Το σάπιο χθες, το καταστροφικό σήμερα και το αβέβαιο αύριο…

Γράφει ο Χρήστος Μπουσιούτας 


"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που
ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα,
εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..."
Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)


Χθες, ένα σάπιο πολιτικό σύστημα, πολιτικά τζάκια και μαγκάλια, απατεώνες και λαμόγια, έφεραν αυτή την χώρα στην διάλυση και στην χρεωκοπία.
Διεφθαρμένοι πολιτικοί που μοιράστηκαν την εξουσία με ένα σκυλολόι από κουμπάρους, κηφήνες, νύφες, γαμπρούς και μπατζανάκηδες.


Που σκόρπισαν λεφτά σε πάμπερς, έφαγαν τα λεφτά των φτωχών στο χρηματιστήριο, τα λεφτά των Ταμείων με τα δομημένα ομόλογα και κάνανε πάρτι, με τα λεφτά των Ολυμπιακών έργων.


Που δημιούργησαν  Βατοπαίδια, Ζήμενς, υποκλοπές, παραδικαστικό, εξαφάνισαν την λίστα Λαγκάρντ και σκόρπισαν τα χρήματα του Ελληνικού λαού, σε υποβρύχια που γέρνουν και Σι Φορ Αι (c4i.)


Που πολιτεύτηκαν με ένα πελατειακό και παρασιτικό μοντέλο, αν και γνώριζαν ότι αυτό μας οδηγεί στην καταστροφή.


Σήμερα, ηλίθιοι, ψεύτες και τσαρλατάνοι, χωρίς τσίπ(ρ)α και φιλότιμο,
γράφοντας στα Παπά-ρια τους κάθε έννοια πλουραλισμού και δημοκρατίας, υποδούλωσαν  για 99 χρόνια την τύχη αυτής της χώρας και τις ζωές μας και την φτωχοποίησαν.


Το παιδί που ξεκίνησε από το Λύκειο Αμπελοκήπων με το όραμα να αλλάξει την Ελλάδα, την Ευρώπη, τον κόσμο όλο και το φεγγάρι, αλλά ξέχασε να αλλάξει το ίδιο.


Το παιδί που ονειρεύτηκε έναν πιο όμορφο κόσμο, ωρίμασε παίρνοντας όλη του την ασχήμια. Ο άνθρωπος που τα υποσχέθηκε όλα και τα αρνήθηκε όλα.


Ένα πολύχρωμο τσούρμο αλλοπρόσαλλων θεωριών,  υπερασπιστές του χθεσινού κυρίαρχου συστήματος  που απεχθάνεται τις μεταρρυθμίσεις, που όχι μόνο δεν άλλαξαν το παρόν, αλλά προτείνουν ένα ακόμα πιο οπισθοδρομικό μέλλον.


Που παίζουν πολιτικά παιχνίδια πάνω στην εξαθλίωση των ανθρώπων, καταδικάζοντας ουσιαστικά μια ολόκληρη γενιά στην πείνα και την δυστυχία.


Που λένε τόσα ψέματα για την κατάσταση της χώρας, που αναρωτιέται κανείς αν το ψέμα γεννά το δόλο, η ο δόλος γεννά το ψέμα.


Που διατηρήσαν το παρωχημένο μοντέλο οικογενειοκρατίας και στελέχωσης του κρατικού μηχανισμού με κάθε είδους Καρανίκες και κομματικά παράσιτα.

Που φορτώνουν τα προβλήματα, στις αδύναμες πλάτες του Ελληνικού λαού και απαιτούν, να τα πληρώσει αυτός και όχι εκείνοι που τα δημιούργησαν.


Νανοφυείς φαφλατάδες, ξεσκίζονται στα τηλεοπτικά παράθυρα και στην βουλή, υπερασπιζόμενοι τα μπουρδελοκόμματα τους, ματώνοντας τις δικές μας σάρκες.


Και το αντίδοτο σε όλα αυτά; Η Θυματοποιήση
Το παραμυθάκι της θυματοποίησης το ξέρουν πολύ καλά στον ΣΥΡΙΖΑ
Το πιο εύκολο.
Πείσε τον οπαδό ότι σε πολεμούν τα «συμφέροντα» έτσι γενικά και αόριστα το «ντόπιο και ξένο κατεστημένο» η «διαπλοκή» τα κανάλια οι δημοσιογράφοι και καθάρισες.
Ξέρει το κάθε σύστημα εξουσίας ότι αν πείσει ότι «καταδιώκονται» οι «ιδέες» του, όχι μόνο μεγαλοποιείται η αξία του, αλλά παίρνει και συγχωροχάρτι το παρελθόν του.


