Επιτυχής επιχείρηση των Αρχών: Εμπόδισαν 23 παράνομους μετανάστες να διαφύγουν στο εξωτερικό

Συνολικά 23 παράνομους μετανάστες κατόρθωσαν να συγκρατήσουν εντός της Ελλάδας οι Αρχές στο αεροδρόμιο  Ηρακλείου στην προσπάθεια των τελευταίων να διαφύγουν σε Γερμανία, Βέλγιο, Γαλλία και Τσεχία.

Πρόκειται για 17 άνδρες και 6 γυναίκες, ηλικίας από 18 έως 44 ετών,  οι οποίοι επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών της Γαλλίας, Γερμανίας, Πολωνίας, Ουγγαρίας, Ελβετίας, Ουκρανίας, Σλοβενίας, Τσεχίας, Βελγίου, Ολλανδίας και Φιλανδίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, όπου αφέθηκαν ελεύθεροι στο πλαίσιο της προσπάθειας ενσωμάτωσής τους στην ελληνική κοινωνία.

Τονίζεται ότι η έξοδος από τη χώρα αναφορικά με τους παράνομους μετανάστες είναι αδίκημα σε αντίθεση με την είσοδο όπου πραγματοποιείται χωρίς κανένα πρόβλημα από τα πάγια σημεία εισόδου σε Έβρο και Α. Αιγαίο.

loading...

8 thoughts on “Επιτυχής επιχείρηση των Αρχών: Εμπόδισαν 23 παράνομους μετανάστες να διαφύγουν στο εξωτερικό

  1. ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ! ΑΚΟΥ ΛΕΕΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ? ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ? ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΟΥΝ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ! ΟΤΙ ΠΟΥΝ ΤΑ ΕΚ ΤΗΣ ΕΣΠΕΡΙΑΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙΑ,ΔΕΝ ΕΝΟΙΓΕΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΑΠΟΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΟΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΓΗ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ .ΤΟΣΗ ΣΤΡΑΒΩΜΑΡΑ Ή ΤΟΣΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ ?ΕΛΕΟΣ ΗΛΙΘΙΟΙ !!!!

  2. Αρε βρομώμπατσοι πάντα ανάποδα κάνετε τήν δουλειά καθίκια.
    Τιμητική άδεια στόν προϊστάμενο πάραυτα.

  3. εεε φυσικα να μην φυγουν 23 ψηφοφοροι του ΣΥΡΙΖΑ οσο να το κανουμε ειναι 23 ψηφοι

  4. Το άκρον άωτον του παραλογισμού , εεεε και πότε θα ξεσηκωθούμε να να καθίσουμε τους κρατούντες στα λαϊκά δικαστήρια ……..

  5. ΠΑΡΤΕΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ ΘΕΛΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΟΥΣ ΘΑ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΤΗΝ ΜΟΝΗ ''ΕΛΛΗΝΙΚΗ'' ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ – ΞΕΧΟΛΕΡΙΑΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΚΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΟΙΞΑΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΑΣ Γ@ΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΣΙΒΟΙΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Η ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΟ-ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΜΟΝΟΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΝΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΗΣ ΛΑΘΡΟΕΣΙΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ''ΕΛΛΗΝΕΣ'' ΜΑΖΙ ΣΟΥ….

  6. Ορίστε και κάτι ευχάριστο…

  7. Λογική Συριζόπανων!!!
    Επιτυχής Επιχείρηση Των Αρχών: Εμπόδισαν 23 Παράνομους Μετανάστες Να Διαφύγουν Στο Εξωτερικό

    δλδ Αποτυχής Επιχείρηση Των Αρχών θα ήταν: Εμπόδισαν 23 Παράνομους Μετανάστες Να Εισέλθουν λάθρα Στο Εσωτερικό;;;;

Comments are closed.