του Βοτανικού οι μάγκες τα καλύτερα παιδιά - βίντεο

Τίτλοι τέλους για την Στέγη Αστέγων ή αλλιώς της κατάληψης ενός μέρους της ναυτικής βάσης που παραχώρησε το κράτος για την ανέγερση του ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό.
Το ακηδεμόνευτο αυτό εγχείρημα έγινε από Έλληνες πολίτες του Βοτανικού και αφορούσε συμπατριώτες τους αστέγους και αυτό ήταν το πρώτο τρυγόνι. Το δεύτερο τρυγόνι ήταν το ηχηρό όχι στην ισλαμοποίηση της Ελλάδας με την παρεμπόδιση των επικείμενων εργασιών ανέγερσης του ισλαμικού τεμένους στην Ιερά Οδό την αρχαιότερη και ιερότερη οδό του κόσμου! Η εκτέλεση του ευφυούς σχεδίου έγινε καταδρομικά με ειρηνικό τρόπο αλλά και σεβασμό στον χώρο ο οποίος είχε λεηλατηθεί προηγουμένως από κυνηγούς μετάλλων και βρισκόταν σε αχρηστία για πολλά χρόνια.


Το πράσινο φως για την σημερινή αδιανόητη επέμβαση χωρίς την παρουσία δικαστικού λειτουργού και παρακάμπτοντας την νομότυπη διαδικασία, έδωσε ο γλοιώδης, πρώην κνίτης, πρώην υπάλληλος Μέγκα και νυν υπάλληλος Σκάϊ, μνημονιακός, νεοταξίτης, δημοσιο-κάφρος Παύλος Τσίμας στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ. Σε αυτόν τον άξιο συνεχιστή του Πρετεντέρη ανέθεσε το καθεστώς να ανάψει το πράσινο φως της χουντικής, απολυταρχικής, παράτυπης αστυνομικής επιχείρησης εκκαθάρισης της κατάληψης της Στέγης Αστέγων. Ακολούθησαν όλα ανεξαιρέτως τα συστημικά τηλεοπτικά κανάλια που έπραξαν αυτό που ξέρουν άριστα ιδιαίτερα τα πέτρινα χρόνια των μνημονίων της εθνικής υποδούλωσης: Να λασπολογούν, με το αζημίωτο φυσικά, κάθε πατριώτη και ελληνόψυχο, χωρίς να του δίνουν το δικαίωμα αντιλόγου. Την σκυτάλη πήραν κατόπιν τα πολιτικά κόμματα που υπερψήφισαν την αδιανόητη ανέγερση του πρώτου ισλαμικού τεμένους στην Ελλάδα, την στιγμή που η Ευρώπη κλείνει διαδοχικά τα μουσουλμανικά τζαμιά ως κέντρα υπόθαλψης ρατσιστικού μίσους και τρομοκρατίας. Δεν έλειψαν επίσης μεμονωμένες περιπτώσεις δημοσιογραφικής υπεροψίας από δημοσιογράφους και ομάδες που μάχονται επί σειρά ετών με συνέπεια τους εχθρούς της Ελλάδος. Ειδικά δεν μπορώ να αποσιωπήσω την περίπτωση της Καλλιόπης Σουφλή που επιδόθηκε σε σειρά δυσφημιστικών δημοσιευμάτων ως και εμπαθών τηλεοπτικών εμφανίσεων, εναντίον της Στέγης Αστέγων. Θέλω να πιστεύω πως το έκανε από υπερβάλλοντα ζήλο και σκανδαλοθηρική διάθεση, όμως με την στάση της ζημίωσε σφόδρα τον ιερό σκοπό της Στέγης Αστέγων συντασσόμενη με το νεοταξικό καθεστώς και αποτρέποντας πολλούς πατριώτες να συνδράμουν με την φυσική τους παρουσία στον Βοτανικό.

