Γιατί σαραντίζουν τα μωρά και γιατί γίνεται μνημόσυνο 40 μέρες αφού πεθάνει κάποιος;

Εντός του μνημείου υπάρχουν 80 σταυροί. Ο αριθμός 80:.Οι 80 σταυροί , εντός του σηκού του μνημείου και επί της οροφής, είναι κεχωρισμένοι εις 40 ορθούς και 40 πλαγίους.


Υπάρχει δηλαδή διχοτόμησις των εντός των φατνωμάτων αντιστοίχων συμβόλων των σταυρών.

Μετά την ολοκλήρωσιν της εξυφάνσεως του σωματικού φορέως (28Χ 10) και γέννησιν του τέκνου εξυφαίνεται εις το φυσικόν πεδίον ο αιθερικός φορεύς της ψυχής. Δια να συσταθή ο αιθερικός φορεύς της νέας ενσαρκωθείσης ψυχής και να επουλωθούν τα τραύματα του αιθερικού φορέως της μητρός από την γέννησιν του τέκνου απαιτούνται 40 ημερονύκτια.

Η διασωθείσα λαϊκή παράδοσις δεν επιτρέπει μητήρ και νήπιον να έλθουν εις επαφήν με άλλα άτομα κατά το διάστημα αυτό, πλήν των οικείων ,δια να μην διαταραχθή ή ομαλή εξύφανσις και η επούλωσις των τραυμάτων των αιθερικών φορέων των δύο ψυχών, νηπίου και μητρός, οι οποίοι είναι άκρως ευαίσθητοι κατά την φάσιν αυτήν.Οι 80 σταυροί του εσωτερικού της οροφής ευρίσκονται εντός του χωροχρόνου της ενσαρκώσεως.


Ο αριθμός 80, αποτελούμενος εκ δύο ίσων μερών, αναφέρεται αφ’ ενός εις την συγκρότησιν κατά την άφιξην και αφ’ετέρου εις την διάλυσιν κατά την αναχώρησιν του αιθερικού φορέως της ψυχής. Τα έτερα 40 ημερονύκτια επομένως εκπροσωπούν την διάλυσιν του αιθερικού φορέως της ψυχής, επειδή πάντοτε αυτή ευρίσκεται εντός του χώρου του σηκού υπό την δικαιοδοσίαν της Σελήνης.

Ο αριθμός 40 συνδέεται μετά της Μεγάλης Θεάς Εκάτης, θυγατρός της Αστερίας, επειδή αναφέρεται εις την διάλυσιν του αιθερικού φορέως του ανθρώπου, που εγκαταλείπει τον πλανήτην Γην και παραμένει ακόμη εις τον υποσεληνιαίον χώρον.

Επί του θέματος εξαιρετικού ενδιαφέροντος είναι το έργον «Περί του εμφαινομένου προσώπου τω κύκλω της Σελήνης» (943-945D) του Πλουτάρχου ο οποίος διετέλεσεν Αρχιερεύς του Μαντείου των Δελφών και ήτο γνώστης των αρχαίων μυστηρίων.Ο αριθμός 80 των σταυρών εντός της οροφής ομοιάζει με πύλην εκ της οποίας διερχόμενος η ψυχή άλλοτε εξυφαίνεται και άλλοτε διαλύει τον αιθερικόν της φορέα.

Ο αριθμός 80 (40 +40 ) ορίζει τον αριθμό των ημερονυκτίων περιστροφών της Γης , που απαιτούνται δια την σύνθεσιν και αποσύνθεσιν του αιθερικού της φορέως εν σχέσει με τον σταθερόν Ήλιον. Ο αριθμός 280 ορίζει τον αριθμό των 10 Σεληνιακών μηνών. Επίσης εντός του δαπέδου ορίζει την εξύφανσιν του σωματικού της φορεώς.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

53 σχόλια :

 1. Με τη γέννηση του παιδιού πρέπει να κληθεί ο ιερέας (επειδή είναι δύσκολο στο Μαιευτήριο), όταν η μητέρα επιστρέψει στο σπίτι, ώστε με τις ευχές γέννησης που θα διαβάσει, να αγιασθεί και η μητέρα και το παιδί.
  Διαβάζονται αι «ευχαί εις γυναίκα λεχώ τη πρώτη ημέρα της γεννήσεως του παιδιού αυτής». Εύχεται ο ιερέας να βάλει ο Κύριος και Θεός μας την χείρα Του την κραταιά στη μητέρα και να της χαρίσει γρήγορη ανάρρωση από τον τοκετό, να της καθαρίσει κάθε ρύπο που άφησε η γέννα και να της ανακουφίσει τους πόνους που προκάλεσε ο επώδυνος τοκετός. Ζητάει επίσης την ευρωστία της ψυχής και του σώματος αυτής, όπως και την περιφρούρησή της από ζήλεια, φθόνο και βασκανία.
  Δυστυχώς, από άγνοια, από κακή πληροφόρηση ή για να εξέλθουν πιο γρήγορα από το σπίτι, ζητούν από τον ιερέα να τους διαβάσει τη «μισή» ευχή στις είκοσι ημέρες, δηλαδή να γίνει μισοσαραντισμός. Μισή ευχή και μισοσαραντισμός δεν υπάρχει. Στο ευχολόγιο υπάρχει μόνο η ευχή της πρώτης ημέρας και του σαραντισμού, την 40η η μέρααπό την γέννηση του παιδιού στον ιερό Ναό.

  Πως και γιατί γίνεται ο Σαραντισμός:

  Όταν το νήπιο συμπληρώσει σαράντα ημέρες από τη γέννησή του, (όχι 39 ή 38), τότε οδηγείται από την μητέρα του να εκκλησιασθεί στο ναό του Κυρίου μας, δηλαδή να σαραντήσει όπως έγινε και με τον Κύριό μας υπό της μητρός Του.
  Αποτελεί μια εκδήλωση ευγνωμοσύνης του ανθρώπου προς τον Θεό Δημιουργό του, που τον αξίωσε να γίνει συνδημιουργός Του.
  Ο ιερέας λαμβάνει μετά τις ευχές το βρέφος στην αγκαλιά του, το οδηγεί έμπροσθεν του Ιερού Βήματος λέγοντας μερικές ευχές. Τα βρέφη ως «άγια» δύνανται να εισαχθούν στα «Άγια των Αγίων». Όμως η Εκκλησία μας εισάγει μόνο τα άρρενα τέκνα επειδή μόνο αυτά μπορούν να γίνουν κληρικοί.


