Ο ΜΑΚΡΟΝ ΦΑΝΗΚΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.

ΕΝΩ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΙΣΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!

Ο ΜΑΚΡΟΝ ΣΑΝ ΠΕΤΑΙΝ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΑΝΑΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΩΝ.
2 ΒΙΝΤΕΟ
ΜΑΚΡΟΝ Ο ΠΕΤΑΙΝ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ. Δωσίλογος του Σιωνισμού επιχειρεί αντιπερισπασμό αλλαγή ατζέντας και αντιστροφή όρων την ώρα που το Ισραήλ γενοκτονεί την Παλαιστίνη και τη Γάζα.
Επινοεί διωγμό Εβραίων εκεί που δεν υφίσταται και εθελοτυφλεί αποσιωπάει την εθνοκάθαρση στη Γάζα και την εισβολή ΚΑΤΟΧΗ του Ισραήλ. Ξερνάει από μόνος του και δίνει τα αφεντικά του.
Ο Εμμανουέλ Μακρόν έκανε αυτές τις σεκταριστικές δηλώσεις αυτή την Τετάρτη κατά την επίσκεψή του στα κεντρικά γραφεία του Μεγάλου Ανατολικού Grand Orient de France της Μεγάλης Στοάς στο Παρίσι επί της οδού 16 rue Cadet, στο 9ο διαμέρισμα του Παρισιού που γιορτάζει φέτος την 250η επέτειό της, ή πιο συγκεκριμένα την επέτειο του ονόματος «Grand Orient de France».Είναι η δεύτερη επίσκεψή του από το 2016
Macron-maçon!!!!
ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ. Ο Μακρόν αυτοανακηρύχθηκε Προστάτης της Στοάς… των Μασόνων και των Εβραίων. Δηλ μιλάει για Εβραιομασονισμό. Συνωμοσιολογία …
loading...