«Είναι γελοίο»: Στο φως η «απάτη του αιώνα» για το κλίμα!! vid

Άτομα τουλάχιστον δύο γενεών έχουν περάσει όλη τους τη ζωή ακούγοντας κάθε ΜΜΕ και «ειδικό» επιστήμονα να κατηγορεί το CO2 για την…καταστροφή του πλανήτη.

Στις μέρες μας αυτή η ρητορική έχει πάει ένα βήμα πιο πέρα, όπου οι «σωτήρες» του πλανήτη θέλουν μέχρι και να…ρουφήξουν το «πλεονάζον» Διοξείδιο του Άνθρακα από την ατμόσφαιρα!!!

Υπάρχουν όμως οργανισμοί, επιστήμονες και ερευνητικοί δημοσιογράφοι που προειδοποιούν για τις καταστροφικές συνέπειες ενός τέτοιου εγχειρήματος.

Το λεγόμενο «Net Zero» (Μηδενικές εκπομπές άνθρακα), όπως υποστηρίζουν με στοιχεία, κάθε άλλο παρά καλό θα έχει στον πλανήτη για τον οποίο υποτίθεται τόσο πολύ νοιάζονται.

Ο βραβευμένος δημοσιογράφος, Alex Newman, προειδοποιεί:

«Όλο το περιβαλλοντικό ζήτημα βασίζεται στο ότι το Διοξείδιο του Άνθρακα είναι ρύπος, ισοδυναμεί με ρύπανση. Και θα υποστήριζα, έχοντας πάρει συνέντευξη από εκατοντάδες επιστήμονες, ορισμένοι εκ των οποίων δούλεψαν για τον ΟΗΕ, πως η ιδέα ότι το CO2 είναι ρύπος είναι εντελώς παράλογη.

Εκπνέουμε μία ποσότητα περίπου 900 γραμμαρίων CO2 κάθε μέρα. Το ποσοστό των αερίων του θερμοκηπίου που παράγεται από τις ανθρώπινες εκπομπές είναι ένα κλάμα ενός κλάματος του 1%!

Η ιδέα ότι αυτό θα καταστρέψει το κλίμα ή θα μεταβάλει τη θερμοκρασία της γης είναι κατά τη γνώμη μου γελοία»:

 

 

loading...