Αντικατάσταση πληθυσμών: «Το ισοδύναμο ενός πυρηνικού πολέμου στην Ελλάδα»!!! vid

Φωταγώγηση του Δημαρχιακού Μεγάρου Αθηνών με την ελληνική σημαία για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, Κυριακή 24 Μαρτίου 2024. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Σήμερα ακούμε τερατώδεις αντιλήψεις του τύπου να “επιλύσουμε το δημογραφικό δια της εξαφάνισης των Ελλήνων”».

«Απειλείται η εθνική μας υπόσταση;».

Σε αυτό το ερώτημα απάντησε, στο πλαίσιο του Star Forum 2024, ο Καθηγητής Γεωστρατηγικής στη Στρατιωτική Σχολή της Ευελπίδων, Κωνσταντίνος Γρίβας.

Κύριο θέμα η νο.1 απειλή που αντιμετωπίζει εδώ και πολλά χρόνια η Ελλάδα που δεν είναι άλλη από το δημογραφικό.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι μάλιστα που προειδοποιούν για τον ζοφερό συνδυασμό μεταναστευτικού και δημογραφικού, όσο κι αν κάποιοι (βλ. το «Σπέρμα του Χασάν») προσπαθούν να το παρουσιάσουν ως…ευκαιρία!

«Χωρίς καμία διάθεση υπερβολής, μπορούμε να πούμε ότι ο συνδυασμός του δημογραφικού προβλήματος στην Ελλάδα σε συνδυασμό με τη μαζική είσοδο εδώ και χρόνια ξένου πληθυσμού είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο ελληνισμός!

Αν συνεχίσουμε με αυτόν τον ρυθμό η Ελλάδα σε μερικά χρόνια θα πάψει να υπάρχει. Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Η μαζική μετακίνηση πληθυσμών είναι κάτι που δεν έχουμε καταλάβει σε ό,τι αφορά τη δυναμική τους.

Το Μπαγκλαντές που είναι μία χώρα σαν την Ελλάδα περίπου σε μέγεθος, έχει 170εκατ. κατοίκους και ανεβαίνει. Σε μία λογική ημι-ανοικτών συνόρων ουσιαστικά, εάν δεν πάρουμε σοβαρότατα μέτρα, είναι θέμα μερικών δεκαετιών για τον ελληνικό λαό να περάσει στα βιβλία της ιστορίας.

Ο όρος που χρησιμοποιείται και κατηγορείται ως συνωμοσιολογικός, είναι η “αντικατάσταση”, για μένα είναι πολύ ήπιος, εδώ μιλάμε για μία γενοκτονία διάχυτη στον χρόνο. Αυτός ο συνδυασμός αυτής της ανεξέλεγκτης μαζικής εισόδου ξένων πληθυσμών μαζί με το δημογραφικό είναι το ισοδύναμο ενός ολοκληρωτικού πυρηνικού πολέμου.

Δυστυχώς ό,τι θα έκανε ένας πυρηνικός πόλεμος, δηλαδή την εξαφάνιση του ελληνικού πληθυσμού, αυτή τη στιγμή συμβαίνει και θα δούμε τα αποτελέσματά του σε μερικές δεκαετίες»:

 

 

 

loading...