Η σύνδεση Nuland – Boudanov – Τατζικιστάν – Κρόκος. Γεωστρατηγική.

Ο ρωσικός πληθυσμός έχει δώσει στο Κρεμλίνο πλήρη λευκή άδεια να επιβάλει βάναυση και μέγιστη τιμωρία όπου και όποτε χρειαστεί.

 

 

Έρευνα-Επιμέλεια Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης στο εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress. Contact : [email protected]6945294197). Συντακτική ομάδα του Mytilenepress. “Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Στο Mytilenepress δημοσιεύονται όλες οι απόψεις. Aπαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την έγκριση του Μpress.

Ας ξεκινήσουμε με την πιθανή αλληλουχία των γεγονότων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην τρομοκρατική επίθεση του Κρόκου. Αυτό είναι τόσο εκρηκτικό όσο γίνεται. Πηγές πληροφοριών στη Μόσχα επιβεβαιώνουν αθόρυβα ότι αυτή είναι μια από τις κύριες γραμμές έρευνας της FSB.

4 Δεκεμβρίου 2023. Ο πρώην Πρόεδρος του Μικτού Επιτελείου Στρατηγός Mark Milley, μόλις τρεις μήνες μετά τη συνταξιοδότησή του, λέει στην Washington Post , εκπρόσωπος της CIA: « Κανένας Ρώσος δεν πρέπει να ξαπλώνει χωρίς να αναρωτιέται αν πρόκειται να του κοπεί ο λαιμός. μέσα στη νύχτα (…) Πρέπει να γυρίσουμε πίσω και να δημιουργήσουμε μια καμπάνια πίσω από τις γραμμές .»

4 Ιανουαρίου 2024: Σε μια συνέντευξη στο ABC News , ο «αρχηγός κατασκόπων» Kyrylo Boudanov καθορίζει τον οδικό χάρτη: « ολοένα και βαθύτερα » χτυπήματα στη Ρωσία .

31 Ιανουαρίου: Η Βικτόρια Νούλαντ πηγαίνει στο Κίεβο και συναντά τον Μπουντάνοφ. Στη συνέχεια, σε μια αμφίβολη συνέντευξη Τύπου αργά το βράδυ στη μέση ενός άδειου δρόμου, υπόσχεται στον Πούτιν « δυσάρεστες εκπλήξεις »: κωδικός για ασύμμετρο πόλεμο.

22 Φεβρουαρίου: Η Nuland εμφανίζεται σε μια εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Μελετών (CSIS) και συζητά για τις « κακές εκπλήξεις » και τον ασύμμετρο πόλεμο. Αυτό μπορεί να ερμηνευθεί ως το οριστικό σήμα για τον Μπουντάνοφ να ξεκινήσει να αναπτύσσει βρώμικες επιχειρήσεις.

25 Φεβρουαρίου: Οι New York Times δημοσιεύουν ένα άρθρο για τους πυρήνες της CIA στην Ουκρανία: τίποτα που δεν γνωρίζουν ήδη οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.

Στη συνέχεια, νηνεμία μέχρι τις 5 Μαρτίου, όταν θα μπορούσε να είχε τεθεί σε εφαρμογή ένα κρίσιμο παιχνίδι σκιών. Προτιμώμενο σενάριο: Η Νούλαντ έπαιξε βασικό ρόλο στην οργάνωση αμφίβολων επιχειρήσεων στο πλευρό της CIA και του ουκρανικού GUR (Buudanov). Αντίπαλες φατρίες του βαθέως κράτους το άρπαξαν και έκαναν ελιγμούς για να «τερματίσουν» τις δραστηριότητές του με τον ένα ή τον άλλο τρόπο – γιατί οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες αναπόφευκτα θα είχαν κάνει τη σύνδεση.

Ωστόσο, η Nuland δεν έχει ακόμη «συνταξιοδοτηθεί». εξακολουθεί να τιμολογείται ως υφυπουργός Εξωτερικών για πολιτικές υποθέσεις και πρόσφατα ταξίδεψε στη Ρώμη για μια συνάντηση σχετικά με την G7, αν και η νέα της θέση, θεωρητικά, φαίνεται να είναι στο Πανεπιστήμιο Columbia (ένας ελιγμός για τη Χίλαρι Κλίντον).

Εν τω μεταξύ, τα φόντα μιας μεγάλης «άχαρης έκπληξης» είναι ήδη στη θέση τους, στη σκιά, και εντελώς εκτός ραντάρ. Η λειτουργία δεν μπορεί να ακυρωθεί.

5 Μαρτίου: Ο μικρός Blinken ανακοινώνει επίσημα τη «συνταξιοδότηση» της Nuland.

7 Μαρτίου: Τουλάχιστον ένας Τατζίκ μεταξύ των τεσσάρων μελών του τρομοκρατικού κομάντο επισκέπτεται την τοποθεσία του Κρόκου και φωτογραφίζεται.

