Οι Τσιπροκαμμένοι έσκισαν τα καλσόν τους, από την γνωστή σε όλους μας κίνηση στα «τέσσερα».

Και ενώ στην Αυστρία βγάζουν τις μπούρκες από τις μουσουλμάνες -Απαγορεύονται στους δημόσιους χώρους, πρόστιμο 150 ευρώ… Στην Ελλάδα ο κ. Τσίπρας και ο κ Καμμένος τις φόρεσαν και κάνουν τεμενάδες.

Η 5η ευρωπαϊκή χώρα που απαγορεύει την χρήση πέπλων κάλυψης ολόκληρου του προσώπου όπως η μπούρκα και η νικάμπ σε δημόσιο χώρο, έγινε πρόσφατα η Αυστρία. Μια κίνηση που προκάλεσε το πρόσφατο κύμα μεταναστών από μουσουλμανικές χώρες. Ενώ οι Τσιπραίοι και Καμμένοι σκαρφίζονται όλο και νέες μεθόδους μουσουλμανικής λατρείας κηρύσσοντας πόλεμο στην Ορθοδοξία και τον λαό μας. Αυτοί δεν ήρθαν τυχαία να κυβερνήσουν, αυτοί είχαν σχέδιο χαραγμένο από τα ξένα κέντρα εξουσίας. Δεν είναι παρά ψυχροί εκτελεστές ενός σχεδίου παράδοσης της χώρας και του λαού μας.
Και ενώ μιλούν για «ανάπτυξη και έξοδο από τα μνημόνια μία νέα σειρά μέτρων έρχεται να αποτελειώσει ότι απέμεινε, εάν βέβαια απέμεινε από τα μαύρα κοράκια της κυβέρνησης: Σύμφωνα με τον Ελεύθερο τύπο, ειδικότερα με νομοθετικές ρυθμίσεις που έχουν ήδη ψηφιστεί, από την 1η-1-2018 θα τεθούν σε ισχύ τα ακόλουθα νέα δημοσιονομικά μέτρα:
1 Κατάργηση της έκπτωσης ποσοστού 1,5% κατά την παρακράτηση φόρου εισοδήματος επί των μισθών και των συντάξεων. Αποτέλεσμα της εφαρμογής της διάταξης αυτής θα είναι η αύξηση των μηνιαίων κρατήσεων φόρου εισοδήματος επί των μισθών και των συντάξεων από την 1η Ιανουαρίου του επομένου έτους.
2 Κατάργηση της διάταξης που προβλέπει έκπτωση, από το φόρο εισοδήματος κάθε φυσικού προσώπου, του 10% του ποσού των δαπανών του για ιατρική, φαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη, εφόσον οι δαπάνες αυτές υπερβαίνουν συνολικά το 5% του ετήσιου ατομικού εισοδήματός του. Συνέπεια της κατάργησης της διάταξης αυτής θα είναι η περαιτέρω φορολογική επιβάρυνση των φυσικών προσώπων το 2018 όταν θα γίνει η εκκαθάριση των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος για το 2017.
3 Επιβολή φόρου υπεραξίας στις πωλήσεις ακινήτων. Η περίοδος αναστολής της εφαρμογής του φόρου υπεραξίας ακινήτων λήγει την 31η-12-2017. Το πιο πιθανό, πλέον, είναι ο φόρος υπεραξίας ακινήτων να τεθεί σε ισχύ από την 1η-1-2018. Ετσι, από την 1η-1-2018 θα επιβάλλεται φόρος υπεραξίας με συντελεστή 15% στο κέρδος που προκύπτει ανάμεσα στην τιμή κτήσης και την τιμή πώλησης κάθε ακινήτου. Ο φόρος θα επιβαρύνει τον πωλητή του ακινήτου, ενώ ο αγοραστής θα εξακολουθεί να επιβαρύνεται με φόρο μεταβίβασης 3% επί της αντικειμενικής αξίας του ακινήτου.
Εφόσον ο φορολογούμενος έχει διακρατήσει το ακίνητο που πωλεί για πέντε τουλάχιστον έτη από τη στιγμή της απόκτησής του η υπεραξία θα είναι αφορολόγητη μέχρι το ποσό των 25.000 ευρώ. Όσοι μεταβιβάζουν ακίνητα τα οποία έχουν στην κατοχή τους πριν από το 1995 θα απαλλάσσονται από το φόρο υπεραξίας.
