Λαφαζάνης: «Δυστυχώς, η Μακεδονία έχει ήδη ξεπουληθεί σε σημαντικό βαθμό»

«Χρειαζόμαστε συλλαλητήρια, αλλά συλλαλητήρια ενάντια στο ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου και τη νέα “κατοχή”. Συλλαλητήρια ενάντια στα μνημόνια και τη λιτότητα και τη ΝΑΤΟϊκή κηδεμονία,
για την ελευθερία και την ανεξαρτησία της πατρίδας μας ενάντια στη νέα αποικιοκρατία», δήλωσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του κόμματος, ο κ. Λαφαζάνης επεσήμανε: «Πραγματοποιούνται συλλαλητήρια για να μην πουληθεί η Μακεδονία. Δυστυχώς, η Μακεδονία έχει ήδη ξεπουληθεί σε σημαντικό βαθμό και πωλείται συνεχώς φέτα-φέτα».

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας έκανε λόγο για «ξεπούλημα» του λιμανιού και του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης, «ετοιμάζονται να πουλήσουν σε γαλλικά συμφέροντα την ΕΥΑΘ, η ElDorado “κατέχει” και καταστρέφει την Χαλκιδική, πουλιέται η Εγνατία Οδός, ξεπουλιούνται οι μονάδες της ΔΕΗ στην Κοζάνη, πωλούνται όλες οι δημόσιες στρατηγικές επιχειρήσεις στη Βόρεια Ελλάδα και εκποιείται όλος ο δημόσιος και ορυκτός μακεδονικός πλούτος.

Την ίδια ώρα, η Ελλάδα είναι μια κατεχόμενη χώρα, η οποία έχει υποθηκεύσει στους πιστωτές για έναν αιώνα όλο το δημόσιο πλούτο της.

Χρειαζόμαστε συλλαλητήρια, αλλά συλλαλητήρια για να σώσουμε τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, το νερό, τις στρατηγικές επιχειρήσεις μας, τις υποδομές, τους δρόμους μας, τον δημόσιο πλούτο μας. Συλλαλητήρια για την ελευθερία, την δημοκρατία, την κυριαρχία και ανεξαρτησία μας, ενάντια στα μνημόνια, στη λιτότητα, τη Νατοϊκή κηδεμονία και τη νέα αποικιοκρατία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

loading...

6 thoughts on “Λαφαζάνης: «Δυστυχώς, η Μακεδονία έχει ήδη ξεπουληθεί σε σημαντικό βαθμό»

  1. Δηλαδή εσύ Λαφαζάνη δεν ήθελες να πουληθεί η Μακεδονία;
    Που ήσουνα τόσο καιρό;
    Δυστηχώς κι εσύ ξεφτ@λισμένος!

  2. Είσαι πολύ βλάκας, δεν ξέρεις τι λες.

  3. 5:05

    Ο κύριος Λαφαζάνης τους έφτυσε και έφυγε

  4. ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο …"(ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ)" ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΩΣ ΔΙΕΘΝΗΣΤΗΣ ΨΗΦΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΗΞΕ ΣΥΡΙΖΕΗΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΒΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΟΠΩΣ Η ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο …*ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ* Γ.
    ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ

  5. Ο Λαφαζάνης αν θυμούνται όλοι καλά ήταν από τους αντάρτες της αριστερής πλατφόρμας που για την ψήφιση του 2ου μνημονίου είχε πει το κορυφαίο, ε΄μαι εναντίον των μνημονίων αλλά στηρίζω την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (που τα φέρνει τα μνημόνια για ψήφιση στην βουλή). Ο Λαφαζάνης ένας καιροσκόπος πολιτικός που μαζί με τους άλλους συριζαίους σφύριζε τα προηγούμενα χρόνια αδιάφορα για το σκοπιανό. Ο Λαφαζάνης που συνυπέργαψε μαζί με άλλους την ελαστικοποίηση της ιθαγένειας στους ξένους. Ο Λαφαζάνης που έλεγε ότι είναι επιθυμητή μια πολιτειακή ανωμαλία (αναρχία) και αυτή ήταν η θέση του ΣΥΡΙΖΑ. Μπορώ να πω και άλλα πολλά γι αυτόν τον απατεώνα της πολιτικής.

  6. ΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΛΗΣΤΟΣΥΜΟΡΙΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΣΑΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΓΙΣ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ .ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΒΡΩΜΕΡΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ ,Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑΝΕ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΡΜΟ

Comments are closed.