7 και 8 Μαρτίου το βράδυ: Η αμερικανική και η βρετανική πρεσβεία ανακοινώνουν ταυτόχρονα μια πιθανή τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα, ζητώντας από τις χώρες τους να αποφύγουν «συναυλίες» και συγκεντρώσεις για τις επόμενες δύο ημέρες.

9 Μαρτίου: Ο πολύ δημοφιλής Ρώσος πατριώτης τραγουδιστής Shaman εμφανίζεται στον Κρόκο. Αυτή μπορεί να είναι η προσεκτικά επιλεγμένη ευκαιρία για τη «άχαρη έκπληξη», αφού πέφτει λίγες μέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές, που θα διεξαχθούν στις 15-17 Μαρτίου. Αλλά η ασφάλεια στο Crocus είναι τεράστια, η επιχείρηση αναβάλλεται.

22 Μαρτίου: Η τρομοκρατική επίθεση στο Δημαρχείο του Κρόκου.

EI-K: το απόλυτο κουτί της Πανδώρας

Η σύνδεση με τον Μπουντάνοφ προδίδεται από τον τρόπο λειτουργίας – παρόμοια με προηγούμενες τρομοκρατικές επιθέσεις από τις ουκρανικές υπηρεσίες πληροφοριών εναντίον της Ντάρια Ντούγκινα και του Βλαντιμίρ Τατάρσκι: στενή αναγνώριση για μέρες, ακόμη και εβδομάδες. Η απεργία ; μετά μια κούρσα προς τα σύνορα.

Και αυτό μας φέρνει στη σύνδεση του Τατζικιστάν.

Φαίνεται ότι υπάρχουν πολλά ελαττώματα στην αφήγηση που επινόησαν οι μαζικοί δολοφόνοι: ακολούθησαν έναν ισλαμιστή ιεροκήρυκα στο Telegram. στους τέσσερις από αυτούς προσφέρθηκε ένα ασήμαντο ποσό 500.000 ρουβλίων (περίπου 5.000 ευρώ) για να πυροβολήσουν τυχαίους ανθρώπους σε μια αίθουσα συναυλιών. έστειλαν τα μισά χρήματα μέσω Telegram. κατευθύνθηκαν σε κρύπτη όπλων όπου βρήκαν AK-12 και χειροβομβίδες.

Τα βίντεο δείχνουν ότι χρησιμοποιούσαν τα πολυβόλα σαν επαγγελματίες. οι βολές ήταν ακριβείς, σύντομες ριπές ή μεμονωμένες βολές. καθόλου πανικός. αποτελεσματική χρήση χειροβομβίδων. φεύγοντας αστραπιαία, ανακατεύοντας στο πλήθος, σχεδόν εγκαίρως για να πιάσουν το «παράθυρο» που θα τους πήγαινε πέρα από τα σύνορα με την Ουκρανία.

Όλα αυτά θέλουν εξάσκηση. Και αυτό ισχύει και για την αντιμετώπιση μιας άσχημης κατ’ αντιπαράσταση εξέτασης. Ωστόσο, η FSB φαίνεται να τα έχει σπάσει όλα – κυριολεκτικά.

Ένας πιθανός ένοχος, ο Abdullo Buriyev, βγήκε στην επιφάνεια. Οι τουρκικές υπηρεσίες πληροφοριών τον είχαν ήδη αναγνωρίσει ως πράκτορα του ISIS-K, ή του Wilayat Khorasan, στο Αφγανιστάν. Ένα από τα μέλη του κομάντο Crocus είπε στην FSB ότι ο «γνωστός» τους Abdullo τους βοήθησε να αγοράσουν το αυτοκίνητο για την επιχείρηση.

Που μας φέρνει στο τεράστιο κουτί της Πανδώρας του τέλους της ιστορίας: EI-K.

Ο υποτιθέμενος εμίρης του EI-K, από το 2020, είναι ένας Αφγανός Τατζίκος, ο Sanaullah Ghafari. Δεν σκοτώθηκε στο Αφγανιστάν τον Ιούνιο του 2023, όπως ισχυρίστηκαν οι Αμερικανοί: μπορεί αυτή τη στιγμή να κρύβεται στο Μπαλουχιστάν του Πακιστάν.

Ωστόσο, το πραγματικό πρόσωπο που μας ενδιαφέρει εδώ δεν είναι ο Τατζίκος Γκαφάρι, αλλά ο Τσετσένος Abdul Hakim al-Shishani, ο πρώην αρχηγός της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ajnad al-Kavkaz (“Στρατιώτες του Καυκάσου”), ο οποίος πολέμησε την κυβέρνηση της Δαμασκού στο Το Idlib, στη συνέχεια κατέφυγε στην Ουκρανία λόγω της καταστολής από τη Hayat Tahrir al-Sham (HTS) – σε μια άλλη από αυτές τις κλασικές τζιχαντιστικές βεντέτες.