  Απόσπασμα από το βιβλίο του π. Γεωργίου Καλπούζου «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ– Αυτονόητα αλλά τόσο άγνωστα θέματα», Εκδόσεις ΦΩΤΟΔΟΤΕΣ σελ. 102-103
  Πηγή: themata-orthodoxias.blogspot.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σήμερα γιορτάζει ο Λωτ ανιψιός του Αβραάμ.
   Μαστροπός ο θείος, αιμομίκτης ο Λωτ, ξεπαρθένεψε τις κόρες του και απέκτησε παιδιά μ αυτές.

   Ο Πανάγαθος τους αντάμειψε και τους έσωσε από την καταστροφή με την οποία
   τιμώρησε τα Σόδομα.

   Ένα τέτοιο εβραϊκό μπουμπούκι δεν μπορούσε να μην τιμηθεί από την Εκκλησία μας.
   Θείος και ανιψιός αποκαλούνται " Άγιοι", " Ένδοξοι" και "Δίκαιοι" !
   Είναι τα πρότυπα ηθικής!
   Με κάθε ευκαιρία τους αναφέρουν, προσκυνούν και δοξολογούν.

   Διαγραφή
  2. ΑΦΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΛΩΤ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΥΤΑΞΙΑ

   Διαγραφή
 2. Ας δούμε τι έλεγε για τα μνημόσυνα ο μακαριστός π. Παίσιος ( από τον Δ’ τόμο, Οικογενειακή Ζωή, Λόγοι του π.Παισίου, Εκδόσεις Ησυχαστήριο Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος, Σουρωτή,Θεσσαλονίκη ).

  - Γέροντα, οι υπόδικοι νεκροί ( πλην των Αγίων ) μπορούν να προσεύχονται; -Έρχονται σε συναίσθηση και ζητούν βοήθεια ,αλλά δεν μπορούν να βοηθήσουν τον ευατό τους.Όσοι βρίσκονται στον Άδη μόνο ένα πράγμα θα ήθελαν από τον Χριστό: να ζήσουν πέντε λεπτά για να μετανοήσουν.Εμείς που ζούμε, έχουμε περιθώρια μετανοίας,ενώ οι καημένοι οι κεκοιμημένοι δεν μπορούν πια μόνοι τους να καλυτερεύσουν την θέση τους,αλλά περιμένουν από εμάς βοήθεια.Γι’ αυτό έχουμε χρέος να τους βοηθούμε με την προσευχή μας.
  Μου λέει ο λογισμός ότι μόνο το δέκα τοις εκατό από τους υπόδικους νεκρούς βρίσκονται σε δαιμονική κατάσταση, και ,εκεί που είναι, βρίζουν τον Θεό,όπως οι δαίμονες.Δεν ζητούν βοήθεια,αλλά και δεν δέχονται βοήθεια! Γιατί, τι να τους κάνει ο Θεός; Σαν ένα παιδί που απομακρύνεται από τον πατέρα του,σπαταλάει όλη την περιουσία του και από πάνω βρίζει και τον πατέρα του.Ε, τι να το κάνει αυτό ο πατέρας του; Οι άλλοι όμως οι υπόδικοι, που έχουν λίγο φιλότιμο, αισθάνονται την ενοχή τους, μετανοούν και υποφέρουν για τις αμαρτίες.Ζητούν να βοηθηθούν και βοηθιούντια ΘΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ.Τους δίνει δηλαδή ο Θεός μία ευκαιρία,τώρα που είναι υπόδικοι,να βοηθηθούν μέχρι να γίνει η Δευτέρα Παρουσία.Και όπως σε αυτή τη ζωή, αν κάποιος είναι φίλος με τον βασιλιά, μπορεί να μεσοαλαβήσει και να βοηθήσει έναν υπόδικο,έτσι κι αν είναι κανείς φίλος με τον Θεό, μπορεί να μεσολαβήσει στο Θεό με την προσευχή του και να μεταφέρει τους υπόδικους από την μία φυλακή σε άλλη καλύτερη, από το ένα κρατητήριο σε ένα άλλο καλύτερο.Ή ακόμα μπορεί να τους μεταφέρει και σε ένα δωμάτιο ή σε διαμέρισμα.
  Όπως ανακουφίζουμε τους φυλακισμένους με αναψυκτικά κλπ που τους πηγαίνουμε, έτσι και τους νεκρούς τους ανακουφίζουμε με τις ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΕΣ που κάνουμε για τη ψυχή τους.Οι προσευχές των ζώντων γιαυς να βοηθηθούν,μέχρι να γίνει η τελική Κρίση.Μετά την δίκη δεν θα υπάρχει δυνατότητα να βοηθηθούν….

  …Ο Θεός θέλει να βοηθήσει τους κεκοιμημένους, γιατί πονάει για τη σωτηρία τους, αλλά δεν το κάνει, γιατί έχει αρχοντιά.Δεν θέλει να δώσει δικαίωμα στο διάβολο να πει : Πως τον σώζεις αυτόν, ενώ δεν κοπίασε; Όταν εμείς προσευχόμαστε για τους κεκοιμημένους,Του δίνουμε το δικαίωμα να επεμβαίνει.Περισσότερο μάλιστα συγκινείται ο Θεός όταν προσευχόμαστε για τους κεκοιμημένους παρά για τους ζώντες.

