Τα γεγονότα στην Μέση Ανατολή είναι συντριπτικά για όσους έχουν την στοιχειώδη αντίληψη να δουν ότι η περιοχή έχει γίνει ένα θέατρο απίστευτων εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

Η επίθεση της τρομοκρατικής οργάνωσης της Χαμάς με θύματα άγνωστο αριθμό απλών Εβραίων πολιτών, ακολουθείται από συνεχείς επιθέσεις του Ισραηλινού Στρατού εναντίον υποτίθεται των τρομοκρατών, αλλά όπως είναι ολοφάνερο και αδιακρίτως εναντίον απλών Παλαιστινίων και Χριστιανών.
Στην εποχή των fake news made by Artificial Intelligence, το ακόμα χειρότερο είναι ότι οι πολίτες του κόσμου εγκλωβίζονται στο ψευδές δίλημμα #Stand_with… Ισραήλ ή Παλαιστίνη.
Και η βάση του εγκλωβισμού είναι από την μια ο φόβος του να μην χαρακτηριστεί κάποιος αντισημίτης εάν καταδικάσει τις πρακτικές των Σιωνιστών Εβραίων, ενώ από την άλλη υπάρχει ο φόβος να μην χαρακτηριστεί ακροδεξιός ρατσιστής εάν καταδικάσει τις πρακτικές των τζιχαντιστών του Ισλάμ.
Η πραγματικότητα όμως, όπως το συνηθίζει άλλωστε, είναι πολύ πιο περίπλοκη.
Γιατί ανεξάρτητα τους λόγους που θεωρεί η κάθε πλευρά ότι δικαιολογούν τις ενέργειές της, στο τέλος της ημέρας το αποτέλεσμα είναι η καλλιέργεια ακόμα μεγαλύτερου μίσους, που οδηγεί σε ακόμα χειρότερες θηριωδίες και βέβαια με μαθηματική ακρίβεια σε διαιώνιση της σφαγής και τελικά σε πολλαπλασιασμό των λόγων που δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερο μίσος. Με δυο λόγια, μιλάμε για έναν φαύλο κύκλο βίας και μίσους που δεν πρόκειται να φέρει τίποτα καλό για κανέναν στον πλανήτη.
Και το χειρότερο είναι ότι η “πολιτισμένη” Δύση δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται ότι όταν από την μια μεριά εξωθούνται στο μίσος εκατομμύρια Μουσουλμάνοι στον Ισλαμικό κόσμο και από την άλλη όλα αυτά συμβαίνουν έχοντας ήδη “υποδεχτεί” μερικές δεκάδες εκατομμύρια Μουσουλμάνους στο εσωτερικό της, τότε έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις της αυτοκαταστροφής της. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι, άσχετα πόσες εικόνες νεκρών παιδιών είναι πραγματικές και όχι δημιουργήματα της ΑΙ, κάθε νέα θηριωδία εναντίον αμάχων από το κράτος του Ισραήλ που θα κυκλοφορεί στην κυβερνοσφαιρα, θα εξαγριώνει όλο και περισσότερο τους νεαρούς “μετανάστες” στα στρατόπεδα συγκέντρωσης που ονομάζονται “Κέντρα Φιλοξενίας” ή “Υποδοχής” ή βρίσκονται διάσπαρτοι στις πόλεις και τα χωριά εντελώς ανεξέλεγκτοι. Είναι γνωστό, (ή τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι) ότι το μίσος τυφλώνει.
Εάν όλοι αυτοί οι 20αρηδες “ασυνόδευτοι ανήλικοι” αποφασίσουν να πάρουν το αίμα των ομοεθνών τους πίσω, τότε δεν θα ξεχωρίσουν ποιοι από εμάς τους “άπιστους” ήμασταν “μαζί τους” και κάναμε διαδηλώσεις υπέρ τους.