Ο Σισάνι εντοπίστηκε στα σύνορα κοντά στο Μπέλγκοροντ κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίθεσης που επινοήθηκε από ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες στη Ρωσία. Αυτός είναι ένας ακόμη φορέας «κακών εκπλήξεων».

Ο Shishani βρισκόταν στην Ουκρανία για περισσότερα από δύο χρόνια και απέκτησε την ουκρανική υπηκοότητα. Στην πραγματικότητα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των συμμοριών της Idlib στη Συρία και των GUR στο Κίεβο – καθώς οι Τσετσένοι του συνεργάζονταν στενά με την Jabhat al-Nusra, η οποία ουσιαστικά δεν ξεχώριζε από το ISIS.

Ο Σισάνι, σφοδρά κατά του Άσαντ, του Πούτιν και του Καντίροφ, είναι ο κλασικός «μετριοπαθής επαναστάτης» που προαναγγέλθηκε εδώ και χρόνια ως «μαχητής της ελευθερίας» από τη CIA και το Πεντάγωνο.

Μερικοί από τους τέσσερις άτυχους Τατζίκους φαίνεται ότι ακολούθησαν την ιδεολογική/θρησκευτική κατήχηση που παραδόθηκε μέσω του Διαδικτύου από το Wilayat Khorasan, ή EI-K, σε ένα chat room που ονομάζεται Rahnamo ba Khuroson.

Το παιχνίδι κατήχησης επιβλέπονταν από έναν Τατζίκ, τον Salmon Khurosoni. Ήταν αυτός που έκανε το πρώτο βήμα για να στρατολογήσει τον καταδρομέα. Ο Khurosoni μπορεί να ειπωθεί ότι είναι ένας αγγελιοφόρος μεταξύ του ISIS και της CIA.

Το πρόβλημα είναι ότι ο τρόπος λειτουργίας του ISIS για οποιαδήποτε επίθεση δεν περιλαμβάνει ποτέ μια χούφτα δολάρια: η υπόσχεση είναι ο Παράδεισος μέσω του μαρτυρίου. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση, φαίνεται ότι ήταν ο ίδιος ο Khurosoni που ενέκρινε την επιβράβευση των 500.000 ρουβλίων.

Αφού ο προϊστάμενός του, Μπουρίγιεφ, μετέδωσε τις οδηγίες, ο καταδρομέας έστειλε το μπαγιάτ -τον όρκο πίστης του IS- στον Χουροσόνι. Η Ουκρανία μπορεί να μην ήταν ο τελικός προορισμός τους. Μια άλλη ξένη υπηρεσία πληροφοριών – που δεν προσδιορίζεται από πηγές της FSB – θα τους είχε στείλει στην Τουρκία και μετά στο Αφγανιστάν.

Εδώ ακριβώς βρίσκεται το Khurosoni. Ο Khurosoni ήταν ίσως ο ιδεολογικός εγκέφαλος του Κρόκου. Δεν είναι όμως ο πελάτης.

Ο έρωτας της Ουκρανίας με τρομοκρατικές συμμορίες

Οι ουκρανικές υπηρεσίες πληροφοριών, SBU και GUR, χρησιμοποιούν τον “ισλαμικό” τρομοκρατικό γαλαξία κατά βούληση από τον πρώτο πόλεμο της Τσετσενίας στα μέσα της δεκαετίας του 1990. Η Milley και η Nuland το γνώριζαν φυσικά, καθώς στο παρελθόν υπήρχαν σοβαρές διαφωνίες, για παράδειγμα μεταξύ του GUR και της CIA.

Μετά τη συμβίωση οποιασδήποτε ουκρανικής κυβέρνησης μετά το 1991 με διάφορες τρομοκρατικές/τζιχαντιστικές οργανώσεις, το Κίεβο, μετά το Μαϊντάν, ενίσχυσε αυτούς τους δεσμούς, ιδίως με τις συμμορίες του Idlib, καθώς και με τις οργανώσεις του Βόρειου Καυκάσου, Shishani Chechen στο ISIS στο Συρία, μετά στο ISIS-K. Το GUR επιδιώκει τακτικά να στρατολογεί μέλη του IS και του EI-K μέσω διαδικτυακών αιθουσών συνομιλίας. Αυτός είναι ακριβώς ο τρόπος λειτουργίας που οδήγησε στον Κρόκο.

Ένας σύλλογος «Azan», που ιδρύθηκε το 2017 από το μέλος της Hizb ut-Tahrir, Anvar Derkach, διευκολύνει πραγματικά τους τρομοκράτες στην Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένων των Τατάρων της Κριμαίας – από τη διαμονή μέχρι τη νομική βοήθεια.

Η έρευνα της FSB μας επιτρέπει να εντοπίσουμε το ίχνος: ο Κρόκος σχεδιάστηκε από επαγγελματίες – και σίγουρα όχι από ένα σωρό Τατζίκους με φτωχό IQ. Όχι από το EI-K, αλλά από το GUR. Μια κλασική ψεύτικη σημαία, με ανίδεους Τατζίκους να νιώθουν ότι εργάζονται για το ISIS-K.