  Γι’ αυτό και η Εκκλησία μας έχει τα κόλλυβα, τα μνημόσυνα.Τα μνημόσυνα είναι ο καλύτερος δικηγόρος για τις ψυχές των κεκοιμημένων.Έχουν τη δυνατότητα και από την κόλαση να βγάλουν τη ψυχή.Κι εσείς σε κάθε Θεία Λειτουργία να διαβάζετε κόλλυβα για τους κεκοιμημένους.Έχει νόημα το σιτάρι: Σπείρετε εν φθορά,εγείρεται εν αφθαρσία ( Α’ Κορινθ, κεφ 15, εδ 42)(δηλαδή συμβολίζει το θάνατο και την ανάσταση του ανθρώπου ),λέει η Γραφή…

  - Γέροντα, αυτοί που έχουν πεθάνει πρόσφατα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από προσευχή;
  - Εμ ,όταν μπαίνει κάποιος στη φυλακή, στην αρχή δεν δυσκολεύεται πιο πολύ; Να κάνουμε προσευχή για τους κεκοιμημένους που δεν ευαρέστησαν στον Θεό, για να κάνει κάτι και γι’ αυτούς ο Θεός. Ιδίως,όταν ξέρουμε ότι κάποιος ήταν σκληρός,γιατί μπορεί να ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΚΛΗΡΟΣ,αλλά στη πραγματικότητα να μην ήταν- και είχε αμαρτωλή ζωή, τότε να κάνουμε ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, Θείες Λειτουργίες, Σαρανταλείτουργα για τη ψυχή του και να δίνουμε ελεημοσύνη σε φτωχούς για τη σωτηρία της ψυχής του, για να ευχηθούν οι φτωχοί “να αγιάσουν τα κόκκαλά του”, ώστε να καμθεί ο Θεός και να τον ελεήσει.Έτσι ότι δεν έκανε εκείνος, το κάνουμε εμείς γι’ αυτόν.Ενώ ένας άνθρωπος που είχε καλωσύνη, ακόμα και αν η ζωή του δεν ήταν καλή, επειδή είχε καλή διάθεση, με λίγη προσευχή πολύ βοηθιέται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έχω υπόψη μου γεγονότα που μαρτυρούν πόσο οι κεκοιμημένοι βοηθιούνται με την προσευχή πνευματικών ανθρώπων.Κάποιος ήρθε στο Καλύβι και μου είπε με κλάματα: Γέροντα, δεν έκανα προσευχή για κάποιο γνωστό μου κεκοιμημένο και μου παρουσιάστηκε στον ύπνο μου.Είκοσι μέρες, μου είπε, έχεις να με βοηθήσεις,με ξέχασες και υποφέρω! Πράγματι, μου λέει (ο προσκηνυτής )εδώ και 20 μέρες είχα ξεχαστεί με διάφορες μέριμνες και ούτε για τον εαυτό μου δεν προσευχόμουν
   - Όταν, Γέροντα, πεθάνει κάποιος και μας ζητήσουν να προσευχηθούμε γι’ αυτόν,είναι καλό να κάνουμε κάθε μέρα ένα κομποσχοίνι μέχρι τα σαράντα;
   - Άμα κάνεις κομποσχοίνι γι’αυτόν,βάλε και άλλους κεκοιμημένους.Γιατί να πάει η αμαξοστοιχία στον προορισμό της με έναν μόνο επιβάτη, ενώ χωράει και άλλους; Πόσοι κεκοιμημένοι έχουν ανάγκη οι καημένοι και ζητούν βοήθεια και ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ! Μερικοί ,κάθε τόσο, κάνουν μνημόσυνο μόνο για κάποιον δικό τους. Με αυτό το τρόπο δεν βοηθιέται ούτε ο δικός τους, γιατί η προσευχή τους δεν είναι τόσο ευάρεστη στο Θεό.Αφού τόσα μνημόσυνα έκαναν γι’ αυτόν, ας κάνουν συγχρόνως και για τους ξένους.

   -Γέροντα, οι νεκροί που δεν έχουν ανθρώπους να προσεύχονται γι’αυτούς βοηθιούνται από τις προσευχές εκείνων που προσεύχονται γενικά για τους κεκοιμημένους;
   - Και βέβαια βοηθιούνται.Εγώ, όταν προσεύχομαι για όλους τους κεκοιμημένους, βλέπω στον ύπνο μου τους γονείς μου, γιατί αναπαύονται από την προσευχή που κάνω.Κάθε φορά που έχω Θεία Λειτουργία,κάνω γενικό μνημόσυνο για όλους τους κεκοιμημένους…Αν καμιά φορά δεν κάνω ευχή για τους κεκοιμημένους, παρουσιάζονται γνωστοί κεκοιμημένοι μπροστά μου.Έναν συγγενή μου, που είχε σκοτωθεί στο πόλεμο, τον είδα μπροστά μου μετά τη Θεία Λειτουργία,την ώρα του μνημοσύνου, γιατί αυτόν δεν τον είχα γραμμένο με τα ονόματα των κεκοιμημένων, επειδή μνημονεύονταν στη Προσκομιδή με τους ηρωικώς πεσόντες. Κι εσείς στην Αγία Πρόθεση να μη δίνετε να μνημονευθούν μόνο ονόματα ασθενών, αλλά και ονόματα κεκοιμημένων, γιατί μεγαλύτερη ανάγκη έχουν οι κεκοιμημένο
   ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ/talantoblog

   Διαγραφή
 3. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΕΙ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ..!!!
  ΨΕΎΤΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΊΑ
  ΓΕΝΕΘΛΙΑ=ΓΕΝΝΆ ΆΘΛΙΑ

  ΑΛΗΘΙΝΉ ΟΝΟΜΑΣΊΑ
  ΓΕΝΑΘΛΟΣ=ΓΕΝΝΆ ΆΘΛΟΣ

  ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΆΣΜΑΤΑ ΔΙΚΆ ΣΑΣ.
  ΚΑΘΕ ΓΕΝΝΆ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΑΘΛΟΣ=ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
  ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΆΘΛΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΌΠΩΣ ΜΑΣ ΤΗΝ.ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΙΚΩΣΕΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Giannis Paterakis10 Ιουλίου 2018 - 12:21 π.μ
   ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΥΧΑΙΟΣ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΩΡΕΑ ΠΟΥ ΑΝ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΧΕ 15 ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ...

