ΜΠΑΪΝΤΕΝ : «ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΟΤΙ ΕΣΥ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ (ΕΝΝΟΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ) ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ»!

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΤΕ ΨΕΥΔΟΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΤΕ ΑΠΛΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΕΒΡΑΙΩΝ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΘΡΟΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΕΥΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ…

Ο Τζο Μπάιντεν στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ: Είπα στον Νετανιάχου ότι εσύ κι εγώ θα συναντήσουμε σύντομα «τον Μεσσία (Αντίχριστο) στην Ιερουσαλήμ»!

Φαίνεται ότι ταυτόχρονα με την έκλειψη ηλίου στο τέλος του μήνα του Ραμαζανιού, και φυσικά σε ένα σατανικό και φρικτό σενάριο, θα γίνουμε μάρτυρες της σφαγής ενός κόκκινου μοσχαριού και της καταστροφής του τζαμιού Al-Aqsa.

Για το λόγο αυτό εστάλησαν Αμερικανοί στρατηγοί στην κατεχόμενη Παλαιστίνη. Λες και η εμφάνιση του Αντίχριστου σε σενάριο του Χόλιγουντ είναι αυτή που θα καθορίσει τις συνθήκες του τέλους του κόσμου στους τυφλοπόντικες.

Στην οριοθέτηση μεταξύ των δαιμόνων των ανθρώπων, των τζιν και των εκπροσώπων του Μετώπου της Αλήθειας, πολλές αμφιβολίες και ζητήματα θα γίνουν ξεκάθαρα.

Εβραϊκές πηγές: Είναι πιθανό την τελευταία ημέρα του μήνα του Ραμαζανιού και ταυτόχρονα με μια πλήρη έκλειψη Ηλίου, χωρίς προηγούμενο τα τελευταία 375 χρόνια, να γίνει τελετή προσφοράς και σφαγής του κόκκινου μοσχαριού.

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ: Στήθηκε Τεράστιος Βωμός για τελετουργική θυσία κόκκινων δαμαλιών το Ιουδαϊκό Πάσχα 2024 για ανοικοδόμηση Τρίτου Ναού του Σολομώντα. Φέρνουν τον Αντίχριστo;

ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...