Η έρευνα της FSB αποκαλύπτει επίσης τον τυπικό τρόπο λειτουργίας του διαδικτυακού τρόμου παντού. Ένας υπεύθυνος προσλήψεων εστιάζει σε ένα συγκεκριμένο προφίλ. προσαρμόζεται στον υποψήφιο, ιδιαίτερα στο χαμηλό IQ του. του παρέχει το ελάχιστο απαραίτητο για μια δουλειά. τότε ο υποψήφιος/εκτελεστής γίνεται μιας χρήσης.

Όλοι στη Ρωσία θυμούνται ότι κατά την πρώτη επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας, ο οδηγός του φορτηγού καμικάζι αγνοούσε ευτυχώς τι μετέφερε,

Όσο για το ISIS, όποιος ακολουθεί σοβαρά τη Μέση Ανατολή γνωρίζει ότι πρόκειται για μια γιγαντιαία απάτη εκτροπής, με την μεταφορά από τους Αμερικανούς στελέχη του ISIS από τη βάση της Αλ Κάιντα. «Αποχώρηση» του Ηγεμόνα. Το έργο IS-K ξεκίνησε στην πραγματικότητα το 2021, αφού κατέστη άχρηστη η χρήση οπαδών του ΙΚ που εισήχθησαν από τη Συρία για να εμποδίσουν την ανελέητη προέλαση των Ταλιμπάν.

Ο εξαιρετικός Ρώσος πολεμικός ανταποκριτής Marat Khairullin πρόσθεσε άλλο ένα ζουμερό κομμάτι σε αυτή τη funky σαλάτα: αποκαλύπτει πειστικά τη γωνία MI6 στην τρομοκρατική επίθεση στο Δημαρχείο Crocus (στα αγγλικά εδώ, σε δύο μέρη, δημοσιεύτηκε από το “S”).

Η FSB βρίσκεται στη μέση της επίπονης διαδικασίας εξάρθρωσης των περισσότερων, αν όχι όλων, δεσμών μεταξύ του ISIS, της CIA και της MI6. Μόλις εδραιωθούν όλα, θα υπάρχει κόλαση για να πληρώσετε.

Αλλά αυτό δεν θα είναι το τέλος της ιστορίας. Αμέτρητα τρομοκρατικά δίκτυα δεν ελέγχονται από τις δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών – αν και συνεργάζονται μαζί τους μέσω μεσάζων, συνήθως σαλαφιστών «κήρυκες» που συναλλάσσονται με υπηρεσίες πληροφοριών της Σαουδικής Αραβίας ή του Κόλπου.

Η περίπτωση των «μαύρων» ελικοπτέρων που χρησιμοποιούνται από τη CIA για να εξάγει τζιχαντιστές από τη Συρία και να τους ρίξει στο Αφγανιστάν είναι περισσότερο εξαίρεση –από άποψη άμεσης επαφής– παρά κανόνας. Η FSB και το Κρεμλίνο θα είναι επομένως πολύ προσεκτικοί όταν πρόκειται να κατηγορήσουν ευθέως τη CIA και την MI6 ότι διαχειρίζονται αυτά τα δίκτυα.

Αλλά ακόμη και με εύλογη άρνηση, η έρευνα του Crocus φαίνεται να οδηγεί ακριβώς εκεί που τη θέλει η Μόσχα: να αποκαλύψει τον κρίσιμο ενδιάμεσο. Και όλα δείχνουν να δείχνουν τον Μπουντάνοφ και τους κολλητούς του.

Ο Ramzan Kadyrov άφησε μια επιπλέον ένδειξη. Είπε ότι οι «παρασκευαστές» του Κρόκου επέλεξαν σκόπιμα να εκμεταλλευτούν στοιχεία μιας εθνικής μειονότητας –τους Τατζίκους– που μόλις και μετά βίας μιλούν ρωσικά για να ανοίξουν νέες πληγές σε μια πολυεθνική χώρα όπου ζουν δεκάδες εθνοτικές ομάδες δίπλα-δίπλα για αιώνες.

Τελικά δεν πέτυχε. Ο ρωσικός πληθυσμός έχει δώσει στο Κρεμλίνο λευκή άδεια να επιβάλει βάναυση και μέγιστη τιμωρία, όπου και όποτε χρειαστεί. ίδρυμα Στρατηγικής Κουλτούρας.

του Πάτρικ Ρέιμοντ

Πριν από πολύ καιρό έγινε η επίθεση στον σταθμό της Μπολόνια, οι τρελοί δολοφόνοι από τη Μπραμπάντ, και τώρα υπάρχουν οι ισλαμιστές.

Τέλος, κολλητοί κάλεσαν ισλαμιστές.

