Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2012

Το ΠΑΣΟΚ παίζει Ντόρα για να κόψει την αυτοδυναμία της ΝΔ

Είναι το ΠΑΣΟΚ πανούργο; Είναι αδίστακτο; Η απάντηση είναι αυτονόητη πια.

Τα τελευταία 30 χρόνια το ΠΑΣΟΚ έχει εξελιχθεί σε έναν μηχανισμό εξουσίας με την αγαστή συνεργασία/χρηματοδότηση οργανωμένων και μη συμφερόντων και με άμεση αναφορά στα ΜΜΕ για να ελέγχει την κατάσταση και να.....
μένει η κυρίαρχη δύναμη.

Μετά όμως την αυτοκαταστροφική διετία Γ. Παπανδρέου και την ηθελημένη από τον πρώην πρωθυπουργό υπαγωγή της χώρας μας στο καθεστώς ΔΝΤ και το Μνημόνιο, τα πράγματα άλλαξαν. Το ΠΑΣΟΚ καταρρέει. Κινδυνεύει να κατατροπωθεί από τη ΝΔ του Σαμαρά ο οποίος θα κληθεί όπως όλα δείχνουν σύντομα να κυβερνήσει. Μπορεί η ΝΔ να έχει ακόμα στις τάξεις της ένα τμήμα από το ξεπεσμένο στελεχιακό δυναμικό του χθες αλλά έχει και νέους, άφθαρτους ανθρώπους για να κυβερνήσει αύριο με τον έλεγχο μιας – όπως φαίνεται – σοβαρής ηγεσίας Σαμαρά και πιστεύω ότι θα αναδειχθούν και πολλοί περισσότεροι απ’ όσοι υπάρχουν σήμερα, ιδίως μετά τις εκλογές.Για όλα αυτά το ΠΑΣΟΚ ψάχνει τρόπο να ανακόψει την ορμή του Σαμαρά. Καταστρώνει σχέδια και ένα από αυτά που ετοιμάζει το καρχιμακικό ΠΑΣΟΚ για να πλήξει τη ΝΔ και την αυτοδυναμία Σαμαρά έχει μοχλό το μητσοτακέικο και συγκεκριμένα το κόμμα της Μπακογίαννη, το ΔΗΣΥ.

Το σχέδιο είναι εν ολίγοις:

Το ίδιο το ΠΑΣΟΚ παραγγέλλει μυστική δημοσκόπηση με αυξημένο δείγμα για να είναι όσο περισσότερο αξιόπιστη γίνεται, μία εβδομάδα πριν τις εκλογές οι οποίες απ’ ό,τι φαίνεται θα γίνουν περί τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου. Έτσι θα έχει την κατά το δυνατόν καλύτερη πρόβλεψη για τα ποσοστά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αλλά και για τα ποσοστά Καρατζαφέρη-ΛΑΟΣ και Μπακογιάννη -ΔΗΣΥ τα κόμματα δηλαδή που εν δυνάμει μπορούν να πλήξουν την εκλογική δύναμη της ΝΔ.

Αν επιβεβαιωθεί από την τελική αυτή δημοσκόπηση ότι ο Σαμαράς μπορεί να πάρει την αυτοδυναμία αλλά οριακά, δηλαδή με ένα ποσοστό της τάξης του 36% και ότι η Μπακογιάννη – ΔΗΣΥ παρά την σκανδαλώδη αβάντα που τις κάνουν διάφορα ΜΜΕ (με προεξάρχοντα τον Αλαφούζο-ΣΚΑΪ και δευτερευόντως το ΜΕΓΚΑ) παίρνει γύρω στο 2%, με τον ακραίο λαϊκιστή ΛΑΟΣ – επίσης σκανδαλωδώς ευνοούμενο από διάφορα ΜΜΕ – να σταθεροποιείται σε ένα ποσοστό περί το 4% τότε το ΠΑΣΟΚ θα δρομολογήσει μέσω των κομματικών του μηχανισμών την ψήφιση του ΔΗΣΥ από κατάλληλο αριθμό εγκάθετων ή ελεγχόμενων από αυτό πολιτών.

