Ο Έλληνας που αναπαύεται στο Έβδομον δημιούργησε την σύγχρονη Ρωσική κοσμοκρατορία . Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός αναλυτής.

Οι σύγχρονες υπερδυνάμεις θα πολεμήσουν για θρησκευτικές, πολιτιστικές-κοινωνικές, οικονομικές και εδαφικές αιτίες. Γεωστρατηγικά έχουμε ένα εκτενέστατο θρησκευτικό, πολιτικό-στρατιωτικό, πολιτιστικό πλέγμα συμφερόντων και κυριαρχίας ανάμεσα στις δύο αυτοκρατορίες-υπερδυνάμεις  Δράκος 888 και Αρχαίος Όφις 666 (Ρωσία-Κίνα-Συρία-Ιράν και Αμερική-ΝΑΤΟ-Ευρώπη-Ισραήλ).

 

Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός-Γεωπολιτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης του εβδομαδιαίου ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Contact : [email protected]6945294197). Συντακτική ομάδα του MytilenepressΟfficial website The Times of Voulgaroktonos.

ΔΙΝΩ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ. ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΧΗ. ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΊΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ. 

XΡΗΣΤΟΣ Α. ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ME ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΉ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ Ζ ΕΔΩ 

 

 

 

 

 

 

Ένα από τα πιο επικίνδυνα μέσα που χρησιμοποιούνται από την νέα τάξη είναι οι θρησκευτικές οργανώσεις οι οποίες διέπονται από ένα ανελέητο και τυφλό θρησκευτικό φανατισμό. Με αυτές τις μεθόδους επιδιώκουν την δημιουργία μεσαιωνικών καθεστώτων για να εξυπηρετήσουν την κυριαρχία του Σιωνισμού. Η Ανατολική Μεσόγειος φλέγεται από την τεράστια πολεμική σύγκρουση, καθώς έχουμε έναν κανονικό παγκόσμιο πόλεμο σε μικρότερη μορφή στην Συρία. Εξαιτίας της αναβίωσης, της Οθωμανικής αυτοκρατορίας από την Τουρκία του Ρ. Τ. Ερντογάν, είναι απόλυτη ανάγκη να δούμε προσεκτικά τις συμμαχίες που θα συγκροτηθούν, για την μοιρασιά του υπάρχοντος ορυκτού πλούτου και τις αλλαγές των συνόρων.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ηγείται μιας νέας τάξης πραγμάτων και από το έτος 2008 ξεκίνησε να εφαρμόζει το δικό του δόγμα σχετικά με την παγκοσμιοποίηση. Το Κρεμλίνο έγινε ρυθμιστής των παγκόσμιων εξελίξεων. Όπως έγραφα από το 2014 το μέλλον της ανθρωπότητας κρίνεται στην μαρτυρική Συρία. Ο Πούτιν επέτυχε να κερδίσει τον μικρότερης εμβέλειας παγκόσμιο πόλεμο και να αναλάβει την παγκόσμια εξουσία. Οι κυρίαρχοι ομάδα που μέχρι πρόσφατα εξουσίαζε τον πλανήτη αποτελείται από διεθνείς τράπεζες, μεγάλα επενδυτικά κεφάλαια. επενδύσεις, πολυεθνικές, εταιρίες πετρελαίου κλπ.

Εδώ και χρόνια σε άρθρα τους αρκετοί αναφέρουν ότι την ανθρωπότητα διοικούσε το ΔΝΤ, η BIS, η Παγκόσμια Τράπεζα, η Fed, η BlackRock και η Vanguard μέσα από τις Αμερικανικές εταιρείες πετρελαίου, πολυεθνικές, φαρμακευτικές, ΜΜΕ-ΜΚΔ, ΜΚΟ. με στρατιωτική βία και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός.

Οι ίδιοι αναλυτές εκτιμούν ότι η CIA και το ΝΑΤΟ χρηματίζονται-ελέγχονται από τους παράγοντες της Διονυσιακής Κουλτούρας. Το ίδιο καθεστώς ισχύει και για το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, την Τριμερή Επιτροπή.  Μπούς, Ομπάμα, Τράμπ, Μπάιντεν, Μακρόν, Τριντό, Ζελένσκι, και  Σολτς είναι απλοί πιόνια στην παγκόσμια Γεωπολιτική.

Οι ξένοι ειδήμονες εκτιμούν ότι η σημερινή διαμάχη ζωής και θανάτου μεταξύ Ρωσίας και Αμερικής είναι προτίστως οικονομική και μετά εθνοτική. Παγκοσμιοποίηση εναντίον Εθνικισμού. Οι παράγοντες του Διονυσιακού πολιτισμού ελέγχουν την ανθρωπότητα από το 1944. Οι πολιτικοί-πιόνια των νεοταξιτών, χρησιμοποιούν την δύναμη στην οποία έχουν επενδύσει.

Οι ειδικοί λανθασμένα εκτιμούν ότι η νέα τάξη χρονολογείται από το 1944 και συμπίπτει με την διάσκεψη του Μπρέτον-Γουντς που επέβαλε το δολάριο των ΗΠΑ ως το διεθνές νόμισμα, μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο κόσμος πέρασε από την Βρετανική στην Αμερικανική Αυτοκρατορία. Όμως όπως έχω αποδείξει με ακλόνητα στοιχεία και πρότυπες επιστημονικές μου εργασίες επί 18 συναπτά έτη στα πλαίσια της σύγκρουσης των δύο παγκόσμιων πολιτισμών (Αριστόκλειος-Διονυσιακός) από το 1519 π.Χ. μέχρι και σήμερα η Αμερική εκπροσωπεί τον Διονυσιακό πολιτισμό και είναι μια Διονυσιακή αυτοκρατορία συνέχεια της Περσικής-Ρωμαϊκής και της ¨αγίας Γερμανικής αυτοκρατορίας και των ναζιστών του Χίτλερ. (1)

Για να γίνουν κατανοητές οι αλλαγές που έχουν συντελεστεί την εποχή του covid-19, πρέπει να υπάρχει μια πλήρης επίγνωση των συσχετισμών δύο δεκαετίες πριν. Μεταξύ 1999 και 2008 ο Βλαντιμίρ Πούτιν προσπάθησε να ενσωματώσει την Ρωσία στην διεθνή κοινότητα με στόχο να συνυπάρξει με την νέα τάξη πραγμάτων. Στις 10 Μαρτίου 2007 μετά την ανακοίνωση του προέδρου των ΗΠΑ Τ. Μπους Τζούνιορ ότι Ουκρανία και  Γεωργία γίνονται υποψήφιες για να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ, ο Πούτιν πραγματοποιεί μια πρώτη προειδοποίηση προς την Βορειοατλαντική Συμμαχία. Το έτος 1990 είχε γίνει μια δέσμευση προς την ΕΣΣΕΔ- Γκορμπατσόφ ότι το ΝΑΤΟ δεν θα επεκταθεί προς τα ανατολικά. Όμως οι δυτικοί δεν ήταν συνεπείς.