Το σχέδιο των δολοφόνων από τη Μπραμπάντ και τον σταθμό της Μπολόνια είναι ακατανόητο. Τι ήθελαν οι χορηγοί; Σε κάθε περίπτωση, οι εντελώς άρρωστοι εγκέφαλοί τους ήταν παραληρημένοι. Οι συνέπειες των σφαγών ήταν ανύπαρκτες. Η πραγματική ή υποτιθέμενη εμπλοκή μικρών ομάδων χωρίς επιρροή συγκάλυπτε μόνο τη δράση των «μυστικών στρατών του ΝΑΤΟ», του  Gladio  στην Ιταλία.

Αυτό αποδεικνύει ότι οι «δυτικές δημοκρατίες» δεν είναι σχεδόν δημοκρατίες, αυτοί οι μικροσκοπικοί στρατοί συχνά λειτουργούν χωρίς να ενημερώνονται οι κυβερνήσεις και οι επιθέσεις είναι η κύρια δραστηριότητά τους.

Δεν είναι λοιπόν παράξενο, σύμφωνα με τον Th. Meyssan, ότι η επίθεση στη Μόσχα, που έγινε από Τατζίκους, μισθοφόρους περισσότερο από πεπεισμένους, ήταν έργο των Αγγλοσάξωνων, ειδικότερα των Βρετανών, με υπο-ουκρανική συνθήκη, αλλά όχι απαραίτητα με την έγκριση της Ουάσιγκτον.

Όταν μια αυτοκρατορία εξαφανίζεται, οι Γκαλαπιάτ επιτρέπουν στον εαυτό τους ελευθερίες. Στις αρχές της δεκαετίας του 1930, η Σαγκάη ήταν μια φωλιά αντισοβιετικών βρετανών πρακτόρων που σχεδίαζαν πλοκή μετά από συνωμοσία, την οποία ο Ρίτσαρντ Σορτζ μεταβίβασε στη Μόσχα.

Είναι πολύ αμφίβολο ότι το Λονδίνο, και ακόμη λιγότερο η κυβέρνηση, θα είχαν ενημερωθεί για τη βουή και εντυπωσιακή δραστηριότητά τους. Υπερασπίστηκαν την αυτοκρατορία και τη Μεγάλη Βρετανία, σύμφωνα με τη διαχρονική έκφραση, «χωρίς να το γνωρίζουν με τη θέλησή τους ».

Επιπλέον, συχνά έχουμε ξεχάσει, όταν κατηγορούμε τον Στάλιν για το γερμανοσοβιετικό σύμφωνο, ότι την εποχή της υπογραφής του, η ΕΣΣΔ βρισκόταν σε πόλεμο με τον στρατό της Γκουαντόνγκ (Μάιος-Σεπτέμβριος 1939), ο ιαπωνικός στρατός που κατέλαβε τη Μαντζουρία, ότι η Ιαπωνία ήταν επίσης σύμμαχος, όχι μόνο με τη Γερμανία και την Ιταλία, αλλά με τη Μεγάλη Βρετανία, και ότι ορισμένα βρετανικά πλοία, γεμάτα με βρετανικά πυρομαχικά, εξερράγησαν μυστηριωδώς στα λιμάνια του Χονγκ Κονγκ και του Τιέν Τσιν, και ότι τα φορτία προορίζονταν για τα λεγόμενα Στρατός Γκουαντόνγκ. Έτσι, ήταν απολύτως λογικό να μην είχε καμία εμπιστοσύνη στους θεούς, στους Πολωνούς φίλους τους, και ότι ήταν πεπεισμένος ότι είχαν τη σταθερή πρόθεση να του το κάνουν αντίστροφα…

Κάτι που δεν είναι εντελώς ψεύτικο, και στην πολωνική υπόθεση, ο Χίτλερ δεν κατάλαβε τις λεπτότητες της βρετανικής πολιτικής…

Έτσι, μια κακή γλώσσα θα σας έλεγε ότι πρέπει να κοιτάξετε  προς την MI6 και την ύπουλη Albion , η οποία, όχι λιγότερο από τους Αμερικανούς Αμερικανούς, είναι παντελώς ανίκανοι να μην κάνουν βρώμικα κόλπα και να μην προδώσουν συστηματικά τον λόγο τους.

Οι δράστες της επίθεσης στη Μόσχα, αν είχαν καταφέρει να επιστρέψουν στην Ουκρανία, αναμφίβολα δεν θα είχαν γλιτώσει από την άφιξή τους. Ένας νεκρός δεν μιλάει, και είναι απλώς μαλάκες.

Η αποφασιστικότητα της Δύσης να ρίξει την ευθύνη στο ισλαμικό κράτος (κατασκευασμένο στις ΗΠΑ) είναι σημαντική. 4 μαλάκες του Τατζικιστάν, τόσο ανόητοι που πληρώθηκαν ένα μικρό ποσό, δεν είναι και πολύ δύσκολο να το βρεις.

