TO ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΑΟ! Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ…

ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΟΥΡΕΣ ΤΟΥΡΚΩΝ Σ’ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!
ΒΙΝΤΕΟ
Στην Κωνσταντινούπολη, ουρές ολόκληρες σχηματίζονται από Τούρκους μπροστά σε ελληνορθόδοξη εκκλησία για να πάρουν τον αγιασμό του μήνα και ν΄αγιάσουν πράγματα τους ως φυλαχτά.
 Στην Εκκλησία έχουν δόση το όνομα «Ay Bir», που σημαίνει «Αϊ Πρώτης», λόγω της μεγάλης προσέλευσης που γνωρίζει η συγκεκριμένη Ορθόδοξη Εκκλησία της Παναγίας κάθε πρώτη του μήνα.
Ενώ την εικόνα της Παναγίας την ονομάζουν «Umut Kapısı», δηλαδή «Πόρτα της Ελπίδας»…
”Εκατοντάδες άνθρωποι περιμένουν μπροστά από μια εκκλησία «Ρουμ» (ελληνική) (σσ στη γειτονιά Βέφα στη συνοικία Φατίχ στην Κωνσταντινούπολη) για να κάνουν μηνιαία τάματα κάθε 1η του μήνα.
Οι περισσότεροι επισκέπτες είναι Τούρκοι Μουσουλμάνοι” λέει η ανάρτηση.. Το πιθανότερο είναι ότι είναι Αλάουι Αλληλούια σπορά του Άσαντ,Αλεβίτες και βέβαια κάποιοι είναι και Τούρκοι μουσουλμάνοι που το έχουν για καλό και έθιμο.
Ο Χριστός επιταχύνει..
Ο Άγιος Παίσιος είπε το 1/3 των Τούρκων θα εκχριστινιαστεί…Αλλάζει ο θρησκευτικός χάρτης… Ο Χριστός βαδίζει αργά…. που λέει ο Άγιος Νικόλαος ο Βελιμίροβιτς αλλά τώρα επιταχύνει γιατί κολοβώθηκαν οι μέρες..
Είναι συγκινητικό ”και άλλα πρόβατα έχω α ουκ έστιν εκ της αυλής ταύτης κακείνα με δει αγαγείν και της φωνής μου ακούσουσιν και γενήσεται μια ποίμνη εις ποιμήν”…..
loading...