Πόσο αθώος ειναι ο ουρανός μας ;;;

Εδώ και χρόνια για τους πιο παρατηρητικούς και πολύ πιο έντονα τα τελευταία τρία χρόνια που έχω παρατηρήσει εγώ βλέπουμε μετά από ακανόνιστες πτήσεις αεροσκαφών, να αφήνουν πίσω τους λευκά σύννεφα που ανοίγουν σταδιακά και παραμένουν για ώρες δημιουργώντας ένα συννεφιασμένο ουρανό.
Δείτε λοιπόν παρακάτω ένα πολύ ωραίο κείμενο με κάποιες πολύ μικρές διορθώσεις δικές μου για να είναι πιο ευανάγνωστο στον αναγνώστη,από έναν διαδικτυακό φίλο για το τι περιέχουν αυτές οι ομιχλώδεις ουρές των ακανόνιστων χωρίς σχέδιο πτήσης αεροσκαφών.

Τώρα κανείς πλέον δεν μπορεί να αρνηθεί ότι δεν βλέπει στον ουρανό εικόνες σαν αυτήν έπειτα από ακανόνιστες πτήσεις αεροπλάνων ή τα λεγόμενα “καύσιμα των αεροσκαφών όπως κατά καιρούς έχουν ειπωθεί ” που δεν εξαφανίζονται όπως όλα τα καύσιμα μετά από λίγο αλλά,αρχίζουν και ανοίγουν σταδιακά και γίνονται μεγάλες στρώσεις από άσπρα σύννεφα.

Συμφωνούμε λοιπόν πως όλοι τα έχουμε δει!!!
Τις επιπτώσεις όμως αυτών επάνω μας τις γνωρίζουμε ;;;

Αυτές οι… αθώες γραμμές αγαπητοί μου φίλοι που μοιάζουν με τα καύσιμα που αποβάλει ένα αεροπλάνο είναι πολύ απλά μεταλλικά στοιχεία Αλουμινίου και Βαρίου όπως και πολλών άλλων χημικών ουσιών όπως της γνωστής πλέον σε όλους από την υπόθεση ΠΙΣΠΙΡΙΚΟΥ, κεταμίνης!!!

Αυτα τα τρία μέταλλα μόνο, μας προκαλούν παρενέργειες που έχουν να κάνουν κυρίως με το Νευρικό μας σύστημα, αλλά και άλλα όργανα του σώματος μας !!!

Αν θέλετε λοιπόν,δείτε σας παρακαλω μερικές από τις παρενέργειες τους και αναρωτηθείτε μήπως και τυγχάνει να εντοπίζεται κάτι παρόμοιο στον οργανισμό σας !

Αναλυτικότερα:

Αλουμίνιο!!! Τι προκαλεί;

Βραδύτητα,

Επιβραδύνουν τις αντιδράσεις,

Παράλυση,

Βραδύτητα σκέψεως – συναισθήματος,

Σύγχυση,

Δυσκολία να απαντήσει μια ερώτηση,

Απελπισία (δεν μπορεί κανείς να τους βοηθήσει)

Αίσθηση ότι ο Χρόνος κυλάει αργά,

Κατάθλιψη,

Τάση αυτοκτονίας,

Αργά αντανακλαστικά,

Παράλυση μυών, νευρική αταξία,

Υποτροπιάζοντα κρυολογήματα.

Βάριο !!!

Ανάγκη για προστασία,

Φόβος ανάληψης ευθυνών,

Αναποφασιστικότητα,

Έλλειψη αυτοπεποίθησης,

Απλοϊκότητα- αφέλεια,

Καχυποψία – επιφυλακτικότητα,

Παιδόμορφη συμπεριφορά (Γεροντική άνοια- Αλτσχάϊμερ..)

Κι ακόμα περισσότερα αν συνδεθεί το Βάριο με χλώριο και νερό:

Υστερία,

Χορεία,

Σκλήρυνση κατά πλάκας,

Ανευρύσματα Αορτής,

Υπέρταση,

Αθηρωμάτωση,

Και από ενώσεις Βαρίου – Ιωδίου:

Υποθυρεοειδισμός,

Γενική καχεξία – χρόνια κόπωση.

Κεταμίνη !!!

Σύγχυση ,

Ναυτία ,

Ακούσιες μυϊκές συσπάσεις και μυική δυσκαμψία ,

Μούδιασμα,

Αυξημένη ενδοκρανιακή πίεση ,

Αυξημένη αρτηριακή πίεση,

Υπέρταση ,

Ταχυκαρδία.

Μήπως σας θυμίζουν κάτι όλα αυτά ;;;

Μήπως μετά από αυτό το άρθρο μπορεί να λυθεί και το ερώτημα της γενικής παθητικότητας μας στα πάντα ;;;

Μήπως η αποχαύνωση και η μη αντίδραση μας σε όλα αυτά τα μέτρα έχει να κάνει και με όλες αυτές τις ουσίες που σε μόνιμο βαθμό καταναλώνει το σώμα μας ;;;

Και αυτά που αναφέρω λέτε να είναι τυχαία;

Φυσικά θα μας πουν ακόμη μια φορά «Ψεκασμένους » (όπως χρησιμοποίησε τον συγκεκριμένο όρο πρωθυπουργός την εποχή των lockdowns για να υποβαθμίσει το θέμα) όλοι αυτοί που πιστεύουν πως οι αεροψεκασμοί γίνονται για τον έλεγχο της ατμόσφαιρας και των καιρικών συνθηκών καθαρά ή για λόγους γεωργίας…

Αλλά με μια προσεκτική ματιά στον ουρανό και με αυτά που θα σας γράψω στον επίλογο μπορείτε να βγάλετε το συμπέρασμα για το τι πραγματικά μας συμβαίνει !!!

Έτσι λοιπόν με λίγη υπομονή και σε μία μόνο μέρα διεξαγωγής ψεκασμών, θα παρατηρήσετε αμέτρητα αεροπλάνα, τα οποία δεν αφήνουν καθόλου «ουρά» στον ουρανό ή ΑΦΗΝΟΥΝ μία εντελώς διαφορετική χοντρή «ουρά », η οποία δεν εξαφανίζεται ούτε μετά από αρκετά λεπτά αλλά αρχίζει σταδιακά να σχηματίζει ομιχλώδεις στρώσεις από λευκά ή πιο σκούρα σύννεφα !!!

Αυτή η ουρά είναι και το αποτέλεσμα όλων αυτών που προανέφερα και που πάω στοίχημα πως όλοι σας λίγο πολύ βιώνετε κάποιες από τις παρενέργειες της σε καθημερινή βάση!

Από Alkis Nomikos

loading...