Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΧΗΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΟΥΝ!
ΒΙΝΤΕΟ
Νέα, συνταρακτικά στοιχεία αποδεικνύουν ότι οι Αρχές είχαν διαπιστώσει την ύπαρξη ξυλόλιου στα δείγματα που είχαν ληφθεί από την εμπορική αμαξοστοιχία, αρκετές ημέρες μετά το έγκλημα στα Τέμπη.
Τα σχετικά έγγραφα υπάρχουν στην πρώτη έκθεση, η οποία που διενεργήθηκε από δύο πραγματογνώμονες κατ’ εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας. Η έρευνα ξεκίνησε στις Μαρτίου 2023 και παραδόθηκε τον Ιούνιο 2023.
Στα έγγραφα του Χημείου του Κράτους, όπου εστάλησαν τα δείγματα που ελήφθησαν, αναφέρονται όλες οι ουσίες που ταυτοποιήθηκαν, μεταξύ των οποίων και το ξυλόλιο.
Όπως αναφέρεται στα έγγραφα που παρουσιάζει το Dnews, τα δείγματα ελήφθησαν από την Χημική Υπηρεσία Λάρισας στις 29/3/2023, έναν μήνα δηλαδή μετά το δυστύχημα, κάτι που σαφώς εγείρει ερωτηματικά για την τεράστια αργοπορία.
Από το Γενικό Χημείο του Κράτους παραλήφθηκαν στις 6/4/2023, έκαναν δηλαδή να φτάσουν στα εργαστήρια μια εβδομάδα! Στα δείγματα από την εξωτερική επιφάνεια της εμπορικής αμαξοστοιχίας, σύμφωνα με το έγγραφο, ταυτοποιήθηκαν εκτός των άλλων κυκλικά μεθυλοσιλοξάνια και ξυλόλιο.
loading...