Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός αναλυτής : Ο εθνικισμός-Αριστόκλειος πολιτισμός είναι ο θάνατος των Διονυσιακών αυτοκρατοριών

Ο  Γεωστρατηγικός-Γεωπολιττικός και θρησκευτικός άξονας 666 (Διονυσιακός πολιτισμός), τα προηγούμενα χρόνια έχει ήδη απωλέσει ένα σημαντικό προπύργιο, εντός της Ευρωπαϊκής ενώσεως, μετά και από την νίκη στην Σουηδία.

 

 

Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός-Γεωπολιτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης του εβδομαδιαίου ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Contact : [email protected]6945294197). Συντακτική ομάδα του MytilenepressΟfficial website The Times of Voulgaroktonos.

Πάγια αρχή μου είναι ότι όλοι οι λαοί, όλοι οι άνθρωποι, έχουν δικαίωμα να πιστεύουν οπού θέλουν. Όλα αυτά με την απαραίτητη προυπόθεση να μην επιβάλλουν τα πιστεύω τους σε τρίτους, είτε δια της βίας, είτε με πλάγιους τρόπους.  Από όλους τους προαναφερόμενους, εξαιρείται, ένα μικρό μέρος βάση των παγκόσμιων Φιλοσοφικών-μαθηματικών σταθερών, μέτρον άριστον και μηδέν άγαν. Η ελευθερία πίστεως είναι θεόδοτη. Ο ίδιος ο Θεός έδωσε το δικαίωμα στους ανθρώπους να πιστεύουν όπου επιθυμούν. Προσωπικά είμαι υπέρ της συνυπάρξεως των λαών και των διαφορετικών θρησκευτικών πεποιθήσεων, για αυτό στηρίζω τον μεγάλο Σύριο ηγέτη Ασσάντ, ο οποίος επέτυχε να συνυπάρχουν ειρηνικά, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι.

Αναφέρομαι πάντοτε στους Φοίνικες που από μονοθεϊστές της Π. Διαθήκης και πιστοί των προφητών, εγκατέλειψαν τον Θεό, άλλαξαν και έγιναν οπαδοί του δωδεκαθέου. Δεν αναφέρομαι σε όλους τους Φοίνικες.

ΔΙΝΩ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ. ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΧΗ. ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΊΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ. 

XΡΗΣΤΟΣ Α. ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ME ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΉ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ Ζ ΕΔΩ 

 

Η Σουηδία έδειξε εν μέρει τον δρόμο με μια αξιοσημείωτη πλειοψηφία μιας ατλαντικής δεξιάς.  Στην συνέχεια ακολούθησε η νίκη της Meloni. Το κόμμα Fratelli d’Italia της Giorgia Meloni έγινε το κορυφαίο κόμμα της Ιταλίας, 5 μονάδες μπροστά από το Δημοκρατικό Κόμμα. Η Μελόνι δημιουργεί μια ευρωπαϊκή κρίση.

Η Ιταλία είναι η πρώτη μεγάλη ευρωπαϊκή χώρα που επιδεικνύει τόσο ξεκάθαρη απόρριψη της Διονυσιακής κουλτούρας μέσα από την επιλογή  της νέας κυβέρνησής. Στην Ιταλία ο προσανατολισμός είναι πολύ πιο σαφής μετά από αρκετά χρόνια τεχνοκρατικού ελιτισμού, η κυβέρνηση θα εμπνέεται από την εθνική κυριαρχία.

Σχετικά με τις Διονυσιακές δομές που κυριαρχούν στην Ευρώπη, υπό την εξουσία των ΗΠΑ, η απόρριψη των Διονυσιακών αξιωμάτων είναι κάτι παραπάνω από ανησυχητική. Η επίτροπος Ούρσουλα είχε ανακοινώσει στους Ιταλούς ότι θα έχαναν την κοινοτική τους χρηματοδότηση αν επέλεγαν μια κυβέρνηση που δεν συμμορφωνόταν με τις επιταγές της Διονυσιακής κουλτούρας. Ωμός εκβιασμός !!!