Τούτο θα γίνει όπου το ΠΑΣΟΚ έχει την μεγαλύτερη άνεση ποσοστών ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στην τυχόν εκλογή των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, όπως για παράδειγμα στις εκλογικές περιφέρειες της Κρήτης.

Στόχος είναι με αυτήν την κίνηση να δώσει στη Μπακογιάννη – ΔΗΣΥ ένα ποσοστό 1% το οποίο, προστιθέμενο στο αληθινό της ποσοστό (2%), να την βάλει στη βουλή και να ανακόψει την αυτοδυναμία Σαμαρά – ΝΔ με την ελπίδα ταυτόχρονα να αυτομολήσουν μερικοί παλαιοκομματικοί βουλευτές και παλιά στελέχη της ΝΔ και να πάνε στο ΔΗΣΥ (που πλέον θα είναι πιο ελκυστικό αφού μέλλει να μπει στη βουλή).

Από τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ, όπως δείχνουν τα πράγματα, θα πέσει στην καλύτερη περίπτωση στο 25% δεν χάλασε κι ο κόσμος, δεν θα αλλάξει κάτι ουσιαστικό για το ίδιο το ΠΑΣΟΚ ως κόμμα το να πέσει ακόμα 1% από τη στιγμή μάλιστα που με αυτόν τον τρόπο μπορεί να προξενήσει ίσως και καίριο χτύπημα στην προσπάθεια Σαμαρά-ΝΔ για αυτοδυναμία.

Ότι το παραπάνω υπάρχει ως σχέδιο πιθανόν να το ξέρει ήδη η ΝΔ ή να το φαντάζεται. Καλό είναι να το επισημαίνουμε και οι συμμετέχοντες εδώ που δεν είμαστε οργανωμένοι στο κόμμα της ΝΔ ή σε οποιοδήποτε άλλο κόμμα.

Το φαύλο σύστημα ΠΑΣΟΚ έτσι παίζει, το ξέρουμε, ας δούμε τι θα κάνουμε. Προτείνω να το βγάλουμε στη φόρα και στους χώρους δουλειάς για να αποδυναμώσουμε όσο μπορούμε ένα τέτοιο σενάριο.

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά.

Μανώλης Μ.

http://www.antinews.gr

13 σχόλια :

 1. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΦΕΡΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ??=
  ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ??? ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΥΝΑΣΤΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΤΖΙΔΩΝ.


  ΕΥΧΕΣ ΣΤΟ ΞΥΠΝΙΣΤΕΡΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 2012 ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΟΧΙ ΑΔΙΚΑ-
  ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΔΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.

  ΤΟ 2012 ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΥΠΝΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΑΚΟΜΑ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΤΑ ΑΝΑΛΓΗΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΗΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

  ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

  ΠΕΙΝΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΑΔΕΧΘΕΙ ΤΟΝ ΓΑΠ-- ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ.

  ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΕΙ................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τον Κωστάκη και την Ντορούλα>

  Αυτοί οι Συντηρητικοί τους Ξαποστειλαν στα Πολιτικά Αποδυτήρια,μια για πάντα,και εκει θα πάει και ο Σαμαράς αν συνεχίσειΤα ΜΠΡΟΣ -ΠΙΣΩ.

  Αυτοί οι Κεντροαριστεροι του Κεντροαριστερου και της Κεντροαριστερης Παράταξης του Τρισκαταρατου ΠΑΣΟΚ.

  Ακόμα ασχολούνται με τον ΜΠΡΟΚΕΡ όπως τον αποκαλεί ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ,και την ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ,και τα έκαναν ΓΑΡΓΑΡΑ,θα εκαναν ταχα αγωγή στον ΚΑΜΜΕΝΟ??????

  Εδωσε ευχες ο ΓΑΠ ο Ανελέητος ότι αγωνιστηκε με τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ για να φέρει την ΕΥΗΜΕΡΙΑ,και ειναι σίγουρος οτι το πετυχε,και η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΔΌΝ???

