ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΡΟΔΙΝΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ! ΤΟ ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ!

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ “ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ COVID” ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!

Το Υπ. Υγείας του Ισραήλ συνιστά επέκταση καθεστώτος Έκτακτης Ανάγκης,άρα δεν είναι όλα ρόδινα. Κραυγή απόγνωσης Ισραηλινής Δικηγόρου: ”Δεν υπάρχει δημοκρατία στο Ισραήλ αυτή απήχθηκε με

το νόμο για covid19.Ζούμε καταναγκασμό, διακρίσεις, σήμανση,διαίρεση σε 2 κοινωνίες. Εργασία, εκπαίδευση,υγεία αναψυχή είναι προνόμιο μόνο εμβολιασμένων.

Στο Ισραήλ η κατάσταση δεν είναι τόσο ρόδινη όσο την παρουσιάζουν καθώς το Υπουργείο Υγείας της χώρας έρχεται να συστήσει επέκταση του καθεστώτος Έκτακτης Ανάγκης ψευδεπίγραφα ουσιαστικά Έκτακτης αφού τείνει πλέον να γίνει μόνιμη με όλους τους κινδύνους που αυτό το κατ΄εξαίρεσην στάτους εγκυμονεί για το Κράτος Δικαίου και όχι μόνο. Κραυγή απόγνωσης Ισραηλινής Δικηγόρου:

‘‘Δεν υπάρχει δημοκρατία στο Ισραήλ αυτή απήχθηκε με το νόμο για covid19.’‘

Εάν η κατάσταση στο Ισραήλ “είχε επιστρέψει στο φυσιολογικό χάρη στην κραυγαλέα επιτυχία των εμβολίων”, τότε η “κατάσταση έκτακτης ανάγκης” δεν θα είχε διατηρηθεί σχολιάζουν ανεξάρτητοι αναλυτές.

Την ίδια στιγμή το Ισραήλ καταγράφει τουλάχιστον τρεις μολύνσεις COVID-19 που αφορούσαν την ινδική παραλλαγή του κορωνοϊού, ανέφερε ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός του Kan την Τετάρτη.

η δικηγόρος στο fb καταγγέλει την δικτατορία όπως λέει

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα τρία άτομα πιθανότατα είχαν μολυνθεί από ταξιδιώτες που επέστρεφαν από το εξωτερικό. 

Που σημαίνει ότι ο ούτως ή άλλως εύθραστος και έωλος εμβολιακός τοίχος προστασίας αποδείχθηκε διαμπερής και διάτρητος και στην ινδική παραλλαγή όπως νωρίτερα και στις άλλες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...