Αυτή η αμήχανη έξοδος πυροδότησε αμέσως διαμάχες στην Ιταλία και στην Γαλλία. Η δήλωση αυτή δείχνει την αδυναμία και την υποχώρηση των στελεχών της Διονυσιακής Κουλτούρας, οι οποίοι ως νεοναζιστές-νεοφασίστες δεν αποδέχονται  αποκλίνουσες ιδεολογίες και διαφορετικές επιλογές από τους Ευρωπαίους ψηφοφόρους. Τα επόμενα χρόνια ίσως οδηγήσουν σε ενδιαφέρουσες εξελίξεις.

Βρισκόμαστε προς ένα κατεύθυνση πατριωτικής αφύπνισης στην Ευρώπη ;  Έχουν αλλάξει οι Ευρωπαίοι ; Αυτό μένει να επιβεβαιωθεί. Εν τούτοις η άνοδος του Εθνικισμού στην Ευρώπη ενδέχεται να προκαλέσει δυσλειτουργίες σχετικά με την εξέλιξη του μεγάλου παγκοσμιοποιητικού οικοδομήματος που παρακολουθούμε εδώ και δεκαετίες.

Μετά την υβριδική απειλή του COVID, η ανακοίνωση για ελλείψεις ενέργειας με το αδύναμο πρόσχημα του πολέμου στην Ουκρανία πυροδοτεί κλίμα εντάσεων και δυσαρέσκειας στους λαούς της Ευρώπης. Σταδιακά τα έθνη εξαντλούνται από αυτήν την αναγκαστική πορεία προς έναν Ναζιστικό-καπιταλισμό που σκοπεύει οπωσδήποτε να βάλει τέλος στις ελευθερίες και τα δημοκρατικά πολιτεύματα. Όσα απέμειναν. Η οργή των εθνών καλπάζει δείχνει ξεκάθαρα ότι θα είναι οικουμενική.

Εάν συνεχιστεί αυτό το καθεστώς μακροπρόθεσμα αυτή η κατάσταση θα οδηγήσει σε ανατροπές-ανακατατάξεις. Η Ευρώπη λόγω του ενεργειακού αρχίζει να μαστίζεται από εντάσεις επικίνδυνες για την επιβίωσή της. Αυτό συμβαίνει  κυρίως λόγω μιας υποβαλλόμενης ναζιστικής Ρωσοφοβίας. Σταδιακά ενδέχεται η κατάσταση αυτή να οδηγήσει σε εξεγέρσεις και πιθανόν σε ακραίες εξελίξεις.

Αυτές οι εξελίξεις θα μπορούσαν να επιφέρουν ένα θανατηφόρο πλήγμα στο έργο Great Reset που υπομένουμε τα τελευταία χρόνια. Σε περίπτωση που η Αμερική αλλάξει πρόεδρο και έχουμε επανεκλογή του Τραμπ 888, τότε  οι παράγοντες της Διονυσιακού πολιτισμού  θα υποστούν ένα ισχυρό πλήγμα.

Παράλληλα σε περίπτωση που ο Ρώσος πρόεδρος προσαρτήσει την Ανατολική και Νότια Ουκρανία μέχρι την Οδησσό, θα αποκαθιστούσε την κυριαρχία σε ότι δικαιωματικά ανήκει στην Ρωσία υποστηρίζουν όλοι όσοι είναι ουδέτεροι-αντιεκειμενικοί. Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσω ότι ο εθνικισμός ήταν που ανέτρεψε την αυτοκρατορία της Σοβιετικής ένωσης.

Σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία ενδεικτικό ήταν ότι ο Πούτιν θέλει τους Ρώσους της Ουκρανίας και της Λευκορωσίας να ενσωματωθούν στην μητέρα Ρωσία. Εν τούτοις δεν επιθυμεί κάτι αντίστοιχο για τα έθνη της ανατολικής Ευρώπης. Εάν ο Πούτιν προσαρτήσει όλη την Ουκρανία, όχι μόνο την Κριμαία και την Ανατολή όπου οι Ρώσοι αποτελούν πλειοψηφία, τότε η χώρα του θα αντιμετωπίσει την ίδια αντίσταση στην Δυτική Ουκρανία που η Ρωσία αντιμετωπίζει σήμερα στο Νταγκεστάν, την Ινγκουσέτια την Τσετσενία και παλιότερα στο Αφγανιστάν επί Σοβιετικής Ενώσεως.

