Μετά το εμβόλια m-RNA, σημαίνει «συναγερμός» και για τα τρόφιμα! Απόλυτος χαμός, vid

Ο Dr Ρόμπερτ Μαλόουν, ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι ο εφευρέτης της τεχνολογίας mRNA που χρησιμοποιείται στα εμβόλια κατά του Covid, εξέδωσε μια προειδοποίηση προς το κοινό σχετικά με ίχνη DNA που έχουν βρεθεί και στα τρόφιμα.

Ο Μαλόουν σήμανε τον κώδωνα του κινδύνου κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης με τoν Μπρουκ Μίλερ, τον πρώην Πρόεδρο της Ένωσης Κτηνοτρόφων των Ηνωμένων Πολιτειών.

 

Όπως είπε:

 

«Υπήρξε μια νέα εξέλιξη που πραγματικά πιστεύω πως εγείρει ορισμένες σοβαρές ανησυχίες τόσο για τους ταύρους όσο και για τις αγελάδες, αλλά ιδιαίτερα για τις αγελάδες.

Και αυτή είναι ότι όλα αυτά τα προϊόντα είναι επιμολυσμένα με μικρά θραύσματα DNA.

Kαι τα θραύσματα DNA χορηγούνται χρησιμοποιώντας ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό σύστημα, το πιο αποτελεσματικό μη-ιικό πολυνουκλεοτίδιο ή τεχνολογία μεταβίβασης γονιδίων που έχει αναπτυχθεί ποτέ…

Και αυτό σημαίνει ότι η επιμόλυνση με DNA πρόκειται να εισέλθει στα κύτταρα των ζώων σας, όπως γίνεται και με το RNA…

Τώρα, όταν το RNA εισέρχεται στα κύτταρα των ζώων σας, παράγει μια πρωτεΐνη.

Και εξ ορισμού, όπως με ένα εμβόλιο, αυτή η πρωτεΐνη είναι μια ξένη πρωτεΐνη. Κι έτσι το ανοσοποιητικό σύστημα του ζώου σας θα επιτεθεί σ’ όλα αυτά τα κύτταρα. Κι αυτό το υλικό πάει παντού στο σώμα, συμπεριλαμβανομένων των ωοθηκών πιο συγκεκριμένα, κάτι που είναι ανησυχητικό όσον αφορά την αναπαραγωγική υγεία.

Και είχαμε πολυάριθμα παραδείγματα στους ανθρώπους, τα οποία έχουν πλέον ακράδαντα θεμελιωθεί, ότι αυτό το προϊόν, αυτή η τεχνολογία μπορεί να επιδράσει αρνητικά στην γονιμότητα».

 

loading...