  Με ποιον ΛΑΟ και για ποιον ΛΑΟ αγωνιστηκες ρε κατευθυνομενο ΒΛΗΜΑ,εσύ απλώς τα Ξεπουλησες ΕΡΗΜΗΝ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και ΕΡΗΜΗΝ των αλλων ΚΟΜΜΑΤΩΝ, και ακομα ΕΡΗΜΗΝ της ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΟΥ ΟΠΜΑΔΑΣ.

  Αυτο το χθεσινό σου Διάγγελμα ηταν ακομα ενας Εμπαιγμός προς τον Ελληνικό Λαό.

  Αστα ΣΑΠΙΑ και προσγειώσου,και ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ δεν ειναι ΠΑΣΟΚΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

  Και η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ-- ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΚΑ

  ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝ ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΛΗΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΡΚΟΖΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΔΕΣ ΔΥΟ ΑΜΙΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΟΣΤΡΩΤΗΡΩΝ του ποθεν?????.

  ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τα σφάλματα τα μεγάλα γίνονται από την πολύ σιγουριά και ήταν βέβαιο ότι κάπου εκεί θα κινδύνευε η "μεθυσμένη" κόρη Μητσοτάκη.

  Το σφάλμα έγινε στο Mega …Στο δικό τους Mega.

  Στο Mega των πρετεντερο-λούστρων και των τρεμο-υποκόμων τους.
  Τι έγινε εκεί; …
  Το μπρα ντε φερ των χαζών.

  Δύο χαζές γυναίκες έχασαν τον έλεγχο της συζήτησης και βρέθηκαν να προκαλούνται δημοσίως, σαν να βρίσκονται σε κομμωτήριο.

  Κουβέντα στην κουβέντα έφτασαν εκεί όπου δεν έπρεπε …"Φοβάστε τις ανοικτές διαδικασίες κυρία Μπακογιάννη;"… ρώτησε η μια χαζή. …

  "Όχι δεν τις φοβάμαι"… απάντησε η άλλη χαζή …"Θα είχατε αντίρρηση να ψηφίσει ο κόσμος της ΝΔ για τον αρχηγό της;"… ξαναρώτησε η μια χαζή …

  "Δεν έχω πρόβλημα"… απάντησε η άλλη χαζή.


  Εξαιτίας της χαζομάρας τους ο "κύβος" είχε ριφθεί.

  Η Ντόρα είχε περάσει τον Ρουβίκονα και δεν υπήρχε γυρισμός.

  Ό,τι δεν έκαναν οι χιλιάδες ορκισμένοι εχθροί του μητσοτακισμού, το έκανε η Τρέμη.

  Η ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟ.

  Οι δύο χαζές, στην προσπάθειά τους να δείξουν ποια έχει τις καλύτερες "ανταύγειες" στα "καμένα" μυαλά τους, έκαναν τη μεγαλύτερη "πατάτα" της μεταπολίτευσης.

  Κατέστρεψαν τον πιο πονηρό αλλά και ευάλωτο σχεδιασμό της μεταπολίτευσης.

  Με τα κοφτερά και καλοβαμμένα νύχια τους έσκασαν τη μεγαλύτερη πολιτική "φούσκα".

  ---------------------------------

  Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’
  Ντόρα Μπακογιάννη… το κοριτσάκι με τα σπίρτα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. mono o dhmhtrhs kazakhs eine patrioths.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. δεν γαμιεστε πρωι πρωι γαμω τα κομματα σας και το μουνι της μανας σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Όποιος συμμαχεί, η υποστηρίζει, η υπηρετεί τα ύπουλα σχέδια της Oσιας Οικογένειας του ΜΗΤΣΟ-ΝΤΟΡΑ-ΚΟΥΛΑ πρέπει να είναι πολύ μαζοχιστής… η υπόλογος … η οικονομισάριος …πάντως σίγουρα γραικύλος…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Αυτό συμβαίνει με τους περισσότερους επαγγελματίες πολιτικούς.

  Η εξουσία είναι η μοναδική τους αγάπη.

  H Ντόρα είναι μια πολιτικός «εκκωφαντικής μετριότητας» και εσύ Γιωργάκη ένα φερέφωνο ξενόδουλο ,ξευτιλισμένο και από την Ελληνική κοινωνία απαξιωμένο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΟΣΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ «ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ» ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ «ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ» ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ... ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΗ … ΚΑΙ ΠΡΟΣΜΕΝΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ...

