Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2011

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΕΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ:
Το ακόλουθο κείμενο ήρθε στα χέρια μας μέσω email. Θεωρούμε ότι είναι μια λογική λύση (μέσα στον παραλογισμό που επικρατεί) και προτείνουμε να τη δούμε σοβαρά.

Μας το προώθησαν φίλοι που δουλεύουν σε τράπεζες και νομίζω ότι θα έχει νόημα εάν το κάνουμε μαζικά...
'Εχουμε και λέμε λοιπόν:
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΔΕΗ, στον οποίο έχει ενσωματωθεί το....
τέλος «ΜΟΝΙΜΗΣ» εισφοράς (παράνομο και, το βασικότερο, ΑΝΗΘΙΚΟ, λόγω της επιχειρούμενης «συγκεκαλυμμένης» αλητείας).

1. Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθείτε, καταθέτοντας στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, τη νόμιμη οφειλή σας. Ως νόμιμη οφειλή ορίζεται, αυτό που πληρώνατε μέχρι σήμερα στη ΔΕΗ. Ειδικότερα,
το «Α» = αυτό που οφείλετε στη ΔΕΗ, για το ρεύμα που καταναλώσατε +
το «Β» = χρεώσεις προς τρίτους (ΔΤ, ΔΦ, ΤΑΠ, ΕΤ).

2. Πάτε σε ΑΤΜ «μεγάλης» τράπεζας (μεγάλη = που θα είναι συμβεβλημένη με τις ΔΕΚΟ), με το λογαριασμό της ΔΕΗ ή με τον 12 ψήφιο κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής, ο οποίος αναφέρεται στο λογαριασμό του ρεύματος (στη σελίδα 2/2). Εννοείται, ότι στην τράπεζα που θα επιλέξετε, διατηρείτε τραπεζικό λογαριασμό «συνδεδεμένο» με την κάρτα σας.

3. Ακολουθείτε τις οδηγίες του μηχανήματος, δηλαδή: συνδέεστε με το ΑΤΜ, επιλέγετε «άλλες συναλλαγές», «πληρωμές ΔΕΚΟ», «ΔΕΗ», πληκτρολογείτε τον «κωδικό ηλεκτρονικής συναλλαγής» κι' εκεί, που θα σας ζητηθεί, να ορίσετε το ποσόν πληρωμής, πληκτρολογείτε μόνον το άθροισμα «Α Β» του λογαριασμού. Παίρνετε την απόδειξή σας κι' έτσι, έχετε τακτοποιήσει την οικονομική σας υποχρέωση προς τη ΔΕΗ, η οποία, δεν δικαιούται, σε καμία περίπτωση να κόψει το ρεύμα. Το μηχανογραφικό σύστημα της ΔΕΗ, «βλέπει», ότι εξοφλήσατε τη νόμιμη, προς τη ΔΕΗ, οφειλή σας. Τέλος, μην παραλείψετε, να στείλετε ... τους «χαιρετισμούς» σας, μ' ένα καλάθι από τα γνωστά εξαιρετικά ... εξωτικά φρούτα στο ΥΠΟΙΚ
(http://messolonghi-press.blogspot.com/2010/08/blog-post_9882.html)

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Θα εξοφλήσετε το λογαριασμό μόνο μέσω ΑΤΜ και όχι «εισπρακτικής μηχανής». Γιατί το υπογραμμίζω αυτό? στα ΕΛΤΑ π.χ. υπάρχει εισπρακτική μηχανή, όπου εξοφλούνται οι λογαριασμοί ΔΕΚΟ. Όμως, η φιλοσοφία της εν λόγω μηχανής, που «σκανάρει-διαβάζει» το λογαριασμό, δεν επιτρέπει «μερική» εξόφληση του λογαριασμού, δηλαδή, ή θα πληρωθεί το σύνολο του λογαριασμού (άρα και το χαράτσι) ή τίποτα. Επιπλέον, όσοι εξοφλείτε τη ΔΕΗ με πάγια εντολή χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού σας, θα πρέπει να την ανακαλέσετε, προσωρινά τουλάχιστον, μέχρι να ξεκαθαρίσει η «βρώμα» με το χαράτσι.