Με τον πόλεμο στην Γεωργία το 2008 η Μόσχα αντιλαμβάνεται  ότι οι εκπρόσωποι των Διονυσιακών αξιωμάτων δεν θα αφήσουν ποτέ την Ρωσία να εξελιχθεί και να επιβιώσει. Εκείνη την χρονική περίοδο ο πρώην πράκτορας Ρωσικών μυστικών υπηρεσιών είχε μόνο δύο επιλογές. Η πρώτη να παραδώσει το Ρωσικό έθνος στις τράπεζες και η δεύτερη να αλλάξει τα δεδομένα στην παγκόσμια Γεωστρατηγική-Γεωπολιτική. Ο δαιμόνιος Πούτιν αντιλήφθηκε αρκετά νωρίς ότι η μεγάλη αδυναμία της Διονυσιακής αυτοκρατορίας ήταν ο πετρελαϊκός τομέας. Η Δύση φοβόταν εδώ και καιρό ότι θα χάσει τον έλεγχο της αγοράς μαύρου χρυσού από άλλους ισχυρούς ανταγωνιστές.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1970 Λιβύη, Συρία και Ιράν ξέφυγαν από τον έλεγχο των πιστών του Διονύσου. με συνέπεια το δολάριο χωρίς πετρέλαιο να είναι νόμισμα ένα εντελώς αδύναμο νόμισμα. Καναδάς και ΗΠΑ είναι στην κορυφή της λίστας των παγκόσμιων παραγωγών πετρελαίου. Με βάση τα νέα δεδομένα οι φορείς των Διονυσιακών αξιωμάτων δεν είναι σε θέση να καθορίζουν τις τιμές προς ίδιον όφελος. Είναι δεδομένο ότι  όποιος ελέγχει το πετρέλαιο εξουσιάζει τον κόσμο. Ο Πούτιν αποδείχτηκε άριστος γνώστης του παγκόσμιου γεωπολιτικού παιχνιδιού. Για αυτό στα πλαίσια αυτά ξεκίνησε μια πλήρη αναμόρφωση του ρωσικού στρατιωτικού μηχανισμού τον οποίο κατέστησε ανίκητο.

Η Ρωσία επανήλθε πιο δυναμικά από οποιοδήποτε άλλο κράτος στον τεχνολογικό τομέα και ειδικά στον κλάδο των εξοπλιστικών. Οι Ρώσοι δημιούργησαν τα καλύτερα αμυντικά συστήματα στον κόσμο με τους  (S-400 και Pantsir). Τα κορυφαίου επιπέδου για ηλεκτρονικές παρεμβολές Murmansk-BN. καθώς και μια σειρά από ασταμάτητους υπερηχητικούς επιθετικούς πυραύλους, Kinjals και Zircons. Επίσης το Κρεμλίνο διαθέτει τα καλύτερα αεροπλάνα και βομβαρδιστικά της σειράς Sukhoi.

Παράλληλα τα πυρηνικά της Ρωσίας (Sarmat, Avangard και Poseidon) εκθέτουν την Γεωστρατηγική-Γεωπολιτική και Θρησκευτική συμμαχία 666 σε τεράστιους κινδύνους καθώς δεν είναι σε θέση να αντιτάξουν οτιδήποτε το αξιόλογο απέναντι στην Ρωσική πολεμική μηχανή.  Όπως έχω αποδείξει σε παλαιότερες εργασίες γεωστρατηγικής δεν είναι υπερβολή οι εκτιμήσεις μου ότι η Ρωσία προηγείται τεχνολογικά σχεδόν έναν αιώνα η και περισσότερο από τους ανταγωνιστές της.

Οι Δυτικοί τις επόμενες δεκαετίες δεν έχουν καμία τύχη σε ενδεχόμενο πόλεμο με την Ρωσική υπερδύναμη. Εν τούτοις ένα τεράστιο ερώτημα είναι τι θα συμβεί όταν στην εξουσία δεν θα είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Θα υπάρξει άξιος συνεχιστής του σύγχρονου Τσάρου ; Θα τεθεί υπό την προστασία του Δράκου και της Γεωστρατηγικής-Γεωπολιτικής Συμμαχίας 888 ; Η θα έχουμε μια νέα κατάρρευση του Ρωσικού έθνους όπως την δεκαετία του 1990 ; Οι δύο πρώτες περιπτώσεις είναι οι επικρατέστερες ενώ η τρίτη δεν έχει ελάχιστες πιθανότητες. Η ισχυροποίηση στο έπακρο του Ρωσικού στρατού, η  παραγωγή όπλων από το κράτος για να αντιμετωπιστεί το απαγορευτικό κόστος που συνεπάγεται ο ιδιωτικός τομέας, η δημιουργία της Wagner, δημιούργησε μια ανίκητη  στρατιωτική μηχανή η οποία άλλαξε τα παγκόσμια δεδομένα.

Με βάση το νέο καθεστώς οι διεθνείς τράπεζες επιχείρησαν να νικήσουν τον Πούτιν δημιουργώντας την Αραβική Άνοιξη. Το 2011 σε 9 κράτη υψίστης Γεωστρατηγικής σημασίας με κορωνίδα την Μαρτυτρική Συρία. η οποία αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο στα σχέδια για το Μεγάλο Ισραήλ με βασικό στόχο τον έλεγχο του πετρελαίου στην Αραβική Χερσόνησο.

Το 2011 η Ρωσία ήταν επιφυλακτική στο να επέμβει στρατιωτικά στην Συρία. Η Ρωσία και το 2014 παρακολούθησε την Αμερικανική-CIA να οδηγεί σε επανάσταση και την Ουκρανία. Εκεί έλαβαν χώρα  νέες φρικαλεότητες, συμπεριλαμβανομένης της σφαγής στην Οδησσό, του βομβαρδισμού του λαού του Ντονμπάς. Αμέσως τότε ο Πούτιν κατάλαβε ότι έπρεπε πάση θυσία να αποτρέψει την πτώση του Μπασάρ αλ Άσαντ στην Συρία και στις 29  Σεπτεμβρίου 2015 ημέρα ορόσημο για το Ρωσικό έθνος και την παγκόσμια ιστορία επιτίθεται στους παράγοντες της Διονυσιακής Κουλτούρας.

Η ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΣΥΡΙΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ.

Η σύγκρουση των πολιτισμών ανάμεσα σε Ορθοδοξία-Ισλάμ που επιδιώκουν οι νεοταξίτες, είναι προ των πυλών. Ήδη βιώνουμε την δόμηση των αιτίων της σύγκρουσης, με την μαζική εισβολή του Ισλάμ στην Ελλάδα και τον μαζικό αφελληνισμό. Ο θρησκευτικός πόλεμος που θα ξεκινήσει, θα είναι ίσως ο μεγαλύτερος όλων των εποχών.

Η Συρία στηρίζει την Παλαιστίνη και αυτό αποτελεί μια ακόμη αιτία για την ανατροπή της νόμιμης Συριακής κυβέρνησης. Βασική επιδίωξη των νεοταξιτών παραμένει ο διαμελισμός της Συρίας, η αρπαγή του ορυκτού πλούτου, η αλλαγή των συνόρων, ο εμφύλιος μεταξύ Χριστιανών-Μουσουλμάνων και πιθανόν η δημιουργία ενός φιλοισραηλινού Κουρδικού κράτους ως προπύργιο στον Τουρκικό επεκτατισμό. Οι ναζιστικές κυβενήσεις του Ισραήλ χωρίς να δέχονται επίθεση από την Συρία, συνεχίζουν τους τακτικούς βομβαρδισμούς σε Συριακά εδάφη. Δεν σταμάτησαν ούτε κατά την διάρκεια των φονικών σεισμών !!!

Οι βομβαρδισμοί λαμβάνουν χώρα με την προκλητική αδιαφορία του ΟΗΕ και των δυτικών διεθνών οργανισμών-κρατών που μονίμως καταδιώκουν την κυβέρνηση της Δαμασκού. Το πρόβλημα των δυτικών είναι ότι ο “κακός δικτάτορας” Assad αντιστάθηκε στους στους γεωπολιτικούς-γεωστρατηγικούς σχεδιασμούς του Ισραήλ και υποστηρίζει Λίβανο-Παλαιστίνη και Ιράν. Η γεωστρατηγική-γεωπολιτική συμμαχία 666 (ΗΠΑ-Ισραήλ και Ευρώπη), βρίσκεται υπό κατάρρευση μετά την ήττα στην Συρία το 2018.

Τα έθνη άρχισαν να αφυπνίζονται και να επιζητούν την συμμαχία-συνεργασία του γεωπολιτικού-γεωστρατηγικού άξονα 888 (Ρωσία-Κίνα). Ρωσία-Κίνα, Ινδία, Βραζιλία και πρόσφατα η Νότια Αφρική συνασπίζονται και απορρίπτουν-υπονομεύουν την παγκόσμια ηγεμονία του Ισραήλ-Αμερικής.