Θέλω να σταθώ στην προσωπική μου εμπειρία στο χρονικό διάστημα από τις 11 Ιουλίου πρώτη ημέρα της κατάληψης, έως και εχθές τελευταία φορά που παρευρέθην και ασχολήθηκα ενεργά με το εγχείρημα αυτό. Γνωρίζω τους πρωταγωνιστές και σχεδόν όλους τους συντελεστές της Στέγης Αστέγων πριν ξεκινήσει αυτή η ευγενής κατάληψη. Οφείλω κυρίως να συγχαρώ τους 3 βασικούς συντελεστές Γιάννη, Ευγένιο και Χρήστο, για την γενναιότητά τους και τον ανιδιοτελή αγώνα τους, που όμοιόν τους έχει πολλά χρόνια να επιδείξει ο πατριωτικός εθνικόφρων χώρος, πλην του παραδείγματος της Χρυσής Αυγής και άλλων συλλόγων που δραστηριοποιούνται εναντίον της παγκοσμιοποίησης και του αφελληνισμού της πατρίδος μας. Χωρίς να κρύβονται με κουκούλες, αντίθετα από την πρώτη στιγμή βγήκαν επώνυμοι στα λίγα ΜΜΕ που τους επισκέφθηκαν. Δεν κατέστρεψαν τον χώρο, αντίθετα τον καθάρισαν και τον καλλώπισαν στο μέτρο των πενιχρών οικονομικών δυνατοτήτων της Στέγης. Δεν στιγματίστηκαν κομματικά, αντίθετα έδωσαν ευθαρσώς το πολιτικό στίγμα του εγχειρήματος και υποδέχθηκαν με χαρά όλους τους πολιτικούς που τους επισκέφθηκαν. Δεν υπολόγισαν την σωματική και ψυχολογική κούραση εγκατέλειψαν τα σπίτια τους και μετακόμισαν και οι ίδιοι μαζί με τους άλλους συναγωνιστές τους που περνούσαν πολλές ώρες της ημέρας και νύκτας στον χώρο αυτό.

Οφείλω να συγχαρώ τους συναγωνιστές μου που ήδη γνώριζα από τον χώρο της ενεργής εφεδρείας και της πολιτικής προστασίας και προσέφεραν προσωπικό έργο στην προετοιμασία και την φύλαξη της Στέγης Αστέγων. Συγχαίρω επίσης τους Έλληνες συμπολίτες μου που δεν δείλιασαν εμπρός στον επικοινωνιακό πόλεμο που από την πρώτη στιγμή κηρύχθηκε στην Στέγη Αστέγων, ακόμα και από καχύποπτους εθνικιστές συναγωνιστές που τα βλέπουν όλα πίσω από το κομματικό πρίσμα. Συγχαίρω όσους επαγγελματίες προσέφεραν διακριτικά και χωρίς αντάλλαγμα την οικονομική τους υποστήριξη του πρώτου αυτού χοτσποτ για Έλληνες αστέγους και απόρους.

Σήμερα το πρωί είναι θέμα τύχης που δεν βρισκόμουν και εγώ ανάμεσα στους συλληφθέντες. Λίγες ώρες πριν είχα επισκεφθεί τον χώρο για να ανταλλάξω απόψεις με τους συναγωνιστές, όπως και την Δευτέρα επίσης κατά την τελευταία μου εβδομαδιαία νυκτερινή υπηρεσία "φύλαξης". Θέλω να ευχηθώ κουράγιο στους συναγωνιστές που έτυχε να συλληφθούν απροειδοποίητα σήμερα τα ξημερώματα και συνειδητοποιώ πως θα μπορούσα κάλλιστα να βρίσκομαι τώρα στην θέση τους. Ας μην ξεχνούν πως ο αγώνας μας είναι δίκαιος και πως εμείς βάλαμε την μαγιά της εθνικής αντίστασης στον καιρό των μνημονίων. Ας μην ξεχνούν πώς όπως και στην σκευωρία εναντίον του κόμματος της Χρυσής Αυγής, έτσι και τώρα η λάσπη της συκοφαντίας "τρώγεται πάντοτε ζεστή". Εάν "η λάσπη κρυώσει" και αποκαλυφθεί η συκοφαντία, τότε η αλήθεια ξέρει να εκδικείται με τον πιο αμείλικτο τρόπο!

