Επίθεση Καρανίκα σε Σαββόπουλο για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο


Ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού ξαναχτυπά«Όλοι μαζί μπορούμε να δείρουμε την γυναίκα μας, τα παιδιά μας, να κλέψουμε το κράτος, να υποκλιθούμε σε Ναζιστές... ακούγοντας τον Σαββόπουλο Αμοραλ της κλοπής τραγουδιών» σχολιάζει στο facebook - Κατέβασε την ανάρτηση μετά τις αντιδράσεις

Ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας, παρά το βεβαρυμένο του πρόγραμμα, βρήκε την ευκαιρία να σχολιάσει την συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου στο Καλλιμάρμαρο.

Ο Νίκος Καρανίκας που μας είχε συνηθίσει να σχολιάζει με θαυμασμό την Ελένη Μενεγάκη, αυτή τη φορά ασχολήθηκε με τη συναυλία «Ζη το ελληνικό τραγούδι» στο Καλλιμάρμαρο και σχολιάζοντας όσα έγιναν στις κερκίδες με τον νταή σύζυγο, αλλά επιτιθέμενος και στον Διονύση Σαββόπουλο.

Μάλιστα ο κύριος «η καριέρα είναι χολέρα»- που τώρα βέβαια κάνει μια χαρά καριέρα στο Μαξίμου (προφανώς η τελευταία έχει κάνει... αντιχολερικό εμβόλιο και εξαιρείται του κανόνος)- επιτέθηκε προσωπικά στον Σαββόπουλο αποκαλώντας τον και κλέφτη τραγουδιών.

Σε άλλο σημείο της ανάρτησής του ο στρατηγικός σχεδιαστής του πρωθυπουργού αφήνει (πιστός στη γραμμή Πολάκη και όχι μόνο) αιχμές κατά της Δικαιοσύνης, ενώ ανακατεύει με... ζηλευτή μαεστρία τους γκέι, το ναζισμό, τη θρησκεία, τον Παττακό και ό,τι άλλο έτυχε να περνά εκείνη τη στιγμή από το μυαλό του.
Ευτυχώς για την Ελένη ( Μενεγάκη), την ξέχασε...


Δείτε την ανάρτηση Καρανίκα στο facebook.
Να σημειώσουμε ότι η ανάρτηση πλέον δεν υπάρχει στο προφίλ του πρωθυπουργικού συμβούλου. Μάλλον την κατέβασε...

loading...
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger

5 σχόλια :

 1. Επίθεση του Τρελόχαρτου 1 στον Τρελόχαρτο 2 ! Ζήτω οι αστράτευτοι !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΑ ΡΕ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΩΜΑΛΟΤΡΕΛΟΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΤΣΕΠΙΤΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΟ MHΤΣOΤΑΚΟΚΑΝΑΛΟ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΚΑΠΕΛΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΝΙΟΝΙΟΥ …

  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ … ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΤΟΥ ΧΑΜΕΤΥΠΕΙΟΥ … ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ …

  O TEMPORA O MORES ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Όλοι οι ψυχανομαλοι έχουν λόγο, δεν έχουν όμως λογική!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Εδώ και μέρες δίδεται στο καλλιμάρμαρο από τον Διονύση Σαββόπουλο «κατοχική» παράσταση με τίτλο, «όλοι μαζί μπορούμε». Δηλαδή, όλοι μαζί μπορούμε τα μνημόνια, την υποδούλωση κτλ.

  Την πάτησε όμως ο κατοχικός Νιόνος (Διονύσης Σαββόπουλος) καλώντας τον Γιάννη Ζουγανέλη στην παράσταση του αυτή στο Καλλιμάρμαρο, του «όλοι μαζί μπορούμε» (τα μνημόνια κτλ).

  Αξίζει να ακούσετε τον Έλληνα Γιάννη Ζουγανέλη στην χθεσινή του παράσταση.
  Ζουγανέλης / Καλλιμάρμαρο "όλοι μαζί μπορούμε¨
  https://www.youtube.com/watch?v=L8csRildxRE

  Στο τέλος ο κατοχικός Σαββόπουλος είπε και την κακοήθεια (που ακούγεται σε άλλο βίντεο) :
  «Τώρα», είπε, «μας χρειάζεται ένας σοβαρός άνθρωπος για να σοβαρευτούμε». Αυτήν την αθλιότητα είπε ο «σοβαρός» κατοχικός Σαββόπουλος. Θέλοντας να προσβάλει τον «μη σοβαρό Έλληνα Ζουγανέλη. Που πραγματικά ...... τον Σαββόπουλο, ο Ζουγανέλης.

  Όσον αφορά το "μη σοβαρός" γνωρίστε" την απίθανη μόρφωση κτλ του Γιάννη Ζουγανέλη. Μπροστά στην οποία ο μη σοβαρός, είναι ο κατοχικός Νιόνος.
  Γιάννης Ζουγανέλης
  https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CE%96%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BB%CE%B7%CF%82


  ΑπάντησηΔιαγραφή