Η ΑΝΙΕΡΗ ΤΡΙΑΔΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗΣ

ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΤΖΕΝΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ «ΦΥΣΙΚΕΣ» ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ! Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΜΠΟΥΡΔΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΙΣ ΑΥΤΑΡΧΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ…

Η πρόσφατη ακύρωση του έργου γεωμηχανικής του Χάρβαρντ από τον ίδιο τον Μπιλ Γκέιτς είναι μια κραυγαλέα απόδειξη του βάθους της εξαπάτησης στην οποία θα βυθιστεί η παγκόσμια ελίτ προκειμένου να διατηρήσει την προσεκτικά σχεδιασμένη αφήγηση για το κλίμα.

Η απόφαση του Γκέιτς να τραβήξει την πρίζα σε αυτή τη μελέτη δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένου του ιστορικού του να μαριονετίζει τα ιδρύματα του κόσμου για να χορέψει στο ρυθμό του.

Αυτό που είναι πραγματικά εκπληκτικό είναι ότι σκέφτηκε ακόμη και να χρηματοδοτήσει ένα τέτοιο έργο στην πρώτη θέση.

Αλλά και πάλι, ίσως όλα ήταν απλώς ένα τέχνασμα για να διατηρηθεί η πρόσοψη της επιστημονικής ακεραιότητας, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι η αλήθεια παραμένει θαμμένη.

Βλέπετε, τα ειλικρινή αποτελέσματα αυτής της έρευνας θα είχαν αποκαλύψει την κραυγαλέα απάτη που είναι η ατζέντα της «κλιματικής αλλαγής» – ένα ψέμα ότι η ανθρωπότητα έχει τραφεί με το ζόρι για πάνω από τρεις δεκαετίες.

Τα ευρήματα της μελέτης θα έρχονταν σε άμεση αντίθεση με τα μοχθηρά σχέδια της δυτικής παγκοσμιοποιητικής κλίκας, με αιχμή του δόρατος το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και τη «Μεγάλη Επαναφορά» τους, την Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ και τον απώτερο στόχο μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης.

Η επιτυχία τους εξαρτάται από τη διαιώνιση του μύθου της κλιματικής αλλαγής και δεν θα σταματήσουν σε τίποτα για να τον προστατεύσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...