«Ναι, τα mRNA εμβόλια έχουν σκοτώσει 17 εκατ. ανθρώπους»! Η πιο σοκαριστική φράση επιστημόνων, vid

Μέσω μίας πρωτοποριακής, όπως την ονομάζουν, μελέτης οι επιστήμονες Dr. Denis Rancourt, Marine Baudin και Jérémie Mercier διαπίστωσαν ότι 17 εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν σε όλο τον κόσμο μετά την κυκλοφορία του «εμβολίου» COVID-19!

«Υπολογίζουμε την τοξικότητα του εμβολίου για όλες τις ηλικίες», εξήγησε ο Δρ Rancourt, «δεδομένου του αριθμού των δόσεων που δίνονται παγκοσμίως για να συμπεράνουμε ότι 17 εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν (μετά) από αυτό το εμβόλιο».

«Οι γενετικές ενέσεις mRNA για τον covid-19 έχουν σκοτώσει… 17 εκατομμύρια ανθρώπους!!!! Ναι», απάντησαν ξερά οι επιστήμονες σε ερώτηση που τους έγινε στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, και μάλιστα στο Κοινοβούλιο της χώρας, όπου τέλη Νοεμβρίου είχαν μαζευτεί επιστήμονες για να συζητήσουν το θέμα!

Σημειώνεται πως κράτος και ειδικοί στην Ελλάδα προσφέρουν ξανά τα επικαιροποιημένα εμβόλια COVID και διαβεβαιώνουν πως δεν συντρέχει λόγος καμία ανησυχίας!

 

 

Από την πλευρά του, ο καρδιολόγος Dr Peter McCullough, σχετικά πρόσφατα, αναφέρθηκε στα εμβόλια COVID, τα οποία θέλουν να επαναφέρουν μαζικά λέγοντας στον Alex Jones, σε σχέση με τους αριθμούς θανάτων:

 

«Η πιο σημαντική εργασία πιθανότατα δημοσιεύτηκε από τον Dennis Rancourt, έναν επιδημιολόγο στο Μόντρεαλ.

Και δεν είναι καλά τα πράγματα…

Οι εκτιμήσεις είναι ότι 17 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως έχουν πεθάνει από τα εμβόλια του covid-19!!!!!

Έχουμε τα δεδομένα από τις νεκροτομές μας που υποδεικνύουν ότι οι θάνατοι, η συντριπτική πλειοψηφία, μπορούν να συνδεθούν ευθέως με τα εμβόλια!!!!

Και, ξέρετε, όπου και να κοιτάξουμε σ’ ολόκληρο τον πλανήτη υπάρχουν αγωγές, κάθε είδους δικαστικές διαδικασίες, καλέσματα να τα αποσύρουν από την αγορά».

 

loading...