Η σφαγή της ελληνικής οικογένειας και παιδείας!

Ταξιδεύουμε πίσω, στο τέλος του ''έτους της εθνικής ντροπής 2015'', όταν το μείζον των βουλευτών της Βουλής των Ελλήνων ψήφισε το λεγόμενο ''σύμφωνο συμβίωσης'' των ομοφύλων, επιφέροντας έτσι ένα ακόμη καίριο πλήγμα κατά του ιερού θεσμού της ελληνικής οικογένειας!

Ένα συνονθύλευμα από εθνομηδενιστές, δειλούς, δήθεν προοδευτικούς, άθεους και απάτριδες εκτέλεσαν το καθήκον τους απέναντι στους ξένους πάτρωνές τους! Τα κόμματά τους δεν έχουν πλέον κανένα ηθικό δικαίωμα να αποτελούν οντότητες στην πολιτική γεωγραφία της χώρας. Ούτε δικαιούνται να διεκδικούν την ψήφο Ελλήνων πολιτών που έχουν γαλουχηθεί με τα νάματα της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας.
Το επόμενο πλήγμα της θλιβερής κυβέρνησης, με την απαθή και ένοχη στάση σύμπασας της αντιπολίτευσης, καταφέρεται κατά της Παιδείας, τον σταδιακό αφελληνισμό της οποίας συμπληρώνουν τώρα οι λεγόμενες ''έμφυλες ταυτότητες'' στα Σχολεία μας! Στους ιερούς αυτούς χώρους, όπου θα έπρεπε, σύμφωνα με το Σύνταγμα, να διαπαιδαγωγούνται τα παιδιά με τα εθνικά ιδεώδη, τις πανανθρώπινες αξίες και την αλήθεια της ορθόδοξης πίστης μας. Σκοπός της νέας αυτής ξενόφερτης και ανώμαλης ''οδηγίας'', είναι σαφέστατα να αποδομήσουν την ομαλή ψυχική και πνευματική ανάπτυξη των παιδιών, φέρνοντάς τα αντιμέτωπα με την ίδια την υπόστασή τους, έτσι ώστε να τα αποπροσανατολίσουν από τη φύση τους, να τα καταστήσουν μαλθακά και ανήμπορα ψυχικά και τέλος, να τα υποτάξουν εύκολα μέσα στο παγκόσμιο βούρκο της πολτοποίησης των ανθρωπίνων συνειδήσεων.
Πριν προλάβει κάποιος δήθεν δημοκράτης και δήθεν ανθρωπιστής να χρησιμοποιήσει τους εύκολους λαϊκίστικους και ηλίθιους χαρακτηρισμούς της αριστερής προπαγάνδας, δηλώνω ότι φασισμός και ρατσισμός και κάθε είδους ...φοβισμός είναι να μην επιτρέπεται στον κάθε έλληνα πολίτη να έχει την άποψή του και να την παρουσιάζει ελεύθερα και δημοκρατικά!
Διαφωνώ λοιπόν απόλυτα με όλες αυτές τις αλλοπρόσαλλες κινήσεις. Για ένα πολύ απλό και λογικό λόγο.
Είναι δεδομένο (και όποιος δεν το δέχεται είναι κοινωνικά και επιστημονικά τυφλός), ότι οι λεγόμενες ιδιαιτερότητες των λεγόμενων ομοφύλων είναι ''παρά φύσιν'', αφού η φύση έχει ως βασικές της αρχές την ισορροπία και την διαιώνιση των ειδών και αυτές οι αρχές έχουν αποτυπωθεί στο σώμα των ανθρώπων και των ζώων με τις διαφορές κάθε φύλου και έχουν ενσωματωθεί στην κοινωνική ζωή με τη συνεύρεση ανθρώπων διαφορετικού φύλου.
Επιπλέον, κατά τον Αριστοτέλη, επιδίωξη της ζωής του ανθρώπου είναι η ευτυχία, η οποία επιτυγχάνεται δια των αρετών.  Η απόκτηση των αρετών προϋποθέτει φύση κανονική, μάθηση σωστή και άσκηση επίμονη και μακροχρόνια.
Είναι απολύτως σεβαστό, ο καθείς να κάνει τις όποιες ιδιωτικές επιλογές του, χωρίς να προκαλεί. Γιατί όμως αυτό να γίνεται επίσημα, με κρατική νομοθέτηση, παραβαίνοντας τους φυσικούς νόμους; Γιατί αυτό να θεωρηθεί κανονικό και μάλιστα να διδάσκεται στα σχολεία;
Γιατί θα πρέπει η πολιτεία να λέει ΝΑΙ σε οποιοδήποτε αίτημα ισχνών μειοψηφιών, παραβιάζοντας τα δικαιώματα των συντριπτικών πλειοψηφιών; Ακόμη κι αν θεωρεί ότι είναι θέμα σεβασμού της διαφορετικότητας (νέες έννοιες φευ!), γιατί να πει ναι; Υπάρχει και το ΟΧΙ της αγάπης!
Γιατί να υπακούει η Ελλάδα σε κάθε ξενόφερτη οδηγία ή κάθε ύπουλη εντολή από τους εντολείς της Δύσης, της Ευρώπης;
Αλλά, ποιας Δύσης; Αυτής που απλώνει τα νύχια της για να ξεσκίσει τις σάρκες της αδύναμης Ελλάδας, εκμεταλλευόμενη βέβαια τις αμαρτίες των κυβερνήσεων των τελευταίων δεκαετιών; Αυτής που με τις άστοχες ενέργειές της, βάζοντας φωτιά στην ευρύτερη περιοχή, μας γέμισε με αλλοεθνείς και αλλόθρησκους πρόσφυγες και μετανάστες αλλοιώνοντας την εθνική μας σύσταση;
Ποιας Ευρώπης; Της κόρης της Ύβρεως; Της οικτρά αποτυχημένης πολυπολιτισμικότητας; Του ψευδεπίγραφου ουμανισμού; Της σύγχρονης οικονομικής και κοινωνικής γκιλοτίνας; Αυτής που δεν της καίγεται καρφί για την τραγική κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα μας; Αυτής που νομιμοποιεί την παιδοφιλία και την κτηνοβασία και κάθε είδους ανωμαλία, στο πλαίσιο δήθεν της ιδιωτικής ελευθερίας και των προσωπικών δεδομένων; Ποιων προσωπικών δεδομένων; Αυτών που ήδη κατέχουν και ετοιμάζονται σε λίγο μέσω της κάρτας του πολίτη να μας μεταμορφώσουν σε ''μαρκαρισμένα'' ζώα;
Ας αφήσουμε λοιπόν τη παραφιλολογία αυτή κι ας δούμε κατάματα την αλήθεια. Και η αλήθεια είναι μια. Θέλουν να μας διαλύσουν τελείως! Η πατρίδα μας δέχεται ένα ανηλεή πόλεμο από τους σύγχρονους βάρβαρους με την ανοχή ή και τη συνενοχή των ντόπιων εντολοδόχων τους. Ο βασικός στόχος τους είναι η ελληνορθόδοξη ταυτότητά μας. Αφού κτύπησαν και διέλυσαν την πολιτική και την οικονομία, τώρα κτυπούν τα ''ιερά τέρατα'' της δόμησης του ελληνορθόδοξου χαρακτήρα, την εθνική παιδεία και την οικογένεια. Με τη μέθοδο δε του σαλαμιού, ακολουθούν η εκκλησία και οι ένοπλες δυνάμεις.
Αντιστεκόμαστε! Μιλάμε! Αγωνιζόμαστε!