4 Eπιβολή φόρου επί των εισοδημάτων από περιστασιακές και βραχυπρόθεσμες μισθώσεις ακίνητης περιουσίας, οι οποίες συνήθως εξυπηρετούνται μέσω της διεθνούς διαδικτυακής πλατφόρμας Airbnb. Ειδικότερα, στο ετήσιο εισόδημα από τη βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων που αποκτά από φέτος κάθε φυσικό πρόσωπο θα επιβληθεί το 2018 φόρος εισοδήματος με βάση την κλίμακα φορολογίας των ενοικίων, δηλαδή με συντελεστές 15% από το πρώτο ευρώ μέχρι τα 12.000 ευρώ του ετήσιου εισοδήματος, 35% στο τμήμα του ετήσιου εισοδήματος από τα 12.001 έως τα 35.000 ευρώ και 45% στο τμήμα του ετήσιου εισοδήματος πάνω από τα 35.000 ευρώ, εφόσον τα ακίνητα εκμισθώνονται επιπλωμένα χωρίς την παροχή οιασδήποτε υπηρεσίας πλην της παροχής κλινοσκεπασμάτων.
5 Επιβολή φόρου διαμονής στα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια-διαμερίσματα. Ο φόρος διαμονής θα ανέρχεται σε:
* 0,5 ευρώ ανά ημερήσια χρήση δωματίου για ξενοδοχεία 1-2 αστέρων,
* 1,5 ευρώ ανά ημερήσια χρήση δωματίου για ξενοδοχεία 3 αστέρων,
* 3 ευρώ ανά ημερήσια χρήση δωματίου για ξενοδοχεία 4 αστέρων,
* 4 ευρώ ανά ημερήσια χρήση δωματίου για ξενοδοχεία 5 αστέρων,
* 0,5 ευρώ ανά ημερήσια χρήση για τα ενοικιαζόμενα δωμάτια-διαμερίσματα.
6 Αύξηση των συντελεστών ΦΠΑ σε 32 νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και της Δωδεκανήσου. Από την 1η-1-2018, στα νησιά των νομών Λέσβου, Χίου, Σάμου και Δωδεκανήσου (πλην Ρόδου και Καρπάθου, όπου ήδη οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ έχουν καταργηθεί), οι συντελεστές ΦΠΑ θα αυξηθούν από τα επίπεδα του 5%, του 9% και του 17%, στο 6%, στο 13% και στο 24%.
7 Κατάργηση του μειωμένου κατά 50% συντελεστή Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ) έναντι του ισχύοντος κανονικού συντελεστή που εφαρμόζεται στην περιοχή Δωδεκανήσου για την αιθυλική αλκοόλη που περιέχεται στα αλκοολούχα ποτά ή άλλα αλκοολούχα προϊόντα, τα οποία αποκτώνται από τα άλλα κράτη-μέλη της Κοινότητας, αποστέλλονται από φορολογική αποθήκη της λοιπής Ελλάδος ή εισάγονται στην περιοχή αυτή από τρίτες χώρες.
8 Απώλεια της ρύθμισης των 100 δόσεων από την 1η μέρα που μια νέα οφειλή προς το Δημόσιο θα γίνεται ληξιπρόθεσμη. Από την 1η-1-2018 η ρύθμιση του ν. 4321/2015 για την τμηματική εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο έως και σε 100 δόσεις θα χάνεται εφόσον ο οφειλέτης δεν εξοφλεί τις νέες, μετά την ημερομηνία υπαγωγής στη ρύθμιση, οφειλές του, εντός της νόμιμης προθεσμίας καταβολής τους. Αν, δηλαδή, ο οφειλέτης καθυστερήσει έστω και μία μέρα την πληρωμή ενός νέου χρέους προς το Δημόσιο, θα χάνει αυτόματα τη ρύθμιση των «100 δόσεων».