4. Σε περίπτωση που έχετε κατοικία, την οποία εκμισθώνετε σε τρίτο, ανεξάρτητα από το εάν η παροχή του ρεύματος είναι στο δικό σας όνομα ή σε αυτό του μισθωτή (ενοικιαστή), κάνετε το εξής:

α) επισημαίνετε εγκαίρως στον ενοικιαστή σας, να μην πληρώσει κανένα λογαριασμό της ΔΕΗ, που θα περιέχει το χαράτσι,

β) του ζητάτε να σας δώσει τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής καθώς και το ποσόν που αφορά τις χρεώσεις «Α» και «Β» του λογαριασμού. Εξοφλείτε κανονικά το λογαριασμό, όπως αναφέρθηκε παραπάνω (βλ. 2 & 3) και ζητάτε από τον ενοικιαστή σας, να σας καταβάλει με το επόμενο μίσθωμα και το ποσόν που καταβάλατε εσείς, για δικό του λογαριασμό, στη ΔΕΗ.

Απλό δεν είναι;

Και ας τολμήσει-κοπιάσει μετά η ΔΕΗ, να κόψει το ρεύμα, ... θα τους κόψουμε, ... αυτά που εξέχουν. Γιατί άλλο νομιμότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα, και άλλο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ από «κακοχυμένους κουραμπιέδες». Τίμια και πολιτισμένα πράγματα (και καμία σχέση με Τσίπρα, Παπαρήγα, «δεν πληρώνω», ΓΕΝΟΠ, κλπ.).


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:
Και δυό λόγια, για τους πιο επιφυλακτικούς και «φοβισμένους»:

i. Ο συνήθης τρόπος, για να διακοπεί η οικιακή ηλεκτρική παροχή, είναι η αφαίρεση μίας ασφάλειας ή το κατέβασμα ενός μικρο-αυτόματου διακόπτη στο μετρητή του ρεύματος (σιγά, μη χρησιμοποιήσει η ΔΕΗ καλαθοφόρο όχημα, για να κόψει την παροχή του ρεύματος από την κολώνα, σε μονοκατοικίες. Χρειάζεται πολύ ... θάρρος από τους υπαλλήλους της, που θα τολμήσουν κάτι τέτοιο). Στο σύνολο σχεδόν των περιπτώσεων (για λόγους προστασίας, καλαισθησίας, κλπ.), ο εν λόγω μετρητής ευρίσκεται σε κάποιο ερμάριο (κουτί-ντουλάπι).

ii. Ως γνωστόν, ο λογαριασμός της ΔΕΗ εκδίδεται ανά δίμηνο («έναντι» & «εκκαθαριστικός»). Ο εκκαθαριστικός λογαριασμός εκδίδεται μετά την καταγραφή της ένδειξης του μετρητή, από κάποιο συμβεβλημένο με τη ΔΕΗ εργολάβο, μία φορά το 4-μηνο (δηλαδή, τρεις φορές το χρόνο). Επιπλέον, σε κάθε λογαριασμό της ΔΕΗ, στο κάτω μέρος, υπάρχει σαφής αναγραφή της ημερομηνίας, που θα γίνει η εν λόγω μέτρηση, στη συνέχεια της οποίας εκδίδεται ο εκκαθαριστικός λογαριασμός (συγκεκριμένα αναγράφεται: «επόμενη μέτρηση π.χ. στις 20.12.2011»). Ετσι, ο κάθε ένοικος, γνωρίζει πάντα την ακριβή ημερομηνία, που θα έρθει ο καταμετρητής (πιτσιρικάς συνήθως), για να καταγράψει τη μέτρηση της ηλεκτρικής κατανάλωσης.

