Καταργήθηκε για 39η φορά ο λογαριασμός του ηλεκτρονικού περιοδικού με στόχο τον βέβαιο και απρόσκοπτο αφανισμό του Ελληνισμού.

Mία ακόμη ατράνταχτη απόδειξη ότι είμαι ο μοναδικός που υπολογίζουν και φοβούνται οι παράγοντες του Διονυσιακού πολιτισμού. Τα μέσα κοινωνικής Δικτυώσεως έθεσαν για μια ακόμη φορά σε αναστολή τον λογαριασμό του ηλεκτρονικού περιοδικού με περισσότερους από 8000 ακολούθους.

 

Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός-Γεωπολιτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης του εβδομαδιαίου ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Contact : [email protected]6945294197). Συντακτική ομάδα του Mytilenepress.

Συνολικά έχουν θέσει σε αναστολή 39 λογαριασμούς μου από το 2018 μέχρι το 2023. Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες των Μέσων Κοινωνικής Δικτυώσεως το ηλεκτρονικό περιοδικό μου παραβιάζει τους όρους του Twiter X . Εν τούτοις τα εκατομμύρια χυδαίων και πρόστυχων γυναικών που εμφανίζονται καθημερινά ανά την υφήλιο και στην Ελλάδα με Αδαμιαία περιβολή και βίντεο να κάνουν κάθε σεξουαλική χυδαιότητα δεν παραβιάζουν τους κανονισμούς !!!

 

 

 

Η κατάργηση του λογαριασμού για πολλοστή φορά αποτελεί μια ακόμη απόδειξη ότι θέλουν να σας αφανίσουν. Τους ενόχλησαν τρομερά οι καινοτομίες μου σχετικά με το Πρότυπο προπονητικό πρόγραμμα αποφυγής σοβαρών και θανατηφόρων ατυχημάτων και την δημιουργία Γυμνασίων-Λυκείων και πανεπιστημιακών σχολών μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ακόμη μια ακόμη παγκόσμια καινοτομία μου είναι ότι συμπεριλαμβάνω ένας μέρος της προπονητικής του Ντούσαν Ίβκοβιτς-Ευρωλίγκας μαζί με δικές μου ασκήσεις στο προπονητικό πρόγραμμα αποφυγής των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και για την προετοιμασία για αγώνες στα μηχανοκίνητα σπορ. Για όσους δεν γνωρίζουν στον κάδο της μοτοσυκλέτας-αυτοκινήτου στην Ελλάδα δεν υπάρχουν προπονητές και προπονητικό-τεχνικό σκέλος.

Είναι προφανές ότι η επιθυμία τους είναι να αφανιστούν οι νεοέλληνες από τα τροχαία ατυχήματα. Για μια ακόμη φορά τους δημιούργησα ένα τεράστιο πρόβλημα μέσα από την παιδεία, την ηθική, τις καινοτομίες-ευρηματικότητα και τις ικανότητες μου. Εν τούτοις υπάρχει ένας ακόμη μεγαλύτερος φόβος των παραγόντων της Διονυσιακής Κουλτούρας. Τρέμουν και μόνο στην σκέψη ότι ένα μέρος από τους ενδιαφερόμενους για τα θανατηφόρα και σοβαρά τροχαία θα ενημερωθεί για τις εργασίες μου στην Γεωστρατηγική-Ιστορία και την Ορθοδοξία.

Κυριολεκτικά επικρατεί πανικός μην ενημερωθούν-αποδεχθούν την λύση εθνικής επιβίωσης. Από το 2006 είμαι ο μοναδικός σε όλο τον κόσμο που σας προτείνει να ακολουθήσετε αυτό τον συνδυασμό. Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Αλλαγή πολιτεύματος και κατάργηση των κομμάτων. Τι αναφέρουν σχετικά με την πραγματική Δημοκρατία οι Αριστοκλής, Θουκιδίδης και Γ. Κοντογιώργης ; ΒΙΝΤΕΟ  Μεταξύ πολλών άλλων παραλύουν στην ιδέα να ενημερωθούν οι συνάνθρωποι μας ότι έχουν δικαίωμα στην νόμιμη άμυνα και ότι θα είναι σε θέση να ισχυροποιηθούν σε υπερθετικό βαθμό και με πρότυπο-μοναδικό τρόπο μέσα από τις ειδικές εργασίες μου.

Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Γιατί ο υβριδικός πόλεμος είναι απολύτως συμβατός με την Χριστιανική πίστη ; Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Ορθοδοξία-Γεωστρατηγική και Εθνική επιβίωση.2) Μυτιλήνη (Mytilenepress) :Η Ρωσική αρκούδα στηρίζει τον Κινέζικο Δράκο 888. Γεωστρατηγική-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος 3) Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Αλλ’ εξυμνούσι μόνον άπαντες την προσωπικήν του ανδρείαν, ήτις κατά την αείμνηστον ταύτην ημέραν ανεδείχθη φαίνεται ενάμιλλος της ακατασχέτου ορμής του Αλεξάνδρου. 4) Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Η Εορτή των Εορτών.

Στον επίλογο σας αναφέρω για πολλοστή φορά, ότι από το σωτήριο έτος 1995 έχω την τιμή να είμαι ο μοναδικός Ορθόδοξος-Χριστιανός στον κόσμο, ο οποίος έχει ως προστάτη Άγιο του, τον Άγιο Νικηφόρο Φωκά.

