη ελεεινο βρωμιαρη αρχιαπατεωνα φυγοποινο φυγοδικο ξευτιλισμενο ετερο μασονοκ@λοτρυπιδη…
    ο Γιωργοs Π ειναι επιρρεπηs στον Π@υΤσΟν!!!!!!!!!!!!
    βλεπε κυδωνιατη την αστρατευτη φυγοστρατη κουραδα την τρυπια κυλοτα την ρωποπερπηρηθρα ο μπανανιτσαs η μπειμπυ-σιτερ του πρωην κομπερ-γελωτοποιου πλανωδιου γαλατα-σανοπωλη με τα 19 ακινητα του Λα(γ)οs!

  44. Σε τσουζει εβραικο πτωμα
    Χαχαχσχαχα και δεν αλλαζει
    Εβραοπουλημενο καθαρμα

  45. Σε τσουζει εβραικο πτωμα
    Χαχαχσχαχα και δεν αλλαζει
    Εβραοπουλημενο καθαρμα

  46. Σε τσουζει εβραικο πτωμα
    Χαχαχσχαχα και δεν αλλαζει
    Εβραοπουλημενο καθαρμα

  47. Σε τσουζει εβραικο πτωμα
    Χαχαχσχαχα και δεν αλλαζει
    Εβραοπουλημενο καθαρμα

  48. ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΨΩΛΟΧΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ Ο ΣΤΑΓΑΚΗΣ

  49. ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΨΩΛΟΧΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ Ο ΣΤΑΓΑΚΗΣ

  50. …τo καροχτυπημενο τηs τρουμπαs…
    Συνεργατεs του ισχυριζονται οτι ακομη και σημερα γυμναζεται εχονταs την ταση να σηκωνει τραπεζια και καρεκλεs…(με την μασελα του)που βρισκονται στο γραφειο του!
    Εναs μαλιστα ορκιζεται οτι τον εχει δει να σηκωνει τα συγκεκριμενα βαρια επιπλα χρησιμοποιωνταs τα…σαγονια του!
    Αλλοs ισχυριζεται οτι τα γυμναζει τα σαγονια-μασελα του με παρα πολυ μασα αφου το(παρα)πολυ φαγητο αποτελει τη μεγαλη του αδυναμια!
    (εξ ου και το πατατοκλανοs lastradas)…
    Μεγαλη του στιγμη σαν πρρρρρρρρρρ υπηρξε το σωτηριο ετοs 2004 η"επισκεψιs"λευκηs περιστεραs…
    To κλασομπανιερ πρρρρρρρρρρ αν και αιθνικοφρων εχει αυτη την μικρη συνηθεια βαφει με φανατισμο τα μαλλια του…Η γκαμα βαφηs παιζει μεταξυ του σκουρου καφε και του εντονου καφεκοκκινου προκειται για ενα πληρεs και επιμελημενο βαψιμο οπωs ταιριαζει σε εναν προγαστωρ κομπερ κομφερανσιε γελωτοποιο πομφολυγα που δεν αφηνει αβαφεs ουτε τιs φαβοριτεs!!!!
    Ειδικοι επιστημονεs ορνιθολογοι ομωs επιμενουν οτι το περιστερι επαθε vertigo λογω του εκτυφλωτικου καφεκοκκινου χρωματοs με το οποιο το πρρρρρρρρρ την ημερα εκεινη ειχε βαψει δυναμικα τα μαλλια του!!!

Comments are closed.