iii. Σε πολλές μονοκατοικίες και ειδικότερα στις παλαιές, το ερμάριο του μετρητή ευρίσκεται εντός του οικοπέδου του σπιτιού, οπότε, κατά κανόνα, η πρόσβαση σε αυτό, είναι δυνατή, μόνο με τη συναίνεση του ιδιοκτήτη του σπιτιού (δηλαδή, θα πρέπει να έχει ξεκλείδωτη την εξώπορτα, κ.ο.κ.). Οπότε, σ' αυτή την περίπτωση, για να κόψει η ΔΕΗ το ρεύμα, θα πρέπει να εφοδιαστεί ... με εισαγγελικό ένταλμα, για να μπει στο σπίτι σας! Συνεχίζω. Σε πιο σύγχρονες όμως μονοκατοικίες, συχνά το ερμάριο του μετρητή ευρίσκεται στο πεζοδρόμιο, π.χ. δίπλα στην εξώπορτα του σπιτιού. Σε αυτή την περίπτωση, βάζετε ένα γερό λουκέτο, κι' έτσι διασφαλίζετε, ότι κανένας δεν θα έχει πρόσβαση στο μετρητή, χωρίς τη συναίνεσή σας. Τέλος, στις πολυκατοικίες-διαμερίσματα, όλοι οι μετρητές ευρίσκονται σε κοινό ερμάριο, το οποίο συνήθως ευρίσκεται σε εξωτερικό κοινόχρηστο χώρο, για να έχει ανεμπόδιστη πρόσβαση ο καταμετρητής. Ισχύει το ίδιο, με την προηγούμενη περίπτωση: βάζετε ένα λουκέτο στο ερμάριο, κρατάει π.χ. το κλειδί ο διαχειριστής ή ο αντικαταστάτης του και οι μετρητές είναι προσβάσιμοι μόνο με τη συναίνεση των ενοίκων.

Κι' επειδή, όπως ανέφερα στο (ii) παραπάνω, η ημερομηνία καταγραφής της ένδειξης του μετρητή γίνεται ανά τετράμηνο, σε συγκεκριμένη ημερομηνία, μεριμνάτε, τη συγκεκριμένη ημέρα (σημειώστε τη στο ημερολόγιό σας), να είναι προσβάσιμος ο μετρητής, για να καταστεί δυνατή η καταμέτρηση. Αλλά ακόμα και αν ξεχάσετε ν' ανοίξετε την εξώπορτα ή να ξεκλειδώσετε το ερμάριο των μετρητών, με αποτέλεσμα, να μην μπορέσει ο καταμετρητής να κάνει τη δουλειά του, ουδέν πρόβλημα. Διαβάζετε μόνος σας την ένδειξη στο μετρητή σας, τηλεφωνείτε στο 10500 (ΔΕΗ) και τους την λέτε.

iv. Τέλος, ακόμα και στην απίθανη περίπτωση που αποφασίσει/καταφέρει η ΔΕΗ να σας κόψει το ρεύμα, ουδέν πρόβλημα. Φωνάζετε τον ηλεκτρολόγο της γειτονιάς, σας αντικαθιστά/σηκώνει την ασφάλεια, και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Και την επόμενη φορά, ... φροντίστε όμως, να είστε πιο προσεκτικοί, δηλαδή, εν τη απουσία σας, να μην έχει κανένας πρόσβαση στο μετρητή σας.

Υ.Γ.
Πάντως, όποιος αποφασίσει να πληρώσει το χαράτσι, καλό θα είναι, να μην παραπονεθεί ή καταφερθεί ξανά εναντίον αυτών (ανεξαρτήτως κόμματος), που μας οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση. Εννοώ, εφεξής, δεν θα έχει κανένα απολύτως δικαιολογητικό, να κατηγορεί-βρίζει τον Παπανδρέου (με τους υπουργούς του) ή τον Καραμανλή ή τις Τσιπρο-παπαρήγες, ως κλέφτες, λαμόγια, άχρηστους, κλπ. Ούτε να ζητάει προσφυγή στις κάλπες, να ισχυρίζεται, ότι δεν αντέχει άλλους φόρους ή ότι πληρώνει αυτός, για να τρώνε οι «ημέτεροι», κ.ο.κ. Δεν θα έχει κανένα απολύτως λογικό έρεισμα γι' αυτό, αφού, θα έρχεται σε πλήρη αντίφαση με τον εαυτό του (= ασυνέπεια λόγων και πράξεών του). Και το κυριότερο, θα έχει χάσει τη μία και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, να περάσει το πιο ενδεδειγμένο και αποτελεσματικό μήνυμα, σε όλους αυτούς, που τόσα χρόνια μας δουλεύουν κι' εξακολουθούν να μας αντιμετωπίζουν ως όχλο, βοώντα μεν, ανύπαρκτο και γραφικό δε.

