Θα χυθεί αίμα ,σταματήστε με τη Συμφωνία των Πρεσπών για λόγους Εσωτερικής & Εθνικής Ασφάλειας , αργότερα. Πως να σας το πούμε αλλιώς;

Στην ψήφιση για τη συμφωνία των Πρεσπών πρέπει ΤΩΡΑ να ζυγιστεί και ένας νέος σημαντικότατος πλέον παράγοντας ,η εσωτερική ασφάλεια και η κοινωνική ηρεμία . Περιμένατε δεκαετίες για το θέμα ; περιμένετε ακόμα λίγο , δείτε τη μεγάλη εικόνα που σχηματίστηκε στο εσωτερικό .

Εδώ δεν μπορέσατε να μαζέψετε 30-40 άτομα που επιτέθηκαν στην Βουλή , παραλίγο να μπουν μέσα και αμαύρωσαν το συλλαλητήριο στις 20/1ου  εκατοντάδων χιλιάδων  , θα αποκρούσετε τις σκοτεινές  επιθέσεις  δεκάδων  πυρήνων «παθιασμένων » που ήδη φαίνεται ότι είναι στρατιωτικά οργανωμένοι ;

Όχι μόνο αυτό , δίνεται αφορμή και ευκαιρία σε χιλιάδες «ψυχάκιδες » από το εξωτερικό να έρθουν και να δράσουν στην Ελλάδα . Η κατάσταση με τα «κίτρινα Γιλέκα » θα μοιάζει με νηπιαγωγείο .

Η αστυνομία δεν θα μπορεί , και φυσικά , ποτέ δεν θα το παραδεχτεί για ευνόητους λόγους. Οι δεκάδες ,εκατοντάδων χιλιάδων στα συλλαλητήρια, όλο αυτό το χρονικό διάστημα , όταν δουν ότι δεν «εισακούστηκαν» – έχοντας απωθημένα και από το δημοψήφισμα του 2015 -πως λέτε να ξεσπάσουν … κάποιοι από αυτούς ;

Αυτό που βλέπουμε σήμερα είναι «οι υπογραφές » για την  παρθενογέννηση  ενός νέου πλαστού κράτους που πριν τους Βαλκανικούς πολέμους δεν υπήρχε , για γεωπολιτικούς και γεωστρατηγικούς λόγους και χωρίς να διαχωρίζεται ( επικίνδυνα ) ο γεωγραφικός από τον ιστορικό προσδιορισμό .

Το  θέμα δεν είναι τόσο , εάν είναι σωστή ή όχι η Συμφωνία , νόμιμη ή αντισυνταγματική , επιζήμια ή όχι . Το σημαντικότερο ΠΛΕΟΝ είναι ότι δρομολογείται , χωρίς την ψυχική έστω συμμετοχή του Κόσμου που φαίνεται να λέει όχι σε ποσοστό 80% , χωρίς την πολιτική συναίνεση σε ένα τόσο πλέον σημαντικό εθνικό θέμα , την οποία  επίσης θα ήθελε ο κόσμος να δει , δρομολογείται με έντονα και αισθητά τα παρασκηνιακά στοιχεία , τις καταγγελίες περί διαφθοράς , την αίσθηση ότι μας επιβάλλεται κ.α που , όλα μαζί , προκαλούν το κοινό αίσθημα .

Γιατί;

Αξιολογείστε τα ανωτέρω ,όχι από το ποιοι μπορεί να είμαστε αλλά, από αυτά που σας εκθέτουμε.

Σας προειδοποιούμε για τελευταία φορά ως έχουμε ηθική  υποχρέωση «ΩΣ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ». Μην πουν αργότερα  κάποιοι ,πως δεν ξέρανε ή πως δεν μπορούσαν να προβλέψουν … όπως με τα επεισόδια στη Βουλή.

Υγ. Κρατήστε το παρόν !

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ Πρ. ( Α.Τ.Α.Κ )

loading...