Θρησκευτική διάσταση δίνει ο Ερντογάν στον καβγά με την Ολλανδία (ΦΩΤΟ)

Ισλαμική ημισέληνος εναντίον του σταυρού!του Γιώργου Θεοχάρη

Το καθαρά αντιχριστιανικό ισλαμιστικό του πρόσωπο έδειξε για μία ακόμη φορά το κόμμα AKP του Ερντογάν.

Με την εμπρηστική αφίσα που κυκλοφόρησε το παράρτημα του AKP στις Βρυξέλλες, τολμά να παρουσιάσει την διαμάχη με την Ολλανδία και τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες ως δήθεν μάχη της ημισέληνου και του σταυρού, παρόλο φυσικά που οι ευρωπαϊκές αυτές χώρες, όπως η Ολλανδία, η Γερμανία, η Σουηδία κ.λπ., ελάχιστη σχέση έχουν με το γνήσιο πνεύμα του χριστιανισμού και σχεδόν ποτέ δεν έχουν πάρει τα τελευταία χρόνια επίσημα κανένα μέτρο για να προστατεύσουν τους χριστιανούς από τους διωγμούς του Ισλάμ, ενώ αντίθετα μόνιμα εμφανίζουν μία αδυναμία ή έλλειψη βούλησης να διακρίνουν τα θύματα από τους θύτες.


Στην αφίσα, που βλέπετε στη φωτογραφία (πηγή φωτο: dimpenews), είναι γραμμένο στα τουρκικά:

«ΑΥΤΗ Η ΜΑΧΗ

ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗ

ΤΗΣ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ

Συνασπιστείτε κάτω από την ημισέληνο!

Θα γίνουμε μεγάλο πλήθος!

Θα δείτε!»

Οι Ευρωπαίοι παρουσιάζονται ως σταυροφόροι, οι οποίοι πολέμησαν στο παρελθόν το Ισλάμ, και τώρα έχουν ξανά τις ίδιες προθέσεις!
Η ρητορική αυτή, που σε τίποτε δεν διαφέρει από την ρητορική του ISIS, δείχνει καθαρά ότι το κόμμα του Ερντογάν, έστω κι αν εμφανίζεται να πολεμά το ISIS στη Συρία, συγγενεύει στενά με την ιδεολογία και τον πρωτόγονο τρόπο σκέψης του.
Απόδειξη είναι η θρησκευτική διάσταση που δίνει στην σχεδόν ολοσχερή απαγόρευση της προεκλογικής εκστρατείας των Τούρκων από τις ευρωπαϊκές χώρες, με θλιβερή εξαίρεση για μία ακόμη φορά την Γαλλία του Ολλάντ, ο οποίος ακολουθεί μία σταθερή πολιτική υποστήριξης του τζιχαντισμού, με πρόσχημα πάντα την δημοκρατία και την ελευθερία (στη συγκεκριμένη περίπτωση την ελευθερία του συναθροίζεσθαι)!

Φυσικά η επιβεβλημένη και απόλυτα δικαιολογημένη αυτή απαγόρευση προς τους Τούρκους δεν προέρχεται από τις χριστιανικές πηγές και αξίες αυτών των χωρών, οι οποίες ουσιαστικά έχουν αρνηθεί την χριστιανική τους ταυτότητα.
Και αυτό είναι κυρίως το πρόβλημα: όχι το Ισλάμ και ο φανατισμός του, αλλά ότι οι χριστιανοί της Ευρώπης έχουν παύσει να είναι πλέον χριστιανοί.
Ωστόσο, πάντα υπάρχει η μικρή χριστιανική ζύμη, η οποία μπορεί να ζυμώσει ολόκληρο τον κόσμο.


Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]