   Διαγραφή
  2. ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ: “ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ” … ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: “ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΑ “ΡΕΝΑ” ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗ (ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ “ΡΟΥΑ”)…”
   Posted by Αλφειός Ποταμός at 19:14 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ. Tags:Αποκαλύψεις, Αρτέμης Σώρρας, Ελλάδα, Έλληνες, ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, Επικαιρότητα, Νέμεσις, ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.
   Ιούλ
   06
   2018

   ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ: “… ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ.
   ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ( ΓΙΑΤΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΕΖΑΝΤΑ ….. )
   ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ… ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ … ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΜΙΑ ΕΠΑΡΣΗ .. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΡΧΕΤΑΙ …” ( απομαγνητοφώνηση: Κατερίνα Διοτίμα Σπανού )   ……………………………….   ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: [ … ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΑ “ΡΕΝΑ” ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗ [ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ “ΡΟΥΑ” ]
   ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΣΚΑΚΙΕΡΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ … ] ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, Christine Lagarde… ΚΑΙ… ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΠΟΥ Π-Α-Ι-Ζ-Α-Τ-Ε ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ… ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ: Η ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ… ΚΑΙ THN ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΞΑΝΑΜΟΙΡΑΖΩ Ε-Γ-Ω. (video SorrasTV)

   … ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 1/10/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

   … ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ 1/10/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

   … ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ GOLDEN AXIS. ΕΧΩ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΥΛΙΑ. ΕΙΜΑΙ MEMBER ΤΟΥ ΟΗΕ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΜΕ REGISTER ΤΟΥ ΟΗΕ. ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ. 29/12/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

   … ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΗΡΘΑ ΜΕ ΑΣΟΥΣ !!! ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ κ. ΟΜΠΑΜΑ. Monetization ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΒΡΡ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ 13ων ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ CIA. ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ PLATFORM 1. ΑΦΑΝΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΩΝ GREY & BLACK SCREENS. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ… ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ… !(απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

   … ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Μεγάλη πολυτέλεια για μένα η απελευθέρωση της Ελλάδος. Όλα τα καθίκια απέναντι στον Ελληνικό λαό, θα τα βάλω να γονατίσουνε μπροστά σε όλους μου τους Έλληνες. Αυτό είναι τεράστια ικανοποίηση, σπατάλη στον εαυτό μου, θα σπαταλήσω την μεγαλοπρέπειά μου γι’ αυτούς, θα το κάνω! Real News 14/1/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

   … ΤΟ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΥΚΟΡΝΙΑ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ… ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ

   https://alfeiospotamos.gr/?p=34495

   Διαγραφή
  3. τα συμπερασματα δικα σασ και του φρενοκομειου που τουσ αφηνει ελευθερουσ

   Διαγραφή
  4. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ "ΨΙΘΥΡΙΣΤΕΣ" ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΟΝΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ,ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΞΕΡΟΛΕΣ 😁

   ΑΡΘΡΟ 216 ΤΟΥ Π/Κ 10ΕΤΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΕ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ 😨 🤔

   ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑ-ΝΟΗΣΗ (θεια νοηση) ΤΑΚΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..??

   ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΥΘΗΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ,ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΦΥΛΑΔΙΑ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ.....

   ΑΝ ΗΤΑΝ ΨΕΜΑ "ΟΛΟΥΣ" ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ....!!!!

   Διαγραφή
  5. ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ Ο ΤΡΑΜΠ

   ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΦΟΒΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΠΕΙ Η ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ Η ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ,ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ🤔

   ΤΩΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΣΑΣ ΜΕΙΝΑΤΕ ΟΡΦΑΝΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ...

   ΠΑΝΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ Β ΚΑΙ Γ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ "ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΙΔΩΡΑ" ΝΑ ΓΙΝΕΙ 5-6 ΚΟΜΜΑΤΙΑ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΗΣΑΤΕ...

   ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...

   ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΑΧΟΙ ΣΑΣ ΤΩΡΑ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠ'ΕΞΩ ΠΑΠΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ....

   ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ.....

   https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9/videos/1550239398454814/

   Διαγραφή
  6. ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΕΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ...

   ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΒΕΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΕΡΙΞΕ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΖΟΥΜΕ 200 ΧΡΟΝΙΑ…

   https://www.facebook.com/yideoclips/videos/1823800734403284/

   Διαγραφή
  7. ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΔΩ Ο ΡΗΝΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ;

   ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΙΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ Η ΛΟΡΔΑ ΚΑΙ ΚΛΕΒΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ;
   ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΟΒΕΙ Η ΛΟΡΔΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΑΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΣ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥ.... ΟΠΟΤΕ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ Ο ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ....ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΜΑΣΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΦΥΛΑΚΟΒΙΟΣ ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ.

   ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΑΖΑΤΕ

   ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΡΥΠΕΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΥΦΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΔΕΣ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

   Ρήνος Λευτέρης
   Χθες στις 3:23 μ.μ. ·

   Συγνώμη που το αναφέρω, αν και δεν πρέπει γιατί δεν είναι δική μου αποκάλυψη. Πόσο σκατόψυχος μπορεί να είναι κάποιος για να κλέβει τεράστιες ποσότητες φαγητού από το κοινωνικό παντοπωλείο και την κουζίνα των φτωχών. Μπορεί να μένει σε ξένη χώρα, αλλά δηλώνει και ιθαγενής και πατριώτης.... Τελικά, αν δεν ταιριάζεις, δεν συμπεθεριάζεις!

   Kirsten Brorens Ο αθεόφοβος άνθρωπος έβγαζε πλαστές βίζες για ΗΠΑ, έκλεβε ρεύμα από τους γείτονές, "πλήρωνε" τα ενοίκια του με μηνύσεις στον ιδιοκτήτη που ζητούσε τα ενοίκια, έψαχνε Αλβανούς εργάτες για να τους βγάλει ψεύτικες βίζες για Καναδά.... Ε... όταν έκανε έρανο για το ελληνικό σχολείο του Μόντρεαλ, φαντάζομαι ότι όλοι κατάλαβαν...

