Αποκάλυψη – Βόμβα Του Αμερικανού Πρέσβη Για Καραμανλή: «Ναι, Είναι Αλήθεια…»

Σάλο προκαλεί η κυνική παραδοχή του Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, ότι παλαιότερα οι ΗΠΑ είχαν ασκήσει σφοδρότατες πιέσεις στον τότε Έλληνα πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, να υποχωρήσει από τις εθνικές «κόκκινες γραμμές» και να ενδώσει σε αναγνώριση των
Σκοπίων με το όνομα «Μακεδονία».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», ο κ. Πάιατ προχώρησε στη συγκεκριμένη αποκάλυψη κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, όπου συναντήθηκε με το δήμαρχο της Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

loading...

4 thoughts on “Αποκάλυψη – Βόμβα Του Αμερικανού Πρέσβη Για Καραμανλή: «Ναι, Είναι Αλήθεια…»

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡ@@@@Α ΝΑ ΠΡΟΤΑΞΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΝ ΤΡΩΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ Η ^ΠΥΘΙΑ^ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ .ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ(ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ) ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΣΜΥΘΙΑΖΟΥΝ,ΤΟΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣΕΙΝΑΙ .ΨΗΦΟΣ ΗΛΙΘΙΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ = ΨΗΦΟΣ ΣΟΦΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΙΣΒΣΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗ ΛΥΣΗ??

  2. για νεο μας το λεει ξερουμε ρε γιανκηδες πως πισω απο καθε συμφορα της ελλαδας και του πλανητη ειστε εσεις καθαρματα ,και οσοι εχουν αμφιβολιες ειναι επιεικως αφελεις .ρουλα .

Comments are closed.