Και το μήνυμα αυτό λέει: κύριοι, όλα τα πράγματα έχουν και τα όριά τους, γι' αυτό, ΚΑΤΩ ΤΑ «ΞΕΡΑ» ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, η ατομική (μικρο)ιδιοκτησία δεν είναι... έγκλημα, ούτε θα μας την αρπάξετε, όπως αρπάζατε τόσα χρόνια τα λεφτά μας!


http://eleftheroiellines.blogspot.com

58 σχόλια :

 1. Κόβουν συντάξεις των 400 ευρώ
  και ο Βενιζέλος έφτιαξε γραφείο με 900.000 ευρώ
  κυκλοφορεί μς θωρακισμένο 750.000 ευρω..

  Ο Πετσάλνικος χρηματοδότησε με Εκατομμύρια καταφύγιο.. συμφιλίωσης !!!

  ο...ο..ο..ο.... ο κάθε πασόκος Υπουργος...,

  Δεν ντρέπεστε ρε ξευτίλες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ;;;;
  ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Ο ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΦΟΡΟΣ
  ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΚΟΣΤΟΣ ;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ειναι το πιο πρακτικο και ανθρωπινο σχολιο στον κυκεωνα που επικρατει.
  επισης ειναι ο δημοκρατικοτερος τροπος να χαστουκισουμε τους μινεικο-καραμαν-τσιπροπαπαριγες και καρα τζαφερ ογκλου, σαμαρ-μπαχτσε, εβρεοχριστιαν

  ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΑΛΙ ΕΣΑΣ ...ΟΧΙ ΒΡΕ ΘΑ ΠΛΗΡΟΣΩ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕ 30 ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΝΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΠΙΑΣΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ.....ΕΙΜΑΙ ΚΙΝΗΓΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΟΡΤΙΚΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Λογικο φαινετε θα το κανω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Εγώ έχω σκοπό να μην πληρώσω καθόλου και όταν (και άν) μου το κόψουν τότε θα πληρώσω. Πάντως και η ιδέα για πληρωμή μέσω ΑΤΜ φαίνεται ενδιαφέρουσα. Θα δούμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ούτως ή αλλως έτσι πληρώνω λογ/σμούς , οπότε δε μου είναι τίποτα , πάλι έτσι θα το κάνω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΛΥΣΗ.ΕΙΜΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ. ΝΑ ΔΙΑΔΩΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Πληρωμή μέσω διαδικτύου με απευθείας πληρωμή γίνεται; Όχι πάγια εντολή, αλλά επιλογή ποσού πληρωμής μέσω internet;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΚΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ,ΕΓΩ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Πληρωμή μέσω διαδικτύου με απευθείας πληρωμή γίνεται; Όχι πάγια εντολή, αλλά επιλογή ποσού πληρωμής μέσω internet;;;
  16 Οκτωβρίου 2011 10:49 μ.μ.

  ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ
  ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. 10.53 να σε βοηθησει λαποιος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Αγαπητοί φίλοι, ελέγξαμε τον τρόπο πληρωμής από το διαδίκτυο και συγκεκριμένα με την τράπεζα Πειραιώς. Όποιος έχει τραπεζικό λογαριασμό και το σύστημα winbank (φυσικό το ίδιο ισχύει και σε άλλη τράπεζα που έχει παρόμοιες δυνατότητες)μπορείτε να πληρώσετε ότι ποσό επιθυμείτε μέσα από την ειδική φόρμα που διατίθεται για τις πληρωμές.