   Το ότι τρώει από το κοινωνικό παντοπωλείο και την κουζίνα των φτωχών είναι φυσιολογικό για έναν ανεπάγγελτο και χωρίς εισοδήματα άνθρωπο.Το τεράστιες ποσότητες δεν καταλαβαίνω. Τρώει ή πουλάει; Αν καλύπτει τις προσωπικές βασικές ανάγκες του, εφόσον έχει αποδείξει ότι είναι άπορος, δεν είναι τρομερό. Αν πουλάει, να πάει μέσα.

   Διαγραφή
  8. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ !!!
   ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΤΣΙΓΑΡΙΔΟΚΛΕΦΤΕΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ !!:

   Διαγραφή
  9. ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΡΗΝΟΥ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΕΨΑΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΝΑΔΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΣΤΑΡΟ ΡΗΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Ο ΡΗΝΟ-ΚΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΨΑΧΝΕΙ Η ΚΑΝΑΔΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ...

   ΜΕΤΑ....

   ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΕΒΡΑΙΟΥ,ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ,Η ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ Η ΛΑΣΠΗ...ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ,ΔΕΝ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ,ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΣΑΣ,ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ,ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ...

   ΕΙΔΙΚΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,50.000 ΘΥΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ...

   ΞΑΝΑΔΕΣ ΠΩΣ ΒΕΛΑΖΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ,ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΒΕΛΑΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ....

   https://www.facebook.com/yideoclips/videos/1823800734403284/

   Διαγραφή
  10. ΤΟ ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ?

   Διαγραφή
  11. ΑΧΑΧΑΧΑ

   ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Ο ΡΗΝΟΣ ΛΕΕΙ Ο ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ
   ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΧ ΟΙ ΒΑΓΓΕΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ.

   ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ.
   ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

   ΑΧΑΧΑΧΑ

   Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.... Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥ.

   65 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

   02-315 - USA v. Konstantakakos, et al
   More
   August 10, 2006

   PDF | More
   AMENDED JUDGMENT as to Evangelos Konstantakakos (1): 55 months on counts 1s, 3s, 4s and 5s and 10 months on count 2s to run consecutively to the sentence imposed on counts 1s, 3s, 4s, and 5s for a total of 65 months imprisonment; 3 years supervised release; $500.00 special assessment. Open counts dismissed on govt's motion. Ordered by Judge Frederic Block, on 7/27/2006. Copies distributed by Chambers. (Barrett, C.)

   August 10, 2006

   PDF | More
   SECOND AMENDED JUDGMENT as to Evangelos Konstantakakos (1): 55 months on counts 1ss, 3ss, 4ss and 5ss and 10 months on count 2ss to run consecutively to the sentence imposed on counts 1ss, 3ss, 4ss, and 5ss for a total of 65 months imprisonment; 3 years supervised release; $500.00 special assessment. Open counts dismissed on the government's motion. Ordered by Judge Frederic Block on 8/8/2006. Copies distributed by Chambers. (Barrett, C.)

   https://www.gpo.gov/fdsys/pkg/USCOURTS-nyed-1_02-cr-00315

   Διαγραφή
  12. Οπαδός του Σώρρα προτρέπει τα μέλη να εκτελέσουν τον Πρωθυπουργό και τους πολιτικούς

   Από τότε που ξεκίνησε η ιστορία με τον κατά φαντασία …τρισεκατομμυριούχο Αρτέμη Σώρρα και πριν ακόμη αποκτήσει η οργάνωσή του εμφανή παραθρησκευτικό χαρακτήρα, μαζί με τις αποκαλύψεις για την ανύπαρκτη περιουσία σε δήθεν ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου, άρχισαν και οι απειλές κατά οποιουδήποτε δεν «κατάπινε» αμάσητο το παραμύθι. Το καλοκαίρι του 2014, το δεξί χέρι του αρχηγού της οργάνωσης, κάλεσε τους οπαδούς να με εντοπίσουν, να με περιορίσουν για να με «περιποιηθεί» ο ίδιος με τον ηγέτη του. Μαζί, ο αρχηγός του δημοσίευσε ένα κάλεσμα προς τα μέλη, με την εντολή να τελειώνουν με τα «μιάσματα», χαρακτηρισμός που φύλαγε για εμένα και μερικούς άλλους. Στην τηλεφωνική μου συνομιλία με τον κατά δήλωσή επίδοξο εκτελεστή μου, ο άνθρωπος αυτός μου δήλωνε πως πρέπει να πεθάνω, γιατί φέρνω εμπόδια στα τρισεκατομμύρια των Ελλήνων, τα οποία θα «κατέβουν» από τον αρχηγό του, όταν αποκτήσει την εξουσία. Τελικά, αυτός ο άνθρωπος, ακόμη και απολογούμενος για το φόνο της αδικοχαμένης Θώμης Κουμπούρα, συνέχισε να κηρύττει μέσα στη δικαστική αίθουσα, ενώπιον δικαστή, ενόρκων και ακροατηρίου, τις διδαχές Σώρρα, περί αμύθητων πλούτων που τηρούνται σε «μαύρα βιβλία», περί του κληρονομικού δικαιώματός μας σε αυτά τα τετράκις εκατομμύρια, μαζί με άλλες παρόμοιες μπούρδες. Είναι οι ίδιες σαχλαμάρες που διαδίδουν τα μέλη της ηγετικής ομάδας μιας – φερόμενης από την Εισαγγελία ως – Εγκληματικής Οργάνωσης, που απλά προσπαθεί να εδραιωθεί και να αποκτήσει οικονομική και πολιτική εξουσία. Ένας από τους πιο γνωστούς οπαδούς του Σώρρα, στον οποίο έχω αναφερθεί στο παρελθόν, είναι ο Ευάγγελος Κωνσταντακάκος, που διαμένει στο Μοντρεάλ και πηγαινοέρχεται ανάμεσα στον Καναδά και την Ελλάδα. Σε αυτό το «λουλούδι», που ακολουθεί την τακτική ακατάσχετων ύβρεων και απειλών, αφιέρωσα μέρος ενός προηγούμενου άρθρου μου με τίτλο «Νέες απειλές και μηνύσεις κατά δημοσιογράφων από οπαδούς του μεγαλοαπατεώνα Σώρρα!». Ο Ευάγγελος Κωνσταντακάκος, έκανε το «μεταπτυχιακό» του, πριν μπει στην οργάνωση Σώρρα και αποφασίσει να ανοίξει γραφείο «Ελλήνων Συνέλευσις» στο Μοντρεάλ του Καναδά. Καταδικάστηκε για τη παραβίαση του νόμου περί μετανάστευσης, αφού πωλούσε παράνομη είσοδο στις ΗΠΑ, μέσω της χορήγησης παράτυπης άδειας εισόδου (VISA). Η επίσημη πολυετής, καταδίκη που οδήγησε τον Ευάγγελο Κωνσταντακάκο στις ομοσπονδιακές φυλακές των ΗΠΑ και στην μετέπειτα τριετή επιτήρησή του από Ψυχιάτρους, βρίσκεται στον επίσημο δικτυακό τόπο του U.S. Government Publishing Office, διαθέσιμη στο κοινό https://www.gpo.gov/fdsys/pkg/USCOURTS-nyed-1_02-cr-00315