Οι παράγοντες της νέας τάξης πραγμάτων δέχονται συνεχόμενα χτυπήματα καθώς ξεκίνησε και η αποκατάσταση των διπλωματικών σχέσεων της Συρίας με τον υπόλοιπο Αραβικό κόσμο. Ο Μωαμεθανικός κόσμος ενώνεται και τα σχέδια των Ισραηλινών ανατρέπονται. Οι Αραβικές πρεσβείες ανοίγουν ξανά στην Δαμασκό !!!

Ο τρόμος και η αγωνία του Ισραήλ επανήλθε. Όλα αυτά τα καλά νέα για την Συρία είναι καταστρεπτικά για το Ισραήλ και τους Ευρωπαίους δουλοπάροικους που συνεχίζουν τις κυρώσεις ενάντια στον Συριακό λαό. Δυστυχώς όμως και ο νέος πλανητάρχης Βλαντιμίρ δεν εμποδίζει το Ισραήλ από τις δολοφονικές επιθέσεις εις βάρος της Συρίας. Η μαχητικότητα του Συριακού έθνους η πίστη σε αξίες και ιδανικά που απορρίπτουν οι δυτικές κοινωνίες δίνουν το μεγάλο πλεονέκτημα στους Σύριους.

Το σχεδιασμένο ναζιστικό έγκλημα στην Συρία επιβεβαιώθηκε και από τα αρχεία Wikileaks, με την επικοινωνία των στελεχών της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Συρία και του Υπουργείου Εξωτερικών της Αμερικής. Η συνομωσία Ισραήλ-ΗΠΑ επικυρώθηκε δημόσια με δηλώσεις του Μπάιντεν στο Τελ Αβίβ το 2022.  Αυτή η πλεκτάνη επιβεβαιώθηκε ξεκάθαρα μεταξύ άλλων και από τους πιο γνωστούς γεωπολιτικούς-γεωστρατηγικούς Mearsheimer και Walt όταν έγραψαν το άρθρο “Τhe pro-Israel lobby and American Foreign Policy”.  Αυτή η συμπαιγνία είναι εμφανής και ότι κορυφαία στελέχη των ΗΠΑ παρουσιάζονται στην παγκόσμια λίστα με τους κορυφαίους Ισραηλινούς της Jerusalem Post (Blinken, Sherman, Janet Yellen, Zelensky)

Δυστυχώς η μαρτυρική Συρία δέχεται ακόμη πολλαπλές επιθέσεις από Τουρκία, Ισραήλ, ΗΠΑ, Ευρωπαϊκή Ένωση-Ελλάδα, τα Αραβικά-δικτατορικά καθεστώτα μαζί με το δολοφονικό εμπάργκο από την “πολιτισμένη” δύση, χωρίς  την έγκριση του ΟΗΕ. Παρά τις τρομερές αντιξοότητες, οι ηρωικοί Σύριοι, παραμένουν στις επάλξεις, αδέσποτοι και υπερήφανοι, για να υπερασπιστούν τις δύο μεγαλύτερες ανθρώπινες-διαχρονικές αξίες, την ελευθερία, και την αξιοπρέπεια.

Η μεγάλη πατριωτική Συρία του Μπασάρ Αλ Ασσάντ, απέρριψε  το νεοταξικό σχέδιο “Αραβική Άνοιξη” το οποίο είχε ως στόχο την εγκαθίδρυση της κυριαρχίας του Ισραήλ στην περιοχή. Το Ισραήλ επιθυμεί να επεκτείνει την απόλυτη κυριαρχία του στην Ανατολική Μεσόγειο, με την ευλογία και την πλήρη υποστήριξη της Αμερικής. Για αυτό συμμετέχουν οι Ισραηλινοί στον πόλεμο της Συρίας, ενάντια στον φιλέλληνα Ασσάντ. Επίσης φοβούνται πολύ την συμμαχία Ελλάδας-Συρίας και επέκτασιν, την συμμαχία Ρωσία, Ελλάδα, Συρία, Ιράν.

Η επιτυχία αυτού του επικίνδυνου-νεοταξικού σχεδίου, προϋποθέτει τον διαμελισμό και την διαίρεση των κρατών της περιοχής. Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν γενοκτονίες, εκτοπισμός-εξαθλίωση και η εκμετάλλευση προκειμένου να επιβάλουν την κυριαρχία και την εκμετάλλευση, επί του πλούτου αυτών των εθνών. Οι Ισραηλινοί δεν συγχώρησαν, στην αδούλωτη Συρία του Ασσάντ, την υποστήριξή προς τον δίκαιο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού.

Επίσης οι Αμερικανοί και το Ισραήλ έχουν μεγάλο μίσος κατά της Συρίας λόγω της υποστήριξης προς την εθνική αντίσταση του Λιβάνου, η οποία προκάλεσε μια συντριπτική ήττα κατά της Ισραηλινής επεκτατικότητας. Με την απελευθέρωση εδαφών του Λιβάνου από την Ισραηλινή κατοχή, οι Σύριοι επέτυχαν μια σημαντική νίκη εις βάρος των Ισραηλινών δυνάμεων, κατά την διάρκεια της εισβολής του Ισραήλ, στον Λίβανο το 2006. Η παγκοσμιοποίηση επιθυμεί να ανατρέψει την πατριωτική-Συριακή κυβέρνηση με τα πιστά και εξαρτημένα από αυτήν κράτη της περιοχής, με κορωνίδα την Τουρκία, καθώς και τα καθεστώτα της απόλυτης μοναρχίας, των χωρών του Κόλπου, όπως είναι η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και άλλα.

Οι Σύριοι του Ασσάντ, οι Ρώσοι με ερωτηματικό και οι Ιρανοί μάχονται υπέρ της Ελευθερίας και των Aξιών του παγκόσμιου πολιτισμού. Εάν οι αντίπαλοι της Συρίας επικρατήσουν και κατακτήσει οριστικά ο Ερντογάν την Βόρεια Συρία, τότε η ανθρωπότητα και ειδικά η Ελλάδα θα πληρώσει τεράστιο τίμημα, καθώς θα είμαστε για πάντα υποτελείς της νέας τάξης πραγμάτων και της νέας Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Μικρότερο κόστος θα έχουν το Ιράν η Ρωσία και η Κίνα. Εάν όμως κερδίσουν οι Ρώσοι-Σύριοι τότε η νέα τάξη και ο Ερντογάν θα έχουν δεχτεί το πιο καθοριστικό πλήγμα, σχετικά με την αναβίωση του παγκόσμιου κράτους.

Στην δημοκρατική Συρία του Ασσάντ έχουμε ένα παγκόσμιο πρότυπο συμβιώσεως μεταξύ Χριστιανών και Μουσουλμάνων.  Οι Σύριοι Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι είναι πεπεισμένοι, ότι ο Χριστιανισμός και το Ισλάμ είναι τα δύο πόδια-στηρίγματα του έθνους, και ότι κανένα κράτος, δεν μπορεί να σταθεί χωρίς τα στηρίγματα-πόδια του. Δυστυχώς μετά από την ενσωμάτωση της Βόρειας Συρίας έρχεται σταδιακά και η ενσωμάτωση της Ελληνικής επικράτειας.

Η Συρία έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης ενός αθέμιτου- ανελέητου ανταγωνισμού σε παγκόσμιο επίπεδο των μεγάλων δυνάμεων. Οι ισχυροί του πλανήτη ανταγωνίζονται σε ουδέτερο έδαφος στα πεδία των μαχών τα οποία είναι δομημένα γύρω από την εξυπηρέτηση των τεραστίων συμφερόντων τους σε γεωστρατηγικό-ενεργειακό επίπεδο. Είναι γεγονός πως η τωρινή εμπόλεμη κατάσταση δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την υπεράσπιση του Συριακού έθνους. Κανείς δεν γνωρίζει εάν και πότε θα σταματήσει ο πόλεμος στην Συρία. Ούτε και πώς θα διαμορφωθεί η κατάσταση σχετικά με την μεταπολεμική εποχή και τον συσχετισμό των δυνάμεων, στην Μέση Ανατολή.