  Υπάρχει όμως το σχόλιο ότι: Εάν ο λογαριασμός που εξοφλείτε είναι εκπρόθεσμος, ή το ποσό που πληρώνετε είναι μικρότερο του αναγραφόμενου στον λογαριασμό, υπάρχει πιθανότητα η ΔΕΗ να σας επιβάλει τόκους ή να διακόψει την παροχή ρεύματος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. για οσους ρωτανε με το ιντερνετ γινεται.διΑλεγεις ςεεσυ το ποσο που θα πληρωσεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. πολύ καλό αυτό που λες αλλά το μέτωπο δεν είναι εκεί θα βρουν τρόπο και θα το σταματήσουν αλλά και δεν τους ενδιαφέρει καν και κανένα μύνημα δεν θα πάρουν, αυτά περί νομιμότητας κ.τ.λ. ξεχάστε τα εδώ βγάλαν το μνημόνιο συνταγματικό αυτοί κάνουν την δουλειά τους και μέχρι τώρα έχουν απόλειτη επιτυχία είναι καθεστώς πάρτετω χαμπάρι, κατεβάζουν αστυμόνους βαράν στο ψαχνώ θα κατεβάσουν αν χρειαστεί και τα τανκς έχουν όλα τα μ.μ.ε. αποφασίζουν και διατάζουν. Το θέμα τώρα είναι πως θα μας περάσουν το μύνημα ότι πλέον το ηλεκτρικό ρεύμα για ένα σπίτι δεν θα πρέπει να θεωρήται στα στάνταρ είδη μεγάλες ομάδες πλυθησμού λόγο της ανεργίας δεν πληρώνουν το ρεύμα και τώρα πρέπει να επιταχυνθεί η διαδικασία κοπής του ρεύματος. Δυστυχώς όπως προείπα έχουμε να κάνουμε με καθεστώς και πάρτετω χαμπάρι είναι ιστορικά καταγεγραμένο ποτέ δεν έπεσε καθεστώς αναίμακτα είτε μας αρέσει είτε όχι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ο Βενιζελος εκτος απο το γραφειο των 900000Ε χτιζει και μια πολυκατοικια 25 διαμερισματων στην Περαια Θεσσαλονικης το γομαρι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Εκτός ΑΤΜ, μπορεί να πληρωθεί ο λογαριασμός όσο αφορά μόνο την ΔΕΗ και διαδικτυακά μέσω Τραπέζης?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Καλά ολα αυτά αλλά ας είμαστε πιο φειδωλοί στις κουβέντες μας!Ηλεκτρολόγος θα έρθει να μας ανοίξει το ρολόι οντας..κομμένο...δεν νομίζω.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Με πιστωτική κάρτα μπορώ να πληρώσω την ΔΕΗ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ
  ΟΠΏΣ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ Η ΤΑΝΚΣ Η
  ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ Η ΜΠΑΤΣΟΚ !!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ
  ΟΠΏΣ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ Η ΤΑΝΚΣ Η
  ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ Η ΜΠΑΤΣΟΚ !!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Δουλεύει στην πράξη; Μήπως αν δεν βάλεις το σύνολο του ποσού σου βγάλει κανένα "η συναλαγή δεν ολοκληρώθηκε";