   Πηγή: Οπαδός του Σώρρα προτρέπει τα μέλη να εκτελέσουν τον Πρωθυπουργό και τους πολιτικούς https://hellasjournal.com/2018/06/opados-toy-sorra-protrepei-ta-meli-na-ektelesoyn-ton-prothypoyrgo-kai-toys-politikoys/

   Διαγραφή
  13. ΤΟΛΜΗΣΕ ΕΒΡΑΙΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟ ΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΒΥΣΟ....

   ΤΟΛΜΗΣΕ...!!!

   ΜΕΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΜΟΛΙΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ Η ΙΣΟΒΙΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΣΑΝ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..ΑΡΓΑ ΕΙΠΩΘΕΙΚΕ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΗΠΑ...Ο ΔΕ ΟΜΠΑΜΑ ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ,ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΡΑΤΕΙΤΕ ΚΙ'ΟΛΑΣ...ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΕΑ...

   Διαγραφή
  14. ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ

   Διαγραφή
  15. ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΙ Τ' @@ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΚΛΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝ.

   ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΩ 'ΧΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΦΒ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΩ ΜΕ 5.000.000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ. ΣΟΥ ΤΑ 'ΧΩΣΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ. ΚΑΙ ΣΥ ΤΑ ΔΙΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΕΒΡΙΖΕΣ ΕΚ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ.

   ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΡΗΝΟΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΣΤΟ ΦΒ
   ΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ Ο ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ
   ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΕΔΩ:

   https://www.facebook.com/elrinos?fref=ufi

   Διαγραφή
  16. ΕΔΩ ΔΕΣ ΓΛΕΝΤΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΓΥΦΤΟ ΚΑΙ ΒΑΓΓΕΛΑ

   Γιαλτουρίδης & Ρήνος γλεντάνε Σώρρα και Κωνσταντακάκο

   https://www.youtube.com/watch?v=CXNREH4qnro

   Διαγραφή
  17. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ
   ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ

   Διαγραφή
  18. ΑΛΛΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟ
   ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ

   ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ - ΡΗΝΟΣ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ VS ΒΑΓΓΕΛΑ, ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ

   https://www.youtube.com/watch?v=kJObskq4YK8


   Διαγραφή
  19. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΟΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΑ ΛΟΓΙΑ....

   ΕΣΥ ΕΒΡΑΙΕ ΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ,ΕΙΔΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΡΗΝΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΥ,ΦΕΡΕ ΕΔΩ ΜΙΑ ΚΟΠΥ,ΜΕΤΑ ΤΑ ΝΑΠΟΛΕΩΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΣΟΥ ΟΧΙ ΕΔΩ ΔΗΜΟΣΙΑ.....

   ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΒΡΑΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ??

   Διαγραφή
  20. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΒΡΑΙΑ ΠΟΡΝΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ ΕΙΧΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΔΕΣ ΤΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΧΕΙ...


   Δημοσιεύτηκε στις 25 Νοε 2017

   Διαγραφή
  21. τοσο καιρο δεν εγραφες πατερακη τωρα που εφυγε ο ζαγκλαρας εμφανιστηκες
   ασε για λιγο το σωρρα τα δις τους εβραιους αμερικανους κινεζους ρωσους
   διαστημοπλοια το παγκοσμιο αστυνομο
   τη γιαγια με τα ομολογα τους δικηγορους που θα φυλακιζαν τον γιαννοπουλο το χριστο και την παναγια που τους εβριζες κτηνος και
   πες μας μιλησε μας για αυτη τη συμπτωση ανοιξε μας τη καρδια σου μη ντρεπεσαι εμεις ολοι ειμαστε φιλοι σου
   και καταλαβαινουμε οτι εισαι ψυχοπαθητικο εμμονικο ατομο με διχασμενη προσωπικοτητα ισως εχουμε το τροπο να σε παμε σε ψυχιατρο να γινεις καλα

   Διαγραφή
  22. ΚΟΜΜΑΤΑ,ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΣΤΑΝΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΔΕΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΣΤΑ ΜΑΡΜΑΡΕΝΙΑ ΑΛΩΝΙΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ,ΟΠΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ...

   ***ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.***

   ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΦΜ,ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ,ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ, ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΜΕ...

   ΤΕΤΡΑΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ 80.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΑΦΜ ΤΗΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ,ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΘΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΙΞΑΤΕ..

   ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ....!!!!

   ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΥΛΑΔΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ..!!!


   ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ....
   ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??
   ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ "ΑΠΕΝΑΝΤΙ" ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΙ…??