Γίνεται επίσης λόγος για στρατεύματα του ΝΑΤΟ που αναπτύσσονται στο Cherkassy . Δεδομένης της ιστορίας, δεν πρόκειται να τους φέρει τύχη. Το προσδόκιμο ζωής τους είναι μικρό και η μαχητική τους ικανότητα δεν ξεπερνά τις δύο ημέρες.

Τα εντός έδρας μέτωπα, εξάλλου, δεν πάνε καλά στη Δύση. Η εισροή μεταναστών, άλλη μια κοντόφθαλμη ανοησία από ηγέτες χωρίς κανένα νόημα, η άνοδος των τιμών του πετρελαίου, ο πληθωρισμός και τα προβλήματα πετρελαίου, υπονομεύουν το εσωτερικό.

Η Ουάσιγκτον είναι θυμωμένη με τα κατορθώματα των  προστατευόμενων της στο Κίεβο στα ρωσικά διυλιστήρια , τα οποία οδηγούν σε πτώση των εξαγωγών και αύξηση των τιμών, ενώ η εσωτερική παραγωγή των ΗΠΑ μειώνεται. Κάτι που κάνει την επανεκλογή ακόμα πιο δύσκολη, ήδη προβληματική για το εκτόπλασμα.

Το εν λόγω εκτόπλασμα φαίνεται να ξεχνά ότι ο αγώνας για τα πολιτικά δικαιώματα είναι πλέον παλιός. Οι « μειονότητες » διασπώνται υπέρ λιγότερο ιστορικών και περισσότερο καθημερινών ανησυχιών: πληθωρισμός, εισαγόμενο έγκλημα, απώλεια των θέσεων εργασίας τους προς όφελος αυτών των πολύ λιγότερο αμειβόμενων μεταναστών κ.λπ.

Στην παροιμιώδη βλακεία της, η BLM δεν σκέφτηκε ποτέ ότι δεδομένου του βάρους της Ρωσίας στις πρώτες ύλες, εάν η ρωσική οικονομία κατέρρεε, θα ακολουθούσε αμέσως η υπόλοιπη παγκόσμια οικονομία. Δεν βρισκόμαστε πλέον στο 1990 όταν οι πόροι κάθε είδους ήταν άφθονοι. Σήμερα, αν δεν θέλεις κάτι, κάποιος θα το θέλει… Και κινδυνεύεις να μην το ξαναβρείς όταν το θες ξανά, παρά μόνο σε πολύ υψηλότερες τιμές από αυτόν που το ήθελε πριν…

Το Mytilenepress.είναι ένα εναλλακτικό ΜΜΕ και περιοδικό ειδικού σκοπού όπως αναφέρουν εδώ και χρόνια οι αναγνώστες του. Ενισχύστε την  ελεύθερη  ενημέρωση -συνέχεια  του  Mytilenepress.το οποίο έχει πολλές παγκόσμιες-πανελλήνιες πρωτιές στην Γεωστρατηγική-ιστορία και τον κλάδο του υβριδικού πολέμου (Εμπρησμοί-Καταστροφές και “ατυχήματα”). Γίνεται συνδρομητές-υποτστηρικτές μεέ να συμβολικό πόσο  2.99 Ευρώ τον μήνα €. Tο Mytilenepress δεν έχει σκοπό το κέρδος αλλά την επιβίωση του έθνους και της κοινωνίας καθώς ο υβριδικός πόλεμος βρίσκεται στην κορύφωση του.

 

 

 

 

 

Εάν σας ενδιαφέρουν όλο τα προαναφερόμενα υποστηρίξτε το Mytilenepress με μια μικρή δωρεά. ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (ΕΛΤΑ ΙΒΑΝ GR : 10010439601).

“Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Εν τούτοις ο Βολταίρος δεν έγραψε και δεν είπε ποτέ αυτά τα διάσημα λόγια, αν και το νόημα τους συμφωνούσε απόλυτα με την ιδεολογία του.

Τα λόγια ανήκουν στην Βρετανίδα συγγραφέα Έβελιν-Μπίατρις Χολ την βιογράφο του Βολταίρου, η οποία υπέγραφε με το ψευδώνυμο S. G. Tallentyre. Το 1903 εκδόθηκε η βιογραφία που έγραψε για τον Βολταίρο και το 1906 το βιβλίο της με τίτλο «Οι Φίλοι του Βολταίρου», όπου και εμφανίστηκε για πρώτη φορά η διάσημη φράση.

Επάνω σε όλα αυτά τα προαναφερόμενα φιλοσοφικά-ηθικά αξιώματα ιδρύθηκε το εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress. Η δημοκρατία και η ελευθερία του λόγου- έκφρασης, αποτελούν τα θεμέλια για μια σωστή-υγιής κοινωνία. Το Mytilenepress έχει ως θεματολογία τα εθνικά θέματα, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία. Eπίσης υπάρχουν και θέματα για την τοπική επικαιρότητα και την υγεία. Εκτός από τα άρθρα Γεωστρατηγικής-Ιστορίας και Θεολογίας, η συντριπτική πλειοψηφία των άρθρων του Mytileneprss είναι από μεταφράσεις που κάνει από τα κορυφαία ιστολόγια της Ευρώπης, της Ρωσίας και της Αμερικής ο αρχισυντάκτης του Μpress Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος.