Η δυναμική στρατιωτική συνδρομή προς την νόμιμη κυβέρνηση της Δαμασκού ήταν το πρώτο συντριπτικό-καθοριστικό χτύπημα από τον Ρώσο ηγεμόνα ενάντια στην Διονυσιακή τυραννία. Εμποδίζοντας τους παγκοσμιοποιητές να κατακτήσουν την Συρία άλλαξε άρδην τους παγκόσμιους συσχετισμούς. Ο Πούτιν τους εμπόδισε από τον έλεγχο της παγκόσμιας αγοράς πετρελαίου. Με την απώλεια μέρους του πετρελαίου και του πλούτου στην μέση ανατολή  η Δύση  μέσα από τον covid-19 oδηγήσε στην καταστροφή τις οικονομίες των Ευρωπαϊκών κρατών και παράλληλα κατέλυσε όλες τις ψευδεπίγραφες δημοκρατίες επιβάλλοντας ναζιστικά καθεστώτα με στόχο την γενική επίθεση προς την Ρωσία.

Στα πλαίσια των ίδιων σκοπών έχουμε την υπερθέρμανση του πλανήτη με την σκόπιμη καταστροφή της φύσης από τους πιστούς του Διονύσου. Οι Δυτικοί απώλεσαν τον παγκόσμιο έλεγχο του μαύρου χρυσού και σε συνδυασμό με τα εναλλακτικά μέσα μαζικής ενημερώσεως χάνουν την ολοκληρωτική εξουσία επάνω στους λαούς-εθνότητες του Γεωστρατηγικού-Γεωπολιτικού άξονα 666. Έντρομοι για να αποφύγουν την διάλυση και τις ποινικές συνέπειες επιχειρούν να επιβάλουν τις νέες-ψηφιακές ταυτότητες για να αποκτήσουν εκ νέου τον απόλυτο έλεγχο. επάνω στα έθνη. Βασικό πειραματόζωο και αυτή την φορά η κατοχική Ελλάδα. Κάποιοι εκτιμούν ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα είναι ο νέος Βλάντ Τέπες. Είναι τυχαία η συμμαχία του με τον αρχαίο Δράκο 888 που αναφέρεται και στην Αγία Γραφή ;

Η Δύση είναι απομονωμένη και ο στρατός αδύναμος να αντιδράσει ουσιαστικά. Οι πύραυλοί  των δυτικών είναι ξεπερασμένης τεχνολογίας. η οικονομία σε άσχημη κατάσταση και οι πληθυσμοί ασφυκτιούν κάτω από την ναζιστική εξουσία. Είναι γεγονός ότι οι Ρώσοι πριν ανακάμψουν τεχνολογικά οι δυτικοί (ΝΑΤΟ) θα ξεκινήσουν τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο  ΜΕ την ισχυρή συμμαχία του αρχαίου δράκου-όφι 888 (Κίνα) που προφητεύουν και τα ιερά κείμενα της Ορθοδοξίας. Εν τούτοις επί Βλαντιμίρ Πούτιν οι πιθανότητες ενός παγκοσμίου πολέμου φαίνονται να είναι σχεδόν μηδενικές.

Ο πόλεμος στην Συρία ενδέχεται να προκαλέσει εδαφικές αλλαγές, στα σύνορα των κρατών της περιοχής. Η γεωστρατηγική θέση της Συρίας έδωσε κίνητρο στις ξένες δυνάμεις να επέμβουν καθώς αποτελεί το κέντρο τριών ηπείρων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί  ως βάση του Αραβικού κόσμου και δικτυακό κέντρο μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου προς την Ευρώπη.

Η αντινεοταξική Συρία με την δυναμική παρουσία του Ασσάντ, αποδυναμώνει, τον ρόλο άλλων ανταγωνιστικών κρατών. Το ξέσπασμα της Αραβικής Άνοιξης δημιούργησε ισχυρό ανταγωνισμό, μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων Ρωσία, Τουρκία, Ιράν, Ισραήλ-Αμερική, με σκοπό τον έλεγχο της ευρύτερης περιοχής και ειδικά της Συρίας, η οποία αποτελεί το κέντρο όλων των γεωστρατηγικών εξελίξεων. Η πτώση της νόμιμης Συριακής κυβερνήσεως, θα προκαλούσε τρομερές αλλαγές, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Ρωσία θα περιοριζόταν σε περιεφερειακή δύναμη. Το Ιράν θα έχανε τον κυρίαρχο ρόλο που έχει  στην Συρία, ενώ θα περιοριζότταν η φιλοϊρανική οργάνωση Χεζμπολάχ στο Λίβανο. Το Ισραήλ δεν έχει καλές σχέσεις με την Συρία λόγω του φιλέλληνα Ασσάντ, και της κατοχής των υψωμάτων του Γκολάν. Η συνύπαρξη Χριστιανών και Μουσουλμάνων και η απώλεια της παγκόσμιας ηγεμονίας από την Αμερική, κατόπιν της γενναίας αντιστάσεως στον μικρότερης εμβέλειας παγκόσμιο πόλεμο που διεξάγεται στην Συρία, είναι οι δύο πιο βασικές αιτίες που επιθυμούν οι παράγοντες της Διονυσιακής Κουλτούρας τον αφανισμό του Ασάντ.

ο Σύριος πρόεδρος νίκησε τους νεοταξίτες αντιπάλους του και ανέκτησε εδάφη με οικονομική και στρατιωτική βοήθεια από τη Μόσχα και την Τεχεράνη. Σύμφωνα με εκτιμήσεις των ΗΠΑ, ελέγχει πλέον ονομαστικά σχεδόν τα δύο τρίτα της χώρας, ενώ τα απομεινάρια του Ισλαμικού Κράτους είναι πολύ αποδυναμωμένα.

Μετά από 11ετή αναστολή η Συρία επιστρέφει στον Αραβικό Σύνδεσμο, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό βήμα στην περιφερειακή της επανένταξη μετά από μια μακρά περίοδο εξορίας. Μια ιστορική επιστροφή. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Πρόεδρος Άσαντ θα πει: «Ευχαριστώ θερμά τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας που έκανε αυτή τη σύνοδο κορυφής με επιτυχία και για τις προσπάθειές του να ενώσει ξανά τις αραβικές χώρες. Σήμερα αντιμετωπίζουμε μια ευκαιρία να αλλάξουμε τη διεθνή κατάσταση και είναι μια ιστορική ευκαιρία να αναδιοργανώσουμε τις υποθέσεις μας με την ελάχιστη ξένη παρέμβαση.»

Για να μετριάσει και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις της ήττας η Δύση από την θριαμβευτική επάνοδο Άσαντ χρησιμοποίησε εσπευσμένα  Αραβικής Λίγκας το δικό της μονομάχο τον αχυράνθρωπό Ζελένσκι. Η Αμερική είναι εντελώς αδύναμη να υποστηρίξει στρατιωτικά την Ουκρανία, στον πόλεμο με την Ρωσία. Οι συσχετισμοί δυνάμεων είναι με το Κρεμλίνο. Απλά οι αξιωματούχοι της Αμερικής επιθυμούν να συντηρούν τον μύθο της παγκόσμιας αυτοκρατορίας και να διατηρήσουν τους συμμάχους στο πλευρό τους.