  Εδώ η χώρα χάνεται και η γριά με τον χαζό πολιτικονταραβερίζονται...

  Μόνο οι καθαροί πρέπει να έχουν σχέση με την πολιτική, όχι οι λερωμένο και δη οι μιζαρισμένοι….

  Όσα άρπαξαν οι άπληστοι από τα μιζαρισμένα να τα πληρώσουν τώρα σε ψυχοφάρμακα.

  ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ «ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΘΟΥΝ» ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Για καλό απάντησε ο Νίκος Παπανδρεου αλλά γυρίζει μπούμερανγκ για την υστεροφημία του αδελφού του αυτή η απάντηση...

  Πρώτον:
  Γιατί όταν λέει ότι είναι Ο ΜΟΝΟΣ πρωθυπουργός που έφυγε οικειοθελώς από την πρωθυπουργία ξεχνά να αναφέρει ότι εγκατάλειψε την θέση του ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ αφού διαπίστωσε ότι ήταν θέμα ΧΡΟΝΟΥ βίαιη ανατροπή του εκ των έσω και την ώρα που η Ελληνική (και όχι μόνον...) γνώμη βρισκόταν εναντίον του...


  Είναι ανάξιο σχολιασμού αυτό που θεωρεί ο Νίκος σαν αιτία που δεν προχώρησε στην παραίτηση πιο πρίν...

  Ο Μέγας "Ηγέτης" δηλαδή έδωσε μεγαλύτερη βαρύτητα σε ένα άρθρο του Φαήλου παρά στην "ΣΩΤΗΡΙΑ της ΧΩΡΑΣ" ;;;

  Ακόμα και έτσι αν είναι , θεωρεί ο κ. Ν. Παπανδρέου ότι αυτή την υπαναχώρηση του Γ.Α.Π για πείσματα και κόνξες ότι είναι κάτι "ΚΑΛΟ" για την υστεροφημία του ;;;

  Ας σοβαρευτούμε λίγο...


  Δεύτερον:
  Γιατί νομίζει ότι η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στους ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ που είχε δώσει ο Γ.Α.Π είναι κάτι θετικό ;;;
  Α) Στην ΠΡΑΞΗ (αφού δίνει βάση στην ΠΡΑΞΗ ο Νίκος...) αποδείχθηκε ότι οι υπουργοί που είχε ΕΠΙΛΕΞΕΙ ο ΙΔΙΟΣ , δεν κατάφεραν να κυβερνήσουν σύμφωνα με τις ανάγκες της κρίσιμης εποχής ...

  Β) Ο Ίδιος σαν Πρωθυπουργός μετρήθηκε και βρέθηκε κατώτερος των περιστάσεων αφού δεν έδωσε τις σωστές κατευθύνσεις στους Υπουργούς του και κυρίως γιατί ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΕ αν κάνουν καλά την δουλειά που τους ανέθεσε...


  Ακόμα όμως και ΑΝ ορισμένοι Υπουργοί επέδειξαν (με ένα είδος ραγιαδισμού) ανικανότητα πού ήταν ο "ΙΚΑΝΟΣ" ηγέτης να τους απαλλάξει από την "μιζέρια" τους και να ΟΡΙΟΣΕΙ άλλους "Αντεξουσιαστές" και όχι ΡΑΓΙΑΔΕΣ υπουργούς;;;


  Την φράση "Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι" την έχει υπ' όψιν του ο κ. Νικος Παπανδρέου ;;;


  Για τα εσωτερικά του ΠΑ-ΣΟΚ δεν θα σχολιάσω...
  "Μαγαζί" των Παπανδρέου ήταν πάντα και ας τα βρούν με τους "μετόχους" τους για την διεύθυνση του ...
  τήν 9:57:00 π.μ.
  Ετικέτες: ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, Γ.Α.Π, Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ
  0 Τα σχόλια σας:

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ.ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑΝ Π....Ο ΚΑΙ 3 ΑΡΧ...Α

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΠΙΝΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή