Κρυπτό – Ορθόδοξος ο Πρόεδρος Τραμπ;

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Μου έχει κάνει πολύ μεγάλη και ευχάριστη εντύπωση, η θρησκευτική προσήλωση του Προέδρου Τραμπ στην χριστιανική πίστη!

Ο οποίος εν όψει των Χριστουγέννων και του νέου έτους ευχήθηκε στους Αμερικανούς με τα παρακάτω λόγια:

«Σε κάθε οικογένεια της χώρας μας, η πρώτη κυρία κι εγώ θα θέλαμε θερμότατα να σας ευχηθούμε “Καλά Χριστούγεννα”! Γιατί αυτές οι μέρες, είναι ημέρες χαράς και υπενθύμισης του μεγάλου δώρου του Θεού προς τον κόσμο. Όταν δυο χιλιάδες χρόνια πριν, ο Αρχάγγελος Γαβριήλ εμφανίστηκε στην Παναγία, λέγοντάς της, “μη φοβού, έχεις την Χάρη του Θεού”! Ο Άγγελος της είπε, πως εκείνη θα γεννούσε ένα αγόρι, ονόματι Ιησού, που θα ονομαζόταν Υιός του Υψίστου! Εννέα μήνες αργότερα ο Χριστός γεννήθηκε στη πόλη Βηθλεέμ. Η γέννηση του Κυρίου και Σωτήρα μας, άλλαξε την ιστορία του κόσμου για πάντα.

Την περίοδο των Χριστουγέννων, ευχαριστούμε τον Θεό, που απέστειλε τον μοναδικό Υιό Του, ο οποίος πέθανε για εμάς και μας προσέφερε την αιώνια ειρήνη σε όλη την ανθρωπότητα.

Περισσότερο από δυο χιλιάδες χρόνια μετά τη γέννηση του Ιησού Χριστού η διδασκαλία Του συνεχίζει να εμπνέει και να εμψυχώνει δισεκατομμύρια ανθρώπους ανά την Υφήλιο. Τα θεϊκά Του λόγια συνεχίζουν να γεμίζουν τις καρδιές μας με αγάπη και πίστη. Και οι χριστιανοί ανά τον κόσμο, ακόμη και την σήμερον ημέρα, αγωνίζονται να ζήσουν με γνώμονα τις διαχρονικές Διδαχές Του, τις οποίες έδωσε και στους μαθητές Του! “Αγαπάτε αλλήλους”! Αλλά πάνω από όλα, αυτήν την ιερή περίοδο, οι ψυχές μας γεμίζουν από ευγνωμοσύνη και ύμνους προς τον Παντοδύναμο, διότι μας έστειλε τον Χριστό Υιό Του, για να λυτρώσει τον κόσμο!

Απόψε ζητάμε από τον Θεό, να συνεχίσει να ευλογεί το έθνος μας και να δωρίσει σε κάθε αμερικανική οικογένεια, μια χριστουγεννιάτικη περίοδο γεμάτη χαρά, ελπίδα και γαλήνη!

Εκ μέρους της Μελάνια και της οικογένειας Τραμπ, καλά Χριστούγεννα σε όλους σας και τις καλύτερες ευχές μας για ένα πολύ σπουδαίο και χαρούμενο νέο έτος. Σας ευχαριστώ.»!

Αλήθεια, ποιος από τους πολιτικούς μας, ποιος Πρωθυπουργός μας, μίλησε ποτέ τόσο θερμά για την Πίστη μας; Ποιος έκανε κατάθεση Πίστης προς τον Χριστό μας; Ποιος συμπορεύτηκε με το θρησκευτικό αίσθημα του λαού μας;

Αντίθετα μας απαγορεύουν να γιορτάσουμε τα Θεία Πάθη του Χριστού μας και την Ανάστασή Του! Μας απαγορεύουν να γιορτάσουμε την γέννησή Του, που σημαίνει Φως! Μας απαγορεύουν την Θεία Κοινωνία Σώματος και Αίματος του Χριστού μας!

Απλά αυτές τις ημέρες μας λέγουν το στερεότυπο “καλές γιορτές”, χωρίς να μας εξηγούν, τι ακριβώς γιορτάζουμε!

Αλήθεια, τι δουλειά έχουν όλοι αυτοί με τον Πρόεδρο Τραμπ;

Ωστόσο, κλείνοντας να σας δώσω και την είδηση, όπως μου την μετέφερε αξιόπιστη πηγή μου από την Ουάσιγκτον!

Ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να δηλώνεται ως Προτεστάντης, αλλά είναι κρυπτό – Ορθόδοξος Χριστιανός! Σε αυτό έπαιξε ρόλο η σύζυγος του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο και η οποία είναι ένθερμη Ορθόδοξη Χριστιανή!

Αυτό μου είπαν, αυτό σας λέγω!!

