Ο ΠΌΛΝΤΟ (Π.Καμμένος) «τρολάρει» τη Ντ.Μπακογιάννη για τη συμφωνία αναβάθμισης των F-16 με τις ΗΠΑ (φωτό)

Μέσω Twitter απάντησε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος στις δηλώσεις της πρώην υπουργού, Ντόρας Μπακογιάννη για το θέμα των F-16, σε συνέντευξή της στο «Βήμα της Κυριακής»

«Αφού η Ντόρα βλέπει, κάτι σάπιο, στη διακρατική για τα F16 σταματώ κάθε διαδικασία έως καταθέσει στην επιτροπή με παρόντα τον Πρέσβη των ΗΠΑ», έγραψε στο twitter, ο Πάνος Καμμένος

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Μπακογιάννη, σχολιάζοντας τη συμφωνία της κυβέρνησης με τις ΗΠΑ για την αναβάθμιση των F-16 χρησιμοποίησε τη φράση του Άμλετ ότι «κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας».

Δείτε την ανάρτησή του:

loading...

1 thought on “Ο ΠΌΛΝΤΟ (Π.Καμμένος) «τρολάρει» τη Ντ.Μπακογιάννη για τη συμφωνία αναβάθμισης των F-16 με τις ΗΠΑ (φωτό)

  1. Μια βασική εκφραστής του σάπιου πολιτικού συστήματος,( γέννημα θρέμμα, όχι του λαού αλλά της Οσίας Οικογένειας του Φαταούλα Μητσοτάκουλα ) η Ντόρα Μπακογιάννη προσπάθησε να μας πει ότι ενδιαφέρεται τώρα εκ των υστέρων για την σωτηρία της χώρας, που χρόνια τώρα ασύδοτα αφαίμαξε και την οδήγησε με τους υποτακτικούς της στον βούρκο, στην διαφθορά, στην αδιαφάνεια, στην αναξιοκρατία … και γενικά στην δομημένη Ντόρο-φαυλό-κρατία… της τελευταίας εικοσαετίας.

    Ντόρα : «Κρείττον του λαλείν το σιγάν»
    (η σιωπή είναι καλύτερη της φλυαρίας)

    Ένα που θυμάμαι με τη Ντόρα είναι εκείνη η συμφωνία με τους Τούρκους για να προσγειώνεται συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία στη Κωνσταντινούπολη, κάτι για το οποίο έκανε μεγάλη φασαρία ο Βγενόπουλος! Το άλλο με το Μακεδονικό αεροσκάφος που προσγειώθηκε στη Κέρκυρα… Το άλλο με τη «συμφωνία» να πάρει η FYROM το όνομα Βόρεια Μακεδονία.

    Η Νου-γόνο-Δούλα (ήταν) η μεγάλη “Πατριωτική” παράταξη που έδωσε μεγάλους αγώνες υπέρ του Τουρκικού Προξενείου στην Θράκη, και οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι και η αδελφή του Κυριάκου, η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν πάντα ιδιαίτερα φιλική στο θέμα απέναντι στην Τουρκική επεκτατικότητα.

    Ο Αχμέτ Ιλχάν ήταν κατηγορηματικός στις δηλώσεις του υπέρ της Ντόρας.

    Η κα Μπακογιάνη «Μας έκανε ότι της ζητήσαμε» λέει χαρακτηριστικά ο κ.Ιλχάν και συνεχίζει…Εισήγαγε την τουρκική γλώσσα ως μάθημα στα δημόσια σχολεία της Δυτικής Θράκης, παρείχε οικονομική υποστήριξη ώστε να έρθουν σχολικά βιβλία από την Τουρκία στα ελληνικά μειονοτικά σχολεία, δρομολόγησε το θέμα του μουφτή και αν δεν την προλάβαιναν οι εκλογές θα είχαμε σύντομα την εκλογή και όχι τον διορισμό του θρησκευτικού μας»

    Ο Ιλχάν Αχμέτ είναι ένας τουρκόφρων βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, ο οποίος ξεκίνησε την «καριέρα» του ως Ντοροκοπρόσκυλο από την Νέα Μιζοκρατία στις εκλογές 2004, και συμμαχησε με την Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη.
    Ο Αχμέτ Ιλχάν είχε ξεσηκώσει σάλο το 2006 υπογράφοντας κείμενο που μιλούσε για «Τουρκομουσουλμανική μειονότητα» και «Μητέρα Πατρίδα Τουρκία».

    Τι να πούμε για την τουρκολάγνα Ντοράκουλα !!!

    Ντόρα είσαι μια πολιτικάντισα κ-ω-λ-όγρια , απ’ τις πλέον μισητές, από τις πλέον επικίνδυνες για την πατρίδα.

    Είσαι ένα ξενόδουλο υποκείμενο, απο τα πλέον ανθελληνικά που γέννησε αυτός ο τόπος.

    Έχουν γνώση οι φύλακες και μνήμη οι Έλληνες.

    Δεν είναι ούτε ηλίθιοι ,ούτε μακάκες , ούτε αγελάδες για διαχρονικό άρμεγμα…

Comments are closed.