Αμετανόητοι που εμμένουν στα λάθη τους, που πιστεύουν ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και στοχοποιούν όλους εκείνους που τους τα επισημαίνουν, ακόμα και την δικαιοσύνη όταν τους εγκαλεί στην Συνταγματική τάξη


Ανώριμοι να δεχτούν την σκληρή αλήθεια, προσπαθώντας να προσαρμόσουν την πραγματικότητα στις δικές τους απόψεις και όχι τις απόψεις τους με βάση την πραγματικότητα,  ζώντας στο δικό τους παραμύθι, πιστεύοντας με Παπα-ριές ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.


Έτσι είναι, όταν κάποιοι δεν θέλουν να μεγαλώσουν, φωνάζουν πόσο τους πλήγωσαν κάποιοι που δεν τους έκαναν τα χατίρια……


Και από κάτω όλοι εμείς παρακολουθούμε απαθείς σαν «μαστουρωμένοι».
Από την πίστη και την αγάπη μας σε κόμματα και αποκόμματα, σε αρχηγούς και υπαρχηγίσκους, σε ψεύτες και απατεώνες, που μας έχουν προδώσει δεκάδες φορές και δεν μας δικαίωσαν ούτε μια.
Με τελευταία και χειρότερη τούτη εδώ.
Της «πρώτης φοράς αριστεράς» με τα δεξιά αντανακλαστικά.


Ο λαός που νόμισε ότι στο πρόσωπο του παιδιού, που το ανέδειξαν οι καταλήψεις και η ανυπαρξία των προηγούμενων, βρήκε τον επαναστάτη, τον εχθρό των τοκογλύφων δανειστών, τον υπερασπιστή των αδυνάτων, τον αντίπαλο των ντόπιων και ξένων συμφερόντων, τον εχθρό της διαπλοκής και της απάτης.


Δεν υπολόγισε όμως ότι το παιδί μεγαλώνοντας, για το συμφέρον των κρυφών και φανερών φιλοδοξιών του και της υπέρμετρης ματαιοδοξίας του, κατάφερε από πολέμιος να γίνει υπερασπιστής των πιο απάνθρωπων μέτρων, που καταδικάζουν ένα λαό στην εξαθλίωση.


Θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια και χρόνο ο Έλληνας για να καταλάβει ότι: Όταν το κράτος χρησιμοποιεί βία για να σε πατάει στο λαιμό, δεν έχει σημασία αν στον λαιμό σου είναι η δεξιά η η αριστερή του μπότα.


Και αν κάποιοι αντιστέκονται ακόμα στην επιθυμία τους να μας κάνουν όλους δούλους τους μην στεναχωριέστε ρε, θα βρουν τρόπο να διορθώσουν και το τελευταίο ελάττωμα στο δίχτυ…..
Τελικά όντως, αυτής της χώρας από τότε που έχτισε Παρθενώνες, της τελείωσαν οι πέτρες ….


Δεξιοί, σοσιαλιστές και φασίστες, ψεκασμένοι ανεξάρτητοι, ποτάμια και λαγκάδια, κεντρώοι, πρώην Κνίτες και Ρηγάδες, λάιτ αριστεροί και επαναστάτες της πορδής, γνήσιοι κομμουνιστές που για σας δεν ξημέρωσε το 74 …..
Aι σιχτίρ* πια ………….


*Δεν είναι Τούρκικη η έκφραση! Προέρχεται από το ¨αεί σε οικτίρω¨,
δηλαδή ¨σε λυπάμαι στον αιώνα τον άπαντα¨, ¨είσαι αξιολύπητος¨.

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

13 σχόλια :

 1. Το σάπιο χθες, το καταστροφικό σήμερα και το ΒΕΒΑΙΟ αύριο…
  ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.!!!
  OTAN Ο ΛΑΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ, ΔΙΑΛΕΓΕΙ Ή ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ Ή ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.!!
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=205668409861089&set=pcb.205668463194417&type=3

  Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.) διοργανώνει εκδήλωση - ομιλία με θέμα: «Τέλος στις αυταπάτες και τη δουλοπρέπεια! Δημοκρατική πατριωτική εξουσία ΤΩΡΑ»!

  Ομιλητές:
  • Δημήτρης Καζάκης
  Γενικός Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ.
  • Κυριάκος Κυριακόπουλος
  μέλος Επιτροπής Πολιτικού Σχεδιασμού του Ε.ΠΑ.Μ.
  ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΡΙΕΣ.!!!

  Ραντεβού ΑΥΡΙΟ Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 18:30 μμ, Κάλχου 48-50, στην αίθουσα εκδηλώσεων Δήμου Ιλίου.
  https://www.youtube.com/watch?v=DRog74CjT0A

  Τέλος στις αυταπάτες και τη δουλοπρέπεια!
  Δημοκρατική πατριωτική εξουσία τώρα! - 31 Οκτωβρίου 2016
  http://www.epamhellas.gr/wp-content/upload/2016/10/afisa-petroupoli.jpg

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΗ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΜΑΛΟΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΟΥΝ,ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ...

   ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

   ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΥΠΟΥΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΑΠΑΛΑ,ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΘΑ ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ...