   ΑΥΤΟ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Η ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ??

   ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ 90% ΤΙ ΛΕΤΕ??

   Διαγραφή
  23. ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΑΣ ΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ,ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ...??

   ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200.000 ΣΗΜΕΡΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΛΕΞΗ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ...!!!

   ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ "ΨΙΘΥΡΙΣΤΕΣ" ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΛΠ,ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ,ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΑΝ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕΣΑ....

   ΟΜΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΔΕΝ "ΧΡΩΣΤΑΕΙ" ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ...!!!

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ,ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΠΟ ΤΑ 400 ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....

   Διαγραφή
  24. ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΠΑΕΑΠΑΝΩ 200.000,ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ,ΠΑΜΩ ΑΠΟ 400.000 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΡΩΜ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ...

   Διαγραφή
  25. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΤΑΡΑΧΗ ΣΟΥ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΟΛΟ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΞΑΝΑ ΓΡΑΦΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ

   Διαγραφή
  26. ΡΕ ΤΑΚΗ ΤΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΕΦΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ...??

   ΑΝ ΣΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΝΟΙΓΕ ΜΟΝΑΧΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΔΟΛΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ......

   ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ ΣΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ...

   ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ,Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ...

   ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΑΔΕΡΦΕ...!!!

   Διαγραφή
  27. δεν απαντησες πατερακη νε αποφευγεις οπως ο διαολος το λιβανι

   τοσο καιρο δεν εγραφες πατερακη τωρα που εφυγε ο ζαγκλαρας εμφανιστηκες
   ασε για λιγο το σωρρα τα δις τους εβραιους αμερικανους κινεζους ρωσους
   διαστημοπλοια το παγκοσμιο αστυνομο
   τη γιαγια με τα ομολογα τους δικηγορους που θα φυλακιζαν τον γιαννοπουλο το χριστο και την παναγια που τους εβριζες κτηνος και
   πες μας μιλησε μας για αυτη τη συμπτωση ανοιξε μας τη καρδια σου μη ντρεπεσαι εμεις ολοι ειμαστε φιλοι σου
   και καταλαβαινουμε οτι εισαι ψυχοπαθητικο εμμονικο ατομο με διχασμενη προσωπικοτητα ισως εχουμε το τροπο να σε παμε σε ψυχιατρο να γινεις καλα

   Διαγραφή
  28. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΡΙΝΕ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ....

   ΑΝΤΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΟΥΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΑΝ
   ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ 😨😁

   Διαγραφή
  29. ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΤΟ ΦΒ;

   ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΠΗΓΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΣΕ ΞΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ....ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ;

   ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕ ΣΑΣ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ

   Markos Stagakis ΕΥΑΓΓΕΛΕ ΣΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΜΕΣΕΝΤΖΕΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.....Markos Stagakis... ΔΗΜΟ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΞΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΞΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ "ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ" ΜΑΣ ΣΤΟ Δ.Π.Δ. ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΥΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ Δ.Π.Δ. ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΠΑΝΤΟΥ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟ Δ.Π.Δ.

   Διαγραφή
  30. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ;

   Ρήνος Λευτέρης
   Χθες στις 3:23 μ.μ. ·

   Συγνώμη που το αναφέρω, αν και δεν πρέπει γιατί δεν είναι δική μου αποκάλυψη. Πόσο σκατόψυχος μπορεί να είναι κάποιος για να κλέβει τεράστιες ποσότητες φαγητού από το κοινωνικό παντοπωλείο και την κουζίνα των φτωχών. Μπορεί να μένει σε ξένη χώρα, αλλά δηλώνει και ιθαγενής και πατριώτης.... Τελικά, αν δεν ταιριάζεις, δεν συμπεθεριάζεις

   Ρήνος Λευτέρης Ποιός άλλος. Ο μοντρεαλίτης πρώην φυλακόβιος.Κακώς το δημοσιοποίησα, γιατί δεν είναι δική μου έρευνα, απλά τέτοιες πράξεις είναι ντροπή για το ανθρώπινο είδος.

   Ρήνος Λευτέρης Έχω καταλήξει στο πρόβλημα, επί της ουσίας. Δυστυχώς δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση για τον βλάκα από το να έχει κοινό που να τον χειροκροτεί. Όταν νοιώσει την έξαψη από το πρώτο χειροκρότημα, ότι κάποιος του δίνει τη σημασία που δεν του έδωσε κανείς ποτέ, ότι το μικρόφωνο στο χέρι του προσδίδει κάποια εξουσία και αντικαθιστά άλλα πράγματα, ΔΕΝ μπορεί να ξεκολλήσει μετά. Λειτουργεί ως ναρκωτικό. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που γουστάρουν κάποιοι, ακόμη κι αν καταλαβαίνουν ότι λένε βλακείες. Τη βρίσκουν! Μαζεύονται να παίξουν επανάσταση, φωνάζουν και τους φίλους τους, πετροβολάνε τις σκιές τους και στο τέλος είναι όλοι ευτυχισμένοι γιατί τις πέτυχαν..

   https://www.facebook.com/elrinos?fref=ufi

   Διαγραφή
  31. ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΒΡΑΙΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΑΧΑ ΚΡΑΤΟΙ,ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ...

   ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ Η ΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΦΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΟΙ ΜΕΛΗ ΘΑ ΚΟΙΝΩΠΟΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ....

   ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ,ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ...

   Διαγραφή
  32. ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΡΗΝΟ ΕΦΕΡΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ,ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΚΑΝΑΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ...

   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   Διαγραφή
  33. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ "ΨΙΘΥΡΙΣΤΕΣ" ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΟΝΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ,ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΞΕΡΟΛΕΣ😁

   "ΑΡΘΡΟ 216 ΤΟΥ Π/Κ 10ΕΤΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΕ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ" 😨🤔

   ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑ-ΝΟΗΣΗ (θεια νοηση) ΤΑΚΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..??

   ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΥΘΗΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ,ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΦΥΛΑΔΙΑ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ.....

