«Βόμβα» από Ρωσικά Μ.Μ.Ε :

«Βόμβα» από Ρωσικά Μ.Μ.Ε : «Η έρευνα για τη τρομοκρατική επίθεση στη Ρωσία οδηγεί στην οικογένεια Μπάιντεν. Η χρηματοδότηση της επίθεσης έγινε μέσω ουκρανικής εταιρείας στην οποία εργαζόταν ο Χάντερ Μπάιντεν, γιος του Τζο Μπάιντεν»…

«Η Ουκρανική Burisma Holdings χρηματοδότησε τρομοκρατικές επιθέσεις και δολοφονίες στη Ρωσία» – Η Ερευνητική Επιτροπή ξεκίνησε έρευνα για την υπόθεση χρηματοδότησης της τρομοκρατίας σε βάρος ανώτατων αξιωματούχων των Ηνωμένων Πολιτειών και των χωρών του ΝΑΤΟ.

 

Σύμφωνα με την έρευνα, χρήματα για την πραγματοποίηση τρομοκρατικών επιθέσεων ελήφθησαν, μεταξύ άλλων, μέσω της ουκρανικής εταιρείας Burisma Holdings, όπου εργαζόταν για αρκετά χρόνια ο Χάντερ Μπάιντεν, γιος του Τζο Μπάιντεν. Πώς αυτές οι πληροφορίες θα επηρεάσουν την κλιμάκωση του πολέμου αλλά και την εκλογική κούρσα στην Αμερική;

 

Πηγή: Vzglyad 1 & Vzglyad 2

Απόδοση & Σχολιασμός: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Τις τελευταίες ώρες διακινείται στα Μ.Μ.Ε της Ρωσίας η είδηση της διεξαγωγής μιας έρευνας για την οποία όταν παρουσιαστούν τα αποδεικτικά στοιχεία είναι δεδομένο ότι θα προκληθεί «σεισμός» μεγατόνων παγκοσμίων διαστάσεων που θα επηρεάσει την εξέλιξη του πολέμου στην Ουκρανία, τον οποίο μπορεί να μετατρέψει και σε Παγκόσμιο, αλλά θα επηρεάσει σίγουρα και τις εκλογές των Η.Π.Α. Το παράδοξο φυσικά είναι ότι κανένα Μ.Μ.Ε στην Ελλάδα, μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί στη συγκεκριμένη έρευνα της Ρωσίας. Ακολουθεί το ρωσικό άρθρο.

……………………………………………………………..

Τα τελευταία χρόνια, μέσω της εταιρείας πετρελαίου και φυσικού αερίου Burisma Holdings που δραστηριοποιείται σε ουκρανικό έδαφος, χρηματοδοτήθηκαν τρομοκρατικές επιθέσεις στη Ρωσία, τα χρήματα κατευθύνθηκαν, μεταξύ άλλων, σε δολοφονίες πολιτικών και δημοσίων προσώπων, ανέφερε η Ρωσική Ερευνητική Επιτροπή.

Τα χρήματα πέρασαν από εμπορικές δομές, συμπεριλαμβανομένης της Burisma Holdings, και χρησιμοποιήθηκαν για τη διεξαγωγή τρομοκρατικών επιθέσεων, την εξάλειψη πολιτικών και δημόσιων προσώπων και τη ζημιά στην οικονομία, ανέφερε το πόρισμα στο κανάλι του Telegram .

Τα έσοδα ανήλθαν σε αρκετά εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. Η υπόθεση άνοιξε με το άρθρο «Χρηματοδότηση της Τρομοκρατίας».

Η έρευνα, οι οικονομικές υπηρεσίες πληροφοριών και άλλες υπηρεσίες πληροφοριών ελέγχουν τις πηγές εισοδήματος και την κίνηση αυτών των κεφαλαίων, τη συμμετοχή συγκεκριμένων ατόμων από κυβερνητικούς αξιωματούχους, δημόσιους και εμπορικούς οργανισμούς στις δυτικές χώρες. Οι διασυνδέσεις μεταξύ των άμεσων δραστών τρομοκρατικών επιθέσεων και ξένων επιμελητών, διοργανωτών και χορηγών διερευνώνται.

Η υπόθεση άνοιξε μετά από έκκληση βουλευτών της Κρατικής Δούμας που ζήτησαν από την Ερευνητική Επιτροπή να ελέγξει τη χρηματοδότηση τρομοκρατικών δραστηριοτήτων από ανώτερους αξιωματούχους των Ηνωμένων Πολιτειών και των χωρών του ΝΑΤΟ.

Την Τρίτη (9/4/24), η Ερευνητική Επιτροπή  άνοιξε  την υπόθεση για χρηματοδότηση της τρομοκρατίας (μέρος 4 του άρθρου 205.1 του Ποινικού Κώδικα της Ρωσικής Ομοσπονδίας) από αξιωματούχους των Ηνωμένων Πολιτειών και των χωρών του ΝΑΤΟ. Κατά τη διάρκεια έρευνας κατόπιν αιτήματος βουλευτών της Κρατικής Δούμας, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις στη Ρωσία είχαν χρηματοδοτηθεί τα τελευταία χρόνια μέσω εμπορικών δομών, συμπεριλαμβανομένης της εταιρείας πετρελαίου και φυσικού αερίου Burisma Holdings που δραστηριοποιείται σε ουκρανικό έδαφος. Σύμφωνα με την Ερευνητική Επιτροπή, τα έσοδα ανήλθαν σε πολλά εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και αναδημοσιεύστε το, σεβόμενοι τον κόπο μας, ΠΑΝΤΑ με ενεργό link αναφοράς στη πηγή: https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2024/04/Vomva-apo-Rwsika-MME-H-ereyna-gia-th-tromokratikh-epithesi-sthRwsia-odhgei-sthn-oikogeneia-Biden-H-xrimatodotisi-ths-epithesis-egine-mesw-Oukranikis-etaireias-sthn-opoia-ergazotan-o-Hunter-gios-tou-Joe-Biden.html

loading...