ΑΠΌΔΕΙΞΗ ΌΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΙΑΚΉ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΦΟΠΛΙΖΟΥΝ ΕΠΊ ΣΚΟΠΌΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΊΛΟΥΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΙΑΚΉ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΦΟΠΛΙΖΟΥΝ ΕΠΊ ΣΚΟΠΌΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΊΛΟΥΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

 

 

ΑΠΌΔΕΙΞΗ ΌΤΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΑΜΥΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΓΗΓΕΙΑ ΓΕΕΦ ΚΑΙ ΓΕΕΘΑ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ΌΤΙ ΤΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΆ ΠΟΥ ΠΩΛΟΎΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΈΣΩ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΣΕ ΣΛΟΒΑΚΊΑ ΚΑΙ ΤΣΕΧΊΑ ΘΑ ΕΝΙΣΧΎΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΕΊΝΑΙ ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ ΤΟΥΣ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΡΆΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΌΣΟ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΉΔΗ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΎΝ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΌΤΙ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ΌΤΙ  ΑΠΈΝΑΝΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΉ ΒΙΟΜΗΧΑΝΊΑ ΔΙΆΓΕΙ ΠΕΡΊΟΔΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ ΝΤΥΜΈΝΟΙ ΣΤΑ ΧΑΚΙ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΝΑ ΠΆΤΕ ΈΦΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΚΛΗΡΩΤΟΙ ΣΑΝ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΉ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΦΎΓΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΛΙΚΌΠΤΕΡΑ ΤΑ ΚΟΣΤΟΥΜΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.

Τους πρώτους μήνες του 2023 οι ΗΠΑ είχαν κλείσει συμφωνία με τη Νότια Κορέα για μεγάλη ποσότητα πυρομαχικών πυροβολικού(όπως των 155mm) τα οποία χρησιμοποιεί ο στρατός του Ζελένσκι. Στη συνέχεια όμως οι Ρεπουμπλικάνοι στη γερουσία των ΗΠΑ μπλόκαραν τη χρηματοδότηση της συμφωνίας.Βίντεο εδώ https://m.youtube.com/watch?v=zlV9gSl0hkA&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.reader.gr%2Fkosmos%2Fi-kinisi-mat-tis-tsehias-poy-esose-tin-oykrania-kai-ti-thorakise-stin-epelasi-ton-poytin%3Futm_source&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

Ο στρατός του Ζελένσκι έμεινε μετέωρος την ίδια στιγμή που οι Ρώσοι προέλαυναν. Το ζήτημα ήρθε να λύσει ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιαν Ζιρ της Τσεχίας ο οποίος σε μια συνδιάσκεψη στο Μόναχο ανακοίνωσε ότι ΕΝΤΌΠΙΣΕ!!!! και καλά χώρες που διαθέτουν απόθεμα πυρομαχικών πυροβολικού τα οποία χρησιμοποιεί ο στρατός του Ζελένσκι, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ!!!! Ανακοίνωσε επίσης ότι η Τσεχία θα ήταν ΠΡΌΘΥΜΗ ΝΑ ΜΕΣΟΛΑΒΉΣΕΙ ώστε να αποσταλούν τα πυρομαχικά από τις χώρες αυτές μέσω Τσεχίας και υπό το μανδύα εταιριών στην ΟΥΚΡΑΝΊΑ. Αυτό είπε θα γινόταν γιατί οι χώρες οι οποίες θα διέθεταν τα πυρομαχικά ήθελαν να μείνουν στην αφάνεια και ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΏΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Η ΑΝΤΊΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΕΣΣΩΤΕΡΙΚΌ ΤΩΝ ΧΏΡΩΝ ΑΥΤΩΝ.

Βίντεο εδώ  https://www.youtube.com/watch?v=ya9hdukVaNs

Επισημαίνουμε ότι η ηγεσία του ΓΕΕΦ και του ΓΕΕΘΑ και οι Κυβερνήσεις Χριστοδουλιδη-Μητσοτάκη ΣΤΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΑΦΟΠΛΙΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ, ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ όχι μόνο απέστειλαν χιλιάδες τόνων!!!! πυρομαχικών πυροβολικού στο Καθεστώς Ζελένσκι αλλά προθυμοποιήθηκαν να ΣΤΕΊΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ…. ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΡΟΒΌΛΑ!!!ΠΡΆΞΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!!

(δείτε το σε παλαιότερα άρθρα μας Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου στο https://ioanniskomninos.blogspot.com/?m=1)

Κάπως έτσι ΠΕΤΥΧΕ ο στρατός του Ζελένσκι να σταματήσει προσωρινά τη Ρωσική επέλαση στην Αβντίιβκα.

Επαναλαμβάνουμε ότι έχουμε πει πολλάκις :

ΌΣΟΙ δεν έχουν μάθει να λένε ΌΧΙ στα φασιστικά Νεοταξικά,Προδοτικά, Σατανικά μέτρα τους ας ετοιμάζονται ΣΎΝΤΟΜΑ να πάνε ΜΕ ΜΑΣΚΑΤΟ, ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, DIGITAL WALLETS και όπλα ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ… 80!!!!όσαν πρόβατα στη σφαγή ,όταν τους καλέσει ΌΧΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ αλλά οι ΠΙΘΗΚΟΙ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΑΓΉ. Για να προλάβουν τα  κουστουμαρισμένα αφεντικά τους και η ελίτ που τα χρηματοδοτεί να φύγουν με τα ελικόπτερα.

Κυνηγός Πιθήκων 

Ομάδα Ιωάννης Κομνηνός 

https://ioanniskomninos.blogspot.com/2024/03/blog-post_15.html?m=1

loading...