Ενδεικτικό της τραγικής καταστάσεως της Ουάσιγκτον είναι ότι  μεταξύ πολλών άλλων ταπεινώσεων, ισχυρίστηκε ότι τον Σεπτέμβριο του 2021 “επέτρεψε” στην Χεζμπολάχ να “παραβιάσει” τους νόμους του εμπάργκο στην μαρτυρική Συρία -Ιράν, για να προμηθεύεται Ιρανικό καύσιμο μέσω της Δαμασκού. Στα πλαίσια των ίδιων σκοπών, η Ιορδανία άνοιξε ξανά τα σύνορά της με τη Συρία !!! Αυτή η ανακοίνωση έγινε σε μια απέλπιδα προσπάθεια να παραστήσει η Αμερική την υπερδύναμη. Τα δεδομένα όμως είναι εντελώς διαφορετικά. Να υπενθυμίσω  ότι έχουμε την παραδοχή του προέδρου Τζο Μπάιντεν στην Γενεύη, ενώ παράλληλα βλέπουμε ότι σταδιακά οι άνθρωποι της νέας τάξης πραγμάτων προσαρμόζονται στο νέο καθεστώς που επιβάλει ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Σ. Τζίπινγκ. ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκή ένωση είναι στην ουσία παθητικοί θεατές στην Ρωσική-Κινεζική επέλαση μετά την ήττα στην Συρία.

Η Ρωσική ομοσπονδία ως νέα παγκόσμια υπερδύναμη μετά την μεγαλειώδη νίκη στην Συρία, έχει ήδη ξεκινήσει την εφαρμογή των συμφωνιών της Γενεύης Ιούνιος (2021). Αποκαθιστά την εξουσία της νόμιμης Συριακής κυβέρνησης, καθώς συνεχίζεται έστω και βραδέως η επανάκτηση των κατακτημένων εδαφών. Επαναφέρει την Συρία στο παγκόσμιο προσκήνιο. Επιχειρεί επιτυχώς την διπλωματική αποκατάσταση της Δαμασκού με τις άλλες χώρες.

Στα σχέδια του νέου πλανητάρχη Πούτιν φαίνεται ότι είναι και ο περιορισμός της Τουρκίας και η κατοχή λιγότερων Συριακών εδαφών. Ο Λευκός Οίκος δεν διοικεί πλέον τον πλανήτη. Όσοι δεν αντιλαμβάνονται τις νέες εξελίξεις, θα απομονωθούν. Η εφαρμογή των συμφωνιών της συνόδου κορυφής στην Γενεύη συνεχίζεται. Η αναγκαστική υποχώρηση που έκανε η Ουάσιγκτον στο Κρεμλίνο ήταν κομβικής σημασίας. Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν συνεχίζει να επιβάλει την Ρωσική κυριαρχία στον κόσμο, στην ευρύτερη Μέση Ανατολή, στην Αφρική και την Ασία.

Η αλλαγή εξουσίας είναι εμφανής Σύμφωνα με την Ρωσική γεωστρατηγική-γεωπολιτική, όλα θα αποκαλυφθούν όταν η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη. Ενδεικτικό των παγκόσμιων αλλαγών είναι ότι τα δυτικά ΜΜΕ ξεκίνηαν μια σειρά άρθρων με στόχο την αποκατάσταση του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ από τα “εγκλήματα” για τα οποία τον  κατηγορούσαν και ότι είναι “δικτάτορας”. Το άρθρο The Observer, στην κυριακάτικη έκδοση The Guardian , με τίτλο  «Outcast Assad Sold to the West as Key to Peace in the Middle East».

Το Newsweek ανάρτησε τον Σύριο πρόεδρο στο εξώφυλλο κάτω από τον τίτλο: “Επιστρέφει με έναν θρίαμβο επί των Ηνωμένων Πολιτειών.” Ο Σύριος ηγέτης Μπασάρ αλ Άσαντ κέρδισε επάξια μια σημαντική θέση στην παγκόσμια πολιτική σκηνή. Η ηλεκτρονική έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας έχει μια φωτογραφία που μιλάει για την «υποτιθέμενη» χημική επίθεση, όπου οι πρόεδροι των ΗΠΑ και της Γαλλίας, Μπαράκ Ομπάμα και Φρανσουά Ολάντ, είχαν κατηγορήσει την Δαμασκό, ότι είχε περάσει τις κόκκινες γραμμές.

Την συντριπτική ήττα των Αμερικανών παραδέχτηκε ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν στην Γενεύη. Η δύση είναι πλέον θεατής των εξελίξεων. Η αποκατάσταση της Συρίας στη διεθνή σκηνή βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι δυτικοί σταματούν τον παραγκωνισμό της Συρίας.  Ο βασιλιάς Αμπντουλάχ Β’ της Ιορδανίας και ο σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Ζάιντ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων γνωστοποίησαν ότι ήδη είχαν μιλήσει με τον πρόεδρο Άσαντ. Ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, Φίλιππο Γκράντι είχε πάει διακριτικά στην Δαμασκό για να συζητήσει τον επαναπατρισμό των προσφύγων.

Η Συρία στηρίζει την Παλαιστίνη και αυτό αποτελεί μια ακόμη αιτία για την ανατροπή της νόμιμης Συριακής κυβέρνησης. Βασική επιδίωξη των νεοταξιτών παραμένει ο διαμελισμός της Συρίας, η αρπαγή του ορυκτού πλούτου, η αλλαγή των συνόρων, ο εμφύλιος μεταξύ Χριστιανών-Μουσουλμάνων και πιθανόν η δημιουργία ενός φιλοισραηλινού Κουρδικού κράτους ως προπύργιο στον Τουρκικό επεκτατισμό. Οι ναζιστικές κυβενήσεις του Ισραήλ χωρίς να δέχονται επίθεση από την Συρία, συνεχίζουν τους τακτικούς βομβαρδισμούς σε Συριακά εδάφη. Δεν σταμάτησαν ούτε κατά την διάρκεια των φονικών σεισμών !!!

Οι βομβαρδισμοί λαμβάνουν χώρα με την προκλητική αδιαφορία του ΟΗΕ και των δυτικών διεθνών οργανισμών-κρατών που μονίμως καταδιώκουν την κυβέρνηση της Δαμασκού. Το πρόβλημα των δυτικών είναι ότι ο “κακός δικτάτορας” Assad αντιστάθηκε στους στους γεωπολιτικούς-γεωστρατηγικούς σχεδιασμούς του Ισραήλ και υποστηρίζει Λίβανο-Παλαιστίνη και Ιράν. Η γεωστρατηγική-γεωπολιτική συμμαχία 666 (ΗΠΑ-Ισραήλ και Ευρώπη), βρίσκεται υπό κατάρρευση μετά την ήττα στην Συρία το 2018.

ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΤΟ ΝΕΟ ΔΟΓΜΑ. Ο Πούτιν είναι σε θέση να σταματήσει τον πόλεμο στην Συρία. Εν τούτοις δεν το κάνει για να δοκιμάζει τα νέα Ρωσικά όπλα και να κρατά μάχιμο τον στρατό του σε πραγματικές συνθήκες πολέμου. Επίσης είναι πολύ μεγάλο το οικονομικό κίνητρο καθώς Συρία και Ιράν αγοράζουν τα πάντα στον εξοπλιστικό τομέα από την Συρία.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν εφαρμόζει ένα πρότυπο παγκόσμιο δόγμα καθώς είναι φίλος και εχθρός παράλληλα με όλα τα έθνη. Ο Ρώσος πρόεδρος έχει την παγιωμένη άποψη-τακτική ότι η συμμαχία με την Τουρκία, θα τον βοηθήσει να διαλύσει το ΝΑΤΟ. Για αυτό η φιλία των Τούρκων είναι πιο σημαντική από το να βοηθήσει την αιματοβαμμένη Συρία. Για αυτούς τους λόγους είχαμε την συναίνεση της Ρωσίας και με την σύμφωνη γνώμη του “Τσάρου”, η Τουρκία ενεπλάκη στον πόλεμο του Αζερμπαϊτζάν στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ. Από την πλευρά του ο δαιμόνιος Ερντογάν στοχεύει να οδηγήσει την Ρωσία σε πολεμική σύγκρουση με το Νάτο, ευελπιστώντας σε ήττα και διάλυση της Ρωσίας ώστε να πάρει η Άγκυρα την θέση της Μόσχας !!! Πίσω από τον Ερντογάν καραδοκεί η δύση για να αποσπάσει ενεργειακά την Ευρώπη από την Μόσχα.

