Πάνω από 1.800 παράνομοι μετανάστες μέσα σε δύο εβδομάδες στα ελληνικά νησιά

Συνολικά 1.877 παράνομοι μετανάστες πέρασαν το πρώτο 15ήμερο του Οκτωβρίου στα νησιά του βορείου Αιγαίου από τα απέναντι τουρκικά παράλια.

Συγκεκριμένα στα κέντρα Υποδοχής έχουν καταγραφεί οι αφίξεις 1.877 παράνομων μεταναστών (1.148 στη Λέσβο, 572 στη Χίο και 117 στη Σάμο), ενώ σήμερα το πρωί έχει διαπιστωθεί η άφιξη -χωρίς να έχουν ακόμα καταγραφεί- 44 ατόμων στη Λέσβο και 157 ατόμων στη Χίο.

Μόνο τις τελευταίες πέντε μέρες, από το πρωί της περασμένης Τετάρτης μέχρι σήμερα Δευτέρα το πρωί, πέρασαν στη Λέσβο 563 άτομα, στη Χίο 269 και στη Σάμο 40.

Σύμφωνα με το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Ελέγχου Συνόρων, Μετανάστευσης και Ασύλου του υπουργείου Εσωτερικών σήμερα στη Λέσβο περιμένοντας να συζητηθεί το αίτημα ασύλου που έχουν υποβάλει ζουν 6.807 άτομα, στη Χίο 1.867 και στη Σάμο 3.075.

Τέλος στο διάστημα από 1 έως 13 Οκτωβρίου, από την Τουρκική Ακτοφυλακή έχει ανακοινωθεί επίσημα ο εντοπισμός 25 περιστατικών με βάρκες στις οποίες επέβαιναν πρόσφυγες και μετανάστες οι οποίοι και κινούντο προς τα ελληνικά νησιά. Κατά τη διάρκεια αυτών των περιστατικών επαναπροωθήθηκαν στις τουρκικές ακτές 907 άτομα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

loading...

5 thoughts on “Πάνω από 1.800 παράνομοι μετανάστες μέσα σε δύο εβδομάδες στα ελληνικά νησιά

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ..!

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΡΑ (15:32),ΕΙΝΑΙ ΝΥΧΤΑ..!

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ..!

  2. ΣΧΕΔΙΟ "ΚΑΛΕΡΓΙ"…..

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΛΕΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ….

    ΤΟΣΗ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ,ΤΟΣΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΟΥΤΕ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ….

    ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ….

    ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ….

    https://www.youtube.com/watch?v=Em0JQ9p7mmo

  3. Nikos Stoforos

    Η βάση του Ελληνικού Ιδεώδους
    είναι η "ελευθερία του πνεύματος" έτσι μας δίδαξαν οι αρχαίοι
    σοφοί πρόγονοι μας, που πολεμούσαν και μεγαλουργούσαν! !

    Όπου μετέπειτα φάνηκε η μαυρίλα της σιωνιστικής ιδέας που
    θέλει τον άνθρωπο μικρό και κατευθυνόμενο, σαν υποχείριο
    των ΤΡΑΣΤ & ΚΑΡΤΕΛ …

    Έτσι "διέφθειραν το πολιτικό σύστημα για τα ωφέλει των λίγων
    και απρόσωπων εχθρών του Eλληνικού Λαού".
    Ουτωσώστε κατά την ταπεινή μου γνώμη οι
    Άσπονδοι εχθροί του "Ελληνικού Ιδεώδους"είναι:
    1) Τα κόμματα που έχουν κάνει τον Ελληνικό Λαό κομμάτια.
    2) Άνδρο απατεώνων η βουλή των Ελλήνων.
    3) Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.
    4) Τεράστια ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΉ ΥΠΟΚΡΙΣΊΑ Δεξιά & Αριστερά.
    Δεν τη βλέπεται?

    Ιμπεριαλιστές απ' τη μιά, Κομουνιστές απ' την άλλη
    Φασίστες απ' τη μιά, Κομματοδήκες απ' την άλλη.
    Οι διαστάσεις είναι νωπές ακόμα απ' τον εμφύλιο.

    ΕΓΚΛΗΜΑΤΊΕΣ και οι δυο πλευρές, που έπαιρναν εντολές
    οι μεν απ' τον Σκόμπυ και οι δε απ' το απρόσωπο κόμμα.

    Ήθελα να ήξερα οι Ελληνίδες κι οι Έλληνες που ήταν ΤΌΤΕ?
    Ήθελα να ξέρω οι Ελληνίδες κι οι Έλληνες που είναι ΤΏΡΑ?
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ ΨΗΦΊΖΟΥΝ ΤΑ ΒΡΟΜΕΡΆ ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ?
    Που μας κυβερνούν άσπονδοι εχθροί ΝΤΌΠΙΟΙ και ΞΈΝΟΙ?

    Παίρνοντας εντολές απ' τις Βρυξέλλες και απ' τις σκοτεινές στοές
    των οικονομικών και τραπεζικών συστημάτων του Χάρβαρντ …
    Έχω να ψηφίσω, από το 2004 … μόνο στο δημοψήφισμα
    ψήφισα ΌΧΙ κι εκεί μας ξανά πούλησαν και βγήκε (ναι)

    Τρομάρα τους κι απελπισία μας ..

  4. Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

  5. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?….ΝΑΙ ΕΛΑ….ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΕΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΕ…ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ?….ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΧΘΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ ΜΑzΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΗΛΘΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΗΘΕΛΕ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΗΛΘΕ ΚΑΘΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΤΙ??…ΕΕΕ ΜΕ ΓΚΑΣΤΡΩΣΕΣ ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝΤΕ…ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ Η ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ 10.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ Η ΤΣΙΒΙΚΗ Η ΚΥΠΕΡΙΚΙΑ ΓΑΙΔΑΡΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΡΑΤΗΣΟΥ ΓΕΡΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΛΕΠΙΔΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ''ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ'' ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΟΥ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΨΕΥΔΗ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΟΡΙΣΤΑ ΑΦΗΣΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ 4 ΚΑΚΑΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗΡΗΞΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΜΠΑΑΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΑ ΩΩΩΩ ΩΩΧΧΧ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΧΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑ ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ!!!…ΝΑΙ ΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΕΛΑΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ…ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΤΗΣ ΑΠΗΝΤΗΣΕ Ο ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ?….ΚΥΤΤΑΞΕ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΕΑΝ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕ Ο ΓΙΟΥΦΤΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΘΑΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΕΤΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ…..Α ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ Ε? ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΤΡΑΜΟΚΩΛΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ!!!….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΠΕΡΙΠΙΠΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΣ ΓΕΛΩΤΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΙΑΝ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ….ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ Ο ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΙΑΣ ΤΟΥ…..ΧΑΑΑ ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΠΙΠΤΩ ΕΙΣ ΓΕΛΩΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΝΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΥΦΤΕΙΚΑ – ΤΣΙΒΙΚΕΙΚΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΛΗΞΕΙ ΑΝΤΕ ΤΑ ΛΕΜΕ salom….salom..

Comments are closed.