Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΚΥΡΗΣΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ:«Η ΒΙΒΛΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ».

ΨΕΥΔΟΒΙΒΛΙΚΟΣ ΨΕΥΔΟΕΒΡΑΙΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ 5000 ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ…ΤΗ ΒΙΒΛΟ!

 

ΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ Η ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΟΥ…

”Βιβλικός” ο Νετανιάχου.. κυρήσσει τον πόλεμο στο όνομα της Βίβλου.. Αυτό είναι το Ισραήλ.. Το μήνυμα της Βίβλου στη μ.Χ εποχή είναι ειρήνη.. Ειρήνη κήρυξε ο Ιησούς πολέμο το Ισραήλ. Με τον Ιησού της Ειρήνης ή με τον Πόλεμο του Ισραήλ..Αυτό είναι το διακύβευμα..

Ο Νετανιάχου λέει ότι δεν θα υπάρξει κατάπαυση του πυρός: “Η Βίβλος λέει ότι υπάρχει καιρός για ειρήνη και ώρα για πόλεμο. Αυτή είναι η ώρα για πόλεμο”.

Όσον αφορά την κατάπαυση του πυρός, δήλωσε ότι το Ισραήλ δεν θα συμφωνήσει, όπως δεν συμφωνούσαν οι ΗΠΑ μετά το Περλ Χάρμπορ ή την 11η Σεπτεμβρίου.

«Είναι ώρα για πόλεμο» τόνισε σε συνέντευξη Τύπου ο Νετανιάχου ενώ υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση εκεχειρίας.

Μιλώντας στα αγγλικά, χαρακτήρισε την Χαμάς «βάρβαρους που επιδιώκουν να καταστρέψουν όλα όσα αγαπάμε και να εγκαινιάσουν έναν κόσμο φόβου και σκοταδιού». Πάλι εωσφορικά ταυτίζεται με το φως…

«Αυτό είναι ένα σημείο καμπής» πρόσθεσε ο Νετανιάχου. «Ένα σημείο καμπής για τους ηγέτες και τα έθνη. Είναι καιρός για όλους μας να αποφασίσουμε αν είμαστε πρόθυμοι να αγωνιστούμε για ένα μέλλον ελπίδας και υπόσχεσης ή να παραδοθούμε στην τυραννία και τον τρόμο. Να είστε σίγουροι ότι το Ισραήλ θα πολεμήσει”.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TA BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...