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Τα χρηματα αυτα ΔΕΝ ειναι της ΔΕΗ.
  Το πιθανοτερο ειναι οτι αν δεν πληρωθουν, θα υπαρχουν στο εκαθ/κο του επομενου ετους και μαλιστα με προσαυξηση...
  Δεν ειναι φορος εισοδηματος, οπου εχεις δυνατοτητα αδυναμιας κατω απο καποιες συνθηκες. Ειναι φορος-βαρος, επι ακινητου και μπορει να γινει μεχρι και προσημειωση του ακινητου αυτου.Μπορει επισης να μην εχεις και φορολογικη ενημεροτητα.
  Μετα θα υπαρχουν κατ'ευθειαν επαφες με το Δ.Ταμειο.
  Αν καποιος εχει αλλη γνωμη ας τη γραψει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. 1% κάθε μήνα μέχρι τον διπλασιασμό του χρέους. Φορολογική ενημερότητα ΟΤΑΝ χρειαστείς ΤΟΤΕ πληρώνεις ή κάνεις διακανονισμό του χρέους.
  ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. ΓΙΑ ΣΑΣ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΠΛΥΡΩΣΟ,ΟΙ ΟΧΙ, ΤΟ ΠΡΟΣΤΗΜΟ,ΟΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΕΗ.
  ΕΧΩ ΔΑΝΕΙΟ ΣΠΙΤΙΟΥ,ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ,,,?ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΠΙΑ ΟΛΟ ΝΑ ΠΛΥΡΩΝΟ...!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΩ ΔΥΝΑΤΟ !!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. ΣΤΟ ALTER Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

  ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ !! ΟΤΙ

  ΚΟΙ*******ΤΑΙ

  ΗΣΥΧΟΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ!! ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

  ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 1.000.000 ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

  ΤΟ ΠΟΛΥ 100.000 ΟΣΟ ΠΑΝΤΑ. ΕΒΑΖΕ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ !!!

  ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΒΛΑΚΕΣ
  ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ????

  ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ !!

  ΟΛΟΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΥΤΑ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Ερχεται Ανοιξη ξανα !!18 Οκτωβρίου 2011 - 12:27 μ.μ.

  Oσοι ρωτανε για πληρωμες μεσω διδυκτιου, γινεται.
  Ο φιλος που λεει οτι για να αλλαξει κατι, δεν θα γινει αναιμακτα, κι αυτο ειναι σωστο.
  Οτι κανουμε , θα βρουν κατι για να το τουμπαρουν, αλλα τα οπλα δεν τα καταθετουμε ευκολα.
  Μπαμπεσικα αυτοι, πιο μπαμπεσικα εμεις.
  Μονο φανταστειτε ποσο δυναμη εχουμε και δεν το ξερουμε.
  Ειμαστε πολλοι, κι αυτοι εχουν ενα λιγοστο επιτελειο για να μας τουμπαρουν. σκεφτειτε το....
  Χτυπατε τους με τα δικα τους οπλα.
  Το διαδυκτυο ειναι ενα φοβερο οπλο εναντιων στα ρεμαλια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. 11.18 17/10 ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΗΓΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΕΙΣΗΓΗΘΩ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΑΛΛΙΩΣ
  ΕΔΩ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ
  ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ

  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ << ΔΙΕΘΝΟΥΣ >>

  Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ

  ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ Η ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ Η ΤΑΝΚΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ
  Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ

  ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΑΤΣΟΚ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΕΙ

  ΒΑΛΕΙ

  ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ

  ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=400242&cid=4

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Προτείνω απλά να μην πληρώνεται καθολικά ο λογαριασμός μέχρι να σταματήσει το χαράτσι μέσω ΔΕΗ. Τι πιστεύετε, θα βυθίσουν την Ελλάδα στο σκοτάδι; Ας το κάνουν......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ
  ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ
  ΟΠΏΣ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ Η ΤΑΝΚΣ Η
  ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ Η ΜΠΑΤΣΟΚ !!!!!

  ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΠΑΜΕ !!!!!!!

  ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΩΡΑ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ 2 ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ
  ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΕΛΗΣΑΝ

  ΚΑΝΩ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
  ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝΕ ΤΩΡΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

  ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .

  Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΝ ΠΑΡΑΙΤΙΟΤΑΝ

  Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΜΙΛΑΓΕ ΣΕ ΚΑΛΠΕΣ ΠΡΙΝ ΔΝΤ

  ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ

  ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ??????????????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Παιδιά μου ήρθε ο λογ/σμός ΔΕΗ. Πρώτη δόση μόνον του φόρου 500 ευρό. Έχω σύνταξη 1080 ευρό Χρωστάω δάνεια ,κάρτες,το πρώτο χαράτσι αλληλεγγύης, πρέπει να πάρω πετρέλαιο. Δεν πάνε στο διάολο οι αλήτες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. ΣΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

  Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ .

  ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ

  Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ

  100.000 ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕ

  ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

  Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ

  ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ???

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΙΝ

  ΨΗΦΙΣΕΙ ???

  ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΓΑΤΖΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ !!!!!!!!!!

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

  ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΙΩΣ. ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ

  ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ 154 ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ

  ΑΚΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΒΟΥΛΗ ΕΧΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΗ

  ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ.

  ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΑΠΟ ΜΑΝΗ ΑΠΟ ΗΠΕΙΡΟ ΑΠΟ

  ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΝΗΣΙΑ

  ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ.ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΧΑΝΙΑ .ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ 'ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΦΡΑΠΕΔΕΣ.ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. ρε παιδιά αφού το χαράτσι μπαίνει στο Β μέρος τι άθροισμα Α+Β λέτε;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΝΕΟΙ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΛΟΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ, ΑΣ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΑ ΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ, ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΛΑ, ΠΟΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. κι αμα σου παρουν το λολοι τι γινετε?? εε?? τιιι???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΠΑΜΕ !!!!!!!

  ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΩΡΑ !!!

  1.500.000 ΚΟΣΜΟΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

  ΚΑΙ ΟΧΙ 100.000 ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΠΟΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. ....ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ...........ΤΕΛΟΣ..........................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. Σας προωθώ μήνυμα που μου ήρθε
  Φίλοι μου καλημέρα!
  όπως ξέρετε εργάζομαι στη ΔΕΗ.
  Αποφασίσαμε με τους συναδέλφους μου να ενημερώσουμε όλους ότι έχετε ΑΚΡΙΒΩΣ 78 ημερολογιακές ημέρες
  από την ημερομηνία λήξης του λογαριασμού μέχρι να σας κόψει η ΔΕΗ το ρεύμα.
  78 ημέρες δηλαδή περιθώριο να πληρώσετε τους λογαριασμούς με τον φόρο των ακινήτων.
  Η εντολή που έχουμε σαν επιχείρηση είναι να κόψουμε το ρεύμα. Το «ΠΩΣ» δεν μας το έχουν πει!
  Εννοώ πως για να προβούμε σε διακοπή του ρεύματος σε τόσες χιλιάδες κόσμο θα χρειαστούμε πολύ χρόνο
  και πολλούς τεχνικούς που δεν έχουμε.
  ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!
  Ο ΦΟΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!
  Για σκεφτείτε όμως.. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΚ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ
  ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ,
  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,
  ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ,
  ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ,
  ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ;
  Μήπως να πάρουμε από το χέρι τον διπλανό μας και να βγούμε στους δρόμους να φωνάξουμε;
  Να καταλάβουν οι 300 δοσίλογοι ότι υπάρχουμε και ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ;
  ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ!
  Καλημέρα σας!
  Κατερίνα Χ. Μάρκου
  ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε.
  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
  Τομέας Εφαρμογών Διανομής & Εμπορίας
  Μεσογείων 190-194
  15561 ΧΟΛΑΡΓΟΣ