Έλληνες Ευρωβουλευτές υπέρ των “γκρίζων λύκων”…

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Με τέτοιες προδοτικές θέσεις δεν μπορεί παρά να πανηγυρίζει ο ισλαμοφασίστας Πρόεδρος της Τουρκίας Ρ. Τ. Ερντογάν! Η Ελλάδα γέμισε “κερκόπορτες” και οι σύγχρονοι “Εφιάλτες” καθημερινά αυξάνουν!

Παρακολουθήστε παρακάτω δημοσίευμα από το ειδησεογραφικό πόρταλ

http://www.elliniko-fenomeno.gr/ και σκεφτείτε αν πρέπει, αυτούς και τα κόμματά τους, να τους ψηφήσετε εκ νέου:

«Σε ψήφισμα με τίτλο “Στρατηγική της ΕΕ για την Ένωση Ασφάλειας”, η ομάδα ID (Σαλβίνι, Λεπέν, Afd κ.α.) κατέθεσε τροπολογίες με σκοπό τον χαρακτηρισμό των “Γκρίζων Λύκων” ως τρομοκρατικής οργάνωσης, την διακοπή της χρηματοδότησης και τη διενέργεια σκληρών ελέγχων σε ιμάμηδες και τζαμιά, καθώς και την υιοθέτηση της πολιτικής “No way” που εφαρμόζει η Αυστραλία ως προς τους λαθρομετανάστες, με επαναπροωθήσεις και αυστηρά φυλασσόμενα θαλάσσια σύνορα.

Ωστόσο, για μία ακόμα φορά, οι Ευρωβουλευτές που εκπροσωπούν την Ελλάδα, (εκτός των Γ. Λαγού, Α. Κωνσταντίνου και Ε. Φράγκου) προτίμησαν να “καλύψουν” τους Γκρίζους Λύκους, τους ιμάμηδες και τους λαθρομετανάστες καταψηφίζοντας τις σχετικές τροπολογίες.

Ναι, αυτοί που δεν χάνουν ευκαιρία να ρίχνουν χολή για τους Έλληνες Εθνικιστές χαρακτηρίζοντάς τους, παρανόμως, ως “εγκληματική οργάνωση”, είναι οι ίδιοι που εξυπηρετούν με προθυμία τα τουρκικά συμφέροντα και καλύπτουν ξεδιάντροπα τους δολοφόνους “Γκρίζους Λύκους”.

Αυτοί που ζουν σε φυλασσόμενα ακριβά προάστια, δεν βρίσκουν αναγκαία την διακοπή της χρηματοδότησης και τους ενδελεχείς ελέγχους σε τζαμιά και ιμάμηδες. Αυτοί που αποκομίζουν τεράστια ποσά από την “φάμπρικα” της λαθρομετανάστευσης, παθαίνουν αλλεργία στο άκουσμα και μόνο του ερμητικού κλεισίματος των συνόρων κατά το πρότυπο της Αυστραλίας.

Οι κομματικές γραμμές δεν επέτρεψαν να προστεθούν οι “Γκρίζοι Λύκοι” στον κατάλογο των ομάδων που εμπλέκονται σε τρομοκρατικές ενέργειες και υπόκεινται σε περιοριστικά μέτρα.

​Την ίδια στιγμή που συντεταγμένα οι Ευρωβουλευτές του κόμματος της κυρίας Μέρκελ καταψήφιζαν το ψήφισμα για τους “Γκρίζους Λύκους”, η Καγκελάριος συζητούσε σε τηλεδιάσκεψη με τον Ερντογάν τη “νέα εποχή” στις σχέσεις μεταξύ Βρυξελλών και Άγκυρας.

Ο Τούρκος πρόεδρος ευχαρίστησε μάλιστα την κυρία Μέρκελ για την “εποικοδομητική συνεισφορά και τις προσπάθειες” που κατάβαλλε υπέρ της Τουρκίας στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής.

​Τα συμφέροντα και οι σκοπιμότητες της Γερμανίας είναι λίγο πολύ γνωστά. Αυτό που είναι δύσκολο να κατανοήσουμε, είναι η στάση Ελλήνων από τη Νέα Δημοκρατία, το ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και το ΚΙΝΑΛ, που “κάλυψαν” τους “Γκρίζους Λύκους”, τους ιμάμηδες, τους ισλαμιστές και τους παράνομους μετανάστες καταψηφίζοντας τις σχετικές τροπολογίες. Αυτοί είναι οι πολιτικοί νάνοι που ο Έλληνας ψηφοφόρος τιμά σε κάθε ευκαιρία με την ψήφο του.

Άραγε πόσες ακόμα ατράνταχτες αποδείξεις αρκούν για να βρεθούν τα πολιτικά αυτά ανδρείκελα στον κάλαθο αχρήστων της πολιτικής και της ιστορίας;»!!

Συνέλληνες, σας εύχομαι…

loading...