9 Περικοπή κατά 50% των επιδομάτων θέρμανσης. Από το 2018 θα επέλθει και επανασχεδιασμός του επιδόματος θέρμανσης, με τη θέσπιση πιο αυστηρών εισοδηματικών και περιουσιακών κριτηρίων και με την επιβολή μειώσεων και στο ύψος του επιδόματος ανά λίτρο αγοραζόμενου πετρελαίου θέρμανσης, ώστε το επίδομα αυτό να το λαμβάνουν πολύ λιγότερα νοικοκυριά και σε χαμηλότερο ύψος.
10 Κατάργηση της φοροαπαλλαγής των βουλευτών και των δικαστικών λειτουργών. Από το νέο έτος καταργείται η έκπτωση από το φορολογητέο ποσό της βουλευτικής αποζημίωσης και των συνολικών αποδοχών των δικαστικών λειτουργών ποσού ίσου με το 25% του ακαθάριστου ποσού αυτών ως τεκμαρτού ποσού για την κάλυψη των δαπανών άσκησης του βουλευτικού και του δικαστικού λειτουργήματος.
11 Καταργήσεις κοινωνικών επιδομάτων και αναδιανομή των κονδυλίων για την περαιτέρω ενίσχυση των δικαιούχων του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης. Πιο συγκεκριμένα, θα καταργηθούν το επίδομα απροστάτευτων τέκνων και τα επιδόματα φτώχειας και φυσικών καταστροφών.
12 Κατάργηση του ΕΚΑΣ για χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχους. Θα τεθούν σε ισχύ περαιτέρω αλλαγές στα κριτήρια χορήγησης του ΕΚΑΣ μέσω των οποίων δεκάδες χιλιάδες συνταξιούχοι θα στερηθούν ακόμη και 1.400 ευρώ το χρόνο.
13 Περικοπές στα επιδόματα τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών για ανακατανομή πόρων υπέρ των οικογενειών με 1-2 παιδιά. Προβλέπεται μείωση των εισοδηματικών ορίων για τη χορήγηση των συγκεκριμένων επιδομάτων ώστε να εξοικονομηθούν πόροι για τη χορήγηση μεγαλύτερων επιδομάτων σε οικογένειες με 1-2 παιδιά.
14 Περαιτέρω αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών για τους ελεύθερους επαγγελματίες μέσω του υπολογισμού των εισφορών επί του αθροίσματος φορολογητέου εισοδήματος και καταβληθεισών εντός του 2017 εισφορών! Από 1ης/1/2018 οι εισφορές θα υπολογίζονται επί του συνολικού καθαρού φορολογητέου εισοδήματος προηγούμενου έτους κάθε επιχείρησης-επαγγελματία, προσαυξημένου με τις ασφαλιστικές εισφορές που έχουν καταβληθεί κατά τη διάρκεια του 2017. Το 2018 θα είναι μεταβατικό καθεστώς, καθώς, αντί για το 100% των ασφαλιστικών εισφορών του 2017, θα προστεθεί στα καθαρά φορολογητέα εισοδήματα το 80%.
15 Αυστηρή εφαρμογή των θεσμών του rebate για τη δαπάνη φαρμάκου και του claw back για τα ιδιωτικά θεραπευτήρια και τα διαγνωστικά κέντρα.
Αυτοί είναι οι δοτοί προδότες του τρανταχτού Όχι του Ελληνικού λαού στο πρόσφατο Δημοψήφισμα. Αυτοί είναι που θα έσκιζαν τα μνημόνια αλλά δυστυχώς επί του παρόντος έσκισαν μόνο τα καλσόν τους από την γνωστή σε όλους μας κίνηση στα «τέσσερα».
Μόνη Λύση η Αντίσταση και η Ανατροπή τους ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Ο Γραμματέας της Λ.Ε.Π.ΕΝ και εκπρόσωπος τύπου, «Ανατροπή «Όχι σε όλα» + Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης).