   ΑΝ ΗΤΑΝ ΨΕΜΑ "ΟΛΟΥΣ" ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ....!!!!

   Διαγραφή
  34. ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΜΕ "ΟΛΑ" ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ?

   ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΠΛΟΥΤΟΥ Η Ε.ΣΥ.

   Διαγραφή
  35. ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑ-ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΣΧΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ

   Διαγραφή
  36. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΘΥΣΑΥΡΟΣ,ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΠΟΤΕ,ΜΗ ΣΕ ΧΑΣΩ,ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΛΟΓΙΚΟ ΠΟΣΟ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΓΩ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ....

   Διαγραφή
  37. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  38. ΝΙΤΣΑ ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΝΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑΓΙΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ

   Διαγραφή
  39. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟ ΨΙΘΙΡΙΣΤΩΝ ΕΝΟΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ 200 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΕΣ ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΔΟΛΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ...

   ΜΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΠΑΙΤΗ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΛΑ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΜΥΘΗΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ....ΤΟΣΟ ΔΟΛΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΤΥΧΕΙ...

   ΕΤΣΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ 100% ΕΒΡΑΙΟΙ Η ΕΦΙΑΛΤΕΣ...

   ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΚΟΜΗ,ΑΓΝΟΙΑ,ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΛΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΣΚΥΨΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ, ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΙ'ΑΥΤΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,5-10-20 % ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ,ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΡΕΤΕΣ...

   ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΟΧΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ,ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΕΝΑΝ ΣΩΡΡΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙ’ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ (ΦΟΡΕΑ ΕΘΝΙΚΟ,ΟΧΙ ΚΟΜΜΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΕΙ,ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΣΚΕΥΩΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΘΩΩΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΕΡΕΥΣΑΝ ΕΝΩΠΙΩΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΥΠΟ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΘΩΩΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΗΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…

   ΑΠΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΠΡΟΣ ΣΩΡΡΑ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...

   ΟΠΟΤΕ ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ,Η ΕΒΡΑΙΟΙ Η ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΛΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ,ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...!!!

   Διαγραφή
  40. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΡΑΓΚΟ ΠΑΠΑΤΖΗ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΔΙΔΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ;

   Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΓΙΩΤ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΖΕΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΟΙ ΜΟΝΤΕΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΔΑΝΕ ΟΙ ΙΣΟΒΙΤΕΣ.

   ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΕΣ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΣΩΒΡΑΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ;
   ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΟΡΑΤΣΑ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΤΟΥ. ΠΑΡΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΛΥΝΕΙΣ ΣΚΑΤΟΓΛΕΙΦΤΗ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ.

   Διαγραφή
  41. ΚΑΛΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ? ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΤΟΥ ?
   ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΣΥΜΦΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ
   ΔΩΣΤΕ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΦΟ ΦΟ ΦΟ ΒΗ ΒΗ ΒΗ ΒΗ ΘΘΘΘΘΗΚΑΜΕ
   ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

   ΖΩΩΝ ΔΙΠΟΥΝ ΑΠΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΩΡΡΑΣ

   Διαγραφή
 4. ωω ευκλανιε πατερακη-Γιωργο Π προσεχε να μην ανοιξουσιν τα κ@λοτρυπιδοραμματα σου αηρ αηρ αηρ
  ....τον επλυνεs;;;;
  φιλικα με θερμεs ευκλανιεs ευχεs αηρ αηρ αηρ
  Zagklaro Mad pornoDog
  Ευταξιαs κουφιοs
  Αγγελικη τρυπιδη
  Τσιμπουκογιαννη πιπα
  Μεγιστιαs ο akarnan
  δυναμη φοσ κλασε ποσ
  αρχιερευσ ελην
  δον κουραδον μακεδον
  georgios stavroulakis
  pul kosmidis κτλπ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

  Ο ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ

  ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΙΛΩ ΔΕΚΑ ΦΑΣΚΕΛΑ ? ΠΡΟΣ ΣΟΥΗΔΙΑ? ΑΜΕΡΙΚΗ?ΓΑΛΛΙΑ? ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ?ΠΑΤΡΑ?ΚΡΗΤΗ? ΟΥΣΤ ΚΟΝΤΟΡΕΒΙΘΟΥΛΗ ΟΥΣΤ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΑΛΛΕΠΆΛΛΗΛΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΒΛΑΜΕΝΩΝ

  ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ mad dog

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  ΜΑΝΕΣΗ

  ΜΟΡΦΕΑΣ

  ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ


  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Giannis Paterakis
  ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ 80 ΧΡΟΝΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. καλε πατερακη;;;
  το ευκλανιο ανωμαλο μελοs τηs εγκληματικηs συμμοριαs πψωρογιδων...
  π@υστροζαγκλαρω κλανο ντιγκι ντογκα μακα ντογκα η γρια ανωμαλη σωηδεζα του κ@λου επιτυχυμενη επιχειρηματιαs τηs κ@λοτρυπιδοs που να γυρνα;
  o ηδονοβλεψιαs ματακιαs μπανιστηρτζηs που κρυφοκοιτουσε την γειτονισσα του απο το σαλονι και τον επιασε η μανα του που στον π@υτσον μαs ειναι;
  ο βρωμιαρηs ελεεινοs σιχαμεροs που εβλεπε τσοντα και τραβουσε μ@λ@κι@ σκεπασμενοs με ενα σεντονι μπροστα στην αδελφη τηs μαναs του ο π@υστηs που γ@μιεται ειναι;

  στο χωριο λενε οτι ο συζυγοs τηs γειτονισσαs τον εβαλε στον π@υτσο του επανω και του εκανε την κ@λοτρυπιδα οπωs ο διαs....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΠΑΛΙ ΕΤΡΕΞΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. κ.πατερακη προσεχε τα κ@λοτρυπιδοραμματα σου....

  ο ευκλανιοs Μεγιστιαs ακαρναν αηρ αηρ αηρ και π@υτσα αηρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Loading...