Η Τουρκία είναι σε θέση να πραγματοποιήσει στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Συρία, αποκλειστικά με την Ρωσική έγκριση. Στον στενό κύκλο συμβούλων του Ερντογάν, καθώς και στον Τουρκικό στρατό υπάρχουν αρκετοί  υποστηρικτές της Ασιατικής ενώσεως, οι οποίοι επιθυμούν την συνεργασία με την Ρωσία, το Ιράν και την Κίνα. Φίλοι και εχθροί, μια νέα τάξη πραγμάτων από τους Πούτιν και Ερτνογάν.

Ρωσία και Τουρκία έχουν μεγάλες πολιτικές και ιστορικές διαφορές, Όμως όλα αυτά δεν αποτελούν εμπόδιο στις σχέσεις των δύο ηγετών. Έχουν συγκρουστεί στρατιωτικά μεταξύ τους αρκετές φορές. Τον καιρό που ήταν ακόμη μεγάλες αυτοκρατορίες, οι δύο χώρες βρέθηκαν αντίπαλες σε περιοχές όπου συγκρούονταν τα συμφέροντά τους. Κατά την δεκαετία που πέρασε, τα δύο έθνη έχουν πολεμήσει στην Συρία, την Λιβύη. και τον Καύκασο. Στον Καύκασο η Ρωσία στηρίζει την Χριστιανική Αρμενία και η Τουρκία πολιτικά και στρατιωτικά το Αζερμπαϊτζάν.

Τον Νοέμβριο του 2020 οι δύο ηγέτες τερμάτισαν τις μάχες επισφραγίζοντας μια συμφωνία που δίνει στην Ρωσία στρατιωτική παρουσία στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ και στην Τουρκία μια οικονομική βάση στον Νότιο Καύκασο. Αυτή η συμφωνία αντιπροσωπεύει μια από τις μεγαλύτερες γεωστρατηγικές ανατροπές καθώς η Ρωσία και η Τουρκία βρισκόταν επί αιώνες σε αντίθετες πολιτικές και θρησκευτικές πλευρές. Στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ το Κρεμλίνο συμμάχησε με την Άγκυρα για να περιοριστούν οι Νατοϊκές-Αμερικανικές δυνάμεις. Μετά από την επανάσταση των μπολσεβίκων και την κατάρρευση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Τούρκοι θεώρησαν τους Ρώσους ως συμμάχους, και αντίστοιχα οι κομμουνιστές τους Τούρκους, ενάντια στην εχθρική Δύση.

Την ίδια ακριβώς τακτική ακολουθεί ο Ρώσος πρόεδρος και με την ηττημένη Αμερική, στον πόλεμο της Συρίας. Οι Αμερικάνοι αν και ηττήθηκαν κατά κράτος έχουν στην κατοχή τους μέχρι σήμερα την Ανατολική Συρία και συνεχίζουν να αφαιρούν παράνομα τον ενεργειακό πλούτο της διαλυμένης από τον πόλεμο μαρτυρικής χώρας. Τους ίδιους πολιτικούς χειρισμούς ακολουθεί και με το Ισραήλ η Ρωσική Ομοσπονδία. Το Ισραήλ έχει την έγκριση να βομβαρδίζει την Δαμασκό, αν και στηρίζει εμπράκτως την Ουκρανία.

Η αιματοβαμμένη Συρία γίνεται θυσία στον “θεό” Savazio από τους Ισραηλινούς. O Φρυγικός δαίμονας Savazios είναι ο “θεός” των αχαλίνωτων ερωτικών οργίων και των καταστροφών. Για αυτό μοιραζόταν και την διοίκηση του Φοινικικού μαντείου των Δελφών με τον έτερο δαίμονα των καταστροφών, τον Ιουδαϊκής καταγωγής “θεό” Απόλλων.

Η Αμερική εξαρτάται ενεργειακά από την Ρωσία και την Κίνα, για την παραγωγή στρατιωτικού εξοπλισμού, και καύσιμα για τις αεροπορικές εταιρίες. Ο  αριθμός των Ρωσικών προϊόντων που εισάγονται στις ΗΠΑ δείχνει την εξάρτηση από την Ρωσία. Το Associated Press αναφέρει ότι Αμερικανικές και Ευρωπαϊκές βιομηχανίες εισάγουν τεράστιες ποσότητες σε  μέταλλο από μια Ρωσική εταιρεία που κατασκευάζει ανταλλακτικά για τα μαχητικά αεροσκάφη της Μόσχας.

Από την μια κυρώσεις και από την άλλη συνεργασία. Επίσης και οι σύμμαχοι της Ουάσιγκτον αυξάνουν τους οικονομικούς δεσμούς τους με τη Ρωσία. Η Τουρκία που είναι και  μέλος της Βορειοατλαντικής συμμαχίας, διπλασίασε τις εισαγωγές Ρωσικού πετρελαίου το 2022 και αγοράζει και δεύτερη συστοιχία πυραύλων S 400..

Ο Πούτιν έχει καλές σχέσεις με όλους τους ηγέτες, καθώς είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός του αιώνα μας. Είναι φιλικά προσκείμενος στους Χριστιανούς, στους Ιουδαίους και παράλληλα έχει πολύ καλές σχέσεις με τους Μωαμεθανούς. Στις 23 Νοεμβρίου 2015 ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, έδωσε ένα σπάνιο και πολύτιμο δώρο στον Ιρανό ηγέτη Αλί Χαμενει. Ο Πούτιν χάρισε στον Χαμενει ένα απo τα πέντε αντίγραφα του αρχικού χειρόγραφου του Κορανίου, του Μωαμεθανικού ιερού κειμένου που χρονολογείται από τον 7ο αιώνα. Μην ξεχνάτε ότι το Ιράν όχι μόνον είναι ένας από τους καλύτερους πελάτες των Ρώσων στον εξοπλιστικό τομέα (άμυνας), και είναι ταυτόχρονα το δεύτερο κράτος στον κόσμο, με το περισσότερο φυσικό αέριο. Η Αμερική έχασε τον μικρότερης κλίμακας παγκόσμιο πόλεμο που διεξάγεται στην Συρία δίνοντας την σκυτάλη της παγκόσμιας εξουσίας στην Ρωσική Ομοσπονδία από το 2018.

Πως δημιούργησαν οι Ρώσοι μια αυτοκρατορία και μια κοσμοκρατορία κατά την σύγχρονη εποχή (2024). Ο Χριστός τον έκρινε άξιο να εκπληρώσει το θέλημα του και εκείνος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Θεανθρώπου  Ο Έλληνας που αναπαύεται στο Έβδομον ήταν η αιτία για την δημιουργία μιας αυτοκρατορίας και μιας κοσμοκρατορίας. Από καταβολής κόσμου κανένας άλλος ηγεμόνας δεν επέτυχε μέσα από τις γεωστρατηγικές-γεωπολιτικές του τακτικές να δημιουργήσει αυτοκρατορίες τέτοιου επιπέδου.

Τα δύο αυτά επιτεύγματα του Βουλγαροκτόνου δείχνουν για πολλοστή φορά ότι ήταν ο μοναδικός ελέω Θεού αυτοκράτορας σε όλη την ανθρώπινη ιστορία. Υπήρξαν και άλλοι που είχαν την εύνοια και την στήριξη του Θεανθρώπου όπως οι Μ. Κωνσταντίνος, Ηράκλειος, Pallida Mors Saracenorum, Eiρήνη (Αθηναία) κανένας όμως δεν άγγιξε το απόλυτο σε όλους τους τομείς. Στο σημείο αυτό να περάσουμε να δούμε ποιες ήταν οι αιτίες που οδήγησαν στην δημιουργία των Ρωσικών αυτοκρατοριών.

