Αστροφυσικός ξεσπά: «Μιλούν σαν ψεύτο-θεοί! Ένα απόλυτο τίποτα η παγκόσμια υπερθέρμανση», vid

Ο Willie Wei-Hock Soon είναι Μαλαισιανός αστροφυσικός και μηχανικός αεροδιαστημικής που εργαζόταν εδώ και καιρό ως ερευνητής μερικής απασχόλησης εξωτερικά χρηματοδοτούμενος στο Τμήμα Ηλιακής και Αστρικής Φυσικής (SSP) του Κέντρου Αστροφυσικής | Harvard & Smithsonian!

Παρότι δέχεται εν μέρει την κλιματική αλλαγή, ως μία αλλαγή του κλίματος, αρνείται ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ πως αυτή προκαλείται από τον άνθρωπο, ενώνοντας την φωνή του με νομπελίστες επιστήμονες που αρνούνται την θεωρία συνωμοσίας της κλιματικής κρίσης.

 

Όπως είπε ο αστροφυσικός:

 

«Έτσι, όσον αφορά το ζήτημα της κλιματικής αλλαγής, είμαι απόλυτα πεπεισμένος. Μετά από όλα αυτά τα χρόνια, παρόλο που μπορεί να μη γνωρίζουμε ”ακριβώς” τι προκαλεί την κλιματική αλλαγή, υποψιαζόμαστε ότι είναι ο ήλιος.

Έχουμε πολλά στοιχεία για να καταδείξουμε ότι πιθανότατα είναι ο ήλιος. Σε πολύ υψηλό ποσοστό. Ξέρετε, θα έλεγα γύρω στο 90% είμαστε βέβαιοι, αλλά όχι 100%.

Αλλά, γνωρίζουμε ότι το διοξείδιο του άνθρακα δεν είναι το αέριο που λειτουργεί ως ο θερμοστάτης στο δωμάτιό σας, τον οποίο μπορείτε να προσαρμόσετε πάνω-κάτω, για να ρυθμίσετε την θερμοκρασία σ’ οποιοδήποτε επίπεδο την θέλετε εσείς…

Κατ’ αρχάς, ποτέ δεν θα μπορέσουν να μας πουν σε ποια θερμοκρασία την θέλουν. Ποια είναι η θερμοκρασία στην οποία θέλετε να ρυθμίσετε την παγκόσμια θερμοκρασία;

Ο Αλ Γκορ ποτέ δεν ήταν σε θέση να απαντήσει σε αυτό. Ο Τζον Κέρι δεν ήταν σε θέση να απαντήσει σε αυτό. Επειδή γνωρίζουμε ότι η (διαφορά) θερμοκρασίας από την ψυχρότερη στην Σιβηρία μέχρι (την θερμότερη) στην έρημο Σαχάρα, είναι τεράστια… Τουλάχιστον 100 βαθμοί ή/και περισσότερο! Τέτοιου είδους διαφορές. Ναι!

Ποιοι είστε εσείς που θα μου πείτε ποια θερμοκρασία είναι η σωστή θερμοκρασία;

Σε ποιους μιλάτε έτσι; Μιλούν σαν ψευτο-θεοί, λες και είναι ο Θεός…

Πραγματικά πιστεύω ότι το όλο πρόβλημα της παγκόσμιας υπερθέρμανσης είναι ένα απόλυτο τίποτα!!!!»

 

loading...