Το Mytilenepress είναι το πρώτο ελεύθερο-δημοκρατικό, μοναδικό ιστολόγιο στον νομό Λέσβου και σε όλο το Αιγαίο-Θράκη. Αυτό είναι εμφανές από την επιλογή των θεμάτων για τα Ελληνοτουρκικά, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τα εθνικά ζητήματα, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία. Eπίσης μέρος της θεματολογίας του Mpress δεν υπάρχει σε ολόκληρη την επικράτεια. Το Mytilenepress είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό ειδικού σκοπού. Μεταξύ άλλων μην ξεχνάτε ότι προέβλεψε την καταστροφή στην Ρόδο τον Ιούλιο του 2023 με βάση τα σχετικά δημοσιεύματα από το 2009 και την καταστροφή στα Τέμπη με το πολύνεκρο ατύχημα. Η πρόβλεψη είχε γίνει στο Mytilenepress στις 18/2/2023.

Αγαπητοί φίλοι-αναγνώστες. Η επταετία 2023-2030 θα είναι μια σημαντική για την αποκάλυψη όλων των ψεμάτων που επέτρεψαν σε ορισμένες δυνάμεις να κυριαρχήσουν σε ολόκληρη την ανθρωπότητα και ειδικά στον Ελληνισμό. Η Μεγάλη Επαναφορά προετοιμάζεται για να πραγματοποιηθεί τα επόμενα χρόνια όπως ανακοίνωσε το WEF στο Νταβός.

 

 

Η ανάγκη μιας κοινωνίας για εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης που είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις κίβδηλες ειδήσεις είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Για αυτό, χρειαζόμαστε εσάς και την υποστήριξή σας.

 

Οι συστημικοί δημοσιογράφοι πληρώνονται για να προωθούν πολέμους, να πυροδοτούν τον φόβο των πανδημιών, των εμπρησμών, της βίας και των δολοφονιών ναζί. Παράλληλα  παρουσιάζουν ψέματα για την κλιματική αλλαγή ως αλήθεια και διαπράττουν αμέτρητες άλλες προδοσίες κατά της ανθρωπότητας. Επίσης στα πλαίσια των δραστηριοτήτων τους είναι η προώθηση της Διονυσιακής κουλτούρας, η κατάργηση της παιδείας, η προώθηση της βίας και οτιδήποτε προκαλεί ανομία, αταξία και καταστροφή. Η ασύμμετρη απειλή γεωστρατηγικά είναι όταν ένα κράτος δέχεται επίθεση από άλλα “συμμαχικά” κράτη (ΝΑΤΟ), είτε από την ανθελληνική νέα τάξη πραγμάτων. Οι επιθέσεις αυτές δεν είναι υποχρεωτικά στρατιωτικές. Είναι πολιτικές-κοινωνικές, οικονομικές, ηθικές, πνευματικές-πολιτιστικές, οικολογικές, ψυχολογικές, εγκληματικές, μεταναστευτικές, διαδικτυακές και Διονυσιακές.

Οι ισχυρότερες και φοβερότερες επιθέσεις που δεχτήκαμε ήταν στον πνευματικό και στον ηθικό τομέα. Η πατρίδα μας υπέστη, όλες τις μορφές ασύμμετρων απειλών, για να την υποτάξουν, να την διαλύσουν πνευματικά-ηθικά, πολιτικά-στρατιωτικά και κοινωνικά για να αφαιρέσουν παράνομα τον ορυκτό πλούτο (ενέργεια) και λόγω της Γεωστρατηγικής μας θέσεως. Το φαινόμενο του πολέμου αποτελεί διαχρονικό αντικείμενο επιστημονικών μελετών στην γεωστρατηγική-γεωπολτική, τις Διεθνείς σπουδές και τις στρατιωτικές σχολές. Ο πόλεμος είναι μια πράξη βίας με στόχο την υποταγή-εξαναγκασμό στις επιθυμίες του αντιπάλου.

Ο επεκτατικός πόλεμος είναι το μέσον για την επίτευξη άνομων σκοπών επί του αντιπάλου. Την σημερινή εποχή κυρίαρχο είδος πολέμου δεν είναι ο συμβατικός πόλεμος με όπλα, μαχητικά αεροπλάνα, πυραύλους, τεθωρακισμένα και πλοία. Το κορυφαίο είδος πολέμου είναι ο υβριδικός. Ο υβριδικός πόλεμος χωρίζεται σε πνευματικό-πολιτιστικό, οικονομικό, οικολογικό, διαδικτυακό, κοινωνικό, ψυχολογικό εγκληματικό και Διονυσιακό. Αυτά είναι τα κυριότερα είδη όταν ένα έθνος αντιμετωπίζει υβριδική απειλή. Επίσης κάποιες φορές έχουμε παράλληλα τον συνδυασμό υβριδικού και συμβατικού πολέμου. Βασικότατο σκέλος του υβριδικού πολέμου αποτελεί η  εγκληματικότητα. Χωρίς βία-εγκλήματα και πάσης φύσεως κακουργίες δεν είναι εφικτή η νίκη και η κυριαρχία έναντι του αντιπάλου έθνους.

