Όποιος πάει ολίγον με ΣΥΡΙΖΑ θα τον πάρει το ποτάμι της οργής

Ποτέ και με τίποτα στήριξη σε οτιδήποτε προτείνει ο Τσίπρας… Πλην των εκλογών!

Το δις… διεμφυλικά ουκ ανδρός σοφού. Και σίγουρα ουκ ανδρός κοινοβουλευτικού.

Το 75% των Ελλήνων πάντως πιστεύει ότι είναι πολιτικάντικες μπούρδες και μισές δουλειές. Κοινώς, Συριζιές! Δεν είναι τυχαίο που ο όρος «kolotoumpas», σήμα κατατεθέν του Τσίπρα, υιοθετήθηκε πλέον διεθνώς μέσω της «El Pais» για τον Καταλανό τσαμπουκά πρωθυπουργό της μπουκιάς!).

Ουδεμία σχέση βέβαια οι προαναφερθέντες δικτάτορες με το μικροσκοπικό κωμικοτραγικό μόρφωμα των Συριζαίων, οι οποίοι νομιμοφρονώς και οριακά κοινοβουλευτικά έχουν ανατρέψει, έχουν ξεπουλήσει και έχουν παραμορφώσει όλες τις διακηρυγμένες αρχές τους! Καμία δικαιολογία, λοιπόν, για να συμφωνείς σε ζητήματα αρχών με κάποιον που δεν έχει καθόλου αρχές, αλλά η μόνη του ανησυχία είναι το πώς θα διατηρηθεί στη θέση του. Στην εξουσία.

Τέσπα (τέλος πάντων), αυτό που έκαναν δεν περιγράφεται, αλλά και δεν ξεγράφεται. Οπότε ας πάρουν το ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ που τους στέλνει η πλειοψηφία της κοινωνίας. Ποτέ και για τίποτα με τον ΣΥΡΙΖΑ! ΕΝΑ είναι το ζητούμενο, το να ΠΕΣΕΙ. Και όποιος τον στηρίζει, θα πέσει μια ώρα αρχύτερα. Σκάβουν τον λάκκο τους όσοι, για οποιονδήποτε λόγο, δίνουν χείρα βοηθείας στο κόμμα της εθνικής συμφοράς, του ευτελισμού του Ελληνα και της αέναης φτώχειας. Ή με τον Ελληνισμό ή με τον φονιά του, τον ΣΥΡΙΖΑ! Δεν είναι δυνατόν και με τον Πολάκη και με τον Θεοδωράκη! (Τον… Μίκη εννοώ…;) Ε, όχι και να σε πιάνει ακόμα πελάτη ο Trumpαρίφας!

loading...

2 thoughts on “Όποιος πάει ολίγον με ΣΥΡΙΖΑ θα τον πάρει το ποτάμι της οργής

  1. Ναι ρε καλά σας λέει ο ηλίθιος, ψηφίστε κούλη να σωθείτε… μουχαχαχαχα

Comments are closed.