ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΥΡΑ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ: «ΌΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΝΑΧΟ ΝΑ ΕΚΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΥΡΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΣΗΜΑΔΙ»!

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΤΣΑΕΦ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΠΕΛΜΑΤΟΣ. ΣΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΘΑ ΤΗΝ..ΠΑΤΗΣΟΥΝ!. »

”Όταν δείτε και τον τελευταίο μοναχό να εκτοπίζεται από τη Λαύρα πάρτε το για σημάδι”! Η SBU Ουκρανίας έκανε επιδρομή και στη Λαύρα Θεοτόκου του Ποτσάεφ. Η Παναγία του Ποτσάεφ είναι η Παναγία του Πέλματος.

Στο πάτημα της Παναγίας θα την..πατήσουν!

Η SBU οι ειδικές δυνάμεις της ασφάλειας του σιωνιστικού καθεστώτος του Ζελένσκι έκαναν επιδρομή σήμερα και στη δεύτερη μεγαλύτερη Λαύρα της Ουκρανίας αυτής της Παναγίας της Ποτσάεβα.

Προφητείες για τη Λαύρα…

Αυτή η Λαύρα είναι το τρίτο κατά σειρά τιμώμενο μέρος της Υπεραγίας Θεοτόκου στη γη.

-“Αυτή θα είναι η τελευταία φοβερή ταπείνωση του οίκου της Θεοτόκου”

«Όποιος περάσει κάτω από την αγία πύλη και προσκυνήσει μπροστά στο σπίτι της αυτοκράτειρας του Ουρανού, οι αμαρτίες του συγχωρούνται»

-“Όταν δεις ότι ο τελευταίος μοναχός έχει εκδιωχθεί από τη Λαύρα, ας είναι σημάδι”

–“Ένα μέρος όπου δεν θα μπει το πόδι του Αντίχριστου”

Κίνησαν διαδικασίες σχετικά με τη συμμετοχή της ηγεσίας της Λαύρας στην προσβολή της τιμής και της αξιοπρέπειας των Εβραίων. Οι Μπαντεριστές, Αζοφίτες φιλοναζί ζητάνε και το λόγο επιχειρούν αντιστροφή δεδομένων.

Η Ιερά Λαύρα Ποτσάεφ στο ομώνυμο βουνό όπου το 1340, είχε συμβεί μια θαυμαστή εμφάνιση της Θεοτόκου κυκλωμένης από φλόγες σ’ έναν μοναχό κι έναν βοσκό, τον Ιωάννη Μποσόι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...