Δείτε τώρα τον λόγο για τον οποίο η Στέγη Αστέγων έπρεπε να εξαφανιστεί. Δεν είναι μόνο η παράλογη ανέγερση του μουσουλμανικού τεμένους, είναι επίσης ο αφυπνιστικός λόγος των δύο πρωταγωνιστών του πρωτοφανούς αυτού πατριωτικού εγχειρήματος. Κυρίες και κύριοι δείτε και ακούστε γιατί η Στέγη Αστέγων έπρεπε να εξαφανιστεί στην κατεχόμενη Ελλάδα του 2016: 


πηγη
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

 1. TIΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ. ΒΡΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΝ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΕΞΕΥΡΕΣΙΣ ΕΝΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΠΡΩΣΗ ΤΗΝ ΝΟΣΟ ΤΟΥ HANSEN H ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΨΥΧΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΑΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΑΝΟΣΟ ΝΟΣΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΦΥΣΚΙΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΚΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΗΤΟΙ ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΟΚΟΜΗΤΑΤΖΗΔΕΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ Η ΝΕΩΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΑΥΤΩΝ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΔΑΛΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΔΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΠΛΕΞΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΣΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΛΕΠΡΑΣ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΝΕΟΣ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ 15 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ? ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΥΤΟΣ ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΤΟΣΟ ΝΕΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.
  ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ''ΜΠΑΓΙΟΚΟΣΟΥΝ '' ΧΟΝΤΡΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ Η ΜΑΙΖΟΝΕΤΑ ΤΩΝ 648 Τ.Μ ΕΙΣ ΕΚΑΛΗΝ ΜΕΡΙΑ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΗ 3-4 ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΖΙΠ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 5,500 Κ.Ε ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΚΗΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΕΞΟΧΙΚΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΗΣΑΚΙ ΜΕ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΕΣ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΕΣ Ε ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ-ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ. ΔΙ'ΕΥΧΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΥΜΩΝ ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΥΜΑΣ ΑΜΗΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Επειδή όλα έχουν τα όριά τους και οι λασπολόγοι θα αντιμετωπιστούν όπως τους αξίζει, σηκώνω το γάντι της βρώμικης πρόκλησής τους και τους εγκαλώ με δεκάδες αποδείξεις εκ μέρους μου, να αποδείξουν την δική τους λασπολογία.... και έπεται συνέχεια... γιατί η λάσπη στον καθρέπτη δεν κολλάει...

  Καθιστώ και πάλι σαφές ότι...:

  Στον χώρο του Βοτανικού, βρέθηκαν ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ (ΤΕΜΕΝΟΣ) ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ.

  Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ, ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΑΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ, ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

  Αυτά τα συγκεκριμένα άτομα κατήγγειλαν μέσα από τα δεκάδες δημοσιεύματά τους τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, με αφορμή τη συνέντευξη που τους πήραν (εδώ) και ουδέποτε τους αγνούς, ανιδιοτελείς και ακομμάτιστους ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

  Σ' αυτούς τους ανιδιοτελείς και ακομμάτιστους ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, αξίζει το ρηθέν... ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ, και όχι στους άλλους τους συγκεκριμένους και κομματικοποιημένους που παρ' όλες τις βαρύγδουπες δηλώσεις τους ότι θα βάλουν τα στήθη τους μπροστά έτσι και γίνει επέμβαση, παραδόθηκαν χωρίς ούτε μια υποτυπώδη αντίσταση... έτσι για τα μάτια του κόσμου... (αλήθεια, πολύ περίεργη τέτοια εύκολη παράδοση... λέγεται πως είχαν ήδη ενημερωθεί οι συγκεκριμένοι, για την επέμβαση της αστυνομίας, από το προηγούμενο βράδυ... ισχύει άραγε;;;)...

  Κι όσο για τον συντάκτη που προσπαθεί να πείσει πως το όλο εγχείρημα στο σύνολό του ήταν ακηδεμόνευτο πολιτικά, ή αφελής μέχρι γραφικότητας είναι, ή... ας δώσει ο ίδιος τον ορισμό... και ας αναλάβει τις ευθύνες των γραφομένων του.
  Καλλιόπη Σουφλή

  Υ.Γ. Στο τέλος της ανάρτησης, συγκεντρωμένα όλα τα δημοσιεύματα των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, για την ΣΤΕΓΗ ΑΣΤΕΓΩΝ.

  http://attikanea.blogspot.gr/2016/11/blog-post_171.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]