Το επιτιθέμενο κράτος που διεξάγει μη συμβατικό πόλεμο μέσα από την εγκληματικότητα-πορνεία (Διονυσιακός πολιτισμός), προκαλεί στο αντίπαλο έθνος παράλυση. Τρόμος-οργή, υποταγή-αδυναμία, σύγχυση και αποσταθεροποίηση. Η τρομοκρατία-βία και τα ελεύθερα ήθη ενάντια στο κράτος που διεξάγεται ο υβριδικός πόλεμος αποτελούν το βασικότερα σημεία για την κατάκτηση του. Μέσα από την ανελέητη βία και την προστυχιά (Διονυσιακά Αξιώματα), επιφέρουν ανασφάλεια-απελπισία, πολιτική, κοινωνική και οικονομική αστάθεια.

Όσο πιο στυγερά είναι τα εγκλήματα, τα υποτιθέμενα ατυχήματα και η ερωτική διαφθορά, αυξάνεται σε υπερθετικό βαθμό η αδυναμία και ο φόβος. Μεταξύ άλλων συνδυάζουν την εγκληματικότητα και τον ψυχολογικό πόλεμο ταυτόχρονα. Σαστισμένος ο Ελληνικός λαός δεν έχει δυνάμεις να αντισταθεί, μειώνονται-εκμηδενίζονται οι αντιδράσεις και στην συνέχεια σε καθεστώς παραλυσίας υποκύπτει στην βούληση του αντιπάλου.

Όλοι οι αξιόπιστοι γεωπολιτικοί και γεωστρατηγικοί αναλυτές με αδιάσειστα στοιχεία απέδειξαν ότι στην Ελλάδα διεξάγεται υβριδικός πόλεμος. Έχουμε νεκρούς από εμπρησμούς, ουσίες, εγκληματικότητα, Covid-19, μνημόνια και άλλες κακουργηματικές πράξεις. Στην σύγχρονη Ελληνική κοινωνία επικρατεί παρακμή-αμάθεια, έλλειψη αρχών και διχασμός. Η έλλειψη παιδείας-αγωγής οδηγεί στην απάθεια και στην αδιαφορία. Αυτά είναι από τα πιο επικίνδυνα συμπτώματα μιας κοινωνίας σε μεγάλη παρακμή και σήψη. Οι κάτοικοι είναι προκλητικά-τραγικά απαθείς-αδιάφοροι απέναντι στους εμπρησμούς, τον Covid-19, τα μνημόνια, την εισβολή και τις εθνοκτόνες συνέπειες. Aυτό συμβαίνει διότι αρκετοί δεν έχουν παιδεία και θεωρούν ότι τα προβλήματα πρέπει να απασχολούν όλους τους άλλους, εκτός από τους ίδιους.

Όταν διαπιστώσουν ότι αυτές οι κοινωνικές-εθνικές μάστιγες, ήταν και είναι υπόθεση όλων μας τότε είναι πολύ αργά, καθώς έχουν ήδη υποστεί οι ίδιοι ή κάποια από τα συγγενικά-φιλικά τους πρόσωπα θανάτους και απώλειες εξαιτίας του υβριδικού πολέμου. Η διαχρονική δύναμη των Ελλήνων είναι η παιδεία-πολιτισμός.

Σε περιόδους έντονης ανησυχίας-δυστυχίας, βίας και πολέμων οι άνθρωποι βιώνουν καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούν να διαχειριστούν με το πνεύμα και την ηθική. Φοβούνται-αρνούνται να σκεφτούν και να ερευνήσουν. Για αυτό στρέφονται προς το κακό, τις βίαιες πράξεις, την ηθική ελευθεριότητα-Διονυσιακή Κουλτούρα, τον φασισμό και την φίμωση. Συνέπεια όλων αυτών είναι να μην υπάρχουν αξίες-ηθική, εξέλιξη, δημιουργικότητα, πολιτιστικό επίπεδο και  ελευθερία λόγου στα ΜΜΕ. Τα μοναδικά-διαχρονικά  στηρίγματα του Ελληνικού έθνους είναι ο Αριστόκλειος Πολιτισμός.

 

 

https://mytilenepress.blogspot.com/2023/12/mytilenepress-mytilenepress_16.html

Οι απόψεις των αρθρογράφων και των αναλυτών δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του Μytilenepress.

M

 

πηγή: The Fall

loading...