«Στρατιώτες του μέλλοντος» – Η Ρωσία αποκαλύπτει το σχέδιο για το 2035 (ΒΙΝΤΕΟ)

 Ο κρατικός αμυντικός γίγαντας Rostec State Corporation δημοσίευσε ένα δελτίο τύπου που περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο έχει ξεκινήσει να εργάζεται για μια νέα πολεμική στολή για τους «στρατιώτες του μέλλοντος»

Το μέλλον του ρωσικού στρατού φαίνεται να κυριαρχείται από προηγμένη τεχνολογία υπερηχητικών πυραύλων, μυστικά μαχητικά αεροσκάφη και ίσως τα επόμενα 15 χρόνια, πολεμικές στολές για πεζικάριους που μοιάζουν με το στρατιωτικό εξοπλισμό που φορούσε ο “”Master Chief” στα βιντεοπαιχνίδια του Halo.

Ο κρατικός αμυντικός γίγαντας Rostec State Corporation δημοσίευσε ένα δελτίο τύπου που περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο έχει ξεκινήσει να εργάζεται για μια νέα πολεμική στολή για τους «στρατιώτες του μέλλοντος». Η προσπάθεια θα έχει ως αποτέλεσμα το νέο κοστούμι να αναπτυχθεί στα σύγχρονα πεδία μάχης έως το 2035.

“Η στολή τέταρτης γενιάς είναι ένα βασικά νέο εργαλείο που απαιτεί να κοιτάξουμε το μέλλον. Θα ενώσει τα τελευταία επιτεύγματα του ρωσικού στρατιωτικού-αμυντικού συγκροτήματος, νέα συστήματα προστασίας και υποστήριξης της ζωής, ρομποτικοποιημένο εξοπλισμό και ολοκληρωμένα συστήματα ανταλλαγής πληροφοριών. Απαιτεί ένα μεγάλο όγκο έρευνας. Έχουμε ξεκινήσει το πρώτο στάδιο για να προσδιορίσουμε τις τακτικές και τεχνικές απαιτήσεις “, δήλωσε ο Διευθυντής της Rostec Industrial, Bekhan Ozdoev.

Η Rostec έχει ήδη προμηθεύσει στον ρωσικό στρατό 300.000 ρούχα εξοπλισμού Ratnik δεύτερης γενιάς. Η εταιρεία εργάζεται επί του παρόντος σε εξοπλισμό Sotnik τρίτης γενιάς που θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν μέχρι τα μέσα της δεκαετίας.

Το δελτίο τύπου της Rostec ήταν ασαφές όσον αφορά λεπτομέρειες σχετικά με την τέταρτη γενιά.

loading...