Κατόπιν λανθασμένης διπλωματικής κινήσεως του Αγίου-αυτοκράτορα Νικηφόρου Β’ Φωκά, με στόχο να προστατέψει την αυτοκρατορία από τους Βούλγαρους, άλλαξαν ριζικά τα γεωστρατηγικά δεδομένα στα Βόρεια σύνορα της αυτοκρατορίας. Οι Ρώσοι του Σβιατοσλάβου εισέβαλαν στα Βουλγαρικά εδάφη, στην συνέχεια αρνήθηκαν να αποχωρήσουν και έγιναν πολύ απειλητικοί προς την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Τους Ρώσους είχε καλέσει σε βοήθεια ο Άγιος-αυτοκράτορας Νικηφόρος Β Φωκάς, καθώς δεν ήταν σε θέση να διεξάγει πολέμους σε δύο μεγάλα μέτωπα παράλληλα (Ανατολή-Άραβες και Βοράς-Βούλγαροι). Εντούτοις οι Ρώσοι αθέτησαν την συμφωνία με και έγιναν κατακτητές της Βουλγαρίας.

Ο Ελληνοαρμένιος Ι. Τσιμισκής νίκησε τους Ρώσους και τους απομάκρυνε από την Βαλανική χερσόνησο. Η Βουλγαρία επί αυτοκράτορος Ιωάννη Α Κουρκουά, έγινε Ελληνική-Ρωμαϊκή επαρχία και ήταν φόρου υποτελής. Εντούτοις με το που έγινε αυτοκράτορας ο Βασίλειος επέτυχαν οι Βούλγαροι μέσα σε ελάχιστες ημέρες να “επαναστατήσουν” και να γίνουν ένα πάρα πολύ ισχυρό βασίλειο. Οι Βούλγαροι επί Βασίλειου Β, είχαν κάνει κάτι πρωτόγνωρο καθώς είχαν κατακτήσει το 80% των κάστρων της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας. Είχαν κόψει την Ελληνική-Ρωμαϊκή επικράτεια στα δύο. Η Θεσσαλονίκη ήταν εκείνους τους αιώνες η δεύτερη πιο σημαντική πόλη της Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Το νέο Βουλγαρικό βασίλειο σε σχέση με το προηγούμενο κράτος είχε ως επίκεντρο την Μακεδονία-Θεσσαλία. Η περίεργη επανάσταση ενάντια στον Βασίλειο. Τις ημέρες κατά τις οποίες έγινε η επανάσταση βρέθηκαν σε θέση να “δραπετεύσουν”, από την Βασιλεύουσα- Κωνσταντινούπολη, οι αδελφοί Κομητόπουλοι. Αυτό έγινε με την παρέμβαση της αλλοδαπής-πολιτικής αριστοκρατίας, της αυτοκρατορικής πρωτεύουσας.

ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ. Διαχρονικά ουδέποτε στην παγκόσμια ιστορία επέτυχε οποιοδήποτε έθνος, το οποίο υπήρξε προηγουμένως σκλαβωμένο σε άλλο κράτος, να γίνει ένα πολύ ισχυρό βασίλειο μέσα σε ελάχιστους μήνες. Αυτό είναι τελείως αφύσικο πράγμα από κάθε άποψη. Ακόμη και εμείς οι Έλληνες, με τόσο υψηλό πολιτισμό κάναμε 400 συναπτά έτη, για να απελευθερωθούμε από τους Τούρκους και αντίστοιχα άλλα τόσα από τον Ρωμαϊκό ζυγό.

Οι Βούλγαροι δεν είχαν τον πολιτισμό, την διοίκηση, την οργάνωση, και την ισχύ, για ένα τέτοιο επίτευγμα. Όμως το επέτυχαν με την υποστήριξη των νεοταξιτών-παγανιστών εκείνης της εποχής. Αν και οι συνθήκες σκλαβιάς των Βουλγάρων ήταν τελείως διαφορετικές από τις συνθήκες τις οποίες ήταν σκλαβωμένο το Ελληνικό έθνος, στους Ρωμαίους και στους Τούρκους όμως και πάλι δεν υπάρχει καμία λογική-τεκμηριωμένη επιστημονική εξήγηση. Οι Έλληνες ως κατακτητές απέναντι στους Βούλγαρους υπήρξαν πάρα πολύ ευγενικοί. Οι Έλληνες με τον κορυφαίο πολιτισμό στον κόσμο, τον οποίο ουδέποτε δημιούργησε είτε θα δημιουργήσει οποιοδήποτε άλλο έθνος, και εν τούτοις χρειάστηκε να περάσουν αιώνες για να είναι σε θέση να επαναστατήσουν, ενάντια στους Οθωμανούς. Φυσικά δεν ήταν μόνον ο Ελληνικός πολιτισμός αλλά και ο Χριστιανισμός ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στην Ελληνική επανάσταση του 1821.

Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο από καταβολής κόσμου, ένας λαός ο οποίος είναι σκλαβωμένος, να επιτύχει μέσα σε μερικούς μήνες να επαναστατήσει και να γίνει ένα πανίσχυρο βασίλειο, παίρνοντας πίσω όχι μόνον τα δικά του εδάφη, αλλά και κατακτώντας ένα μεγάλο μέρος των εδαφών του έθνους στο οποίο προηγουμένως ήταν σκλαβωμένος. Είναι φανερό ότι πίσω από την “επανάσταση” ήταν η πολιτική αριστοκρατία της Πόλης, με τους νεοταξίτες-παγανιστές εκείνης της εποχής. Στο “επίτευγμα” των Βουλγάρων, συνέβαλε και ο Ελληνικός εμφύλιος, τον οποίο δημιούργησε, η πολιτική αριστοκρατία, με την εσκεμμένη και εντελώς άδικη αφαίρεση, των αξιωμάτων του Ελληνοαρμένιου στρατηγού Βάρδα Σκληρού. Κάτω από αυτές τις πρωτοφανείς συνθήκες σε παγκόσμιο επίπεδο ο μέγιστος της παγκόσμιας ιστορίας αποφάσισε να ζητήσει συμμαχία με το Ρωσικό έθνος. Τους όρους της συμμαχίας τους καθόρισε το μοναδικό Φαινόμενο από καταβολής του ανθρωπίνου γένους. Με βάση την συμφωνία οι Ρώσοι έπρεπε να ασπαστούν τον Χριστιανισμό και να ακολουθήσουν τον Αριστόκλειο πολιτισμό. Σε αντάλλαγμα ο παγανιστής Βλαδίμηρος με τις 300 παλλακίδες θα έπαιρνε ως σύζυγο την αδελφή του Βασίλειου και το Imperium romanum μια ντρουζίνα σκληροτράχηλων-Ρώσων στρατιωτών.

ΤΑ ΑΝΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΩΝ.

Ο Ελληνικός πολιτισμός και ο Χριστιανισμός ενώθηκαν ώστε να γίνει για μία και μοναδική φορά η Ελλάδα παγκόσμιο κρατικό μόρφωμα. Ο Χριστός και ο Αριστοκλής-Πλάτωνας υπήρξαν τα θεμέλια της Ρωμαίκής αυτοκρατορίας και του έθνους. Από εκεί ο Ελληνισμός θα πάρει αστείρευτες δυνάμεις για να μεγαλουργήσει και να επιβιώσει. Οι πατέρες της Ορθοδοξίας, κράτησαν ότι πολύτιμο είχε ο αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός, όπως οι διδασκαλίες του Πλάτωνα-Αριστοκλή, ενώ παράλληλα χρησιμοποίησαν την κορυφαία γλώσσα στον κόσμο την Ελληνική. Ο Ελληνικός πολιτισμός δεν ήταν αρκετός από μόνος του για να φτάσει στην κορυφή του κόσμου το έθνος.

