ΣΙΩΠΗΛΑ ΟΠΛΑ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ

ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ-ΣΤΟΧΟΥ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ…

Της Marie Jones

Όπλα: Ο κόσμος των μη θανατηφόρων όπλων έχει ανοίξει την πόρτα σε τεχνολογίες που επιτρέπουν τον έλεγχο του νου, των σκέψεων, των πράξεων και των συμπεριφορών κάποιου μέσω της χρήσης παλμικών εκρήξεων μικροκυμάτων υψηλής συχνότητας, ηλεκτρικών μεταδόσεων και κατευθυνόμενων θερμικών και ηχητικών κυμάτων.

Αυτά μπορούν να παρακάμψουν τους συνήθεις αναστολείς μας και να εισέλθουν στο ανθρώπινο σώμα και τον εγκέφαλο εν αγνοία του ατόμου-στόχου μέχρι να υποστεί τις συνέπειες.

Αυτό συμβαίνει εδώ και δεκαετίες και όχι μόνο για πολεμικούς σκοπούς, αλλά για να σταματήσουν διαδηλώσεις και ταραχές, να φιμώσουν και να εξουδετερώσουν τους διαφωνούντες και να θέσουν υπό έλεγχο τα ατίθασα πλήθη.

LRAD

Εδώ και χρόνια, οι αρχές επιβολής του νόμου χρησιμοποιούν μη θανατηφόρα όπλα, συμπεριλαμβανομένου του LRAD – Long-Range Acoustic Device – το οποίο εκτοξεύει ηχητικά κύματα για να σταματήσει τη συμπεριφορά αποπροσανατολίζοντας προσωρινά τα προβλεπόμενα θύματα. Αλλά ενώ οι συσκευές αυτές εξυπηρετούν πρακτικούς και εύκολα αναγνωρίσιμους σκοπούς τόσο για τον στρατό όσο και για την επιβολή του νόμου, υπάρχει μια πιο ύπουλη χρήση για αυτού του είδους την τεχνολογία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...