Η δημοτικότητά του Πούτιν είναι μεγάλη στην Ρωσική Ομοσπονδία  και οφείλεται στο γεγονός ότι είναι ένας εθνικιστής διατεθειμένος να υψώσει το ανάστημά του απέναντι στους δημιουργούς του Διονυσιακού πολιτισμού 666 με σύμμαχο τον αρχαίο Δράκο 888. Ο εθνικισμός και όχι η νέα τάξη πραγμάτων είναι το μεγαλύτερο στήριγμα των εθνών.

Ο εθνικισμός αποτέλεσε την κινητήριο δύναμη για τους ηρωικούς Σύριους να πολεμήσουν και να κρατήσουν ελεύθερη την πατρίδα τους. Στο ίδιο καθεστώς ήταν και οι Σέρβοι που πολέμησαν όταν τους “εκδημοκράτιζε” ο Κλίντον. Οι Τσετσένοι που εξεγέρθηκαν όπως και οι εθνότητες που αποφάσισαν να αποσχιστούν από την Γεωργία. Ο λαός της Κριμαίας με δημοψήφισμα εγκατέλειψε την Ουκρανία. Ο Εθνικισμός ενώνει αλλά και διαμελίζει, όπως είχε διαμελίσει την Σοβιετική υπερδύναμη. Η αναβίωση του Κινεζικού εθνικισμού με την  διεκδίκηση από νησιών από την Ιαπωνία προκάλεσε την ανασύσταση του Ιαπωνικού εθνικισμού.

Ο μεγάλος αντίπαλος της Κίνας σήμερα είναι ο Ασιατικός και ο Αμερικανικός εθνικισμός. Η Ινδία δυσανασχετεί για την κινεζική κατοχή εδαφών και την αυξανόμενη ναυτική παρουσία της Κίνας στον Ινδικό ωκεανό. Οι Κινεζικές διεκδικήσεις στην νότια Θάλασσα έχουν ενισχύσει τον εθνικισμό στο Βιετνάμ και τις Φιλιππίνες. Στην Δυτική Κίνα οι Ουϊγκούροι προσφεύγουν στην βία, για να αποσπάσουν την Ξινκιάνγκ από την Κίνα και να την καταστήσουν μέρος του Τουρκεστάν. Ο Κουρδικός εθνικισμός αποτελεί τον βασικότερο σύμμαχο της Αμερικής στον πόλεμο του Ιράκ, της Συρίας ενώ παράλληλα αποτελεί και απειλή για το ανερχόμενο Ιράν-Τουρκία. Ο εθνικισμός είναι σήμερα η ανερχόμενη δύναμη.

Η νέα τάξη πραγμάτων κινδυνεύει. Ένας νέος κόσμος γεννιέται και παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες με την πανδημία του Covid-19, την οικονομική-κοινωνική ανισότητα και την κλιματική αλλαγή, είναι δύσκολο να απειληθούν τα έθνη που διέπονται από εθνικιστικά αξιώματα. Ο εθνικισμός και ο Αριστοκλειος πολιτισμός είναι ο θάνατος των Διονυσιακών αυτοκρατοριών. Η πρώτη παγκόσμια αυτοκρατορία που δημιούργησαν οι Ιουδαίοι με στόχο την κατάκτηση του Αρχαίου Ελληνικού κόσμου ήταν η Περσική αυτοκρατορία των Αχαιμενιδών.

Η Διονυσιακή Κουλτούρα εκτός από τον αρχαίο Ελληνικό κόσμο, συμπαρέσυρε στην καταστροφή και την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Μια από τις βασικές αιτίες παρακμής της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, ήταν ο θεσμός της σεξουαλικής διαφθοράς και της δουλείας που αποτελούν τα μεγαλύτερα Διονυσιακά αξώματα. Αυτός ο θεσμός εμπόδισε την εξέλιξη της κοινωνίας και οικονομίας, καθώς λειτούργησε αποτρεπτικά στην ανάπτυξη νέων παραγωγικών σχέσεων.

Η πτώση της αυτοκρατορίας ήταν πλέον προδιαγεγραμμένη. Οι απλοί Ρωμαίοι στην πλειοψηφία τους ήταν άνεργοι. Ήταν μια εξαθλιωμένη μάζα, μία υποταγμένη τάξη, που το μόνον που ζητούσε ήταν σεξ, σεξουαλική διαφθορά, άρτο και θεάματα. Επίσης μεταξύ πολλών άλλων δεινών, η τοκογλυφία είχε γίνει μiα τεράστια κοινωνική μάστιγα.