Αντιστράτηγος (ε.α) Νίκος  Ταμουρίδης                                                                                                   Επίτιμος Α' Υπαρχηγός ΓΕΣ
Μέλος Διοικούσας Επιτροπής Ελεύθερης Πατρίδας

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

 1. ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ;;;; ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΑΣΑΙ ;;;;; ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ" ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ;;;; ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ: Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΑ ΤΟΥ 0,5% ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ................................................................................................................
   Το διεθνές οικονομικό κατεστημένο (=Παγκοσμιοποίηση) θέλει
   - ανοιχτά σύνορα,
   - πολυπολιτισμικές κοινωνίες,
   - μοντέρνες οικογένειες (π.χ. άνδρας+άνδρας).

   Τα αριστερά κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ) και το δεξιό κόμμα (ΝΔ)
   θέλουν κάτι διαφορετικό ; ; ;
   Ο δισεκατομμυριούχος Σόρος θέλει κάτι διαφορετικό ; ; ;
   ..................................................................................................................

   Διαγραφή
 2. Kala mas ta les, alla den einai oi omofylofiloi pou dialyoun tin oikogeneia.I omofylofilia den itan pote ksenoferti stin Ellada alla epeidi merikoi kserokefaloi Ellines, thriskeftikoi kai politikoi igetes den to katalavenan eprepe na paroun thesi kapoioi apo to eksoteriko.Oi omofylofiloi den ginontai,genniountai etsi.Valte to epitelous sta ksera sas ta kefalia.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΣΩΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. Η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ.

   Διαγραφή
 3. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ
  ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΟΤΙΚΟΣ Ο ΕΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝΕ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]