loading...

1 thought on “Οι Τσιπροκαμμένοι έσκισαν τα καλσόν τους, από την γνωστή σε όλους μας κίνηση στα «τέσσερα».

 1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΡΗΓΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΑΡΑ!! ΕΣΙΑ ΠΑΝΑΞΙΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ Η ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΔΙΑΛΕΞΕ ΡΕ?

  ΙΔΟΥ ΛΟΥΤΣΕ ΜΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ!!!

  Σάλο και απίστευτες αντιδράσεις από την Αρχιεπισκοπή Κρήτης έχει προκαλέσει ένας ρασοφόρος που αυτοαποκαλείται «Μητροπολίτης Ευρώπης» και του «Προέδρος της Ελληνορωσικής Μητροπολιτικής Συνόδου».

  Γράφει η Δήμητρα Καρλιάμπα

  «Ιλαρίων»: έτσι είναι το όνομα του ρασοφόρου του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Θωμάς Κονσολάκης και δέχεται εκατοντάδες πιστούς στο «ησυχαστήριο Παναγία Θεραπεύτρια» στη Νέα Μάκρη Αττικής, διαδίδοντας ότι έχει θεραπευτικές ιδιότητες.

  Ο ίδιος αυτοαποκαλείται Μητροπολίτης Νέας Μάκρης και Ηρακλείου Κρήτης και προσπαθεί να πείσει ότι θεραπεύει ασθένειες και έχει πιστούς ακόλουθους, προκαλώντας την οργή της Αρχιεπισκοπής Κρήτης που αντιδρά επιμένοντας, ότι ο άνθρωπος αυτός ψεύδεται και ουδεμία σχέση έχει με το αξίωμα.

  Το υπόθεση ανέδειξε το δελτίο του Alpha και στο βίντεο που προβλήθηκε κάτοικοι της Νέας Μάκρης ισχυρίζονται ότι πολύς κόσμος επισκέπτεται τον φερόμενο Μητροπολίτη για να θεραπευτεί έναντι χρηματικής αμοιβής.

  Ενώ ο Πρωτοσύγκελος Αρχιεπισκοπής Κρήτης τονίζει ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έχει καμία σχέση με το αξίωμα που διαδίδει ότι έχει:

  «Δεν έχει καμία σχέση με την κανονική εκκλησία. Όχι μόνο της Κρήτης, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο»

  Ποιος όμως είναι ο πρότερος βίος του αμφιλεγόμενου ιερέα;

  Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του koolnews.gr ο Ιλαρίων ή κατά κόσμον Θωμάς Κονσολάκης είναι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης επίπλων και ειδών σπιτιού Konsolakis Interior με καταστήματα σε Μαρούσι, Άλιμο και Αθήνα.

  Ο επιχειρηματίας που τώρα φέρεται ως δεσπότης πριν από μερικά χρόνια έβαλε 50% έκπτωση στα είδη της επιχείρησης του λόγω της κρίσης και ύστερα κήρυξε πτώχευση.

  Σύμφωνα με εξακριβωμένες πηγές, όμως πελάτες που του είχαν δώσει προκαταβολικά σημαντικά ποσά εκτός, του ότι δεν πήραν ποτέ τα έπιπλα τους, έχασαν και τα χρήματα τους, ενώ στο δικαστήριο εκκρεμούν υποθέσεις εναντίον του. Τα ποσά για τα οποία τον κατηγορούν κυμαίνονται από 25.000 έως 300.000 ευρώ.

  Το μεγάλο μυστήριο που προκύπτει τώρα είναι πως αυτός ο άνθρωπος ο οποίος ως επιχειρηματίας και interior designer εξαπάτησε τους πελάτες του ακολουθεί το δρόμο του Θεού επιμένοντας ότι γιατρεύει κόσμο.

Comments are closed.