Παζαρεύει ο Ψυχάρης…

Στις 18 Οκτωβρίου ο Σταύρος Ψυχάρης θα κάνει τις ανακοινώσεις του για το μέλλον του Οργανισμού υπό καθεστώς ασφυκτικής πίεσης από
δάνεια και υποχρεώσεις σε εργαζόμενους και προμηθευτές.

Ο εκδότης ζήτησε και πήρε παράταση τριών ημερών από τους εργαζόμενους, καταβάλλοντας σε αντάλλαγμα το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου 2016.

Στην επιστολή προς τους εργαζόμενους ο Στ. Ψυχάρης ανέφερε πως «στις 18 Οκτωβρίου θα ανακοινωθεί στους εργαζόμενους το γενικό πρόγραμμα αναδιάρθρωσης της εταιρείας, με το οποίο θα διασφαλισθεί η εξυγίανση του ΔΟΛ».

«Δεδομένων των συνεχιζόμενων διαπραγματεύσεων για την κεφαλαιακή ενίσχυση του Οργανισμού, είναι προφανές ότι δεν μπορούν να ανακοινωθούν στοιχεία που αφορούν την αναδιοργάνωση του ΔΟΛ», τόνισε ο εκδότης.

Στα πιθανά ενδεχόμενα είναι η ανάληψη της διαχείρισης του ΔΟΛ από τις τράπεζες, η υπαγωγή του στο άρθρο 99 αλλά και το κλείσιμο του ιστορικού ομίλου.

Στις 18 και 19 Οκτωβρίου θα εκδικαστούν ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει δημοσιογράφοι του ΔΟΛ και τεχνικοί στον ΒΗΜΑ FM, ενώ εκτιμάται πως τον δρόμο αυτό θα ακολουθήσουν κι άλλοι εργαζόμενοι...

typologies.gr
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]