Οι δήθεν ανθρωπιστικές τακτικές των “ανοιχτών συνόρων” και των “διασώσεων” ήταν και εξακολουθούν να είναι μια καταστροφική επιλογή σειράς κυβερνήσεων μας, και στην ουσία δεν έχουν τίποτα το ανθρωπιστικό παρά μόνο σε επίπεδο φαντασίας. Δεν υπάρχει κανένας ανθρωπισμός στο να στοιβάζονται άνθρωποι σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως κατόπιν της διάσωσης τους, ούτε υπάρχει οτιδήποτε ανθρωπιστικό οι “αλληλέγγυοι και ανθρωπιστές” να συνεχίζουν να παίζουν το παιχνίδι των οργανωμένων λαθροδιακινητών που μεταφέρουν από κάθε σημείο του ορίζοντα, εκατομμύρια απελπισμένων ανθρώπων στα σύνορά μας.
Κανένα κακό δεν χτυπήθηκε ποτέ, εφόσον δεν αντιμετωπίστηκε στην ρίζα του.
Και η ρίζα του κακού βρίσκεται στην αφετηρία των “μεταναστευτικών ροών” όχι στο τέλος τους. Αυτό που θα έπρεπε να απασχολεί την Δύση είναι γιατί φεύγουν από τις χώρες τους, όχι γιατί έρχονται εδώ. Γιατί εάν πρέπει να φύγεις, κάπου θα πας. Και εδώ θα έπρεπε να προβληματιστούμε όλοι γιατί οι πλούσιες μουσουλμανικές χώρες δεν δέχονται τους ομοθρήσκους μετανάστες στα δικά τους κράτη.
Το ερώτημα είναι ότι λοιπόν το εξής: αν η πλούσια Σαουδική Αραβία ή γειτονική Αίγυπτος δεν μπορεί να υποδεχτεί τα νέα κύματα μουσουλμάνων μεταναστών από την Γάζα, γιατί άραγε μπορεί η χρεοκοπημένη Ελλάδα;
Και αν η πανίσχυρη Mossad δεν πήρε χαμπάρι για ποτέ βρέθηκαν τόσοι εκπαιδευμένοι τζιχαντιστές στο έδαφος της και άργησε πολύ να αντιδράσει, τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι η ελληνική ΕΥΠ με επικεφαλής κάτι συγγενείς και φίλους του ΠΘ θα αντιδράσει με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα; Ειδικά όταν μόλις λίγο καιρό πριν, μια ομάδα Κροατών νεοναζί έδρασε ανενόχλητη στο κέντρο της πρωτεύουσας μια μέρα αφού πέρασε τα σύνορα 600 χιλιόμετρα μακριά;
Θα καταλάβουμε ότι οδηγούμαστε στην αυτοκαταστροφή μας ή χρειάζεται να το δούμε να συμβαίνει πρώτα για να πειστούμε ότι τελικά παίξαμε με την φωτιά;
Θα καταλάβουμε ότι το μόνο που θα πρεπε να ζητούμε επιτακτικά είναι η κατάπαυση του πυρός εδώ και τώρα;
Ότι αν δεν σταματήσει η σφαγή στην Γάζα άμεσα, είναι θέμα χρόνου να ζήσουμε τα ίδια εδώ στην Ελλάδα;
Στο παρακάτω βίντεο ο Col Macgregor εξηγεί πόσο καταστροφική είναι η πολιτική της Δύσης με την άνευ όρων υποστήριξη του Ισραήλ.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το Ισραήλ πρέπει να πιεστεί να σταματήσει τους βομβαρδισμούς όσο είναι καιρός και να μπει σε διαδικασίες διαπραγμάτευσης μιας δίκαιης λύσης και για τους δύο λαούς. Διαφορετικά, όπως λέει χαρακτηριστικά, εάν το Ισραήλ συνεχίσει να κυνηγά τον αποτρόπαιο στόχο της “εξαφάνισης” των Παλαιστινίων, όχι μόνο δεν θα εξασφαλίσει την ασφάλεια των πολιτών του αλλά τέλος θα οδηγηθεί στην καταστροφή του.
Και βέβαια μαζί με την δική του ποιος ξέρει πόσες άλλες χώρες θα πάρει μαζί του, συμπληρώνω εγώ.

Κωνσταντίνος Σιδέρης

loading...