 

 

 

Οι πολυετείς εθνικιστικές μου δραστηριότητες εντός και εκτός διαδικτύου, η δημιουργία Ελλήνων ανώτερης ποιότητας, οι πρότυπες  εργασίες μου ενάντια στον Διονυσιακό πολιτισμό και υπέρ της Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, σε συνδυασμό με την στήριξη της Αριστόκλειας παιδείας, την υποστήριξη μου στην Μαρτυρική Συρία που αντιστάθηκε στην νέα τάξη πραγμάτων, την ονομασία της επίσημης ιστοσελίδας μου Οfficial website The Times of Voulgaroktonos με έφεραν σε επιθανάτιο καθεστώς.

Ορθοδοξία-Γεωστρατηγική και ιστορία : Γιατί ονόμασα την προσωπική μού ιστοσελίδα The Times of Voulgaroktonos ; 

Επίσης σημαντικό ρόλο στο να δίνω μάχη την ζωή μου διαδραμάτισαν οι αποκαλύψεις μου σε πρώτη παγκόσμια δημοσίευση για το πραγματικό θρήσκευμα του Ερντογάν και τις δραστηριότητες των Γκρίζων Λύκων-ΜΙΤ στην Ελλάδα. Η δημόσια ομολογία πίστεως για τον Άγιο Νικηφόρο το έτος 1995 οι προσπάθειες για την ανέγερση Ιερού Ναού και η θεματολογία, το επίπεδο της στήλης και οι έμπρακτοι-εντελώς ξεχωριστοί αγώνες μου εντός και εκτός διαδικτύου συνέβαλαν τα μέγιστα για να διωχθώ ανελέητα. .

Οι Γκρίζοι σε συνεργασία με τοπικές εγκληματικές οργανώσεις έκαψαν την οικία μου τον Αύγουστο του 2004. Επίσης μου αφαίρεσαν δολίως και παράνομα ολόκληρη την περιουσία μου, έκαναν τέσσερις απόπειρες δολοφονίας εναντίον μου, πολλές βαρύτατες πλεκτάνες δικαστικές και όχι μόνον.

ΔΙΝΩ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ. ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΧΗ. ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΊΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ. 

 

 

 

 

 

Επί 29 συναπτά έτη είναι σχεδόν καθημερινές οι ανελέητες διώξεις κάθε μορφής εις βάρος μου. Μέρος των ατράνταχτων στοιχείων μου τα έχω ήδη δημοσιεύσει στα ΜΜΕ και τα οποία έγιναν αποδεκτά από δύο εισαγγελείς τους οποίους όμως υπονόμευσαν ώστε να μην έλθουν στην δημοσιότητα οι ανθελληνικές δράσεις της ΜΙΤ-Γκρίζων Λύκων και των τοπικών Ελληνικών εγκληματικών οργανώσεων και παραδικαστικών κυκλωμάτων. ΜΕ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΑΝΙΣΟΥΝ ΕΚ ΤΟΥΣ ΑΦΑΛΟΥΣ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ;

Το Mytileneprees μεταξύ άλλων έχει υποστεί συνεχόμενες και μεθοδευμένες συστηματικές κλοπές τεχνικού εξοπλισμού. Παρά τα ατράνταχτα στοιχεία οι εμπλεκόμενοι παραμένουν επιδεικτικά ατιμώρητοι με στόχο την φίμωση του μοναδικού Ελεύθερου-Eθνικιστικού ΜΜΕ με βάση το δόγμα του αειμνήστου Προέδρου της δημοκρατίας και ανώτατου δικαστικού Χρήστου Σαρτζετάκη. 

Το Mytilenepress είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό ειδικού σκοπού. Μεταξύ άλλων μην ξεχνάτε ότι προέβλεψε την καταστροφή στην Ρόδο τον Ιούλιο του 2023 με βάση τα σχετικά δημοσιεύματα από το 2009 και την καταστροφή στα Τέμπη με το πολύνεκρο ατύχημα. Η πρόβλεψη είχε γίνει στο Mytilenepress στις 18/2/2023.

Το εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress είναι αποδεδειγμένα το μοναδικό Μέσο Μαζικής Ενημερώσεως που αγωνίζεται πραγματικά για την επιβίωση του έθνους κατά την κορύφωση του υβριδικού πολέμου. Το περιοδικό μας δεν έχει χορηγούς και στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρές δωρεές των επισκεπτών του. Εάν έχετε την στοιχειώδη παιδεία-φιλοτιμία και έχετε αντιληφθεί τις συνθήκες που επικρατούν, σας καλούμε να υποστηρίξετε το Mpress για μην κλείσει. Υποστηρίξετε μας με μια μικρή δωρεά είτε με παραχώρηση τεχνικού εξοπλισμού, είτε με συμμετοχή σας στην συντακτική ομάδα. Κατόπιν εκτεταμένων διακοπών ρεύματος στις 16 Δεκεμβρίου 2023 κάηκε το μοναδικό Lap Top με το οποίο γινόταν οι αναρτήσεις του ηλεκτρονικού περιοδικού.

 

Εάν σας ενδιαφέρουν όλο τα προαναφερόμενα υποστηρίξτε το Mytilenepress με μια μικρή δωρεά. ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (ΕΛΤΑ ΙΒΑΝ GR : 10010439601).

Κλείνοντας να υπενθυμίσουμε ότι βρισκόμαστε στην πιο ευαίσθητη εθνικά περιοχή μαζί με την Κω, την Ρόδο και την Θράκη.

https://twitter.com/ellaswrc

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ

 

 

 

loading...