Απρίλιος του 2008 “Οταν ο μισός ΣΥΡΙΖΑ έλεγε τα Σκόπια Μακεδονία.

Το άρθρο – διακήρυξη που δημοσιεύθηκε λίγο πρίν την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, τον Απρίλιο του 2008, στην οποία η Ελλάδα έθεσε βέτο στην είδοσο των Σκοπίων στην Συμμαχία – Ποιοι σημερινοί υπουργοί και στελέχη το υπέγραφαν.

Πολλά μάλιστα από αυτά τα στελέχη του τότε ΣΥΡΙΖΑ του 5% (2007) που υπέγραφαν το άρθρο-διακήρυξη στην Αυγή, σήμερα είναι υπουργοί και βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, όπως ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, οι βουλευτές Τασία Χριστοδουλοπούλου, Κώστας Γαβρόγλου, Χριστόφορος Παπαδόπουλος και Ελένη Σταματάκη. Επίσης πρόσωπα τα οποία σήμερα έχουν διοριστεί σε διάφορες θέσεις στον κρατικό μηχανισμό με μοναδικό προσόν την κομματική τους ταυτότητα ή την… αρθρογραφία τους στην Αυγή, όπως οι κύριοι Κώστας Αθανασίου (γ.γ. Βουλής), Νίκος Καρανίκας (σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού του πρωθυπουργού), οι κυρίες Κατερίνα Αντωνίου (πρόεδρος ΕΟΦ), Ξανθούλα Καρανίκα (σύμβουλος ΟΛΘ), οι κύριοι Φώτης Παλαμιώτης (ειδικός συνεργάτης στο υπουργείο Εσωτερικών), Σταύρος Παπαγιαννόπουλος (Πολιτικό Γραφείο αναπλ. υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη), Αλέξης Πουλιάσης (Πολιτικό Γραφείο υπουργού Οικονομικών), Χρήστος Σίμος (Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ), Αγγελος Τσέκερης (διευθυντής Γραφείου Τύπου πρωθυπουργού), η κυρία Ζωή Χαλιδιά (επικοινωνιολόγος πρωθυπουργού).
 Τη φιλοσκοπιανή διακήρυξη υπέγραφαν επίσης και πολλά -πρώην πλέον- στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο κ. Γιάννης Μηλιός που έως τον Μάρτιο του 2015 ήταν επικεφαλής του οικονομικού τμήματος του κόμματος. Να σημειωθεί ότι το επίμαχο άρθρο-διακήρυξη κατέβηκε προεκλογικά από την ιστοσελίδα της Αυγής.

loading...

3 thoughts on “Απρίλιος του 2008 “Οταν ο μισός ΣΥΡΙΖΑ έλεγε τα Σκόπια Μακεδονία.

  1. μην λεμε οτι δεν υπαρχει σωτηρια, ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ.

    Η ψηφιση κομματων του κυνοβουλιου είναι υπογραφη για την καταδικη ολων μας, επισης η αποχη το λευκο ή το ακυρο είναι ανοχη και νομιμοποιηση του καθεστως δουλειας και κατοχης και εχει ιδιο αποτελεσμα με την ψηφιση των κομματων του κυνοβουλιου, απο ολα τα αντικατοχικα κομματα μοναχα το Ε.ΠΑ.Μ. εχει το προγραμμα και τις πολιτικες υλοποιησης, εαν θελουμε πραγματικα να γλυτωσουμε από τους δωσιλογους, η ψηφος οφειλει να παει στο ΕΠΑΜ.

    Ας με διαψεύσει κάποιος εάν υπάρχει κάτι άλλο;;
    «Η Νομική Δέσμευση» του Ε.ΠΑ.Μ. στον Ελληνικό λαό
    Τη νομική δέσμευση ενώπιον του ελληνικού λαού ψήφισαν οι σύνεδροι του 5ου Συνέδριου του ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ στο κλείσιμο την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016, σε περίπτωση που εκλεγεί και αναδειχθεί στην εξουσία.
    Στη ΔΕΣΜΕΥΣΗ τους αναφέρεται «Ότι τυχόν αδυναμία υλοποίησης των δεσμεύσεων υπό ομαλές συνθήκες «μη εμπόλεμης κατάστασης ή φυσικής καταστροφής», εντός τριμήνου από την ανάληψη κυβερνητικών ευθυνών θα έχει ως συνέπεια την ΑΜΕΣΗ και καθολική ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ των μελών του Ε.ΠΑ.Μ. που κατέχουν θέσεις κυβερνητικής και κοινοβουλευτικής ευθύνης».
    Παράλληλα η ηγεσία του Ε.ΠΑ.Μ. και οι εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο του Μετώπου αποδέχονται την δήμευση του συνόλου των περιουσιακών τους στοιχείων υπέρ του ελληνικού λαού, ως ποινική ρήτρα για την αθέτηση ή καταπάτηση των δεσμεύσεών τους.
    https://epamhellas.gr/wp-content/uploads/2017/03/DESMEYSI.pdf

    Ρωτηστε και τους ανθρωπους που θελετε και εμπιστευεστε να β γουν την επομενη μερα, υπογραψουν και αυτοι ένα τετοιο χαρτι.
    Τοτε θα καταλάβετε τις προθεσεις τους αλλα κυριως την ειλικρίνειά τους…

  2. ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΣΜΩΝ
    Συνεχίζουμε πιο δυναμικά και μαζικά την μάχη κατά των παράνομων πλειστηριασμών
    καταγγέλοντας όπως πάντα ότι :
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ στη χώρα μας.
    Γι΄αυτό και προασπιζόμαστε το δικαίωμα στην ιδιοκτησία, όλων των Ελλήνων πολιτών, το οποίο ποδοπατείται από ένα καθεστώς αγυρτείας, ανομίας και απάτης υπέρ των χειρότερων τοκογλύφων τραπεζιτών, ελλήνων και ξένων
    Δεν μας τρομοκρατούν τα "ιδιώνυμα" !
    Όλοι περιμέναμε την ώρα που ο Λαός μας θα εξεγερθεί !
    Από μέρα σε μέρα νοιώθουμε οτι κάπου θα ξεσπάσει..
    Είμαστε από την πρώτη στιγμή δίπλα του !
    Θα είμαστε και ΤΩΡΑ που ΗΡΘΕ η ΩΡΑ να αποτινάξουμε το ζυγό της νέας κατοχής!
    Όλοι στα Ειρηνοδικεία αύριο Τετάρτη 3/1/2018 στις 3.30 μ.μ
    Οι συναγωνιστές της Αττικής καλούνται στο Ειρηνοδικείο Ιλίου, όπου θα παραβρεθεί η ομάδα Κοινωνικών Δράσεων και μέλη της Πολιτικής Γραμματείας .
    Το Συντονιστικό Κοινωνικών Δράσεων του Ε.ΠΑ.Μ.
    https://www.facebook.com/metopo/?fref=nf

  3. ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ.
    ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ, ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ?

    Ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από ΜΕΡΙΚΟΥΣ "ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ" που υπακουν τυφλα τις ΗΛΙΘΙΕΣ εντολες των δωσιλογων.!!!

Comments are closed.