   ΚΑΤΩ ΤΑ ΡΟΛΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ,ΜΟΝΟ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΠΟΝΙΑ,ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΕΙΣ-ΕΞ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ,ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ,ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΦΤΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΡΥΖΙ ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ...

   ΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ,ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ,ΑΥΤΟ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΕΣ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΓΕΙΤΟΝΑ,ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ Ο ΣΟΡΟΣ..

   ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΩΡΕ Ο ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ,ΤΙ ΛΕΕΙ??

   ΕΣΥ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ??
   ΕΙΠΑΜΕ,ΚΑΝΕ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΙ'ΟΛΑΣ Η ΣΕ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΜΑΛΟΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗΣ...

   Διαγραφή
 2. ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΕ ΔΥΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΠΟΥ ΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ,ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ...

  Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΦΛΕΓΟΝ ΘΕΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΑΛΤΕΡ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΙΧΑΝ,ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ,ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΕΣ...
  https://www.youtube.com/watch?v=xZAlKEdmjCY

  ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΑΡΤΗ ΜΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΗΡΕΜΙΖΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ,ΝΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ,ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΑΖΕΙ ΠΡΟΣ ΕΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ,ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ "ΘΕΟΣ" ΤΟΝ ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ,ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ,ΠΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ...

  ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΕΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΝΗΣΙΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΟΥ 1920,ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 600 ΔΙΣ$ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΑΞΙΑΣ ΚΟΝΤΑ 3 ΤΡΙΣ...
  https://www.youtube.com/watch?v=F5n5OoWHo1M

  ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ,ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΨΕΛΛΙΣΕΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ Η ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΞΕΙ...

  ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ...!!!!
  ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ? ΜΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΗΘΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ...

  ΤΙ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟΤΕ?
  ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΦΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΧΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗ" ΣΩΡΡΑ,ΣΕΝΑΡΙΑ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΠΟΥ ΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΚΑΜΑΡΙΛΕΣ ΩΧΡΙΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ,ΤΟΝ ΚΥΜΗΓΑΕΙ Η ΙΝΤΕΡΠΟΛ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΛΗΞΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΘΑ ΤΟΝ ΧΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ,ΤΟ ΥΠ-ΟΙΚ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ,ΕΝΩ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ Η ΦΕΝΤΕΡΑΛ,ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΞΕΧΝΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Η ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΛΛΟΝ....

  ΠΕΡΑΣΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΒΟΥΝΑ ΛΑΣΠΕΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΕ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ,ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΤΑΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΝΑΡΚΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. http://www.ksipnistere.com/2016/10/blog-post_9479.html#comment-form
   Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016
   Ο Σώρρας και τα λεφτά που (δεν) υπάρχουν

   Διαγραφή
 3. ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΦΛΩΡΟΣ????ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ?????Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΛΜΗΣΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. μαλακα εβραιε ειδα οτι απειλης οταν ξεβρακωνεσαι σαν το αφεντικο σου!μηπως θελεις να παρουμε τα copu και να τα παμε στην δηε να δουμε και τη φατσα σου υη σιχαμενη απο κοντα????αρχιδι που θα απειλησης ζωες αλλων καραγκιοζη εβραιοπρακτορα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΡΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ!!!ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΟΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ AEROCOM ΠΟΥ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!!!!ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΕΙΤΕ????ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΩΡΡΑ!!!!!ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΒΛΑΚΑ??????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ενα παρα πολυ καλά γραμμένο άρθρο, (μπράβο)!!! Δυστυχώς τρώμε από κάτω τα γνωστά σχόλια για πολλοστή φορά του Σακη και του Πάκη . Έλεος πια!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. γιατι τα τρως ρε φιλε?μηπως πεινας η η γυναικα σου ειναι στο φβ και δεν σου μαγειρεψε!!!!

   Διαγραφή
 7. Ρε μ@λακες με περικεφαλαία, (που γράφετε με κεφαλαια) αν θέλετε να βριστητε μεταξύ σας ,γιατι δεν ανταλλάσσετε τηλέφωνα καλύτερα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΡΕ ΚΟΠΡΙΑ?ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΜΕ ΗΣΥΧΙΑ???ΜΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΤΕ!ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΠΣΩΡΑΚΗ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ!!!

   Διαγραφή
 8. ΙΣΑ ΡΕ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΟΥΓΚΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!ΟΤΑΝ ΤΑ ΓΡΣΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΣΝ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΤΣΟΥΖΕΙ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Συγχαρητήρια στον αρθρογράφο, ήρθε ο καιρός που όλοι πρέπει να λεν τα πράγματα με το πραγματικό τους ονομα, και πάλη μπράβο το διάβασα κατ'επανάληψη.
  Οσο για τους κριτές μην δίνετε σημασία, τα ζώα έχουν περισσότερο μυαλό, και από τη συμπεριφορά τους, μπορείς να μάθεις κάτι, ΑΠΟ αυτούς ΤΙ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]