Η διοικητική παραλυσία, η κοινωνική εξαθλίωση- σεξουαλική διαφθορά και ο ηθικός ξεπεσμός, ήταν άνευ προηγουμένου στην παγκόσμια ιστορία. Η ηθική με την πνευματική κατάπτωση επέφεραν την σήψη-παρακμή, την απελπισία, την αδιαφορία και την αδράνεια. Ο χρόνος πλέον κυλούσε αντίστροφα για την πανίσχυρη-παγκόσμια Ρωμαϊκή αυτοκρατορία.

Ο ηθικός ξεπεσμός στα ανώτερα κοινωνικά στρώματα, στην αριστοκρατία της Ρωμαϊκής κοινωνίας, ήταν  δίχως προηγούμενο. Η αριστοκρατία ακολουθούσε κατά πόδας τους αυτοκράτορες. Οι ακολασίες τους και τα αχαλίνωτα σεξουαλικά όργια τους, έμειναν στην ιστορία. Οι πρόστυχες δεν βρίσκονταν μόνον μέσα στα παλάτια των αυτοκρατόρων, αλλά σχεδόν σε όλα τα σπίτια των ευγενών-αξιωματούχων Ρωμαίων.

Η έκφυλη-άρχουσα Ρωμαϊκή τάξη, στις θρησκευτικές τελετές έκανε τρομερά όργια. Εξαντλημένοι οι Ρωμαίοι μετά από τόση σήψη-παρακμή, έπεφταν σε βαριά κατάθλιψη και αδράνεια. Πολλοί Ρωμαίοι αηδιασμένοι από τέτοιου είδους ανήθικες απολαύσεις, και από τον άρρωστο-εωσφορικό τρόπο ζωής αυτοκτονούσαν. Άλλοι ήταν σωματικά-ψυχικά ερείπια, και επιθυμούσαν  μία καινούρια ζωή.

Ο ηθικός ξεπεσμός δεν περιορίζονταν μόνον στις ανώτερες κοινωνικές τάξεις, καθώς έφτανε ως τα κατώτερα στρώματα της κοινωνίας. Οι κατώτερες τάξεις με την σειρά τους, έκαναν ότι μπορούσαν, προκειμένου και αυτές να ανέβουν στην κλίμακα της ανηθικότητας και του εκφυλισμού. Ο θεσμός του γάμου είχε εξευτελισθεί, οι οικογένειες είχαν διαλυθεί, η κοινογαμία είχε γενικευθεί, οι άνδρες και οι γυναίκες συναγωνιζόταν στην πορνεία, όπως γίνεται και στην εποχή μας. Η πορνεία είχε λάβει ανεξέλεγκτες και φοβερές διαστάσεις.

Η ανηθικότητα και τα όργια έχουν και αυτά τα όριά τους. Για αυτό αηδιασμένοι και αυτοί από αυτόν τον αδιέξοδο Ρωμαϊκό τρόπο ζωής, εναπόθεσαν τις ελπίδες τους για μία  καλύτερη ζωή στον πραγματικό Σωτήρα – Λυτρωτή, τον Ιησού Χριστό. Δυστυχώς σε ακόμη χειρότερο Διονυσιακό καθεστώς από το αρχαίο Imerium Romanum βρίσκεται η σύγχρονη Ελλάδα. Μέγιστο αξίωμα όλων των κοινωνικών τάξεων και ειδικά των γυναικών η πορνεία. Γυναίκες όλων των κοινωνικών τάξεων και θέσεων πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, ανταγωνίζονται και επιδίδονται με μεγάλο πάθος-βακχική μανία σε κάθε είδους ερωτικά όργια και ανωμαλίες. Στην Ρωμαϊκή-Διονυσιακή κοινωνία είχαμε πατριαρχία.

Αντιθέτως στην σύγχρονη Ελλάδα του Διονυσιακού πολιτισμού επικρατεί η ναζιστική-φεμινιστική μητριαρχία. Ταυτόχρονο παρά φύση σεξ με πολλούς άνδρες, στοματικά-καταπόσεις με πολλούς παρτενέρ, σοδομισμοί, αιμομιξίες, παιδοφιλία και πάσης φύσεως ανωμαλίες λαμβάνουν χώρα στην Ελληνική επικράτεια σε ποσοστό 70% εώς 80%. Στο σημείο αυτό να αναφέρω ότι περισσότεροι  δίνουν ποσοστά από 90% εως 95%. Kυρίαρχο καθεστώς ο Ναζιστικός-Διονυσιακός Φεμινισμός.

