Ο Θεός «τιμωρεί» τους «Εκλεκτούς» Του;

…του Παναγιώτη Τραϊανού* 

Στις 21 Ιανουαρίου 2024 ο Ίδιος ο Θεός τού Ιουδαϊσμού «τελειώνει» τη Θρησκεία Του!!!…

…Θα αποβάλει τους Εβραίους από τον χριστιανικό Οίκο Του;

…Έφτασε το «Τέλος τού Κόσμου»;

.

Εάν υπάρχει μία περίπτωση, στην οποία το γνωστό «Ποτέ μην λες Ποτέ» να έχει βρει την απόλυτη εφαρμογή, τότε θα λέγαμε ότι αυτό συμβαίνει στην περίπτωση των Ιουδαίων! Μιλάμε για τόσο απόλυτη εφαρμογή τής γνωστής ρήσης, που μόνον με θαύμα Θεού θα μπορούσε να εξηγηθεί. Αυτό, το οποίο μέχρι τώρα ίσχυε για τους Εβραίους και εύκολα προσδιοριζόταν με τη λέξη «ΠΟΤΕ», σήμερα αποτελεί μόνον μια μακρινή ανάμνηση και το οποίο πλέον δεν το αναγνωρίζει κανένας. Αυτοί, οι οποίοι μέχρι σήμερα αναγνωρίζονταν απ’ όλη την ανθρωπότητα σαν οι «ιερές αγελάδες» της, τις οποίες ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τολμούσε «ΠΟΤΕ» ν’ «αγγίξει», σήμερα γίνονται ο «σάκος τού «μποξ» για ολόκληρο των Πλανήτη …Σήμερα γίνονται το απροστάτευτο «έρμαιο» των πάντων και όχι μόνον των εμφανών εχθρών τους! Ακόμα και το «επτασφράγιστο» ταμπού τής ανθρώπινης ιστορίας, που είναι το «Ολοκαύτωμα», κινδυνεύει σήμερα με «βεβήλωση»!

Όλο και περισσότεροι εμφανίζονται απροκάλυπτα ως «αρνητές» τού «Ολοκαυτώματος» και το ακόμα χειρότερο είναι ότι όλο και περισσότεροι ιστορικοί θέλουν ν’ ανοίξει ο φάκελός του, για να μελετηθεί ως το κορυφαίο ιστορικό γεγονός τού προηγούμενου αιώνα. Ποιος να το φανταζόταν λίγους μήνες πριν ότι εκατομμύρια ανθρώπων θα έβγαιναν στους δρόμους να καταγγείλουν τους Εβραίους για εθνοκαθαρτικές πολιτικές τύπου ΝΑΖΙ …Εκατομμύρια ανθρώπων, οι οποίοι πλέον δεν έχουν κανένα πρόβλημα να είναι εξόχως επιθετικοί και προσβλητικοί απέναντι στον «εκλεκτό» λαό! …Οι Ιουδαίοι έμειναν ξαφνικά μόνοι τους! …Διαδηλώνουν μόνοι τους υπέρ των εαυτών τους κι έχουν αρχίσει να φοβούνται στους χώρους όπου κατοικούν και στους οποίους μέχρι τώρα αντιμετωπίζονταν σαν «ζωντανά μνημεία» τού φασισμού και τής ανθρώπινης θηριωδίας …Έχουν αρχίσει να έχουν και πάλι τους παλιούς εφιάλτες τής «Τελικής Λύσης», η οποίοι επί αιώνες τούς τρόμαζαν.

Γι’ αυτόν τον λόγο η ρήση τού «Ποτέ μην λες Ποτέ» βρίσκει την απόλυτη εφαρμογή της στην περίπτωση των Ιουδαίων. Εάν λίγους μήνες πριν έλεγε κάποιος ότι… … …

.

… …η συνέχεια στον παρακάτω σύνδεσμο

Ο Θεός “τιμωρεί” τους “Εκλεκτούς” του;

 

 

loading...