Για αυτό και έπρεπε να ενωθεί ο Ελληνικός πολιτισμός με τον χριστιανισμό, για να φτάσει ο Ελληνισμός στο απόγειον της δυνάμεως του. Η πολιτιστική διαδρομή του αρχαίου Ελληνικού κόσμου ενώθηκε με την Ορθοδοξία ως σώμα Χριστού, όταν οι Έλληνες θα αναλάβουν την ηγεσία της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και της Αγίας Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Ο Ελληνικός-Ρωμαϊκός πολιτισμός βασίζεται σε μια πολυπολικότητα και σε ανταγωνιστικές αρχές με βασικούς πυλώνες τον Ιησού Χριστό και τον Μέγα Αριστοκλή. Είναι εμφανέστατη η  δυναμική-καταλυτική συνύπαρξη ισορροπία μεταξύ του χριστιανικού πολιτισμού και του ελληνιστικού πολιτισμού.

Ο μέγιστος εκφραστής της Αρχαιότητας ο Αριστοκλής μαζί με τους τρεις Ιεράρχες θα δημιουργήσουν της βάσεις για την οικουμενικότητα, την διαχρονικότητα του Ελληνισμού και της Χριστιανικής, Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Τα περισσότερα στοιχεία του αθάνατου Ελληνικού πνεύματος θα είναι πλέον μέσα στην Ορθόδοξη πίστη. Η εισαγωγή των διδασκαλιών του ύπατου των φιλοσόφων Πλάτωνα-Αριστοκλή από τους Αγίους Ιεράρχες, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι οι Έλληνες φιλόσοφοι ήταν μονοθεϊστές και ότι δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με το Φοινικικό δωδεκάθεο. Τα δύο στηρίγματα του Ελληνισμού και της οικουμένης με εντολή του Βουλγαροκτόνου οι Έλληνες αξιωματούχοι της αυτοκρατορίας του Βοσπόρου δίδαξαν στους Ρώσους οι οποίοι μέχρι τότε δεν είχαν καμία σχέση με την Ορθοδοξία και τον Αριστόκλειο πολιτισμό. Με βάσεις τα δύο θεμέλια του κόσμου δημιούργησαν την αυτοκρατορία των Τσάρων και την σύγχρονη κοσμοκρατορία του Πούτιν.

Η αναβίωση του Ανατολικού Ρωμαϊκού imperium romanum με βάσεις την Ορθοδοξία και τον Ελληνορωσικό πολιτισμό, πραγματοποιήθηκε από τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας και νέος πλανητάρχης, δικαιωματικά θεωρεί τον εαυτό του ως συνεχιστή των αειμνήστων Ελλήνων αυτοκρατόρων της Κωνσταντινουπόλεως και την Ορθόδοξη Ρωσία ως την φυσική και νόμιμη κληρονόμο του Ελληνικού-Ρωμαϊκού κράτους.

Με την πτώση του Ρωμαϊκού κράτους το 1204 μ.Χ. συνεχιστές-διεκδικητές της Ελληνορθόδοξης αυτοκρατορίας με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη, εμφανίζονται οι εκχριστιανισμένοι Ρώσοι.Η πριγκίπισσα Άννα που ήταν αδελφή του Βουλγαροκτόνου, παντρεύτηκε τον Ρώσο Βλαδίμηρο Συνεπώς δίκαια μπορούν να επικαλούνται συγγένεια εξ αίματος με τους Έλληνες αυτοκράτορες από την δυναστεία του Βουλγαροκτόνου. (1) Εν τούτοις ουδείς  αχαριστότερος του ευεργετηθέντος. Δυστυχώς είναι ένα διαχρονικό φαινόμενο. Οι εκχριστιανισμένοι Ρώσοι από τους Έλληνες εξ αρχής μισούσαν το Ρωμαϊκό κράτος για τον παγκόσμιο πολιτισμό του και γιατί οι πρόγονοι μας διοικούσαν την οικουμενική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία.

Βλέποντας την πνευματική- πολιτική και την στρατιωτική δύναμη των Ελλήνων του Ρωμαϊκού κράτους και την δική τους κατωτερότητα φθονούσαν-εποφθαλμιούσαν να πάρουν την θέση των προγόνων μας ως διοικητές-συνεχιστές της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και της Ορθοδοξίας. ΟΙ Ρώσοι διεκδικούσαν από τους μεσαιωνικούς αιώνες ακόμη και το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Για αυτό άφησαν τους Γερμανούς να κατακτήσουν την αυτοκρατορία το 1204 μ.Χ. και στην συνέχεια τους Τούρκους να κατακτήσουν την Πόλη το 1453 μ.Χ. Ότι είναι οι Ρώσοι μέχρι σήμερα το οφείλουν στους Έλληνες. Εντούτοις oι ομόδοξοι Ρώσοι εγκατέλειψαν την Ελληνική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία να πέσει στα χέρια των Γερμανών το 1204 μ.Χ και εν συνέχεια δεν βοήθησαν τους Έλληνες το 1453 μ.Χ. κατά την κατάκτηση της βασιλεύουσας από τους Οθωμανούς.

Σε όλες τις πιο κρίσιμες ιστορικές μας στιγμές ως έθνος, οι Ρώσοι πού ευεργετήθηκαν από τους Έλληνες και από τον Βουλγαροκτόνο μας εγκατέλειψαν τελείως. Άφησαν το Ελληνικό έθνος έρμαιο στους Γερμανούς και στους Τούρκους οι οποίοι έσφαξαν, έκλεψαν, βίασαν, κατέκτησαν. Σκεφτείτε ότι ιστορικά ήταν πολύ πρόσφατα το γεγονός ότι έγιναν Ορθόδοξοι χριστιανοί από τον Βασίλειο.

 

Μας γύρισαν την πλάτη οι ομόδοξοι Ρώσοι, καθώς ξέχασαν τους μοναδικούς και αιώνιους ευεργέτες του Ρωσικού έθνους, τους Έλληνες της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Από την στιγμή που αγνόησαν-περιφρόνησαν τους κορυφαίους Έλληνες όλων των εποχών, τους κοσμοκράτορες της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας που ήταν οι ευεργέτες τους, είναι αδύνατον να υπολογίζουν τους σύγχρονους- εξαθλιωμένους και σκλαβωμένους σύγχρονους Ελλαδίτες.

Ακόμη και 19 χρόνια μετά τον εκχριστιανισμό τους από τον Βασίλειο Β, οι Ρώσοι επί Κωνσταντίνου Θ Μονομάχου επιτέθηκαν εκ νέου στην πόλη-Κωνσταντινούπολη. Δεν σεβάστηκαν από την αρχή την ευεργεσία που έκαναν οι Έλληνες του Ρωμαϊκού κράτους στο Ρωσικό έθνος. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα της Ρωσικής υπερδύναμης να ασκεί την δική της πολιτική. Εν τούτοις θα πρέπει να αναλογιστούν οι Ρώσοι πως έφτασαν στην κορυφή του κόσμου. Αιτία για αυτό ήταν ο Έλληνας-αυτοκράτορας Βουλγαροκτόνος. Συνεπώς οι Ρώσοι έχουν ένα τεράστιο ηθικό χρέος προς τον Ελληνισμό. Εν τούτοις προτιμούν την συμμαχία με την Τουρκία και αφήνουν έρμαιο τους νεοέλληνες στα χέρια των παραγόντων του Διονυσιακού πολιτισμού. Είναι προτιμότερη μια συμμαχία με την Ρωσία με αξιοπρεπείς όρους και όχι με όρους υποτέλειας.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ
//homonaturalis.gr/%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B9%CE%B1/

ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗ ΑΓΓΕΛΟΥ-ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ THE TIMES OF VOULGAROKTONOS

loading...