Στην αυτοκρατορική εποχή ο Ελληνισμός είχε ήδη ολοκληρωθεί στην φιλοσοφική σκέψη, και γεωπολιτικά. Όταν αρνήθηκαν οι Ιουδαίοι τον Σωτήρα-Λυτρωτή Χριστό, τον αποδέχτηκαν οι Έλληνες των πρωτοχριστιανικών αιώνων και του μεσαίωνα, οι οποίοι έκαναν τον Ιουδαϊκό Χριστιανισμό Ελληνικό. Για αυτό οι πρόγονοι μας από σκλάβοι έγιναν διοικητές του Ρωμαϊκού κράτους.

Όταν αρνήθηκαν οι Ισραηλίτες τον  Χριστό, τον αποδέχτηκαν οι Έλληνες των πρωτοχριστιανικών αιώνων και του μεσαίωνα, οι οποίοι έκαναν τον Ιουδαϊκό Χριστιανισμό Ελληνικό.

Για αυτό οι πρόγονοι μας από σκλάβοι έγιναν διοικητές του Ρωμαϊκού κράτους. Η ίδρυση της παγκόσμιας Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας από τους Ιουδαίους ένωσε όλη την οικουμένη.  Αυτό έφερε την υποταγή των εθνών, κατάργησε τα σύνορα στην Μεσόγειο, Ευρώπη, Μικρά Ασία. Βόρεια Αφρική, Συρία, Ισραήλ σχημάτισε την πατρίδα που γεννήθηκε η Ελληνορθοδοξία και δημιούργησε τις προυποθέσεις για την απελευθέρωση του Ελληνικού έθνους, το οποίο έφτασε στο απόγειο του, με την ανάληψη διοικήσεως του Ρωμαϊκού κράτους.

Οι Έλληνες των μεσαιωνικών αιώνων μέσα από την ηθική, την πίστη και την παιδεία έγιναν κληρονόμοι μιας παγκόσμιας αυτοκρατορίας (Ρωμαϊκή) και μια παγκόσμιας θρησκείας (Χριστιανισμός). Ο Χριστιανισμός αναδύθηκε και έγινε παγκόσμια θρησκεία με την εισαγωγή των Πλατωνικών διδασκαλιών από τους τρεις ιεράρχες και η αρχαία Ελληνική σοφία διασώθηκε και διατηρήθηκε στους αιώνες μέσα από την ενσωμάτωση της στην Ορθόδοξη-Χριστιανική πίστη. Κυριολεκτικά ο Ελληνισμός αναστήθηκε από την Ορθοδοξία.

Δεν ήταν τυχαία ιστορικά γεγονότα ότι ο Τίμιος Σταυρός βρέθηκε για πρώτη φορά επί βασιλείας του Αγίου Κωνσταντίνου, όταν παραχωρήθηκε η Ρωμαϊκή εξουσία στους Έλληνες και επέστρεψε στα Ιεροσόλυμα από τον πρώτο Έλληνα αυτοκράτορα που ανέβηκε στον Ρωμαϊκό

Τα δύο αυτά μεγίστης-παγκόσμιας σημασίας γεγονότα δείχνουν ότι οι αναγεννημένοι από την Ορθοδοξία Έλληνες, είχαν την ευλογία και την απόλυτη στήριξη του Χριστού να διοικήσουν την παγκόσμια Ρωμαϊκή αυτοκρατορία για να διδάξουν τον Θεό-Δημιουργό του Μέγα Αριστοκλή και τον Ελληνικό πολιτισμό στα έθνη κατά τους μεσαιωνικούς χρόνους. Οι αναγεννημένοι από την Ορθοδοξία Έλληνες είχαν την ευλογία και την απόλυτη στήριξη του Θεού να διοικήσουν την παγκόσμια Ρωμαϊκή αυτοκρατορία για να διδάξουν τον Ελληνικό πολιτισμό-Ορθοδοξία στα έθνη κατά τους μεσαιωνικούς χρόνους.

