Επειδή μερικοί φίλοι και μερικές φίλες κάπου έχουν χαθεί στη μετάφραση, επιτρέψτε μου να ξεκαθαρίσουμε μερικα βασικά πραγματα:

1) Τα φύλα είναι ΔΥΟ
(και ούτε μισό περισσότερο από ΔΥΟ).
2) Οι σεξουαλικοί προσανατολισμοί μπορει να ειναι οσοι θέλετε. Ακόμη και 185, αν θέλετε..
3) Ενας άντρας που έκοψε χειρουργικά τα γεννητικά του όργανα, δεν είναι γυναίκα, αλλά … ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΣ άντρας. Οπως ακριβώς και αν κόψεις τα δυο πόδια ενος τετράποδου, δεν γίνεται πτηνό, ουτε αν του κόψεις και τα τέσσερα θα γίνει… φίδι.
4)Ακόμη και το τελευταιο κύτταρο της φτερνας σου, απο μόνο του μαρτυράει σε ποιό από τα δυο φύλα ανήκεις: άντρας ή γυναίκα.
Ετσι λοιπόν, ακόμη και μια παντόφλα σου αν εξετάσουμε (χωρίς να σε έχουμε δει ποτέ, εσένα τον ιδιο) ξέρουμε σε ποιό φυλο ανήκεις: αντρικό ή γυναικείο, από τα κύτταρα που πέλματος σου, που αφήνεις πανω στην παντόφλα, κάθε φορά που θα την φορέσεις. Το βιολογικό εργαστήριο που θα εξετάσει την παντόφλα σου, θα μας στείλει μια απο τις δυο απαντήσεις (αντρας ή γυναικα). ΔΕΝ μπορείς να το αλλάξεις αυτό, ο,τι και να κάνεις.
5) Μετά από 5.000 χρόνια από τώρα, το έτος 7023, ο αρχαιολόγος του μέλλοντος, χωρίς να είναι γιατρός, μόλις αντικρύσει το σκελετό σου, μέσα στο πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο θα πει ή “αυτός ήταν άντρας” ή θα πεί “αυτή ήταν γυναίκα”.
Δεν υπάρχει περίπτωση να πεί “εδώ έχουμε ένα άτομο που ανήκε στο 7ο φύλο”, διότι δεν υπάρχουν πάνω από ΔΥΟ φύλα.
Τα νυστέρια μπορούν μόνο να παραποιήσουν την ΕΜΦΑΝΙΣΗ (όπως και στις πλαστικες προσώπου, στήθους κλπ…)
Ομως μην ακούμε και παλαβομάρες, που διαστρέφουν την πραγματικότητα.
Αλλο είναι να σέβομαι σαν ύπαρξη, όχι μονο τους ανθρώπους, αλλα ακόμη και ένα ταπεινό γαϊδουράκι και άλλο είναι να προσπαθεί εκείνο να μου επιβάλει την άποψή του, ότι τάχα …πετάει!

•Κωνσταντίνου Αρβανίτη
Καθηγητή Καρδιολογίας

loading...