Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ S-300 ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ PATRIOT. ΘΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΥΠΡΟ, ΤΑ ΠΑΡΚΑΡΑΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΞΑΠΟΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ!!

Ο ΔΩΣΙΛΟΓΟΚΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΘΕΣΕ Η ΜΟΣΧΑ…

ΒΙΝΤΕΟ

Η Ελλάδα έτοιμη να μεταφέρει τους S-300 στην Ουκρανία, μ’ αντάλλαγμα Patriot. Θα τα πήγαιναν Κύπρο τα πάρκαραν Κρήτη και τώρα τα ξαποστέλνουν στο Κίεβο!!

Η Ελλάδα είναι έτοιμη να μεταφέρει τα συστήματα S-300 SAM στην Ουκρανία, αλλά μ’ αντάλλαγμα τα Patriot

Η ανταλλαγή που φαίνεται άνιση δεν είναι το μόνο ζήτημα με την ελληνική πρόταση

Υπάρχουν αναφορές στον Τύπο ότι η Ελλάδα κλίνει προς την επιλογή να μεταφέρει τα πυραυλικά της συστήματα εδάφους-αέρος S-300 στην Ουκρανία.

Η απόφαση έρχεται μια εβδομάδα αφότου ένας ρωσικός πύραυλος έπεσε μόλις μερικές εκατοντάδες μέτρα από το σημείο όπου βρισκόταν ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στην Οδησσό της Ουκρανίας.

Μετά από αυτό το περιστατικό, η Ελλάδα έγινε «λιγότερο διατεθειμένη να λάβει υπόψη τις προειδοποιήσεις της Μόσχας», η οποία αντιτίθεται στην πιθανή μεταφορά αυτών των συστημάτων στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.

(Επίσης η Ελλάδα θα προμηθεύσει την Ουκρανία με πύραυλους αεροπορίας, πυροβολικό και αεροσκάφη M114 το 2024…..)

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ 

loading...