  Τηλέφωνο: 6944 571692
  mailto: markoyk@yahoo.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. Φιλε της Δ.Ε.Η. μαθαμε και κατι που δεν ξεραμε για το κοψιμο του ρευματος πως εχουμε και 78 ημερες περιθωριο. Εκ των προτερων εγω σε ευχαριστω. Ομως δεν εχω χρηματα να πληρωσω το χαρατσι στα λαμωγια συνταξιουχος του δημοσιου ειμαι. χρωσταω στεγαστικο δανειο,εκκαθαριστικο εφοριας ελαβα,χαρατσι στη συνταξη πως θα βγω? ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ο Θεος βοειΘως. ΤΑ ΛΑΜΩΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Έλληνες τι έχουμε πάθει ; Μην το σκέφτεσαι καν φυσικα και ΔΕΝ θα πληρώσουμε τίποτα απο αυτά τα αντισυνταγματικά μέτρα Έλεος Έλληνες τι έχετε πάθει ; Αγωνιστειτε όλοι και όλοι μαζί θα ανατρέψουμε τα σχέδια αυτών που θέλουν να εξαθλιωσουν την ζωή μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. Αυτή είναι τρομοκρατία! Σκόρπισαν πανικό παντού!
  Κάθε μέρα τα λένε αλλιώς! Τι παίρνουν επιτέλους? Ας μείνουν σταθεροί στις αποφάσεις τους! Ας τους πει κάποιος ότι με τόσους φόρους, αφού δεν έχουμε να πληρώσουμε πώς θα ξεπληρωθεί το ασήκωτο βάρος που μας έβαλαν?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. Αφού είμαστε τόσοι πολλοί στο Σύνταγμα, γιατί δεν μπουκάρουμε όλοι μαζί και να τους δέσουμε με ζουρλομανδύες? Νομίζουν ότι επειδή δεν έγινε ότι γλυτώσανε. Πάρε κάποιος τη Βουλή την ώρα που συνεδριάζουν και πες ότι υπάρχει βόμβα! Αλλά θά'ναι στ'αλήθεια! Δυστυχώς ΤΑΝ ΕΠΙ ΤΑΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. Μη τύχει και χαλάσει η βολή μας στο σπιτάκι μας... αμέσως να επαναστατήσουμε... τόσα χρόνια κλεψιάς και λαμογιάς δεν μας πείραζαν... τώρα μας έπιασε η φούρια... αντί να μας νοιάζει το κοινό καλό, ενδιαφερόμαστε μόνο για την πάρτη μας... Ρε δεν πάτε στον αγύριστο λέω γω! Που θα μου πείτε να ξυπνήσω κιόλας! Ελληνάρες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ..... ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ, ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΔΗΛΩΣΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ.
  ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΑΛΑ!... ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΜΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: "Επειδή μέχρι σήμερα δεν έχετε ανταποκριθεί στις σχετικές προσκλήσεις μας για τακτοποίηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών σας στο Δημόσιο, είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε στη λήψη εις βάρος σας μέτρων, όπως προβλέπεται από το νόμο. Θεωρήσαμε όμως σκόπιμο, πριν από κάθε ενέργειά μας προς αυτή την κατεύθυνση, να σας καλέσουμε και πάλι για την τακτοποίηση των παρακάτω οφειλών σας. Οι ληξιπρόθεσμες δόσεις επιβαρύνονται με προσαύξηση για κάθε μήνα καθυστέρησης. Οι προσαυξήσεις έχουν υπολογιστεί μέχρι την ημερομηνία έκδοσης της παρούσης."
  Η ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ ΕΙΝΑΙ 3,00 ΕΥΡΩ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΑΣ ΚΙΝΗΣΗ. ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ?
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΥΧΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. Εμείς ετοιμάζουμε συγκέντρωση-εκδήλωση διαμαρτυρίας για την Κυριακή το πρωί στην Κεντρική Πλατεία της Κατερίνης με τίτλο
  "Χρωστάμε, μόνο σε αυτούς! "
  http://www.otoposmou.gr/

  Εμπρός !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. μπορει κανεις να μου πει αν πληρωνεται η ΔΕΗ εκπροθεσμα στα μηχανηματα υων τραπεζων?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. επιπλεον τα ΑΤΜ των τραπεζων δεν δεχονται μετρητα για τη ΔΕΗ. μονο μεταφορα απο λογαριασμο ταμιευτηριου η τρεχουμενο. αν δεν εχεις χρηματα στο λογαριασμο σου τι γινεται; ας μου απαντησει καποιος παρακαλω. μας εχουνε χαζεψει!
  ευχαριστω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. επειδη και εγω χρωσταω δεη και μας εχουν τρελανει.θα προτεινα να ανοιξει καποιος ειδικος σε αυτα τα θεματα ενα γραφειο και ας παρει και κανα φραγκο

  ΑπάντησηΔιαγραφή