Το μέλλον του Ελληνισμού είναι ο εθνικισμός-Αριστόκλειος πολιτισμός όπως τεκμηρίωσε ο πρόεδρος της δημοκρατίας και ανώτατος δικαστικός Χρήστος Σαρτζετάκης. Διαχρονικά η κινητήρια δύναμη που απελευθερώνει τα έθνη είναι η ελευθερία, το δικαίωμα της αυτοδιαθέσεως ώστε να είναι σε θέση αποφασίσουν τα έθνη για το μέλλον τους, και να δημιουργήσουν είτε να ανασυστήσουν τις πατρίδες τους με βάση την δική τους ιστορία, γλώσσα, πολιτισμό και εθνική ταυτότητα, όπως δίδαξε πρώτος ο πατέρας της παγκόσμιας και της Ελληνικής Ιστορίας (Ηρόδοτος). Ο εθνικισμός ήταν που ανέτρεψε την αυτοκρατορία της Σοβιετικής ένωσης.

Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ανώτατος δικαστικός ομιλεί περί Έθνους και Μακεδονικού ζητήματος.

Είναι ο μοναδικός που πρότεινε τον καλύτερο τρόπο επιλύσεως αυτού του εθνικού προβλήματος. O Xρήστος Σαρτζετάκης ήταν ανακριτής στην υπόθεση δολοφονίας του Γρηγόρη Λαμπράκη και παρά τις πιέσεις έκανε στο ακέραιο το καθήκον του. Επίσης επί κυβερνήσεως των συνταγματαρχών του αφαιρέθηκε το αξίωμα του δικαστικού, συνελήφθη και βασανίστηκε. Ανέκαθεν ήταν δημοκρατικών αρχών. Δείτε τι αναφέρει περί Έθνους-Παιδείας και για το Μακεδονικό πρόβλημα :

 

“Θέτοντας αυτό το ερώτημα πέφτετε στην καλά στημένη παγίδα των επιβούλων, οι οποίοι θέλουν να αποπνίξουν τα φιλοπάτρια αισθήματα του ελληνικού λαού.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Τι είναι εθνικισμός; Ο εθνικισμός προέρχεται από τη λέξη έθνος. Ο εθνικισμός είναι κάτι το βαθιά ανθρώπινο, είναι κάτι το κατεξοχήν δημοκρατικό, θεωρείται κάτι το ιερό. Είναι κάτι το βαθιά ανθρώπινο γιατί ανταποκρίνεται σε μια φυσική πραγματικότητα την οποία έχει διαπιστώσει η επιστήμη της γενετικής. Σήμερα, με αυστηρές επιστημονικές μεθόδους είναι δυνατόν να διαπιστωθεί για τον καθένα μας σε ποια φυλετική ομάδα ανήκει.

Έχουν γίνει έρευνες σε πανεπιστήμια οι οποίες καταδεικνύουν ακριβώς ότι οι Ελληνες, εμείς οι κάτοικοι της σημερινής Ελλάδας, δεν έχουμε γενετική σχέση με τους γείτονές μας, ότι αποτελούμε δηλαδή έναν ιδιόμορφο τύπο. Αφού, λοιπόν, δεν έχουμε σχέση από τους γείτονες, δεν σημαίνει ότι πέσαμε από τους ουρανούς, αλλά ότι έχουμε άμεση σχέση με τους προγόνους μας. Δεν συμφωνώ καθόλου με την θεωρία ότι ο πολιτισμός καθορίζει το έθνος. Αυτή είναι μια σταλινική-λενινιστική θεωρία που υπηρετεί πολιτικούς σκοπούς. Αυτή η θεωρία γίνεται κατά διαστροφή ενός χωρίου του Πανηγυρικού του Ισοκράτους.” Για όσους δεν γνωρίζουν ο πρόεδρος Χρήστος Σαρτζετάκης χαίρει παγκοσμίου εκτιμήσεως και έγινε ταινία σχετικά με την δικαστική του εντιμότητα και τις δημοκρατικές του αρχές. (1)

 

Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός αναλυτής : Ο εθνικισμός και ο Αριστοκλειος πολιτισμός είναι ο θάνατος των Διονυσιακών αυτοκρατοριών. Διαβάστε την συνέχεια στην επίσημη ιστοσελίδα The Times of Voulgaroktonos. 

loading...